duminică, 26 august 2018

ŢINTIŢI APROAPE DE ROMANIA !

Imagini pentru HARTA ROMANIEI.

                    26 August 2018,ora 6,13 !

                             Dragii mei,

În aceasta dimineata,m-a trezit un nglas care dadea niste indicatii altcuiva.
din păcate,aceste indicatii implica si Romania.
Iata ce spunea glasul:

       "Atentie ! 
     Acum ,voi, ţintiţi aproape de România ,după care ,terminam si trebuie să ...."
Iar glasul nu mai spune nimic !
Dragii mei, din nefericire si Romania va trece prin situatii grele, situatii care implica multa atentie si multă ingrijorare.
Nu trebuie sa disperam insa ! Ci trebuie sa ramanem buni la inima si buni la suflet, si s-avem Credinta tare in Bunul Dumnezeu si-n Maicuta Domnului,ca sa fim ocrotiti si păziti de tot răul si de tot necazul ,Amin.
                               Cu dragoste,Maria.
                                

P.S.



Acum 1 zi - STRIGĂT !!! ESCROCII NU AU LIMITE ! NU CUMPARATI AMULETE SAU CARTI CU RITUALURI , TRIMISE DE ESCROCI IN NUMELE MEU !
 Prieteni dragi,

La SALA DALLES -ANTICARIAT ,am lasat cateva CARTI din toate cele 3 volume.
35 lei ROMANIA VIITORUL al DOILEA IERUSALIM :
Fotografia postată de Maria Ghiorghiu..
15 lei VIATA EXTRATERESTRA :

Fotografia postată de Maria Ghiorghiu..
28 Lei primul volum din 2016 :

https://1.bp.blogspot.com/-hygcXuHRA-w/V7oIhxgiXoI/AAAAAAAAAEQ/J-58X6g3fskjoLAy8-aH65tX4fJIVgyOgCLcB/w530-h374-p/14111967_650437155116702_1428354742_n.jpg.

DONATORII sunt rugati sa sune  la 0747226236 si vor primi toate CARTILE absolut GRATUIT !
Cititorii si doritorii pot suna tot la cest numar pentru a ne da toate datele,ca sa le trimitem CARTILE dorite prin posta sau fan curier.

Si totusi ,daca nu ati reusit sa ajungeti la LANSAREA din 11 - 12 august,puteti merge ca sa va procurati CARTILE dorite de la ANTICARIAT.
Deasemenea,ma puteti suna la 0747226236,pentru COMANDA CARTI,sau imi puteti scrie in privat pe Facebook : Maria Ghiorghiu.ro ,si pe maill : mariatecuci61@yahoo.com.

Va multumesc din inima !
Cu dragoste,cu iubire si cu aleasa recunostinta pentru voi toti cititorii Blogului DUMNEZEU EXISTA -MARTURII ,dar si pentru toti Prietenii de pe FACEBOOK si nu numai.


Iata dragilor si site/ul pe care puteti comanda Cartile:
https://adevarulduhuluisfant.ro.
Dati clik pe - dreptunghiul in care scrie Comenzi.
Iata:












51 de comentarii:

  1. În exerciţiul puterii nu prevalează interesul general, binele comun, ci interesul particular, arbitrar şi dăunător al potentatului, rezultat concret: degradarea democraţiei în demagogie.

    Sfântul Augustin spunea:"Dacă lipseşte justiţia, ce sunt statele decât mari bande de tâlhari".

    Statul român tinde să fie mai mult decât atât, şi anume un stat terorist, un terorism îndreptat împotriva propriului popor, deorece furtul a devenit politică de stat, atât furtul material cât şi/mai ales furtul identitar, deoarece după "spălarea creierelor" şi vânzarea României, a urmat/urmează furtul IDENTITĂŢII DE NEAM ŞI FURTUL IDENTITĂŢII DE OM DIVIN.

    Poporul român se află la limita unui genocid programat, a ieşirii totale din istorie.
    Comunismul a legalizat furtul, l-a transformat în politică de stat, deoarece când au venit la putere, barbarii comunişti au furat proprietăţile prin naţionalizare, iar după 1989, tot ei au vândut ceea ce nu le aparţinea, adică statul român.

    Cei care au inventat şi programat comunismul, au reuşit să găsească ultima metodă prin care naţiunile se autodegenerează se autodistrug, este o otravă care acţionează rapid, letal şi total, iar dictatura anarhică postcomunistă este ultima lovitură dată de aceiaşi vagabonzi comunişti, unui organism aflat în comă.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Totusi,cum explici ca viitorul omenirii e comunismul(fiecaruia dupa nevoi,iar nevoile sint egale). Asta cind va prgresa stiinta si tehnica

      Ștergere
    2. 19.02 Am mai spus :

      Ziarul rus PRAVDA: ”În viitor, când actualul capitalism ipocrit bazat pe acumulare de bani va lua sfârșit, vom reface statul leninist și vom relua construcția socialismului!” - -
      - Constituția Federației Ruse interzice ca în Rusia să fie capitalism *** Statele ”roșii” ale BRICS
      - Comunismul guangdomist pătrunde în buncărele atomice ruse
      - Salariile și pensiile în Rusia suflă în ceafa celor occidentale
      - Partidul Comunist Rus și Partidul Rusia Unită conduc Federația Rusă

      Nikolai Ryjkov, preşedintele Comisiei asupra Monopolurilor Naturale din Federaţia Rusă spunea : ”Noi trebuia demult să adoptăm calea chineză”
      - Capitalismul occidental de azi a înregimentat în rândurile lui pe toți foștii politruci comuniști est-europeni și ca atare propaganda lui seamănă cu propaganda stalinistă -
      - Președintele Putin: ”În Federația Rusă nu vor exista nici facultăți și nici universități private. Cel puțin nu atâta timp cât trăiesc eu!”
      - Comuniștii ruși îi propun președintelui Putin să aprobe decorația Erou al Muncii Capitaliste .

      Generalul Pacepa a declarat din SUA : ”Cred că suntem cu toții de acord că și fără Partidul Comunist Rus, avem de-a face cu o Rusie extrem de periculoasă care trebuie distrusă și reconstruită” (Ion Pacepa, Front Page, 2006). Rusia și-a dat seama că mergând pe noul drum capitalist nu va ajunge nicăieri și că drumul acesta este drumul spre autodistrugere. Ca atare și-a revizuit politica. A reînființat Partidul Comunist Rus și Komsomolul (pe care le finanțează de la buget), a eliberat ideologia comunistă din închisoarea în care o băgase Elțân, și-a revizuit doctrina militară și a reînceput înarmarea. Sute de publicații comuniste apar din nou în Rusia. Se reînființează mereu organizații comuniste. Mulți dintre activiștii acestora merg la specializare și schimb de experiență în China și Vietnam.




      Ștergere
    3. Pe 6 aprilie 2013 a avut loc Al VIII-lea Congres al Ofițerilor Comuniști Sovietici. În Declarația Oficială dată publicității la finalul congresului se spune: ”Noi, ofițerii sovietici loiali jurământului depus în fața poporului am discutat situația politică și socio-economică în Rusia și ne exprimăm opoziția puternică față de campania de defăimare dusă de străinătate împotriva fiului genial al Rusiei, organizatorul Partidului Bolșevic, creatorul Marii Revoluții Socialiste din Octombrie, liderul proletariatului mondial, Vladimir Ilici Lenin . După desființarea frauduloasă, ilegală și penală a Uniunii Sovietice, în ciuda împotrivirii prin referendum a poporului, în țară a fost instaurată puterea burgheziei și țara a fost dată pe mâna capitalismului. Câțiva inși parazitează azi proprietatea publică asupra mijloacelor de producție și incită la ură între popoare. Acești paraziți, încârdășiți cu prietenii lor din străinătate, trăiesc cu spaima că domnia lor se va sfârși și că socialismul va reveni la putere în Rusia. Acesta este motivul pentru care ei luptă cu toate mijloacele împotriva comunismului și a lui Lenin și calcă în picioare din punct de vedere politic și “științific” ideologia comunistă. Ei lovesc azi Rusia cu toată “artileria grea” – emisiuni de televiziune, monografii, colecții și manuale – lansând mii de așa zise ”studii istorice” absolut mizerabile în conținutul lor, pline de minciuni și deghizate ca lucrări științifice. Prin asta ei doresc să priveze oamenii de idealurile socialist, național și cultural. Distrugând memoria rușilor care știu ce a fost odată Puterea Sovietică îi transformă pe tinerii din noile generații în oameni cu creierele spălate, în mankurți. Așa că au trecut la demonizarea lui Lenin și a comunismului în scopul de a discredita adevărul istoric. Autorii unei astfel de ideologii îl prezintă pe Lenin ca pe un om animat de cele mai josnice instincte, om fără morală si cu deformări fizice și boli, îl prezintă ca pe un impostor al filosofiei, ca pe un dictator crud, ca pe un maniac ahtiat după putere personală. De ani de zile, anticomuniștii doresc cu furie să distrugă mausoleul lui Lenin din Piața Roșie – un simbol al revoluției, al istoriei și al libertății, far nepieritor al eliberării lumii din sclavia capitalistă și din asuprirea și exploatarea omului de către om. Acestor inși mizerabili noi le spunem: ”Jos mâinile de pe Lenin și de pe leninism! El nu a murit și este viu!” (Moscova, 6 aprilie 2013, Al VIII-lea Congres al Ofițerilor Comuniști Sovietici).

      Ștergere
    4. Ideologia comunistă este în Rusia la ea acasă. Există presiuni puternice din partea Partidului Comunist Rus (partid de guvernământ) pentru ca în Armată să fie reintrodus termenul ”tovarășe”, pe care mulți dintre ruși îl mai folosesc și care a fost utilizat în Armata Rusă până în urmă cu câțiva ani. Acestea toate ne fac să ne întrebăm: încotro se îndreaptă Rusia? Dar pentru a răspunde la această întrebare trebuie să ne întoarcem în timp la data de 20 decembrie a anului 2000.

      Ștergere
    5. În zorii zilei de 20 decembrie 2000, la prima oră a dimineții, milioane de ruși au uitat pentru o clipă de preocupările lor. Pe bulevardele marilor orașe rusești, în gări, în stațiile de metrou, în fabrici și uzine, lumea s-a oprit uimită în loc. Oamenilor nu le venea să creadă: din difuzoarele radio montate în locurile publice, ale radiourilor și ale televizoarelor se revărsa din nou triumfătorul imn al URSS compus în 1922 de Alexandrov. În acordurile acestui imn Rusia trăise, luptase în război și muncise timp de șaptezeci de ani. Imnul fusese interzis de Boris Elțân. Acesta, în 22 august 1991, scosese în afara legii prin decret prezidențial Partidul Comunist Rus confiscând toate proprietățile acestuia și declarând ideologia comunistă ideologie criminală.

      Din ordinul lui, imnul sovietic fusese înlocuit cu o melodie anostă și deprimantă a lui Glinka, așa zisul Cântec Patriotic, numit de ruși ”Jelania cerșetorului”. Dar în dimineața de 20 decembrie 2000, vechiul imn sovietic revenit ”acasă” din ”exilul” în care-l trimisese Elțân, răsuna din nou cu putere sub cer, având versurile un pic adaptate: ”Rusia, statul nostru sacru,/ Rusia, țara noastră iubită,/Lăudată fii, patria nostră liberă, fericită/ De la mările din Sud până la Cercul Polar/ Se întind pădurile, pământurile tale și al tău hotar,/ Patrie apărată de Dumnezeu, /Așa ai fost și așa vei fi mereu”.

      Ștergere
    6. Melodia se revărsa puternică, mai triumfătoare ca oricând, răscolind inimile rușilor, amintirile, sentimentele lor. Ei trăiseră aproape un secol, luptaseră și munciseră sub acordurile acelui imn. Acordurile acelui imn răsunaseră prima oară în spațiul cosmic, de unde primul cosmonaut al lumii, rusul Iuri Gagarin, se adresase omenirii. Interzicerea imnului în 1992 lovise poporul rus în demnitatea lui națională, îi aruncase pe ruși în întristare și îi deprimase profund, îi făcuse să se simtă vinovați pentru toate nenorocirile lumii și să nu mai știe ce este bine și ce este rău. Dar în acea dimineață, melodia vechiului imn comunist și revenirea lui nu le readucea oamenilor doar speranța și încrederea ci reda demnitatea întregii Rusii. Persoanele mai în vârstă au izbucnit în plâns. Oameni care nu se cunoscuseră până atunci se îmbrățișau pe străzi cuprinși de emoție. Desigur, nu toți rușii s-au bucurat. Unii au privit cu ostilitate revenirea la vechiul imn. Alții au fost cuprinși de panică și au crezut că la Moscova a avut loc o lovitură de stat. Într-un fel chiar asta se întâmplase. Dovadă era chiar revenirea imnului sovietic, la puțin timp după instalarea la putere a președintelui Vladimir Putin. De fapt chiar Vladimir Putin ordonase revenirea la vechiul imn sovietic. Apoi au venit declarațiile fulminante ale președintelui Putin (”Rusia nu are de dat socoteală nimănui!”) și răspunsurile din ce în ce mai tăioase date de el jurnaliștilor occidentali. Camera superioară a Dumei (Parlamentul Rus) a recăpătat denumirea comunistă de Sovietul Federației Ruse. Încetul cu încetul s-a trezit din amorțire presa rusă: „A blama marea Revoluţie Socialistă a lui Lenin şi a aduce injurii socialismului şi comunismului pentru greşelile lor nu înseamnă nimic dacă nu aducem pe banca acuzării și capitalismul european şi american ca să-l tragem la răspundere pentru crimele şi genocidul comise contra poarelor băştinase de indieni din America, pentru terorismul nuclear săvârşit la Nagasaki sau Hiroşima sau pentru masacrele şi genocidul savârşite de Anglia în India, în Scoţia, Irlanda sau tara Galilor. Anii de pace pe care i-a cunoscut Rusia în timpul comunismului au dovdit că ideologia leninistă este viabilă.

      Ștergere
    7. Marea Revoluţie din Octombrie a arătat că este posibilă construirea unei lumi bazată pe o politică socialistă şi construcţia unui stat comunist intemeiat pe comunism poate fi un succes chiar dacă este înlăturată cu totul ideea proprietăţii private. Un asemenea model de stat comunist poate fi luat în considerare pentru viitor când va lua sfârşit era actualului capitalism al acumulării monetariste bazată pe resurse materiale şi pe o legislaţie ipocrită incluzând taxe preferenţiale, subvenţii ori sancţiuni. Pe viitor vom reface statul leninist și vom relua construcția socialismului.” (PRAVDA, 4 noiembrie 2007, ANIVERSAREA A 90 DE ANI DE LA MAREA REVOLUTIE SOCIALISTA).
      Și cu aceste observații revin din nou la vechiul imn sovietic, care este acum imnul Federației Ruse. În decembrie 2012 imnul Rusiei a împlinit 90 de ani. Întrebarea care-i frământă azi pe mulți oameni politici de pe toate meridianele lumii sunt: în ce Rusie răsună azi vechiul imn comunist al Rusiei Sovietice? Într-o Rusie socilistă sau în una capitalistă?

      Ștergere
    8. Președintele rus a declarat public la întâlnirea cu muncitorii din Rostov pe Don din 29 martie 2013: ”În URSS noi aveam decorația de Erou al Muncii Socialiste, decorație care răsplătea pe cei care depuneau eforturi de excepție în slujba patriei. Voi relua imediat demersurile pentru reintroducerea medaliei de Erou al Muncii pentru cei cu merite deosebite în serviciul muncii și al țării” (Itar Tass). Unele ziare (inclusiv opccidentale) au anunțat că Vladimir Putin va reintroduce chiar vechea decorație de Erou al Muncii Socialiste cu denumirea ei de altădată, dar președintele rus nici nu a confirmat nici nu a infirmat o astfel de intenție. În fond epitetul ”socialist” este cu totul altceva decât cuvântul ”comunist”. În mod ironic, comuniștii ruși i-au sugerat președintelui Putin să abandoneze proiectul reinstituirii decorației de Erou al Muncii Socialiste și să facă o nouă medalie: Erou al Muncii Capitaliste. Ei i-au propus președintelui și un ”proiect” al noii decorații (vezi imaginea). Rușii au un simț extraordinar al umorului. Numirea miliardarului Fursenko pe funcția de ministru al Educației și Învățământului a constituit deliciul presei, al umoriștilor (vezi imaginea) și al poporului, cu toate că Fursenko nu era un om chiar nepotrivit pentru postul respectiv, el însuși fiind un intelectual. Dar era miliardar și faptul că o astfel de imagine se oglindea negativ în viziunea poporului simplu spune multe despre mentalitatea popoarelor: popoarele nu pot fi mințite, ele au un instinct al lor și nu se înșală niciodată.

      Ștergere
    9. Un general infanterist, comandant de armată, a declarat pentru ziarul Izvestia: ”Ofițerul Armatei Ruse este în primul rând un luptător și un comandant, un expert și un specialist în probleme militare. El trebuie să știe să mânuiască tehnica militară din dotare și să fie gata a servi patria cu aptitudinile lui de luptător. Pentru aceasta a ales cariera militară. Studiul limbilor străine, studiul retoricii, studiul eticii și a altor chestiuni de genul acesta sunt fleacuri și prostii inutile pentru un luptător. Astfel de materii îl încurcă și-l dezorientează. Ofițerul nu are de ce să-și piardă vremea cu așa ceva. Pe front, în linia întâi nu stai să faci conversație cu inamicul și să discuți cu el probleme de filozofie ci îi dai la cap!”

      Ștergere
    10. De asemenea, absolvenții de facultăți, institute și alte forme de învățământ superior vor fi obligați (indiferent de sex) să facă serviciul militar în termen redus și la sfârșitul instrucției vor primi gradul de locotenent și vor deveni ofițeri în rezervă (inclusiv fetele). Întâmplător sau nu, o astfel de ideologie este similară cu cea care funcționează în instituțiile militare de învățământ din Republica Populară Chineză și care a funcționat odinioară în URSS. O altă potrivire interesantă este cea privitoare la decretele semnate cu câteva zile în urmă de președintele Vladimir Putin, în special Decretul Controlului Cheltuielilor și veniturilor persoanele care dețin funcții publice (”О контроле за соответствием расходов лиц, замещающих государственные должности, и иных лиц их доходам”). Decretul prevede ca orice persoană deținătoare de funcții publice în Rusia să anunțe imediat sau în termen de maxim 15 zile superiorii și oficialitățile atât veniturile cât și cheltuielile personale pe care le face în luna respectivă și care privesc achiziții sau vânzări de terenuri și case, automobile, bijuterii sau obiecte de lux, cumpărare sau deținere de acțiuni sau alte hârtii de valoare etc. Informarea este obligatorie și pentru rudele apropiate: soție, mamă, tată, mătușă, frate, unchi. Toate aceste informații sunt prelucrate atent de serviciile speciale ale Ministerului de Interne. Furnizarea de date eronate sau ascunderea unor tranzacții de acest gen au ca urmare deportarea respectivului funcționar în coloniile de muncă. Comentarii nu am de ce să fac pe această temă, fiindcă legea rusească este la fel ca legea chineză în acest domeniu. Astfel de legi au funcționat pe vremea lui Stalin în vechea URSS și funcționează cu succes în întreaga Chină și în toate țările socialiste (inclusiv în Iran și în Uniunea Myanmar). Faptul că astfel de legi sunt reactivate în Rusia după 20 de ani de haos reprezintă o dovadă concludență că Rusia s-a săturat de anarhia economiei de piață și de destrăbălările financiare ale dinuptriciulilor și țiriacilor ruși care nu produc nimic altceva decât infatuare personală, sărăcie, scandaluri, corupție, mizerie și crime.

      Ștergere
    11. În discursul ținut la sfârșitul lui martie 2013 în fața reprezentanților la primul Congres al Frontului Popular din Rusia, președintele Putin a abordat tema justiției sociale (temă strict socialistă) și a spus, repetând în mod straniu și în mod sigur fără să știe, fraza ”Spuneți-mi ce-i dreptatea?” din poemul Împărat și Proletar al lui Eminescu. Vladimir Putin a întrebat oratoric:”Spuneți voi: ce este dreptatea? Ei bine, dreptatea este accesul egal al tuturor oamenilor la libertate, la medicamente gratuite, la calitate și la educație liberă, este preocupare pentru familiile cu copii, este faptul de a sprijini mamele și copiii, în general, de a sprijini orfanii, este respectul pentru muncă, pentru un salariu decent! Noi pentru asta luptăm! Dar, în aplicarea practică a acestor lucruri, trebuie să le discutăm cu toții, trebuie să le discutăm cu poporul. Avem deja concepția unei mese rotunde am început această discuție. Oricine, dacă are întrebări sau nelămuriri, voi încerca să răspund la aceste întrebări, vom asculta sugestiile dumneavoastră și apoi vom încerca să le punem în aplicare în documentele guvernamentale sau statute.” Astfel de discursuri au funcționat în Rusia de pe vremea lui Stalin până în 1991. Chiar Gorbaciov a practicat un astfel de discurs. Această retorică socialistă atrage masele, ea funcționează cu succes în întreaga Chină și în toate țările socialiste. Acesta este tipul de discurs cu care Hugo Chavez a construit socialismul în Venezuela. O astfel de ideologie descătușează energii nebănuite la oamenii de jos. Oamenii simpli devin brusc interesați și se lasă atrași în jocul politic, pun întrebări, intră în dialog cu conducătorul, devin ei înșiși politicieni. Iată ce-l întreabă pe Vladimir Putin un muncitor simplu în timpul Congresului Frontului Popular, profitând de invitația șefului statului la o discuție: ”-Vladimir Putin, să vă dea Dumnezeu numai bine! Am 50 de ani și am muncit mult. Ați spus că Ordinul Erou al Muncii Socialiste va fi reînviat. E bine că faceți asta. Că eroii muncii sunt peste tot, ei sunt lângă noi, fie cu medalii, fie fără medalii. Dar vreau să vă întreb despre așa zisele ”parașute de aur”. Dacă se concediază un muncitor, el primește acolo câteva salarii compensație. Dar dacă se concediază un funcționar de la o bancă el primește compensație 2,8 milioane de ruble. De ce, Vladimir Putin? Ce a făcut el ca să primească atâta bănet? A făcut ceva descoperiri științifice? Suma asta este cumva Premiul Nobel?” Răspunsul lui Vladimir Putin: ”-Sunt de acord cu tine. Te asigur că obiceiurile astea vor dispare. Vom introduce limitări la așa ceva și nu vor mai exista astfel de discriminări. Construim o lume nouă”. Este vorba aici de un recital politic sau de un angajament? Zgomotul și muzica sunt două lucruri pe care mulți le confundă. Totuși, în cel mai tânăr stat socialist al lumii, în Venezuela numărarea voturilor la alegerile prezidențiale din 14 aprilie încă nu se terminase când președintele Putin a fost primul șef de stat care l-a felicitat pentru victoria în alegeri pe socialistul Nicolas Maduro. Nu mai este nevoie, desigur, să ne întrebăm de partea cărui sistem ideologic înclină Federația Rusă.

      Ștergere
    12. O ultima mentiune , ,,ghiveciul'' postat de mine nu este obligatoriu sa-l citeasca decat cel care mi-a pus intrebarea- 19.22 .

      Ștergere
  2. Trăsăturile definitorii ale acestei noi dictaturi româneşti sunt CORUPŢIA, HOŢIA ŞI PROSTUTUŢIA PROMOVATE DE LA CEL MAI INALT NIVEL.
    CIUMA ROŞIE A FOST ÎNLOCUITĂ CU CIUMA NEAGRĂ. „LAGĂRUL COMUNIST” A FOST ÎNLOCUIT CU UN LAGĂR DE EXTERMINARE.
    Col.Florian Gârz are perfectă dreptate când afirmă într-o minunată lucrare/analiză: trăim cel mai trist/grav moment din istoria noastră multimilenară, deoarece -
    - SUA nu ne iartă fiindcă le-am produs cele mai mari pierderi într-o luptă aeriană, în timpul celui de al doilea război mondial, atunci când au atacat rafinăriile de la Ploieşti;
    - Rusia nu ne iartă deoarece am trecut de două ori Prutul, pentru a ne lua înapoi teritoriile istorice ocupate de această naţiune nerecunoscătoare şi hrăpăreaţă ;
    - iar Germania nu ne iartă deoarece am întors armele prin Lovitura de Palat de la 23 august 1944 şi am produs scurtarea războiului cu cel puţin 6 luni, timp în care se presupune că naziştii ar fi reuşit crearea bombei atomice şi instalarea de arme devastatoare pe OZN-urile inventate de ei, se pare cu ajutorul unor entităţi extraterestre.

    Alţi analişti militari consideră că am salvat Germania de primele 2 bombe atomice, care erau iniţial programate pentru a da o lovitură finală nazismului. În consecinţă, este evident că pentru România, la Malta a fost pregătit un plan special, iar rezultatele acestui plan le vedem şi le vom vedea.

    În aceste condiţii cetăţeanul român este/devine un desrădăcinat, iar un desrădăcinat nu mai are loc nicăieri, de aici este obligat să plece în căutare de lucru, iar în occident este discriminat şi poate oricând să fie diabolizat şi apoi gonit, obligat să se întoarcă în ţarcul din care a fugit, în ţara care nu-i mai aparţine.


    Dar acum, probabil se urmăreşte înlocuirea noastră, în acest spaţiu geopolitic deosebit de important şi râvnit, cu o populaţie de alogeni ce se stabilesc deja aici pe tăcute.
    Românii vor mai rămâne probabil, în câteva ,,insule'' - Maramureş, Bucovina etc. - aşa pentru culoarea locului; dar acest plan este sortit eşecului, deoarece suntem protejaţi de Dumnezeu aşa cum am fost protejaţi în toată istoria noastră, căci noi suntem urmaşii "veghetorilor " planetei, fii zeilor blonzi.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Doamne ajuta-ne ocroteste Romania si pe romani oriune ei se afla !!!!

      Ștergere
    2. Zeii erau ET care au creat omenirea

      Ștergere
    3. 19:06Dar pe zei cine i'a creiat?Dumnezeu!

      Ștergere
    4. https://www.trezireainteligentei.ro/wp-content/uploads/2017/03/geneza-i-ii-iii-corrado-malanga.pdf

      Ștergere
  3. De altfel, un lucru cunoscut şi intuit de foarte puţini, este faptul că împotriva României se duce un RĂZBOI MAGIC, deoarece opera de magie neagră a debutat cu o crimă simbolică în ziua de Crăciun a anului 1989, când a fost ucis conducătorul naţiunii în ziua Naşterii Mântuitorului, care este cea mai importantă zi a creştinismului, fiind împlinit astfel un martiriu satanic; simbolistica malefică este completată şi de semnificaţianumerologica a evenimentelor, astfel:

    - 1989 = 200 ani de la revoluţia franceză;
    - 1+9+8+9=27=3x9;
    - 20.12.1989 = Timişoara a fost „liberă” cu 12 zile înainte de Anul Nou;
    - 22.12.1989 = 12 numărul triburilor „poporului ales”;
    - 12.06 – fuga lui Ceauşescu - 12+6=18=6+6+6, numarul sfant al tracilor, care intre timp a ajuns…numarul Satanei(atomul de carbon contine 6 protoni, 6 neutroni si 6 electroni - este numarul Omului pe care cineva doreste sa-l distruga). A fost un sacrificiu adus lui Lucifer, sacrificiu prin care un întreg neam multi-milenar a fost adus în interiorul operaţiunii, astfel fiind atras magic în zona luciferică, de unde este condus ezoteric(cunoaştere/magie ascunsă profanilor) spre dezastru.
    Metoda principală este bombaradarea permanentă a „ţintei” cu energie negativă, ceea ce crează un câmp energetic care atrofiază dorinţa de acţiune a maselor, dar ceea ce este şi mai grav este faptul că produce o alterare/cădere a conştiinţei şi a sufletului; acest bombardament se realizează prin intermediul:
    1. instituţiilor media, care după cum vedem au numai programe care maculează şi paralizează masa „ţintă” prin forţa psihologică a limbajului (programare neurolingvistică-PNL), minciuna şi dezinformarea fiind componenetele permanente ale acestui limbaj psihotronic;
    2. al unei clase politice pregătite în spatele uşilor închise, astfel încât „alternarea” la guvernare este menită a aplica programul;
    3. Prin mijloace tehnice psihotronice şi paranormali antrenaţi care acţionează la nivel de mase, de grup, sau individual, funcţie de necesităţi. Specialiştii în PSI vorbesc despre un adevarat război psihotronic, un război al conştiinţei, ţinta principală fiind... Ramania.

    Pe bună dreptate, oricine se poate întreba, după 20 ani de la "loviluţia" din 1989, care a fost paradigma conducătorilor ţării în această perioadă de trădare constantă şi permanentă a intereselor naţionale ale neamului românesc şi ale Statului Român. Desigur, aşa cum vom arăta mai departe este vorba de paradigma luciferică, căci, din nefericire, în interiorul acestei paradigme se află întreaga rasă albă, care este astfel împinsă spre autodistrugere.

    Este de mentionat ca o operatie de magie neagra se intoarce intotdeauna impotriva emitentului, dar cu o forta si mai mare, deoarece preia din energia neagra a tintei si se intoarce ca un bumerang la emitent.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dă-mi add https://m.facebook.com/mona.axl
      ma interesează lucrurile despre care vorbești !

      Ștergere

    2. Anonim26 august 2018, 17:33

      ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha
      ieremia 17
      5.Aşa zice Domnul: "Blestemat fie omul care se încrede în om şi îşi face sprijin din trup omenesc şi a cărui inimă se depărtează de Domnul.

      https://www.youtube.com/watch?v=3IRpfht3X50

      Ștergere
    3. Mona 1.38

      La un moment dat, în evoluţia serviciilor de spionaj ale marilor state, au început să se facă cercetări legate de puterile mentale nefolosite de către om, şi anume este vorba despre cei cunoscuţi că au puteri aşa zis paranormale.

      Se pare că ruşii au fost primii - Rasputin a fost un „paranormal” folosit se pare de spionajul britanic, iar în perioada sovietică au ajuns la rezultate însemnate doar parţial cunoscute.
      URSS a avut...39 de institute de cecetare în acest domeniu, iar cercetarea...continuă;

      Charles Richet, laureat al Premiului Nobel pentru medicină în 1913, a înfiinţat la Paris în 1912, Institutul Internaţional de Metapsihică;
      americanii au înfiinţat în 1927, la Duke University, Laboratorul de Parapsihologie, iar după 1950 au dezvoltat programe ultrasecrete de cercetare în domeniul psihotroniei ( „Poarta stelară” fiind cel mai cunoscut), noua denumire a parapsihologiei, care a devenit o ştiinţă temeinic instrumentată; sunt programe de cercetare care au dus la aplicaţii adecvate.

      Astfel s-a ajuns la spionaj de la distanţă, folosirea forţei telepatice, inducerea de gânduri şi acţiuni în ţinta propusă, uciderea de la distanţă, etc., cu ajutorul energiilor individului antrenat special pentru a-şi folosi puterea mentală latentă, care este astfel transformat într-o armă psihotronică; aceşti super spioni reuşesc ceea ce reuşeau/esc magicienii, şi anume sufletul părăseşte corpul şi călătoreşte la distanţă, în afara spaţiului tridimensional, printr-o stare de conştiinţă modificată şi o schimbare a polarităţii corpului; de asemenea aceste cercetări au dus la dezvoltarea unor tehnologii/arme/generatoare psihotronice, prin care se poate obţine controlul total al minţii umane prin alterarea sufletului pe care omul nu îl mai poate controla, dar... numai dacă voinţa de Sine îi este subjugată.

      Psihotronia se defineşte ca „ştiinţa şi disciplina modului în care funcţionează viaţa.

      Include studiul modului în care tehnologia interacţionează cu mintea, sufletul şi corpul uman.

      Ştiinţa, matematica, filozofia, metafizica şi studiile ezoterice sunt toate unite în studiul psihotroniei.
      Mai include, de asemenea, elemente despre alte realităţi paralele şi modul în care noi ineterferăm cu alte dimensiuni ale existenţei”(Proiectul Montauk, Experimente în timp – Preston B. Nichols& Peter Moon).
      Folosirea energiilor PSI (energiile extrasenzoriale) este cunoscută acum în mai multe state printre care şi China care are o veche tradiţie în domeniu. Înainte de 1989 securitatea noastră dispunea de o unitate de paranormali, ce au fost pregătiţi de un „specialist” chinez.
      În acest sens Nicolae Ceauşescu a avut o înţelegere cu China, căreia i s-a oferit la schimb pregătirea studenţilor chinezi(100 dacă nu mă înşel) în energie nucleară, noi fiind foarte avansaţi în domeniu, practic România era la un pas de crearea armei atomice.
      Astfel erau căutaţi copii ultradotaţi, care erau pregătiţi apoi în această şcoală/unitate specială, şi ale căror calităţi PSI erau permanent cultivate şi dezvoltate.
      Desigur aceşti „paranormali” există şi unii sunt intens folosiţi (unii au fost loviţi din interior sau din exterior), oricum toţi supradotaţii sunt controlaţi de securitate, sau mă rog cel puţin aşa pare la prima vedere; personal cred că există un segment liber şi necontrolat de nimeni din realitatea terestră, care va interveni numai atunci când efectiv va fi nevoie; acest segment cred că este interdimensional, desigur mă refer la partea invizibilă a Octogonului; îndrăznesc să spun că acest moment se apropie.
      Mai este o problemă, care apare în diverse lucrări, desigur mai mult printre rânduri, şi anume, aceşti „extrasensitivi”, după intensele experienţe şi trăiri în diverse dimensiuni şi contactele cu alte civilizaţii, ajung în mod indubitabil la învăţătura creştină, care se poate sintetiza intr-o singură frază: primul principiu al Universului este iubirea, iar manifestarea acestui principiu este creaţia.

      Ștergere
    4. Ei ajung la un nivel atât de ridicat al conştiinţei, încât doresc să facă numai bine şi deci finalmente ei nu mai pot fi folosiţi de serviciile secrete, şi se rertag parţial sau total din sistem, după care lucreză pe cont propriu în diverse domenii.

      Despre armele psihotronice există lucrări foarte documentate, au fost experimentate la „loviluţie”, şi sunt în continuare dezvoltate în laboratoare secrete, performanţele lor fiind inimaginabile.
      Oare antenele GSM de pe blocuri au sau pot avea vreun rol în acest sens?

      Dezvoltarea tehnologică a telefoniei mobile implică sau poate implica şi o componentă PSI?

      Pentru că până la implanturile cu cipuri prin care se vor putea controla gândurile şi acţiunile printr-un NEURONET controlat de un computer central, mai sunt de făcut câţiva paşi mici dar uriaşi.

      Înţelegerea dintre China, Europa/Rusia şi S.U.A. fiind ultranecesară pentru această ultimă aplicaţie, asta însemnând un supraguvern mondial, ceea ce pare imposibil, dar mai ştii de ce sunt în stare uriaşii pentru a-şi atinge scopurile.

      Ștergere
  4. Noi avem posibilitatea sa raspundem energetic, sa ne aparam si sa retrimitem energia catre cei care ne-au dorit raul. Cum putem face acest lucru?
    Cred ca o rugaciune colectiva spusa la o zi si o ora prestabilite, o rugaciune de salvare a Neamului Romanesc si de indreptare a energiei negative catre emitent, poate fi raspunsul magic salvator; desigur pentru acest lucru fiecare actant trebuie sa se situeze in Lumina, sa se curete. sa se purifice inainte de momentul magic al acestei rugaciuni. Intr-o zi luminata poate vom reusi sa organizam aceasta imensa rugaciune.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. An.17.34 sa fi binecuvantat!

      Ștergere
    2. 17:35Asa trebuie sa facem cu totii.Eu am mai spus ce a spus pr
      ARGATU:"Tot raul pe care il gadesc si planuiesc dusmanii poporului roman crestin sa se intoarca impotriva lor"!De asemenea:"Toate farmecele vrajile sa se intoarca la cei ce le fac"!Amin!

      Ștergere
    3. Să stabilim o zi si ora!Se vede cu ochiul liber că vor să distrugă acest popor!Maria H

      Ștergere
    4. Foarte interesant si la obiect anonim 17.31
      Bravo esti o persoana cu adevarat documentata si luminata. Multumesc.👍

      Ștergere
    5. Da bravo,ai înșirat ghiveciul ăsta că să ajungi la concluzia că trebuie o rugăciune colectivă organizată la o zi și o oră anumită. Îți dau o veste bună rugăciunile colective au loc frecvent în toată țara. În duminicile și sărbătorile religioase în biserici la aceiași oră românii se roagă pentru ei,familia și țara lor. Mai rămâne ca Dumnezeu să ne bage în seamă. Așa că stai ghinișor cu răspunsul energetic că-ți vine factura de la Renel prea mare.

      Ștergere
    6. Anonim 00:22 stai ghinisor in banca ta ca n au inteles nimic. Ai nota 4:))))

      Ștergere
    7. 00:22 nu pricep. Nu cumva te deranjeaza o rugaciune colectiva???

      Ștergere
    8. 07:33,00:22, a zis ceva si tu ai inteles altceva! Si, de cele mai multe ori, notele nu-s relevante! :))))

      Ștergere
    9. Feriti-va de rugaciuni colective la care este ora anuntata si cunoscuta public. (Cum afla oaia/oile despre aceasta initiativa poate afla si lupul). Va expuneti astfel, iar odata "usa deschisa" la o data si ora anuntata exista praduitori care profita de usa deschisa. Mai bine fiecare pe contul sau fara sa fie anunata ora, caci e periculos sa se cunoasca. Aveti grija la astfel de initiativa caci este cu doua taisuri.

      Matei cap. 6:

      6.Tu însă, când te rogi, intră în cămara ta şi, închizând uşa, roagă-te Tatălui tău, Care este în ascuns, şi Tatăl tău, Care vede în ascuns, îţi va răsplăti ţie.
      7.Când vă rugaţi, nu spuneţi multe ca neamurile, că ele cred că în multa lor vorbărie vor fi ascultate.
      (...)
      17.Tu însă, când posteşti, unge capul tău şi faţa ta o spală,
      18.Ca să nu te arăţi oamenilor că posteşti, ci Tatălui tău care este în ascuns, şi Tatăl tău, Care vede în ascuns, îţi va răsplăti ţie.

      Ștergere
    10. 15:23,da, poate sa fie asa cum zici tu, au si "rugaciunile colective" rostul lor...! :))))

      Ștergere
    11. 15:23, mare dreptate ai!

      Ștergere
  5. Saptamina asta au fost aproape zilnic intrari ale avioanelor rusesti in spatiul romanesc de deasupra m.Negre si alungate de avioanele Marii Britanii.
    Provocarile pot fi si diversiuni pentru a acoperi actiunea principala din alta zona-craciun

    RăspundețiȘtergere
  6. Tinta principala' aproape de Romania 'ar putea fi Ucraina cu Basarabia de sud ,Trasnistria sau R Moldova-craciun

    RăspundețiȘtergere
  7. Cine mai stie doamna Maria ce mai face rau voitorii Romaniei.
    Poate este ceva de bine.
    Cu mult drag doamna Maria.

    RăspundețiȘtergere
  8. Colonelul fost SRI, Dragomir cere retragerea din SUA a fostului sau sef 'ambasadorului Maior creatorul sistemului paralel'

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sistemul paralel a fost pus in functie imediat dupa 1989 de haita lui Ion Ilici Iliescu ...

      Ștergere
    2. Gresit, 11:23! Haita lui Basescu si actualmente Iohannis , in combinatie cu SRI (condus inainte de Maior, in prezent de Helvig- numit de Iohannis), reprezinta parte a statului paralel.

      Ștergere
  9. Ion atentie un pic
    cand te referi la mai multi sau multe, nu spui face ci fac; face merge sparge spui cand este vorba de o singura persoana

    RăspundețiȘtergere
  10. Sunt deacord cu dumneavoastra (17:31);32; 33).multi au vrut pamantul manos al romaniei marile puteri nu au fost niciodata de partea noastra. tradati am fost si né vor trada inca odata. (profetia sf Arsenie Boca :"intro noapte trei tari ne vor invada".)Ajutor sa cerem doar la Dumnezeu si Maica Domnului .Doamne ajuta si aparane.

    RăspundețiȘtergere
  11. Vamesii din R Moldova au oprit la vama intrarea in Moldova a participantilor la Marsul Centenarului,trasmite Maries,deocamdata-craciun

    RăspundețiȘtergere
  12. Avocatul lui Trump,Giuliani,mesaj pentru dur pentru Iohanis refeitor la ascultarea ilegala a telefoanelor si abuzurile DNA-ului,el cere o comisie internationala pentru analiza PROTOCOALELOR secrete.

    RăspundețiȘtergere
  13. Pai credeati ca l-am rugat degeaba sa l schimbe pe J.

    RăspundețiȘtergere
  14. Adoua zi cind cei cu marsul centenarului Unirii, nu sint lasati sa treaca Prutul in R Moldova desi au fost trimisi de la Ungheni pe la Albita.Vamesii moldoveni folosesc pretextul nefunctionarii sistemului de comunicatii-craciun

    RăspundețiȘtergere
  15. Mai craciune las-o balta cu stirile tale.
    .......ca vedem si auzim si noi....nu suntem PROSTI asa cum ne crezi...

    RăspundețiȘtergere
  16. EFECTUL MANDELA. AMINTIRILE VIN DIN VIITOR

    Efectul Mandela corespunde unei senzații de alterare a realității. Altfel spus, o persoană are senzația că un lucru care se produce în timp real s-a produs cu ceva timp înainte.

    Mulți au invocat faptul că această senzație se datorează fenomenului matrice în care ne ducem existența.
    Conform acestei teorii, realitatea în care trăim este alterată artificial de procese fizice cuantice, de experimente CERN sau de alte mijloace necunoscute omenirii.

    Mulți dintre noi au rezerve cu privire la Efectul Mandela, considerând că este vorba despre o disfuncție a activității cerebrale care generează o disonanță cognitivă individuală sau de masă care crează amintiri false.

    Unii dintre noi ne confruntăm cu tot felul de amintiri false, despre care suntem convinși că le-am trăit.
    Efectul Mandela a fost dezbătut public în anul 2010, la o conferință a specialiștilor, atunci când, Fiona Broome, cercetător, a declarat că mai multe persoane au susținut că au vizionat la televizor imagini de la înmormântarea președintelui Mandela. Ei au mai spus că soția lui Mandela, Winnie, a adus un omagiu soțului său printr-un discurs memorabil.

    Menționăm faptul că, Nelson Mandela, în anul 2010, era sănătos și ocupa funcția de președinte al Africii de Sud. Oficial, Nelson Mandela a murit în anul 2013.

    Cu ocazia acestei conferințe, mai mulți cercetători au pus în discuție conceptul de entități multidimensionale în universuri multidimensionale.

    Cu alte cuvinte, realitatea există simultan.

    Fiecare gândire are o vibrație pe o linie temporală proprie.

    În momentul în care trecem de la o emoție la alta, de la un sentiment la altul, linia temporală se schimbă.

    Fiecare persoană poate să facă un salt cuantic sau el poate să fie unul colectiv.

    În momentul schimbării liniei temporale, apar amintirile, care în mod real, nu s-au produs încă. Amintirile vin din viitor.

    În anul 1957, Hugh Everett, fizician, a explicat teoria lumilor multiple, numită și teoria stadiilor relative. El a demonstrat interacțiunea dintre două particule care se află în puncte geografice diferite.


    De fiecare dată când o stare cuantică este observată, realitatea se scindează și urmează un traseu paralel.

    Conform acestei teorii, nu ne-am născut în data pe care o considerăm oficială. Poate ne-am născut înainte de aceasta sau nu murim în anul considerat oficial.

    Susținătorii acestei teorii declară că memoria crează amintiri eronate, care sunt intruziuni în realitatea universului nostru și se produc într-un alt univers.

    RăspundețiȘtergere
  17. Rusii stiu ca timpul lor este masurat pentru ca vin puternic Chinezii mai intii cu DRUMUL MATASII practic o alianta economica in care multe tari sub conducere chineza investesc in drumuri,mii de miliarde de dolari si careia Rusia nu ii va putea face fata .
    De aceia Rusia urmareste unirea tuturor slavilor si refacerea URSS-ului-craciun

    RăspundețiȘtergere
  18. Tariceanu PRESEDINTE,sa vazut dupa discursul de astazi.

    RăspundețiȘtergere