vineri, 31 august 2018

VAL DE CUTREMURE LA NIVEL PLANETAR !


                                    31 August 2018,ora 5,34 dimineata !

                                     Dragii mei,

                                    Imagini pentru seismograf.


În aceasta dimineata m-a trezit un glas care ne spune ceva tare ingrijorator.
Glasul spunea asa:

                "Va fi al treilea val de Cutremure ....mici la nivel Planetar !"

Dragii mei, glasul spunea de val de cutremure....mici; aceasta insemnand ca ,nu vom avea parte de DEZASTRE EXTREME si cu milioane de victime.
Ci vor fi DEZASTRE dar grave; nu dintre acelea in care sa fie rase de pe pamant sate,orase,etc. 
Dumnezeu inca ne mai asteapta ca sa ne intoarcem la EL,trup si suflet,inima si cuget.
DUMNEZEU si MAICA DOMNULUI doar ne cearta parinteste cu acest Val de CUTREMURE la nivel Planetar; ne avertizeaza ca daca nu ne vom intoarce la EL,daca nu ne vom iubi Aproapele ca pe noi insine, va lasa frâiele DEZASTRELOR din MÂNA SA cea ATOTPUTERNICA si ATOTTIITOARE,si-atunci nu vom avea unde sa ne-ascundem de la FAŢA MÂNIEI SALE.
Sa ne rugam deci,ca sa fim tari in Credinta si sa ne lumineze Calea mantuirii sufletului nostru ,cu Lumina Invierii Lui Hristos Domnul si Dumnezeul nostru al tuturor,Caruia I se cuvine toata cinstea,slava si inchinarea ,Amin.
                                    Cu dragoste,Maria.

P.S.



Acum 1 zi - STRIGĂT !!! ESCROCII NU AU LIMITE ! NU CUMPARATI AMULETE SAU CARTI CU RITUALURI , TRIMISE DE ESCROCI IN NUMELE MEU !

                  Prieteni dragi,
La SALA DALLES -ANTICARIAT ,am lasat cateva CARTI din toate cele 3 volume.
35 lei ROMANIA VIITORUL al DOILEA IERUSALIM :
Fotografia postată de Maria Ghiorghiu..
15 lei VIATA EXTRATERESTRA :

Fotografia postată de Maria Ghiorghiu..
28 Lei primul volum din 2016 :

https://1.bp.blogspot.com/-hygcXuHRA-w/V7oIhxgiXoI/AAAAAAAAAEQ/J-58X6g3fskjoLAy8-aH65tX4fJIVgyOgCLcB/w530-h374-p/14111967_650437155116702_1428354742_n.jpg.

DONATORII sunt rugati sa sune  la 0747226236 si vor primi toate CARTILE absolut GRATUIT !
Cititorii si doritorii pot suna tot la cest numar pentru a ne da toate datele,ca sa le trimitem CARTILE dorite prin posta sau fan curier.

Si totusi ,daca nu ati reusit sa ajungeti la LANSAREA din 11 - 12 august,puteti merge ca sa va procurati CARTILE dorite de la ANTICARIAT.
Deasemenea,ma puteti suna la 0747226236,pentru COMANDA CARTI,sau imi puteti scrie in privat pe Facebook : Maria Ghiorghiu.ro ,si pe maill : mariatecuci61@yahoo.com.

Va multumesc din inima !
Cu dragoste,cu iubire si cu aleasa recunostinta pentru voi toti cititorii Blogului DUMNEZEU EXISTA -MARTURII ,dar si pentru toti Prietenii de pe FACEBOOK si nu numai.


Iata dragilor si site/ul pe care puteti comanda Cartile:
https://adevarulduhuluisfant.ro.
Dati clik pe - dreptunghiul in care scrie Comenzi.
Iata:














36 de comentarii:

  1. Pamintul se clatina pt Ca' se apropie ISUS, dar ce va fi atunci cind va fi in fata noastra. ???, DOAMNE IARTA-NE PE NOI MAICUTA SFINTA ROAGATE PT NOI. MULTUMIM AMIN

    RăspundețiȘtergere
  2. Mici la nivel planetar, dar mari la nivelul nostru de pe Terra. Pai cata nedreptate si energii negative s-au acumulat pe pamant datorita conducerii total gresite ale tarilor de pe glob, ce credeati ca va urma? Nu laude, ci pedeapsa divina. In loc sa se ia masuri in privinta fortei de munca care in cativa ani va fi o raritate, ei dau legi si ii preocupa doar imbogatirea propie, nepasandu- le de popor. Toata clasa politica TREBUIE schimbata in totalitate. 28 de ani au demonstrat ce au putut. Numai cu oameni noi, necorupti, tineri, care au vazut ce e dincolo si cum se respecta legile acolo, poate avem sansa unei adevarate schimbari in bine. Oameni buni, treziti-va !!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma faceti sa rad. Trebuie sa intelegeti ca nu se doreste sa se aplice in Romania ceea ce se aplica in strainatate. Nu se doreste la nivel inalt la Bruxelles...si nu la voi. Au fost in ultimul timp foarte multe exemple

      Ștergere
    2. Tu care scrii ai fost dincolo sa vezi? Afla ca peste tot in lume este haos, Toti conducatorii tarilor se gandesc prima data la ei si a poi la popor.

      Ștergere
  3. De ce nu scriti mesajele la timpul primirii lor

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu pot scrie MESAJELE din 10 in 10 minute fie zi sau fie noapte.Sunt si eu un om ca toti oamenii, si le scriu atunci cand am timp.Cu drag !

      Ștergere
  4. Dna Maria Ghiorghiu da ahtiata mai sunteti dupa bani si publicitate.Cu cat va pletea domnul Brancu sa scoateti pe gura toate dracoveniile inventate ?
    Acum nu mai apareti la televizor ? Sau va faceti simtita prezenta dupa eveniment, care oricum are sa se intampla candva si undeva.
    Sunteti nu nebuna, ci handicapata cu acte in regula.
    Marea problema e la cap...cucui mare.Prezic eu ca tebuie sa mergeti la un psihiatru urgent.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Urat! Rusine sa va fie ca o jigniti pe dna Maria! Cine va pune sa intrati pe acest blog? Tu ai problema la ca jignesti.Proasta crestere si lipsa de educatie ai!

      Ștergere

    2. Anonim31 august 2018, 16:37
      Gata? Te-ai racorit? Acum stai linist (a),ca RASPLATA DIVINA pentru vorbele tale ,pentru rautatea inimii si sufletului tau,iti va veni curand ! DOAMNE AJUTA !

      Ștergere
    3. 16:37 Scurt si cuprinzător!Tu ai nevoie repede de o vizită la medic.Ai încurcat borcanele!!!

      Ștergere
    4. 23:07, rusine sa iti fie. Dumnezeu nu doarme.

      Ștergere
    5. 16:37Mergi urgent la duhovnic sau la psihiatru nu e de gluma .Chiar de-ar fi inselata in duh un om sanatos la cap si cu bun simt n-ar vorbi in halul asta.Clar tu ai mare nevoie de ajutor !

      Ștergere
    6. anonim 16.37 tie nu ti-e rusine sa faci acuze unei femei pe care nici macar nu o cunosti?eu cred ca tu esti nebun cu acte in regula,mai mult ca sigur,cred ca ar trebui sa-ti faci programare la un control la cap,ca sigur ai nevoie.sa-ti fie RUSINE

      Ștergere
  5. Apar deplasari de placi continentale .

    RăspundețiȘtergere
  6. Cutremur acum citeva minute, in Chile linga capitala de 5,1-craciun

    RăspundețiȘtergere
  7. Doamna Maria Bunul Dumnezeu sa ne apere si sa ne pazeasca de tot raul si necazul.
    Ce sa facem suntem muritori dar nu ne gandim decat sa ne fie noua bine.
    Bunul Dumnezeu sa aiba mila macar de cei napastuiti si cred ca pentru ei ne mai tine Bunul Dumnezeu si Maicuta Domnului. Am vazut ca a fost un cutremur in Grecia doamna Maria de 5 grade asa ca sa adeverit ce spuneati acum citeva zile in urma.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc din suflet scumpa mea ! Lasa-i in plata DOMNULUI ! Isi vor primi rasplata pentru vorbele si pentru faptele lor. Te pup si te imbratisez cu drag !

      Ștergere
    2. Dupa moartea tatei Mama vitrega a furat tot ce era in contul lui inclusiv partea mea dupa tata Oare va fi rasplatita de ce a facut vreodata?

      Ștergere
    3. 6.30 S-a facut succesiunea ? Nu !
      Adreseaza-te unui avocat ca sa te reprezinte in instanta pentru deschiderea succesiunii , pentru ca la masa succesorala, esti si tu parte , esti fiul/ fiica decedatului .
      Ea si-a insusit fraudulos inainte de mostenire totul sau mai bine zis la ce a avut acces .
      Instanta va solicita probe si va cere institutilei bancare extrasele de cont si retragerile facute in acea perioada.
      Va trebui sa te despagubeasca , asta in cazul in care detine un bun care sa-i fie scos la vanzare: casa, masina , alte conturi ale dumneaei sau poprire pe salariu .
      Nu te lasa , lichelele asa procedeaza , atat a dus-o mintea , tu consulta-te cu un avocat . Dumnezeu sa iti faca dreptate , imi pare rau .

      Ștergere
  8. "Partenerii strategici" au distrus Romania, asa ca nu au decat sa se cutremure.
    Asteptam valul cinci?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 17:26 Iar vi cu dezinformare de la Moscova mai dezinformării ?!

      Ștergere
  9. An 14;53 , la inceput asa a fost,dar dupa ce sa acumulat "experienta" sa redus la una , doua pe zi.

    RăspundețiȘtergere
  10. Numarul de telefon pentru carti sigur e bun ? Cand sun , se inchide imediat.E asa de ieri.

    RăspundețiȘtergere
  11. Doamna mai vin ploile ca in Bucuresti ne-a terminat cu caldura?

    RăspundețiȘtergere
  12. Doamna Maria la noi sunt aproape in fiecare zi cei drept de intensitate mica dar sunt.
    Bunul Dumnezeu ne da semne mereu darlumea nu le ia in seama
    Doamna Maria este seceta asta este rau este pamantul crapat si cred ca si din aceasta cauza sunt atatea cutremure.
    Nu avem ce face decat sa ne rugam la Bunul Dumnezeu sa ne apere de tot cei rau si sa ne miluiasca cu iubirea de oameni Maicuta Domnului sa ne acopere cu Sfantul Acoperamant.
    Doamna Maria zic si eu ca dv. mie dor de cerul lui Dumnezeu de Mantuitorul si de Maicuta Domnului. Doresc sa fiu cu ei si s-ai gasesc pe cei dragi care au plecat dintre noi. Asa ma rog Bunului Dumnezeu. Cu mult drag doamna Maria

    RăspundețiȘtergere
  13. Da Dumnezeu așteaptă. Auzi Dumnezeu așteaptă da mă rog ce altă treabă are Dumnezeu de nu poate să aștepte !? Coase la gherghef întârzie mâine la muncă? Lasă să aștepte că timp are,timpul este de partea lui. Ce m-am îngrijorat că așteaptă Dumnezeu !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 21:29 Pe toate le face D-zeu da căci el e stăpânul al tău al meu,al tuturor.Se minunează când vede cum au decăzut unii...(ca tine).Păcat,mare pãcat nici nu realizezi(cred)!!!

      Ștergere
    2. 21:29Ce obraznicie!Cum iti permiti sa vorbesti asa de Dumnezeu crezi ca nu te-a auzit?Dumnezeu e duh dar vede si aude tot ce vorbim.Daca nu va mai vrea sa te astepte pe tine ce zici?

      Ștergere
  14. 21:29, super tare mesajul tau. 👌👌👌👌👌

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mai gândeste putin.Cred că faci confuzie cu sigurantă nu mai discerni!'Incalificabil' e ràspunsul care voiai s-ăl dai doar că ai incurcat tastele cred...Altfel nu-mi explic(pe bune).

      Ștergere
    2. Stii,23:17, chiar nu ai simtul umorului. Nici macar nu stii ce-i frumos in viata sau ce e important in viata, sau cu ce se mananca viata... Ai trait toata viata ta dupa principii rigide. Vei realiza, in momentul in care vine sfarsitul, cate ai fi putut face si nu ai facut. Vei intelege in sfarsit viata...exact in ultimile minute ale vietii tale.

      Ștergere
  15. 16:37, nota zece ptr.mesajul tau! Bravoooo! 👏👏👏👏👏👏👏

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 22:28 /22:30Nota 2 pt ms.voastre!Sunteti muritori de rand si va va veni randul la judecata ce veti raspunde?

      Ștergere
  16. Doamna Maria ne mai miram de ce Dumnezeu ne cutremura si ne da cate ne da oare ne mai pasuieste cu asemenea oameni care nu se pot abtine sa nu jicneasca si sa arunce cu venin la afresa dv.
    Doamna Maria sincer va spun ca ii compatimesc pe acestia care nu au nici un Dumnezeu.
    Au atata ura in suflet incat sunt zbarciti la fata lor daca va uitati la fetele lor ii veti cunoaste.
    Sunt plini de ura si de venin.
    Bunul Dumnezeu s'ai miluiasca si s-ai ierte ca nu stiu ce fac si ce zic.
    Va veni vremea cand veti da socoteala pentru aceste vorbe adresate unui om al lui Dumnezeu.
    Doamna Maria regret si ma doare sufletul ca semeni ai nostrii va jignesc in acest fel.
    Sa stiti ca sunt aici si va iubesc din tot sufletul si din toata inima cat oi fi pe acest pamant.
    Va doresc sa aveti rabdare si Bunul Dumnezeu sa va binecuvinteze

    RăspundețiȘtergere
  17. Nu judecati ca sa nu fiti judecati

    RăspundețiȘtergere