miercuri, 29 august 2018

OZN -URI DEASUPRA ROMANIEI ! EXTRATERESTRII SUNT LA DATORIE !



                                         29 August 2018,ora 5,23 dimineata !

                                                 Dragii mei,

În aceasta dimineata,m-a trezit o lumina alba si stralucitoare, si astfel ,vad cu ochii inchisi fiind,vad Cerul de deasupra Romaniei sfinte plin de OZN -uri albe lucioase, de forma rotunda precum ar fi doua farfurii suprapuse.
OZN-urile stateau pe Cer,la distanta foarte mica de Pămant,precum stau frunzele in copaci,atat de multe erau.


Imagini pentru IMAGINI EXTRATERESTRIImagini pentru IMAGINI EXTRATERESTRIImagini pentru IMAGINI EXTRATERESTRI.

OZN -urile pareau ca stau in asteptare; pareau ca stau de paza.
Privesc cu ochii inchisi si spre Apus,unde nu erau OZN-uri,iar aici vad un Cer albastru de ziua,un Cer cetos.
Din Cerul cetos iese o lumina rotunda aurie,lumina mare cat o portocala. In stanga luminii rotunde si stralucitoare ca o Stea,apare un OZN cilindric de culoare aurie ca de Soare, OZN ce avea forma cea mai corecta ,precum stiuletele de porumb.
Asa:
                       Imagini pentru stiulete.

Acum aveam in fata ochilor inchisi,atat sfera de lumina ca din Soare rupta,iar imediat in stanga ei OZN -ul sub forma de stiulete,de culoare tot aurie extrem de stralucitoare, asezat la orizontal.
Iarasi o forta nevazuta ma intoarce cu fata spre Rasarit ,si vad un EXTRATERESTRU cu ochii oblici si mari, luciosi si de culoare albastra -violet.
Acest EXTRATERESTRU ,arata asa cu aproximatie:

              Imagini pentru IMAGINI EXTRATERESTRI.

Avea pilelea alba si ochii albastri -violet.
Prietenul nostru avea pe mijlocul chipului său, de la frunte ,nas si mai jos de barbie,avea un obiect precum arata la noi stalpii de iluminat,stalpii din fier.
Era o bară ca din fier,lunga de cativa metri ce se termina la varf pe partea dreapta a sa,mai sus de el cu peste un metru,se termina cu o cupa ovala asezata cu fata in jos.
Era ceva de acest gen:

              Imagini pentru stalpi de iluminat.

Acest obiect inalt de 3 -4 metri, parea ca face parte din CHIPUL (trupul )amicului nostru.
Pur si simplu,îi imprtise chipul in doua jumatati egale,asa cum era asezat.
Dragii mei, ce avea acest prieten al nostru si la ce-i folosea,eu nu stiu.
Ceea ce stiu cu certitudine,este faptul că,EXTRATERESTRII se vor arata faţă catre faţă mai intai Poporului roman, si-apoi lumii intregi.
Si mai stiu ca EXTRATERESTRII (majoritatea lor)sunt prietenii pămantenilor si le vor binele acestora si nicidecum răul.
Iata:


Dumnezeu există - Mărturii.: OZN -URI SI EXTRATERESTRI PE ...

mariaghiorghiu.blogspot.com/2018/01/ozn-uri-si-extraterestri-pe-cerul.html

16 ian. 2018 - extraterestrii vin ca o forţă a binelui ,si - Dumnezeu există - Mărturii. ... Extraterestrii vin oare ,ca să distrugă Pământul ? Sunt ei ,dusmanii ...


                         16  Ianuarie 2018,ora 6,17 dimineata !

                                          Dragii mei,

În aceasta dimineata dragii mei,ma trezeste o lumina alba si stralucitoare,lumina ce-mi lumineaza Cerul noptii,si astfel, vad multe,multe OZN -uri care zboara foarte aproape de Pămant.

Image result for OZNImage result for OZN..

Priveam cu ochii inchisi la aceste OZN -uri cu lumini si fara lumini, si parca nu-mi venea sa cred ceea ce vedeam.
Si pentru că gândisem că sunt prea multe OZN -uri si ca nu se poate sa fie toate deasupra României,atunci aud glas care spune asa:
                  "Extraterestrii  invadează România !

Dar un alt glas spune cu fermitate:

                       Ne-au invadat deja !"

Clipă în care dragilor, vad o sala de clasa ,iar la tabla vad o doamna inalta peste 2 metri care arata la chip ca şi noi,doar ca ,are usor capul oval  si numai ochii o dau de gol, deoarece,au o culoare de verde fosforescent.


Image result for EXTRATERESTRI.

Doamna Învatatoare extraterestra scria pe tabla ,cand,deodata ,ea vede in tabla neagra din clasa circa 5 -6 OZN -uri de un verde orbitor de stralucitor,de un verde fosforescent.
Este imbracata intr-un costum gri-inchis,ridica ochii de la baza tablei, si graieste asa:

                  "Ne-au invadat deja !
             Sunt printre  noi !
Dar un alt glas intreaba cu uimire:

             Cum ? Sunt printre noi?

Iar d-na Invatoare extraterestra spune zâmbind:

                   Da ! Sunt printre noi !"

Si-n aceasta clipă vad si capul ei ţuguiat, care -mi dovedea ca ...sunt printre noi pămantenii.
Dragii mei, cu adevarat nu stim cu cine am putea vorbi la un moment dat,in zilele noastre.
Toata Tehnologia din zilele noastre,nu aveam cum s-o descoperim noi,asa dintr-o dată.
Extraterestrii ne-au fost de mare ajutor ,si ne sunt in continuare de un extrem de mare ajutor si-acum  in zilele noastre.
Ei vor interveni in salvarea omenirii la momentul oportun, in ciuda a multor semeni de-ai nostri care-i reneaga, sau care ,insinuiaza ca ar veni doar ca sa faca rău pămantenilor.
Nu fratilor ! Extraterestrii vin ca O FORTA  a BINELUI.

Iata:


extraterestrii vin ca o forţă a binelui ,si - Dumnezeu există - Mărturii.

mariaghiorghiu.blogspot.com/.../extraterestrii-vin-ca-o-forta-binelu...

Feb 15, 2017 - EXTRATERESTRII VIN CA O FORŢĂ A BINELUI ,SI NICIDECUM CA O FORŢĂ A RĂULUI ! EXTRATERESTRII VOR SALVA OMENIREA , DE LA AUTODISTRUGERE ! ATENŢIE !!! Pe acest Blog DUMNEZEU EXISTA -MARTURII, nu se vor publica Comentariile injurioase,vulgare,precum si cele care aduc ..

Dumnezeu există - Mărturii.: VIN EXTRATERESTRII SUB STEAGUL ...

mariaghiorghiu.blogspot.com/.../vin-extraterestrii-sub-steagul-alb-a...

Oct 17, 2017 - Extraterestrii nu vin ca o Forţă a Răului, ci vin ca o Forţă a Binelui ! Extraterestriisunt Forţa Binelui, iar Omenirea va cunoaste aceasta, numai când vor fi faţă in faţă cu ei!" Iar aici dragii mei, Conversatia se termină, si vad cu ochii închisi fiind, văd în faţa mea, doar la un braţ întins, un Cap viu de Extraterestru, ...

Dumnezeu există - Mărturii.: EXTRATERESTRII , FAŢĂ ÎN FAŢĂ CU ...

mariaghiorghiu.blogspot.com/.../extraterestrii-fata-in-fata-cu-omeni...

Oct 27, 2015 - Oamenii vor fi faţă în faţă ,cu Extraterestrii! Glasul intreabă din nou: Extraterestrii vinoare ,ca să distrugă Pământul ? Sunt ei ,dusmanii omenirii ? Iar răspunsul a venit promt :Extraterestrii, nu vin ca o Forţă a Răului, ci vin ca o Forţă a Binelui ! Extraterestrii, sunt Forţa Binelui, iar Omenirea va cunoaste ...
                                     
P.S.


Acum 1 zi - STRIGĂT !!! ESCROCII NU AU LIMITE ! NU CUMPARATI AMULETE SAU CARTI CU RITUALURI , TRIMISE DE ESCROCI IN NUMELE MEU !

                  Prieteni dragi,
La SALA DALLES -ANTICARIAT ,am lasat cateva CARTI din toate cele 3 volume.
35 lei ROMANIA VIITORUL al DOILEA IERUSALIM :
Fotografia postată de Maria Ghiorghiu..
15 lei VIATA EXTRATERESTRA :

Fotografia postată de Maria Ghiorghiu..
28 Lei primul volum din 2016 :

https://1.bp.blogspot.com/-hygcXuHRA-w/V7oIhxgiXoI/AAAAAAAAAEQ/J-58X6g3fskjoLAy8-aH65tX4fJIVgyOgCLcB/w530-h374-p/14111967_650437155116702_1428354742_n.jpg.

DONATORII sunt rugati sa sune  la 0747226236 si vor primi toate CARTILE absolut GRATUIT !
Cititorii si doritorii pot suna tot la cest numar pentru a ne da toate datele,ca sa le trimitem CARTILE dorite prin posta sau fan curier.

Si totusi ,daca nu ati reusit sa ajungeti la LANSAREA din 11 - 12 august,puteti merge ca sa va procurati CARTILE dorite de la ANTICARIAT.
Deasemenea,ma puteti suna la 0747226236,pentru COMANDA CARTI,sau imi puteti scrie in privat pe Facebook : Maria Ghiorghiu.ro ,si pe maill : mariatecuci61@yahoo.com.

Va multumesc din inima !
Cu dragoste,cu iubire si cu aleasa recunostinta pentru voi toti cititorii Blogului DUMNEZEU EXISTA -MARTURII ,dar si pentru toti Prietenii de pe FACEBOOK si nu numai.


Iata dragilor si site/ul pe care puteti comanda Cartile:
https://adevarulduhuluisfant.ro.
Dati clik pe - dreptunghiul in care scrie Comenzi.
Iata:



                                                 Cu dragoste,Maria.















44 de comentarii:

  1. Dracii eliberati pt a chinui pe pacatosi 5 luni cand suna Trambita 5!

    RăspundețiȘtergere
  2. Pun o intrebare; cel care este slab in credinta,pe cine sa creada ,pe sfintii care au spus ca ET sunt draci , sau "vocile , glasurile" care spun ca ET ne sunt prieteni?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 20:01, Sa creada pe Sfintii Parinti (care toata viata lor s-au hranit doar cu Hristos. Nu par vopsit, nu unghii facute, nu ura, nu rautate etc.etc - adica cele lumesti)!

      Ștergere
    2. Evident ca pe sfintii ca care au spus ca et sunt draci,pt ca vocile si glasurile pot veni fie de la Dumnezeu,fie de la draci si pe langa asta sfintii care au spus ca ca et sunt draci,au avut dreptate pt ca Dumnezeu le-a spus asta,in schimb Mariei,si altora Satan le spune ca et ne sunt prieteni!Nu va luati dupa oameni de pe Pamant,mai ales in vremurile sfarsitului,luati-va dupa Ilie si Enoh,cand vor veni,sau mai exact luati-va dupa toate dezastrele si calamitatile care ni le trimite Dumnezeu pt a ne pocai de pacate!

      Ștergere
    3. Draga an.20.01. iti recomand sa te documentezi si pe cont propriu despre acest fenomen sinistru ( dupa parerea mea ).David Hunt : "Conspiratia Arhonilor" : ''Acesti mesageri par sa ne pregateasca psihologic pentru o inselatorie prea ingrozitoare ca sa ne putem gandi la ea''...Citeste John Keel : ''OZN : Operatiunea Calul Troian'', Jaques Valle : ''OZN-urile din spatiu : Anatomia unui fenomen'' , ''Mesagerii deceptiei'' ,dar si lucrari ale unor Parinti cu har : Serafim Rose :''Ortodoxia si religia viitorului'' ,Ignatie Briancianinov : ''Despre semne si minuni'' etc. Exista multe lucrari ale unor oameni de stiinta,dar si ale unor Sfinti Parinti,oameni care au studiat cu mare atentie si competenta acest fenomen OZN si tot ce implica el.Concluziile la care au ajuns acestia sunt cu adevarat nelinistitoare...PS. A se vedea si modul cum reactioneaza ''extraterestri'' la invocarea lui Iisus Hristos ( vezi intamplarea patita de parintele Cleopa )...Cineva de pe blog a pomenit de filmele de pe net cu ''Ingerul Rus''. Le recomand si eu a fi urmarite,o sa aflati si despre cum sunt extraterestri,cum vor ''vindeca'' oamenii de toate bolile,DAR cu ce pret...Numai bine va doresc si...atentie sporita !

      Ștergere
    4. 11:22, fina observatie...

      Ștergere
  3. De veghe in lanul de (coceni) porumb cu earpods

    RăspundețiȘtergere
  4. Mai gata ma cu ai tai,nu-i mai pomeni ca de ei ai parte. Aia cu nave ín forma de trabuc ís de pe.. Planeta. Sill. Planeta. Luminií,. Marioara surioara. Ei ne ocrotesc de multa vreme. Despre astialti,numai tu poti stíí si cei care au mai fost rapiti si vindecati. Mai ís si rai,da nu-i lasa arcturieníí sa se apropie. Asta primavara au interceptat o nava mama draconiana si au índepartat-o. Multumesc...

    RăspundețiȘtergere
  5. De-ar ocupa extraterestrii Parlamentul ! Sediu mare, parcare este pentru OZN-uri , pozitie buna langa Catedrala Mantuirii , perfect loc .

    RăspundețiȘtergere
  6. Maria, extraterestri se arata inainte sau dupa al 3 lea razboi?

    RăspundețiȘtergere
  7. Corect spus invadat căci dacă erau de partea binelui spuneați veniți......nu vreau să-i văd ...

    RăspundețiȘtergere
  8. Doamna Maria am terminat de citit toate cartile.
    Ce pot sapun doamna Maria astept cu mare dragoste cu iubire si cu credinta de Dumnezeu si Mantuitorul sufletelor noastre acea zi cand omul le va vedea pe toate.
    Multumesc Bunului Dumnezeu si la Maicuta Domnului ca existati pentru ca se spune asa; fericiti cei care var asculta si vor fi invatati si va asculta cuvantul Duhului Sfant pentru ca nu le va fi frica cand se vor afla in fata evenimentelor vor sti si vor intelege. Sper ca sa nu fie noaptea doamna Maria pentru ca impactul va fi mai mare. Daca este cum am citit intr-o carte data de la niste maicute unde spunea ca razboiul va fi intre fortele binelui si fortele raului si se vor bate cu tot felul de arme si este bine sa ne astupam geamurile gaura cheii si sa nu privim afara ca sa nu pierim de groaza. Sa stam in genunchi la icoana Maicuti Domnului si sa ne rugam.
    Acest razboi va tine trei zile si trei nopti nu va fi lumina ci intuneric bezna. Ce sa mai spunem Doamna Maria am nadejde in Bunul Dumnezeu ca va va arata ce se va intimpla cu noi.
    Cu mult drag doamna Maria si Bunul Dumnezeu sa va binecuvinteze si pe noi pe toti.

    RăspundețiȘtergere
  9. Serios?! 👅👅👅👅👅👅👅👅👅😈😈😈😈😈😈😈😈

    RăspundețiȘtergere
  10. "Si nu ne lasa sa cadem in ispita,
    Ci ne izbaveste de cel viclean!"

    RăspundețiȘtergere
  11. Doar extraterestri ne-ar mai putea scapa de pesta porcina,ca bugetul e mic si neaprobat

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 22.10 :))) daca speranta noastra e la extraterestri atunci inseamna ca guvernul asta a dus tara la faliment. Asa e, dna Maria?

      Ștergere
  12. Daca urmăriți seria filmelor "Înger Rus" , acolo, ultimul prooroc rus, Otroc Veaceslav spune despre extratereştrii. Sunt demoni. Mai mult,ei au luat piele de la oameni pt ca au rapit oameni si s-au îmbrăcat in piele fabricată conform mostrelor prelevate. Ei au cu adevarat o tehnologie foarte avansata si chiar pot tamadui oameni dar aceia devin "zombi"... spun doar ce am auzit din acest film documentar. In film găsiți multe aspecte in ceea ce priveste extratereştrii. Daca doriti, va rog sa-l accesați pe google... daca nu a fost cumva retras de când l-am vazut eu, de vreo doi ani... regret ca întru in polemica de idei dar cred ca e extrem de important sa aflăm adevarul. As fi incorecta sa tin pt mine aceasta. Îmi cer iertare daca am inoportunat...

    RăspundețiȘtergere
  13. Un film despre extraterestrii

    https://www.youtube.com/watch?time_continue=89&v=VjQ2t_yNHQs

    RăspundețiȘtergere
  14. Sa inceapa Show-ul! :))))

    https://www.youtube.com/watch?v=ypQ146BsPCo

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Fratilor,e bai daca astia-as aci! De ce mama soarelui sa ne ajute asemenea arataturi? “Frumusetea“ lor ar trebui sa ne fie ca raspuns de ajuns!

      Ștergere
  15. Ce dragalas e ala din prima poza,sau?!
    Parca te linisteste,nu?
    Sa mai doarma fiul vantului cu geamul deschis, ca eu ba!😂

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 0039Buna gluma,dragalas esti tu caci esti om iar ala ...un hidosas!

      Ștergere
  16. :))))

    https://www.youtube.com/watch?v=_R5xNjBDAIE

    RăspundețiȘtergere
  17. 21 15, unde ai vazut tu ca scrie ne-au invadat ?

    RăspundețiȘtergere
  18. Si mii de ani, i-or trebuit luminii sa parvina !

    RăspundețiȘtergere
  19. Am o întrebare. D-na Maria, chiar daca ii vezi in stările tale, tu chiar crezi cu tot sufletul tau ca extraterestrii sunt entitati pozitive care iti vor binele și care te pot ajuta? Dacă Da, te rog să ne și explici De ce, ca poate noi suntem in eroare.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 08:06Curios ca noi toti ii vedem asa cum sunt hidosi incat nici nu ii putem privi iar dansa ii considera prieteni si vorbeste cu pasiune despre ei.Eu cred ca si dansa este o Et ca si multi altii care s-au nascut pe pamant sau sunt oameni cu gandirea manipulata dupa ce au fost rapiti .Alta explicatie nu vad.

      Ștergere
    2. Dumnezeu e perfect si creatia Sa este perfecta. Chiar daca nu pare asa.
      Nu exista bine si rau ci doar o neintelegere a lucrurilor.

      Ștergere
  20. "În perioada vremurilor de pe urmă nu vă uitaţi la cer: aţi putea fi înşelaţi de minunile ce se vor petrece acolo – puteţi să greşiţi şi să vă pierdeţi.(...) Diavolul are 666 de mreje. În timpurile lui antihrist oamenii vor aştepta salvarea din cosmos. Aceasta va fi cea mai mare înşelare (momeală) a diavolului: omenirea va cere ajutor de la extratereştri, neştiind că aceia sunt demoni."

    https://saccsiv.wordpress.com/2013/08/23/profetiile-arhim-gavriil-despre-extraterestrii-despre-cum-vom-rezista-in-munti-si-paduri-despre-antihrist-si-adeptii-sai-fara-fapte-bune-dar-care-vor-umbla-la-biserica-se-vor-boteza-si-v/

    RăspundețiȘtergere
  21. Când vor veni ET,vor invita oamenii cu boli pt ai vindeca, si da ,i-i vor vindeca, dar la iesire vor fi niste Zombi.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Adica cum,le vor fura sufletele? Ce sa faca cu ele,nici nu exista suflet! Unde este sufletul cind dormi sau cind esti senil?

      Ștergere
    2. 21:28Stii cand nu mai ai suflet cand esti mort pana atunci sufletul e cel ce-ti da viata!El e de la Dumnezeu su luminat la sf Botez dar din pacate noi il intunecam sau chiar il ucidem prin pacatele noastre .

      Ștergere
    3. Nu exista suflet,nici Dumnezeu. Chiar de ar exista Dumnezeu, nu trebuie ca omul sa-i faca reclama, caci e clar ca Dumnezeu vrea sa stea ascuns. Nu faci voia Lui spunind exista Dumnezeu. Daca exista,de ce nu ne da ploaie cind trebuie? Cum sa fii bun daca mori de foame?

      Ștergere
    4. 7:51Stii ca in curand te vei intalni cu EL?Esti pregatit?Nu?Nu vei mai avea alta ocazie daca nu o faci acum!Iadul e infricosator!

      Ștergere
  22. Anonim 12:27 așa este.Cred că ai văzut filmul Îngerul rus.Cu adevărat te cutremură ce se spune despre acel băiețel cu care unii preoți sunt de acord.

    RăspundețiȘtergere
  23. 23,38 Sint situatii si situatii virusii nu fac politica ,iar modul nostru traditional ii avantajaza.
    Nu avem decit calea sa ne schimbam obiceiurile si sa renuntam la porc care si asa e daunator datorita procentului mare de grasime si colesterol si care da in tarile 'civilizate'reducerea vietii prin boli cardiovasculare.
    Cit despre extraterestri nu cred ca au facut atita drum prin cosmos pentru a ne distruge,ar fi un nonsens.
    Dar sta in firea omului sa se teama de tot ce nu cunoaste si nu arata exact ca noi-craciun

    RăspundețiȘtergere
  24. Casa poporului lăcaș sfânt ptr ozn
    Veniți o dată ce mai așteptați? Dacă voi ne vreți și noi nu vă vrem asta e .aveți pistă de aterizare camere multe ce mai atâta tam tam.un hotel de lux.🤤😲😜😛💀😱👽🙉👎

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 22.19 mor de ras!
      Cum, bre, chiar vrei sa dispara parlamentarii, pai acolo e si PSD Cel Sfant!

      Ștergere
  25. Daea a cerut sprijinul Comisiei Europene,dar e prea tirziu o jumatate de tara e deja afectata de pesta porcina care poate fi folosita politic dar si ca vector al razboiului,BIOTERORISM.
    Cunoscind find ca in secolul trecut a aparut subit in Cuba,banuita find acolo SUA,La noi a venit de la 'prietenii' din rasarit si se pare ca nu mai e de facut decit instalarea STARII DE URGENTA si interzicerea totala a cresterii porcilor-craciun

    RăspundețiȘtergere
  26. Craciune, ai sa razi, dar pana nu dau astia amnistia tot asa o sa tina, pleaca una vine alta.
    In Romania e prea multa rautate, ori asta se plateste.

    RăspundețiȘtergere