luni, 13 august 2018

SUNTEM CONDUSI DINAFARA !!! SE CERE , DEMITEREA GUVERNULUI DANCILA !


                                 12  August 2018,ora 3,09 zori de zi !

                                       Dragii mei,

În aceasta noapte,in timp ce abia daca atipisem,m-a trezit un glas care spune asa:

              "Vor sa cerem demiterea Guvernului !

Dar un alt glas ,intreaba cu mare uimire :

              Cine ? Austriecii ?

Si raspunsul a fost asa:

                 Da ! Austriecii :"

Din păcate dragilor, asa cum am mai scris adeseori,suntem condusi dinafara, iar strainii vor ca Romania sfanta sa fie sfartecata de "câini ".
Pădurile Romaniei fratilor,au trecut de mult timp granitele Romaniei, iar noi am ramas cu POTOPUL si cu alunecarile de teren.
Sa ne rugam la BUNUL DUMNEZEU si la MAICUTA DOMNULUI pentru Pacea Lumii intregi, pentru Pacea si linistea Romaniei Sfinte,pentru a nu se ajunge la REVOLUTIA MARE,despre care,am scris adeseori.
Sa ne amintim si de aceste articole dragilor,deoarece toate se vor implini in timp ,exact asa cum ni se transmite:

29 sept. 2016 - NEAMȚ AȚI VRUT ??? BOCIȚI-VĂ COPIII ȘI TINERII ! NEAMȚ AVEȚI ! 29 Septembrie 2016,ora 17,05 ! Dragii mei, Când eu am scris că din ...

              

O NOUĂ REVOLUTIE ??? TRĂIASCĂ REVOLUTIA MARE !

O NOUĂ REVOLUTIE ??? TRĂIASCĂ REVOLUTIA MARE ! - Maria Ghiorghiu ... O NOUĂ REVOLUTIE ??? TRĂIASCĂ REVOLUTIA MARE ! TranslateShow ...
Acum 1 zi - 2016 - O NOUĂ REVOLUTIE ??? TRĂIASCĂ REVOLUTIA MARE ! Image result for revolutie . Image result for revolutie 4 Septembrie 2016,ora ...
9 sept. 2016 - O NOUĂ REVOLUTIE ??? TRĂIASCĂ REVOLUTIA MARE ! Image result for REVOLUTIE . Dar in aceasta noapte,la doar 3 zile de la primul ...
Ați accesat această pagină de multe ori. Ultima accesare: 01.05.2018

253 de comentarii:

  1. Clar!!! Acum e nevoie sa moară oameni ca sa vadă adevărul si ăștia cu #rezist, sa înțeleagă ca am fost împărțiți in 2 tabere ca sa ne mâncam intre noi in timp ce TOTI ne fura !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu m-am impartit singur,nu cei de afara stimata Mona,am si eu previziunile mele, am trait si pe vremea lui raposatul,am prins revolutia din 89",eu nu tin cu nici un partid,eu atita vad,ca nu s-a facut nimic de catre nici un politician pentru noi,oamenii de rind!Ei si-au facut salarii,noi am mers pe unde am putut si am vrut,sa nu murit de foame!Deci nu mai merge asa,cu gindirea si aroganta asta,ce o au inca politicienii!

      Ștergere
    2. Cu Dancila nu se poate vorbi la nivel international, e ca si cum ai pune un retardat sa conduca lumea. Ea nu intelege nici pe ce lume se afla!Romania urmeaza sa preia conducerea UE , cum credeti ca s-ar putea negocia cu o persoana total nepregatita care face gafe cumplite de cate ori deschide gura. Numai prostii se pot simti reprezentati de una ca Dancila. Dragnea isi bate joc de imaginea tarii construita cu atata migala de altii.

      Ștergere
  2. Nu prea e de spus, da spun!
    Antrenarea unor brigazi paramilitare, grupuri, galerii etc in contextul mundial actual, valabil si pt.jandarmi fosti prin trupe de mentinerr si teatre de razboi se poate dovedi utila, pe viitor, + revenirea la stagiu mlt. obligatoriu.
    Din aceasta perspectiva putem privi evenimentele ce au avut loc ca pe un test, o verificare a unei eventuale reactii in caz de necesitate...
    Asta e clar influenta moldovana, via Base, ca astia se lupta cu rusii de zeci de ani si-s rai, rezista !

    RăspundețiȘtergere
  3. TATAL CERESC ARE PUTEREA DIVINA ! nu austriecii.
    TATAL CERESC HOTARASTE DESTINUL ROMANIEI! nu austriecii.
    TATAL CERESC VA ADUCE PACEA,LINISTEA,PROTECTIA ROMANIEI+ROMANILOR


    Parintele Cleopa are 3 cuvinte pentru austrieci:MANCA-V-AR RAIUL.
    si Parintele Arsenie Boca are ganduri bune pentru TOTI care incearca
    "fapte bune" asupra ROMANIEI

    RăspundețiȘtergere
  4. Da asa este, suntem condusi din afara si nu inteleg cum romanii nu si dau seama ca sunt manipulati. De unde atata ura impotriva guvernului? Cand Basescu taia in carne vie si a stat atatia ani fara sa faca ceva pt tara nu i se mai xicea ciuma portocalie. Mi se pare foarte ciudat. Credeti ca Dragnea e lasat de capul lui? De ce poporul asta nu judeca?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Iohannis este cel care joaca la ordinul si pentru cei din afara. Este clar si vizibil.
      Acuma si-a scos capul si Ciolos la ordin.

      Ștergere
    2. Cineva nu vrea sa luam conducerea UE ...la anul suntem noi la rand....cu atata taraboi adio...daca nu vom fi la conducere cine profita ? Rusii...au si ei ineresele lor...ii compicata politica asta...nu acum era momentul pt tambalaul asta

      Ștergere
    3. 13:03, pacat ca nu te rogi la Dumnezeu sa iti dea minte. Tu nu poti distinge albul de negru.

      Ștergere
    4. Orice epoca are timpul lui,istorie nu ati facut,a lui Ceausescu a tinut 40 de ani ,asta aproape 30 de ani,ce asa mare scofala! ?Toate au timpul lor, si oricum ce e dat de sus,si sa se intimple,se va intimpla,nu e scapare! !

      Ștergere
    5. 14:31Si ce bine ti-a facut "FIARA" de UE ?Nu de la ea a pornit tot raul pt Romania?Toti care ganditi gresit sunteti vinovati de soarta tarii!Pe cei ce spuneau Adevarul ii faceati nebuni(exp
      Vadim).Dupa mintea si inima voastra intunecata si mandra ati ales acum dati vina pe liderii alesi?

      Ștergere
    6. 14:31Si ce bine ti-a facut "FIARA" de UE ?Nu de la ea a pornit tot raul pt Romania?Toti care ganditi gresit sunteti vinovati de soarta tarii!Pe cei ce spuneau Adevarul ii faceati nebuni(exp
      Vadim).Dupa mintea si inima voastra intunecata si mandra ati ales acum dati vina pe liderii alesi?

      Ștergere
    7. 00.45 ce bine iti va face „fiara„ de Rusia cu Putin la conducere- un alt criminal care isi elimina adversarii omorandu-i? Asta vrei??? Nu te-ai saturat de 50 de ani de dictatura comunista??

      Ștergere
  5. O tara cu decidenti corupti si fara urma de patriotism, incapabili sa conduca si sa ia decizii (bune), va fi intotdeauna o tentatie pentru unele tari care s-au ridicat prin exploatarea tarilor fara aparare sau cu prosti la conducere. Austria este mica dar a exploatat si asuprit Ardealul cat le-a stat in putinta. Este clar ca Romania este considerata un sat fara caini.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Doamna Ghiorghiu, m-am straduit mult sa va acord prezumtia de nevinovatie si, in pofida dovezilor evidente, sa explic cu indulgenta activitatea d-stra. Dar "mesajul de la Duhul Sfant" venit chiar la tanc, nu mai lasa loc de dubii.
      E clar, ati dat cartile pe fatza. Sunteti unul dintre cadrele de rezerva ale caracatitei politico-mafiote si, tinand ostatice mintile unei anumite categorii de oameni, le inoculati la comaanda ce vi se cere.
      Acum, puterea a dat-o rau in bara, pierde sustinatori fiindca orice om dotat cu o minima inteligenta, a vazut cat de odioasa este. S-a vazut ca ea a provocat si tot ea a reprimat violent participantii la miting, ca sa arunce romania in haos, nu de dragul austriecilor (pe care tot PSD i-a facut stapani peste paduri) ci in interesul rusilor, care doresc aici o noua Ucraina.
      Asa ca, e mare nevoie de aportul tuturor agentilor, inclusiv al d-nei Maria, care il amesteca foarte usor pe "Duhul Sfant", in politica.
      Mare sarlatanie!
      Walll

      Ștergere
    2. 13:31, daca ai stii de cat timp incercam sa dam pe fata sarlatania.... Are cativa catelusi care pun paie pe foc ptr. ca sa iasa fum ("s-a adeverit")... Totul cu un scop.... Sa mareasaca "turma" .... slaba in credinta, gandire, educatie etc.etc. Doar asa ii poti manipula si controla usor! Apoi le arunca un os de ros...iar ei au impresia ca l-au prins pe Dumnezeu de pociore....

      Ștergere
    3. Mare adevăr scrie D-na.Maria,cine are minte să judece ,ochi să vada!Vă întreb pe tiți care,sănteți aşa porniți împotriva dănsei,căutați alt blog,e foarte simplu!!!!!!Maria H

      Ștergere
    4. 23:00 ne este mila de voi pentru ca nu puteti sa va desprindeti de prostia care va tine captivi. Tu sa taci ca esti platita de Maria Ghiorghiu ca sa-i sustii manipularile. Parca mai ieri cerseai bani pe blog, te-a platit si acum ai glas sa-i alungi pe cei care va demasca?

      Ștergere
  6. Avem valori de pus la conducere.
    Revolutia nu e bună .trebuie prinsi agresori si vagabonti .e nu vor schimba nimic.Umnezeu lucrează prin cei buni

    RăspundețiȘtergere
  7. Ce vreti doamna M.G. sa ramana DRAGNEA la putere si sa va mareasca pensia? Asta va sfatuiesc EXTRATERESTRII ? Inteleg ca altfrl ne ocupa austriecii.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 09:17, termina cu ironiile.

      Ștergere
    2. Austriecii ne-au taiat padurile. Din cauza lor au fost inundatiile catastrofale. In caz ca habar nu ai taierile de paduri influenteaza in mod negativ clima.
      Justitia s-a facut ca nu vede marile jafuri de miliarde de euro in timp ce pe fraierii de rand imediat ii baga la puscarie.
      Serviciile( in nici o tara din lume nu exista atatia sri-sti si servicii si culmea Ro cu cele mai multe servicii este tara vazuta cel mai prost si se traieste cel mai prost: oamenii nu mai au drepturi si libertati)
      Justitia este cea mai corupta institutie, justitia este raspunzatoare de toate relele si de toata mizeria din tara.La Codurile penale doar copertile raman, legile sunt proaste, neconstitutionale,interpretabile, pt unii muma pt altii ciuma
      De ce nu sunt autostrazi si spitale? Pai in ce s-au investit miliarde de euro?in servicii,in procurori, in interceptari ilegale si abuzive. In nici o tara din lume nu se asculta telefoanele, interceptarile nu sunt probe la dosar.
      Media de pedeapsa in Ro este de ZECE ori mai mare ca media UE. Pai daca tot ne dam europeni sa fie si la noi ca la altii nu???
      Procurorii in toate tarile sunt la acelasi nivel cu avocatii, başca ca alte tari nu au procurori ci doar politisti de caz.
      Toti cei care au luptat si lupta impotriva intereselor tarii si impotriva romanilor trebuie sa fie acuzati de tradare de tara. Sa terminam odata cu mascaradele

      Ștergere
    3. An.09.17 nu ti-e rusine?ai vrei PE austriaci, nemti, sorosisti? Un de ti-e dragostea de tara si de romanii haituiti prin lume din cauza slugilor si tradatorilor de tara ? Ma rog bunului Dumnezeu sa le dea tuturor PE masura faptelor lor. Nu mai incapeti de Dragnea pentruca tine la tara si popor.

      Ștergere
    4. Subscriu,an.13:28,perfect adevarat.

      Ștergere
    5. 13:28, gresit, conducerea corupta a Romaniei a vandut padurile pentru un pumn de arginti primiti de la austrieci si pe care si i-au bagat in buzunar cei care au semnat si avizat contractele pentru defrisarea Romaniei. Nu vedeti ca pe acestia nu-i intreaba si nu i-a intrebat nimeni (nici macar DNA) de ce au vandut si furat aurul verde al Romaniei. Daca nu erau coruptii si tradatorii de tara din fruntea statului, austriecii nu puteau intra in padurile Romaniei. Au noroc derbedeii astia politici ca nu traiesc in vremea lui Tepes si a lui Stefan cel Mare ca erau demult trasi in teapa si cu capetele taiate. Dar de pedeapsa lui Dumnezeu in care ei oricum nu cred, tot nu vor scapa.

      Ștergere
    6. 14:09, i s-au inrosit pantofii de rusine. Pe bune?!? Ce e cu dadaceala asta, tanti? Sa vezi cand nu mai primesti promisiunile lui daddy cum o sa stai si o sa plangi in batista...

      Ștergere
    7. Anonim9.17,nu o să tracă mult şi vă veți lămuri,căt adevăr grăieşte DUHUL CEL PREA SFĂNT prin d-na.Maria.Maria H

      Ștergere
    8. 23.03 cu cat te-a platit sefa ta Maria? Nu nega ca ai primit bani de la ea, dovada este aici pe blog.

      Ștergere
  8. Austria a si 'protestat' pentru ziaristii sai de la manifestatie,dar nu de cei de afara sa ne fie frica ci de cel din interior care le-a dat padurile returnind legea la modificare in favoarea lor ,in parlament.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. IAR iohanis a facut cum au zia ei austriaci. Vai de Romania cu un asa presedinte!

      Ștergere
    2. Decretul pentru defrisarea padurilor a fost semnat de catre criminalulIon Iliescu si Adrian Nastase in data de 2 decembrie 2004. Nr 1036.

      Ștergere
  9. Revenind la Heinsberg ,e zona germana cea mai apropiata de Luxemburg si tarile de jos de unde au fost adusi colonistii sasi in Transilvania,si zona unde cei mai multi sasi au preferat sa emigreze.
    Dar numele aduce si cu un fizician de fizica cuantica german Werner Heinsenberg cu contributie la creerea bombei atomice,
    Asocierea lor cu presedintele si copii care trebue plinsi nu este deloc intimplatoare,o stiu cel mai bine cei din Rasinari care au cerut primarului de atunci sa fie anchetat de comisia parlamentara dar acesta a refuzat sa se prezinte ca si subalterna acestuia Kovesii de anul acesta.
    Asa se intimpla cind majoritarii romani isi pun increderea in minoritari cu agenda ascunsa,uitind lectiile istoriei.

    RăspundețiȘtergere
  10. DOAMNA Gheorghiu,acest mesaj vi la trimis DRAGNEA(infractorul).A-ti fost cumparata?V-au platit cartile si lansarea lor.Se simte de la o posta ca este un truc.DACA mandarmi(gorilele infractorului) l-au batut pe jurnalistul Austriac,Iata a venit duhul sfint spunindu-va ca Austrieci,au decis sa rastoarne guvernul!!! Aceste minciuni sa le spuneti celor care pupa pola popi!!! De ce nu va spune duhul sfint si cit a furat infractorul Dragnea.S-au auziti la un moment dat,un glas,care va spune: DRAGNEA E CURAT!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 10:50De ce n-ai "strigat"asa de tare si in timpul lui Basescu cand Boc taia salariile si pensiile ca sa-si ia ei si copii lor vie si mosii?Ce fatarnici sau uituci sunteti toti care acuzati psd-ul care de bine de rau si-a mai revenit marind pensiile si salariile inclusiv pe ale voastre scandalagiilor.Ce vretii de fapt sa ne ia strainii dusmanii tarii totul atat de rai sunteti?N-ati avut pe ceilalti la conducere ce bine au facut Basescu Ciolos(condus de nevasta frantuzoaica)sau tradatorul de Johannis care a vandut padurile la austrieci rudele lui?Mai ganditi-va inainta sa strigati caci raul pe care-l vreti va va strivi.

      Ștergere
    2. 10:50De ce n-ai "strigat"asa de tare si in timpul lui Basescu cand Boc taia salariile si pensiile ca sa-si ia ei si copii lor vile si mosii?Ce fatarnici sau
      uituci sunteti toti care acuzati psd-ul
      care de bine de rau si-a mai revenit
      marind pensiile si salariile inclusiv
      pe ale voastre scandalagiilor.Ce vretii
      de fapt sa ne ia strainii dusmanii
      tarii totul atat de rai sunteti?N-ati
      avut pe ceilalti la conducere ce bine
      au facut Basescu Ciolos(condus de
      nevasta frantuzoaica)sau tradatorul
      de Johannis care a vandut padurile
      la austrieci rudele lui?Mai ganditi-va
      inainta sa strigati caci raul pe care-l
      vreti va va strivi!

      Ștergere
    3. Ai dreptate, Unknown, spre regretul meu, fiindca o credeam usor cazuta intr-o eroare mistica, d-na Ghiorghiu ne escrocheaza, face un joc murdar.
      Ese inadmisibil sa minti in avantajul unor escroci - fie ca se numesc Dragnea, Voiculescu sau altii - si sa amesteci cele sfinte in aceasta minciuna!
      Walll

      Ștergere
    4. Ocupa-te de iohanis si vezi ce a facut el si face! Dragnea este un om inteligent si patriot de aceia nu-l supportati voi tradatorilor de tara si neam. Bravo jandarmilor ca a-ti aparat statul de drept si guvernul!!!

      Ștergere
    5. Dragnea e cel mai curat si cinstit ,infractor. Iubeste copii si copilele de 18-25 ani , pe care le face amante. Îi place bautura si preacurveste...E un adevarat model pt. pensionari.

      Ștergere
    6. E mai mult decat clar cine este MARIA GHIORGHIU, o perasoana vanduta PSD-ului si grupului infractional de la putere.
      Dumnezeu sa te rasplateasca pe masura „adevarului” pe care il scoti pe gura. Daca mai aveam vreun dubiu acum m-am lamurit. Iti folosesti „darul” ca sa consolidezi puterea partidului si a infractorilor. Rusine e prea putin spus pentru o creatura ca tine!Sper sa dispari odata cu mafia care s-a instalat la conducere!

      Ștergere
    7. Unde dai si unde crapa unknown. Ura din tine vorbeste nu judecata. Vrei sa spui ca Dragnea e atotputernic si nu face ce trebuie? Ori ti e ciuda pe mesajul trimis? Cand o sa realizati ca dna Maria doar transmite mesajele. De ce nu ai sarit de cur in sus cand timp de 30 de ani s au intamplat atatea nedreptati? Cand ne au furat padurile unde erai? Cand ne au furat tara? Vi acum sa ti versi veninul aici ca oricum nu te cunoaste nimeni. Romani lasi.

      Ștergere
    8. Unknoww,scri numai aberații!!! Nu te mai osteni!Maria H

      Ștergere
    9. Anonim 14,41 cine ești și cu ce drept judeci??Maria H

      Ștergere
    10. Prostilor, aparati pe cei ce va mint si va manipuleaza! Treziti-va, Maria Ghiorghiu este o excroaca, lucreaza in beneficiul PSD.

      Ștergere
    11. Cand s-au taiat salariile, voi, psd-istii unde ati fost? De ce n-ati iesit in strada daca nu v-a convenit asa cum fac acum cei din piata Victoriei? Sunteti niste lepadaturi obediente, lase si ieftine. V-a cumparat dragnea cu 100 de lei. Atat valoreaza omenia voastra! V-ati vandut sufletele diavolului, odata cu tara pe care ati cedat-o pe 100 de lei. Neam de iude sunteti voi, cei care sustineti un partid de criminali si pe acesta manipulatoare ordinara. A spus cu gura ei ca va accepta microciparea desi sustine ca e aleasa de Dumnezeu. Chiar nu va da de gandit acest lucru? Nu va miroase urat, a pucioasa?

      Ștergere
    12. 14:16 Iohanis face bine ce face, e de o mie de ori mai roman decat voi toti care cantati osanale partidului iubit care va cumparat ieftin!
      Am o vaga banuiala ca tu esti amanta lui dragnea daca il descrii asa de frumos.

      Forta Iohanis!!!

      Ștergere
    13. 14.16 statul de drept suntem noi, romanii cinstiti, tu faci parte din statul ilegitim si paralel al lui Dragnea-Tariceanu-UDMR- Statul hotiei si al vanzarii de tara, bucata cu bucata, Rusiei lui Putin. Asta urmareste infractorul dragnea, sa scoata tara din UE si s-o bage sub influenta Rusie in dictatura. Prin inscenarea din piata Victoriei s-a urmarit producerea unui razboi civil cu victime omenesti ca sa aiba justificarea instaurarii dictaturii. Daaaaaaar, Dumnezeu cel adevarat, Dumnezeu- Iisus- Duhul Sfant nu au ingaduit un macel. Multumim, Doamne ca ne-ai ferit de rau!Demasca, Doamne pesoanele rau-voitoare de pe blog si din conducerea tarii. Nu le da voie sa faca rau! AMIN!!!!

      Ștergere
    14. Postacilor platiti! Nu va mai obositi cu denigrarile ca nu va mai crede nimeni si n ici va baga in seama !! PA si pusi!

      Ștergere
  11. Pădurile n-au plecat singure! Au fost tăiate si prăfuite de cozile de topor de aici. Iar străini pot sa si dorească si luna de pe cer, daca n ar exista trădătorii și gunoaiele noastre, n-ar face nimic. Din cauza asta acest guvern care își persecuția propriul popor trebuie să plece. La pușcărie.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu acest guvern a aprobat taerile de paduri, informeaza-te!!!

      Ștergere
    2. 14.17 de unde sa ne informam, de la antena 3 si psd? hahaha!

      Ștergere
  12. Cu tot respectul Dna Maria abțineti-va în a da interpretări total neadevărate la mesajele primite. 1. Suntem conduși dinafară. Austria deține la ora actuală președinția uniunii europene din care (surpriză) face parte și România. 2. Austria cere schimbarea guvernului. Probabil în urma gestionării dezastruoase a ultimilor evenimente in care un ziarist austriac a fost agresat. Așa că dacă primiți niște mesaje nu cred că dumneavoastră dețineți adevărul absolut și în tenta pe care o dați interpretării lor. Mulțumesc

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si ce dava a fost agresat un ziarist austriaco? Despre huliganii care au facut ceia ce s-a vazut n-ai nimic de zis? Sa priceapa Toti strainii ca Romania apartine romanilor !!!

      Ștergere
    2. Maria esti de partea criminalilor? Ce mai ai tu in comun cu Dumnezeu?

      Ștergere
    3. Oameni buni, aceasta femeie, Maria Ghiorghiu este o impostoare! Nu mai credeti ce spune ca va induce in eroare. Este mana in mana cu grupul de infractori de la conducere si cauta sa va manipuleze si sa deturneze sensul celor intamplate. Feriti-va de ea si nu mai donati bani ca banii vostri vor fi folositi pentru propaganda partidului din care face parte. Este de o perversitate iesita din comun.

      Ștergere
    4. Pe buneeeeeeeeeeeeeeee??? Pai parca ne conduceau americanii? Nu stii cum sa faci sa il scoti pe Iohanis tap ispasitor?
      Mariaaaaa, nici macar lacrimile copiilor din strada si ale batranilor agresati nu te-au impresionat? Atat de perversa esti? Faci in continuare polita partidului? Rusine, rusine, rusine! Ma intreb ce prost iti mai crede diversiunile?

      Ștergere
    5. 15.39 postac pervers!asa sa-ti ajute Dumnezeu dupa cat de adevarat graesti!

      Ștergere
    6. 11.10 se vede clar cine conduce Romania, voi postacilor abtineti-va cu jignirile asupra Mariei ca tot ce a zia asa a fost, si asa este! Amin

      Ștergere
  13. Austriecii au facut mult rau romanilor.La comanda Mariei Tereza gen A.Buccow a ars multe sf. manastiri din Fagaras si a omorat pe calugari.E o rusine ca o localitate de langa Ploiesti ii poarta numele.Putea sa se numeasca Mihai Viteazul caci pe acolo a trecut voievodul roman.Poate in al 12-lea ceas autoritatile vor deveni mai patrioate macar acum la Centenar!

    RăspundețiȘtergere
  14. Pe batrani,copii,tineri chiar si femei cu copii in brate au fost batuti cu bestialitate de jandarmi sub comanda lui Dragnea NU IOHANIS!!! Ce inseamna sa fii aservit antenelor !!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hai ca bati campii!

      Ștergere
    2. Iohannis este aservit austriecilor.

      Ștergere
    3. Este o minciuna cela ce afirmi!!!

      Ștergere
    4. 11:40, bati campii, jandarmii nu au batut copii si nici femei cu copii in brate. De ce mintesti?
      Violenta nu trebuie lasata sa existe iar la manifestare a fost multa violenta vineri seara. Jandarmii au facut ceea ce trebuie.
      Din pacate au fost si parinti iresponsabili care au vazut clar ca exista violenta si au stat prezenti acolo cu copii cu tot. Este vina acelor parinti ca si-au expus copii intr-o mare de oameni unde se manifesta violenta.
      Jandarmii au procedat corect. Violenta a trebuit stopata. Huliganii nu fac legea in Romania. Si in alte tari occidentale se intampla la fel cand este vorba de violente, fortele de ordine intervin puternic, caci doar asa se poate pune capat debandadei si huliganismului. Iar unii manifestanti au intrecut masura, savarsind acte de huliganism.
      Jandarmii si-au facut meseria si asa este corect sa se intample. Este rolul Jandarmeriei sa intervina cand se manifesta huligani care fac agresiuni si violenta. De data aceasta jandarmii au actionat exact ca in tarile occidentale! Multumiri Jandarmeriei Romane!

      Ștergere
    5. Anonim 15:16 FEMEILE SUNT DE VINA CA AU VENIT CU COPII???? DAR UNDE TREBUIA SA II LASE ???? DUPA MINTEA TA E VINA FEMEII CAND E BATUTA DE UN BARBAT CA NU A FUGIT DIN FATA LUI CAND LA VAZUT NERVOS !!! Cap ai ,minte ce ti mai trebue !!! Stii cine sunt cei doi arestati care bateau o femeie jandarm ??? Erau din gorilele aduse de Codrin Stefanescu sa l apere pe Dragnea de multimea stransa in fata DNA cand era nevoit sa vina la sediul DNA! INFORMEAZA TE ,,DESTEPTULE "

      Ștergere
    6. Ce rau e sa fii incuiat 15:16/12:16/13:04!

      Ștergere
    7. 19:17, dupa mintea ta ramasa in urma... cand vezi ca exista violenta la manifestare, tu stai cu copilul si il expui printre huligani??? Eu cred ca nu asa se manifesta o mama cand vede violenta... sta cu huliganii?! Asa ceva doar o mama denaturata poate face.
      Minciuna grosolana ce ai scris! Acei indivizi erau sorosisti platiti sa faca deranj. Infomeaza-te tu, caci faci pe desteapta dar nu esti.

      Ștergere
    8. 15.16 nu esti romanca? Nu cunosti limba romana? Esti platita cumva din afara sa faci manipulari pe blog? Tu nu stii ca in romaneste se spune „minti”, nu „mintesti”! E clar, esti din Austria! Tu ai cerut sa cada Veorica? Rusine!Doamna, tanti maria, mama lu „mintesti”, uite ce face, ne „minteste” pe toti!

      Ștergere
    9. 11.40 esti un postac platit nenorocit si obligat sa minti

      Ștergere
  15. Ne place că putem să ne spunem ideile chiar și în scris că datorită democrației occidentale putem scrie cărți și le putem vinde. Ne place că nu dau buzna unii în uniformă și ne bat si ne ard cărțile ca în dictatură. Ne place să beneficiem de multe ce vin din occident. Dar când trebuie să urmăm niște reguli democratice și să răspundem când ne abatem de la aceste reguli, vai suntem conduși dinafară . Vreți voi și sătui și cu slănina în pod da nu merge așa. Nu vă convine nu vă ține nimeni cu forța în uniunea europeană!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. BRAVOOOO, 11:50!!!!👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏
      Jos palaria in fata ta!!!!
      👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏

      Ștergere
    2. 11.50 si cu cei carora le convine sa fie in UE dar in tara lor, Romania, cum ramane? Ne inchinam la cativa cu sufletul vandut banului si satanei??? Sa plece ei, trepadusii care tipa pe aici de salarii si pensii, nu noi care ne dorim sa fim liberi in tara noastra.

      Ștergere
    3. CEA mai mare gresala ca am intrat in UE. Veti vedrà mai tarziu dece

      Ștergere
    4. 00.49 ia spune-ne tu, din putul gandirii tale ce putea face o tara ca Romania cu o economie la pamant, fara putere militara si influenta in lume, condusa de corupti??? Sa fie de partea lui Putin? NU NE PERMITEM SA FIM NEUTRI CA ELVETIA, NU MAI PROFERATI ASTFEL DE IDEI CRETINE CARE NU AU NICIO LEGATURA CU REALITATEA!

      Ștergere
  16. Se știe că suntem conduși din afară!
    Tocmai de aceea ar trebui să "cadă" toate partidele(nu doar PSD ci toate)..toți au distrus România (timpul a demonstrat acest lucru)!Există si alte forme de guvernare nu doar prin reprezentanți politici...informati-vă ca să știți că putem sa fim și uniți de vor disparea culorile politice!!EI ne vor dezbinați,noi ne vom uni mai mult!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Casa este dar trbuie schimbata constiinta. Pana atunci nu suntem altceva decat niste oite care au nevoie de un pacurar ca verner...

      Ștergere
    2. In Romania orice partid ar fi la putere va face la fel, deci nu partidele trebuie schimbate ci sufletele romanilor care se pare ca se nasc hoti si asupritori ai propriului popor.

      Ștergere
  17. Sa va fie clar romanilor Johannis e un tradator e omul austiecilor nu iubeste poporul care l-a ales n-a facut nimic pt binele tarii numai discordie((nascut pe 13 e omul satanei)Daca vreti binele Romaniei alegeti presedinte roman(ca destul ne-au condus strainii)CREDINCIOS (Ortodox)PATRIOT ,CURAJOS si PUTERNIC(sa se opuna
    influientelor din afara)Pana cand veti fi inselati ?Ati ales mereu gresit.Pe cei buni i-ati facut nebuni(Vadim))Acum va plageti?Cereti de la Dumnezeu sa va lumineze ca sa nu mai fiti inselati.Rugati-va sa iasa in fata un om DREPT pt ROMANIA! Doamne Ajuta !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 11.53 bravo, Iohanis, da-le lectii de democratie la astia care sunt obisnuiti sa fie slugi platite de partidul suprem!

      Ștergere
    2. Casa este! Doamne ajuta!!!

      Ștergere
    3. 11:53 Ati atins un punc culminat.
      Pacat ca l_au "parfumat" pe d-nul Vadim, ptr ca acum ar fi condus batalionul de romani
      UN ADEVARAT ROMAN ,UN ADEVARAT PATRIOT.
      L-am iubit pe Vadim si cand tipa,sau radea,recita,avea enciclopedia romaniei memorata.
      DA il regretam si DA il plangem

      Ștergere
  18. Sunteți spălați pe creier,voi cu PSD ul vostru...ne conduce Austria🤣🤣🤣bine ca n ai zis Germania!viseasa in continuare poate vin vise și împotriva PSD ului

    RăspundețiȘtergere
  19. Daaaa , sa aparam guvernul de puterile straine , sa il lasam sa ne fure in liniste...conform legii

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Exact asta isi doresc! Sa-i lasam, dom'le, in pace..adica, ce avem cu ei? Nu pot fura, vinde, distruge in liniste. Trebuie sa stea noaptea sa dea ordonante, sa faca legi-ca, deh, omul cinstit noaptea actioneaza...bezna mintii

      Ștergere
    2. Sper ca te referì la ciolos cand era premier cate leggi a DAT noaptea impreuna cu pruna. Uni zic ca in jur de 100

      Ștergere
    3. An.13.08 foresti sa FIM occupati si fizic de straini?

      Ștergere
  20. Cred ca este aproape de adeverire cit de curind. https://mariaghiorghiu.blogspot.com/search?q=jandarmi+arestati

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, jandarmii vor fi arestati pentru ca asa merita! Capii lor si cei care au abuza de putere ca nu toti pot fi bagati in aceeasi oala. Sigur sunt si oameni de omenie acolo.

      Ștergere
  21. Daca nu va fi Revolutia Mare, oamenii din Romania nu vor putea scapa de sub conducerea si influenta masonilor si nici de semnul fiarei, CIP - ul pus pe mana sau pe frunte.
    Cei aflati acum la putere nu sunt decat niste marionete ... lacome.
    Asa este omul fara de Dumnezeu, vesnic nesatul de averi, distractii, etc... adica dupa cele din aceasta lume plina de pacat.

    RăspundețiȘtergere
  22. Oare o mica coincidenta ?https://mariaghiorghiu.blogspot.com/search?q=Vlad+%C5%A2epe%C5%9F
    https://mariaghiorghiu.blogspot.com/2015/11/vlad-tepes-unde-esti-tu-tepes-doamne.html
    https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/cine-este-barbatul-in-alb-care-statea-in-fruntea-jandarmilor-la-miting-979910

    RăspundețiȘtergere
  23. Pentru toti cei care fac politica la greu, fara a fi politicieni, de fapt: suntem in Postul Maicii Domnului! Reveniti va si lasati patima deoparte. O rugaciune si un genunchi plecat in fata Domnului vor ajuta, nu comentarii cu fala desarta.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 14.24 nu facem politica, ne preocupa soarta tarii in care traim, nu o putem lasa pe mana infractorilor criminali.

      Ștergere
  24. Cer inchiderea imediata a moscheii de la baza podului
    Basarab !

    RăspundețiȘtergere
  25. La ora 18,00 cel ce a numit-o premier, ''in doi timpi si trei miscari-'vorba lui Banciu,autorul dezbinarii si din umbra al tentativei de lovitura de stat de vineri,face o declaratie la TV.
    Nu ar trebui sa o faca la Parchet???Oricum tot acolo o sa ajunga.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 14.58 acolo va ajunge rapid, Daddy-Dragnea si acolitii lui. Unii isi fac veacul si pe aici.

      Ștergere
  26. https://www.facebook.com/groups/297585490735783/permalink/432680043892993/

    RăspundețiȘtergere
  27. 11,40 Maria Tereza prin Guvernatorul sau baronul Brukental este cel ce i-a tras pe roata pe Horea,Closca si Crisan.
    Asa ca sa nu ne miram ca urmasul lor, Iohanis nu monteaza de 6 ani statuia lui Avram Iancu facuta din donatiile sibienilor.
    Cu atit mai mult cu cit tot Avram Iancu striga dupa ce l-au batut in Sibiu.
    -'Nu ma lasati.Nu ma lasati sa ma prinda jendarii nemti'.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 15:06, onsedatule, ciocul mic!

      Ștergere
    2. verner si-a DAT examenul in fata poporului roman. El a jurat ceva cand a fost instalat presedinte doar ca nu si-a respectat juramantul. Nu e de bine

      Ștergere
  28. 09:17, zdagnea zboara. Stie si el, dar calca si pe cadrave pana la momentul T. Rau e ca a asumitit javrele (jandarmeria) asupra oamenilor pasnici. Ne transforma in "pașalac"?!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu ti-e rusine sa minti postac nemernic!s-a vazut in TV ce faceau huliganii mercenari platiti sa ocupe guvernul,lovitura de stat, sa faca scandal in tara, dezbinare ca sa ne poata occupa straini. Voi chiar credeti ca romani sunt prosti?

      Ștergere
  29. Ghise acum pe TV;'Germania prin programul RESTART ROMANIA a facut la noi cu bani grei, 40 000 asociatii care acum se ocupa cu lupta politica'

    RăspundețiȘtergere
  30. 'Iohanis face tot posibilul sa creasca tensiunea din tara,in loc sa respecte Constitutia si sa fie mediator el este un presedinte INSTIGATOR' -o spune In continuare GHISE

    RăspundețiȘtergere
  31. Ghise spune ca in februarie 2018 spunea unul Tiberiu Iacob intr-un ziar de Prahova ca;-RESTART Romania e pregatita si finantata de afara ca sa dea LOVITURI DE STAT

    RăspundețiȘtergere
  32. Pricipesa Margareta da un comunicat in care condamna violentele din Bucuresti care afecteaza UNITATEA NATIONALA

    RăspundețiȘtergere
  33. DEZBINAREA lucrului bine facut de Iohanis

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. asa sa-i dea Dumnezeu lui verner binele PE care l-a facut pentru tara!de fapt a jurat. Ai vine plata juramantului.

      Ștergere
  34. Muie PSD! Demisia, grijania ma-tii.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 15:35, nenorocitule.

      Ștergere
    2. Si aici ati aparut javre #rezist?
      Praful si pulberea sa se aleaga de voi, gunoaielor!

      Ștergere
    3. Si inca citi mai sintem,nu degeaba ne numim asa!!

      Ștergere
    4. Doamne Dumnezeule ocroteste Psd-ul si PE Dragnea!IAR PE dusmanii lor care sunt si dusmanii tarii fai stana de piatra!!!Amin!

      Ștergere
  35. 10:50, 👏👏👏👏👏👏👏👏👏 Jos palaria pentru punctul tau de vedere! Bravoooo!!!

    RăspundețiȘtergere
  36. ''Interesele strainilor in Romania prin binomul SRI-Dna este sa nu se dea legile justitiei si a redeventilor OFFSHORE pentru a ne lua totul gratis,-''o spune pe sleau tot GHISE

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 15.38 vrei sa spui „minte” pe sleau Ghise!

      Ștergere
    2. Doamne ocroteste Romania!!!IAR dusmanii ei fai praf si pulbere! Acum Doamne vino Doamne si ai mila de tara nostra si de copiii nostri!

      Ștergere
  37. Avocata sotiei lui STAN Mustata,judecatorul mort in inchisoare spune ca va depune plingere pentru RELE TRATAMENTE si OMOR CALIFICAT

    RăspundețiȘtergere
  38. 11.40 degeaba spui asta unei creaturi perverse cu,m este Maria Ghiorghiu! In inima ei e sloi de gheata, e asemenea lui Dragnea, Carmen Dan si Firea!
    Numai faptul ca cenzureaza comentariile si ar trebui sa dea de gandit tuturor. Cine ascunde adevarul NU E DE LA DUMNEZEU, clar!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dumnezeu sa te judece PE tine asa cum tu iti per miti a o judeca PE Maria! Amin

      Ștergere
    2. 15:42, noi am cerut ca doamna Maria sa nu publice comentariile care contin cuvinte obscene si exprimari urate, pline de veninul varsat din uraciunea unor suflete fara de Dumnezeu. Oricat ve-ti incerca sa daramati cuvantul acestei femei, nu ve-ti reusi fiindca ea este incredintata lui Dumnezeu si Duhului Sfant si nu oamenilor. Ea ne iarta pe toti si se roaga pentru noi asa cum si Domnul Iisus Hristos a facut cu cei ce l-au rastignit (cu vorba si cu fapta).

      Ștergere
  39. Speranța pentru tara noastra e atat de distrusa, sa ne uitam peste gradita sa vedem ce evolutie exista...si atunci de ce sa ramanem? In Romania avem atatea locuri frumoase,în loc sa le pretuim sunt in paragima...statul pare ca nu da doi bani pe dezvoltare ...Cand ved cum arata ale tari,cate se pot vizita ,cate facilitati exista...cum se conduce,ce drumuri exista...ne intrebam oare de ce sa ne mai ne rupem masina aici si sa stam intr- un loc în care satele nu au nici calalizare în 2018...E greu sa mai avem sperante ...putere si încredere in tara în care am dori sa traim decent,precum dincolo de granite !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Casa este, CEI care VOR s-o ocupe VOR face ei cum le va placea, romani VOR FI slugile lor in tara lor occupata de CEI care si-au trimis huliganii sa dea jos guvernul.

      Ștergere
  40. Cum puteti comenta atat de josnic la adresa Doamnei Maria...mai lasa-ti deoparte trecutul si istoria...ce a fost a fost ganditi-va la viitor! Austria nu pare ca e de vina,e o tara dezvoltată(curatenie,decență, are grija de cladiri,monumente,drumuri etc), are detoate practic. Si -a permis sa ne cumpere, cei care au vandut padurile sunt de vina...au dat tara si pamantul pentru bani! Daca si Romania se ridica la nivelul Austriei,ar fi cumpărat paduri...dar de unde!?

    RăspundețiȘtergere
  41. Daca ar avea macar o sclipire de onooare in creierul ei amortit, Dancila ar trebui sa-si dea singura demisia! E o rusine pentru tara! Toata lumea ii cere demisia, este normal atata timp cat pune tara in periciol cu prostia ei.

    RăspundețiȘtergere
  42. Iar manipulezi, femeie fara suflet? L-ai intrebat pe seful tau dragnea ce sa spui?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Postacule! Tu nu ai suflet cu toti voi care faceti razmerita in tara!Acum se traieste mai bine decat cu basescu care a facut ceia ce stim cu totii.vine ciolos asta vrei?el STIE sa faca cadouri celor de afara casa cum a facut cat a stato un an in "guvernul meu". Ce Tradate! Vai de Romania cu casa conducatori.

      Ștergere
  43. Tara arde ....
    Așa cuum se putea vedea de pe lună tineri agresivi au fost pretezxtul pentru bataia generaizată.Ghici cine erau batăuși ori prieteni ori chiar jandarmi.Cum de nu au mai apărut sâmbătă sau duminică? Foarte simplu au avut o permisie.Deespre educțisa plăvanilor în uniformă mă rezum la cazul ziaristei Moldovan Ioana .La întrebarea ,,,de ce mi-ași dat cu gaze în ochi,, is-a raspuns,, da ce vroiai sa te f@@@$$$4$t.Cam atât pott acesti indivizi abrutizați de băutură cu salariii și pensiii babane.Am de asemenea o nedumerire ce cauta o femeie laa bataaie cu acei dderbedei când era o gramadă de plăvani cu bastoane. Si aapoi era stare excepâională de aveau pistoale și munitie de razboi ??? De fapt la fel ca iubitul multora ion iliescu Dracnea și tovarasi vor să zdrobească orice împotrivire ,Ghinion cred ca u dat de dr@@@@@u acum . Vine parchetul pestei ei.Vă urez pace și liniște alături de tradiționalul. Pu@@@@ie MS@@@e

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mai dure si PE la basescu, boc,roman,orban si vezi ce au facut cu tara de am ajuns in halul acesta? IAR verner incurajaza violenta. Halal sef de tara!

      Ștergere
  44. Bine punctat, anonim 06:50. Sub basescu taceau toti, ca ne a ingenunchiat in forta ne a saracit si ne a pus pumnul in gura. Acum ca traim mai bine, se trezesc ravratitii fara minte si fara Dumnezeu...

    RăspundețiȘtergere
  45. Magnificent beat ! I wish to apprentice while you amend your
    web site, how could i subscribe for a blog website?

    The account helped me a acceptable deal. I had been a
    little bit acquainted of this your broadcast provided bright
    clear idea

    RăspundețiȘtergere
  46. Ma,ce tenta sa dea,daca tentafenta din partea lor íi data de mult! Gaz,petrol,petrom,paduri,aur,ale,ale.Introduceți comentariul dvs...

    RăspundețiȘtergere
  47. Cum sa fii atat de orb sa nu-ti dai seama, ca desi maresc pensiile, salariile de n ori, maresc tot ei apoi gazele, curentul, cresc ratele, mai pun cateva taxe si gata..marirea nici nu se mai simte...din contra, e mai rau dupa marire decat inainte...copiii, nepotii celor care pot fi usor pacaliti de TV trebuie sa explice lucrurile acestea parintilor, bunicilor, rudelor. Iar se minuneaza o lume intreaga de halul in care am ajuns sa fim guvernanti. Desteapta-te, romane!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Din păcate nu se gândesc decat la buzunarele lor,cand ar fi trebuit sa avem drumuri, cladiri renovate,curatenie,muzee etc pentru turisti...avem mare,munte,deltă, ne-a dat Dumnezeu detoate...dar ne cumpara strainii tot...pentru ca ei nu se gândesc decat la buzunarele lor si a tururor nepotismului. Avem o tara frumoasa,pacat!

      Ștergere
    2. An.17.14. romanii se desteapta pentru a se inflama pe net,pentru a-si ''incorda muschii''virtual,dupa care...se culca la loc.Pe canapea sau fotoliu...De unde inghit ''galuste'' de la TV.Pe jandarmi or sa-i pedepseasca sa planteze panselute,iar protestatarii vor dansa hora unirii si le vor da jandarmilor bomboane si trandafiri albi.Iar politicienii vor face ce stiu ei mai bine ( stii tu ce ). Dupa ce inflatia o sa sara in aer...scapa cine poate. In alta ordine de idei,eu tot n-am inteles cine ne conduce pana la urma...unii spun ca ar fi americanii,soroistii,UE,rusii,evreii,austriecii,oculta,ba chiar si masonii (scria cineva mai sus ).Mno,asta da dilema...PS.Cat despre cum ''se minuneaza'' o lume intreaga de noi...ce sa spun...om fi noi niste ''minuni minunate'' si de-aia...

      Ștergere
    3. Noi suntem niste cifre pentru ei...VOR bogatiile acestei tari binecuvantate de Dumnezeu. Doar atat, mai VOR ca noi sa ramanem cat mai puntini in tara sau daca s-ar putea niciunul.

      Ștergere
  48. Aveti dreptate cu totii, suntem manipulati,pamantul se cumpara de sub nasul nostru,nimic nu se conatruieste/renovează...în loc sa pretuim ce avem...sa atragem turisti si sa ne dezvoltăm frumos ca restul tărilor stagnam în timp ce ei îsi îndeasă conturile... Doamne, ca nu luam cu noi decat faptele...de ce ?!

    RăspundețiȘtergere
  49. Incetati dezbinarea! Este postul Maicii Domnului si nu cred ca e vreun roman ortodox sa nu se inchine in fata Ei!

    RăspundețiȘtergere
  50. 'Puteti da o singura fapta buna la lui Iohanis in trei ani de mandat???
    E in stare sa dea FOC LA TARA ,instigator numai sa mai cistige un mandat si pentru a da resursele strainilor'' spune clasicul Guse,ardeleanul liberal de la Brasov.
    Pai la ce te astepti domnule Guse de la un Traficant de copii de ROMANI din Rasinari???

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Craciuni, exagerezi mereu.

      Ștergere
    2. An.17.58 felicitari pentru ceia ce ai scris. IMI vine sa vars de greata ce-mi ieste cand il vad sau aud PE individ. Sper sa plateasca...

      Ștergere
    3. 17.58 daaaaa, a impiedicat oficializarea limbilor minoritatilor ca limbi nationale alaturi de limba romana. A impiedicat schimbarea legilor din codul penal care favorizeaza hotia si infractorii. A tinut piept atat cat a putut, conform constitutiei, asaltului asupra acapararii puterii in toate instituriile importante a gruparii mafiote care se numeste psd. Este singura reduta ramasa neocupata de dragnea si acolitii lui aserviti Rusiei, desi i-au taiat din prerogativele pe care le avea. Nu poate face mare lucru pentru ca legal nu are parghii constitutionale. Desteata-te din prostia in care te-a aruncat antena 3 si psd.

      Ștergere
    4. 17.58 e traficant de copii asa cum esti si tu! Rusine pentru minciunile vehiculate! Mincinosii ajung in iad!

      Ștergere
  51. un alt film ar arata asa:
    romanii sa stea acasa, austro-nemtii sa iasa la protest si sa manance bataie de la jandarmi et co si toata lumea o sa fie fericita

    RăspundețiȘtergere
  52. Jos guvernul DRACILA ! Si boss-ul DracNEA !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Jos iohanis care incurajaza violenta! Neamt a-ti vrut? din cate se vede ma tem ca o sa va plangeti copiii...

      Ștergere
  53. Un adevar crud si adevarat https://www.cocoon.ro/opinia-unui-roman-din-australia-despre-ceausescu-cu-o-recenzie-de-4-stele/

    RăspundețiȘtergere
  54. Doamna Maria este tare greu pentru multi s'a inteleaga si sa creada ca tot ce spuneti se adevereste.
    Au fost atat de multe previziuni care s'au adeverit.
    Va rog s-a ms credeti ca daca maine ar fi alegeri Iohanis nu mai primeste nici 5/la suta lumea vrea liniste este satula de ce vede si face presedintele. Un presedinte trebuie sa fie mediator si nu instigator si sa faca jocul altora straini de Romania.
    Sa nu creada nimeni ca lumea este proasta si nu vede ce se vrea cu aveasta tara. Nu vrea nimeni ca Romania s-a traiasca mai bine si sa prospere.
    BUNUL DUMNEZEU NU VA INGADUI CA ACEASTA TARA SA FIE SFARTECATA DE SACALI.
    CU MULT DRAG DOAMNA MARIA.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Subscriu. NU NE LĂSA MĂICUȚĂ SĂ PIERIM PE CALE CĂ NOI SUNTEM FII LACRIMILOR TALE !!!

      Ștergere
  55. Seara buna. Nu am vazut atata vrajba ca la romani, si-ar vinde si pe mumasa nu-ma sa traiasca mai bine. Romanul nu a invatat nimic din tregua,nu va mai incredeti in straine (ei isi poarta fesul si interesul lor, nu al nostru ,politici de astazi n-au nici vena nici colona vertebrala. (Pestele de la cap se impute )Sper ca bunul si milostivul Dumnezeu nu a uitat de noi, ca mult a patimit poporul roman.(scrisoarea lll de eminescu, "unde esti tu Tepes doamne? ")

    RăspundețiȘtergere
  56. Dumnezeul caruia ii atribuiti diverse vorbe si interpretari ale dvs. nu este, dupa cate vad si simt eu, Dumnezeul la care se ruga Isus Hristos! Ma tem ca ati ajuns in punctul in care compromiteti si credinta in adevaratul Dumnezeu (cel la care se ruga Isus Hristos) dar si harul acesta pe care il aveti de clarviziune! Asta presupunand ca nu sunteti manipulata fara sa va dati seama sau chiar santajata!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cine testi tu sa o judeci PE Maria? Rusine!!!

      Ștergere
    2. Isus se ruga la tatal sau,Yahve,un savant ET

      Ștergere
  57. Ma,ala cu austriecii ventrilocíí care nu neo culturalizat dupa chipu sí asemanarea lór de la criminalul buców,un evreu fara. Dumnezau,reusesc acuma,sí íi baga slugi pe viata pe copiii si nepotii nostrii! Am afirmat si repet,eu. Serb . Ilie. Sorinel,nu recúnosc nici o lege antirómaneasca data de toate parlamentele aflate ín afara legíí,de cand a fost votat parlament uni2meral de 300! Cei peste numar sunt evrei corcití care urmaresc ínteresele stapanilor din afara tarii,la fel toti alogenii si acolitii lor! Unde so pómenit ín lume tara crestina ortodoxa condusa de oameni fara de. Dumnezau ca la noi? Unde so mai pomenit atata dispret pentru popor? Bine gangaia sasalau desteaptate romane! Vrea iar scaune sasestí,ca la . Sibiu cu ani in urma,romanii mergeau pe drumul vacilor! Pana cánd ma,sa ne tot tana austriecíi si toate popoarele fara de. Dumnezau de vaci bune de muls si de boi pusi ín jugu lor? Noi suntem. Romani crestini si nu acceptam decat jugul si . Crucea. Domnutului. Iisus. Hristos. Aveti nume de botez si de neam de romaní,ma,ce atatia fara nume? Noi suntem aici stapani si dincolo de parapet! Multumesc. Marioara surioara,bine te-o întors. Dumnezau ín pace. V-am gresit,va rog sa ma iertati,va multumesc si va iubesc. Pa,pa,tai,tai...

    RăspundețiȘtergere
  58. Ma,ala ca nu ar fi de la. Dumnezau ce scrie. Marioara surioara,meri ma índarapt ín gaura ta de vierme de unde-ai vint si íti repeta lectia de viata,gaura de vierme ínsemnand iadul unde ai fost captiv. Ma,si io am fost 14 ani si scos unu din 27,asa ca nu am teama pe lume de nimic . Cineva ,candva ne spunea.... Nu aveti teama,. Eu an biruit lumea!, . Índrazniti,laolalta cu. Mine!..

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 23.06 ma ala care umbli beat pe aici, scuteste-ne de predicile tale, raspopitule!

      Ștergere
  59. 17,14 marirea pretului=liberalizarea gazelor face parte dintr-un program obligator pentru Romania impus de UE drept conditie pentru aderarea la UE,program care urmareste crearea conditiilor pentru piata unica UE.
    Deci el trebue respectat de oricine ar ajunge la putere in Romania.

    RăspundețiȘtergere
  60. Dragilor,va multumesc din inima atat pentru Comentariile decente si frumoase,cat si pentru Comentariile in care aruncati in mine precum ati facutb cu tanara jandarmerita din Piata Victoriei.
    DUMNEZEU si MAICUTA DOMNULUI sa va dea toate cate doriti ,după inima si sufletul,vostru, după faptele fiecaruia dintre voi.DOAMNE AJUTA ! De doriti BINELE APROAPELUI vostru,sa va dea DUMNEZEU insutit acest BINE! De doriti RĂUL Aproapelui vostru, sa va indrepte si sa va lumineze DUMNEZEU si MAICA DOMNULUI cu Mila si cu dragostea SA ,si sa va daruiasca tot ce doriti voi Aproapelui vostru ,insutit sa va daruiasca !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dar Iisus mai vine dmn Maria,sai pedepseasca pe cei ce merita

      Ștergere
    2. Foarte frumos le spui Maria scumpa dusmanilor tai si a poporului roman. Dumnezeu sa le dea dupa faptele si sufletul PE care-l au pentru tara noastra

      Ștergere
    3. Cu orgoliul stai cam prost!

      Ștergere
    4. Se spune : -Iti doresc din tot sufletul tie ,tot ceea ce imi doresc eu mie.
      Doamne ajuta la toti romanii.

      Ștergere
    5. D-stra ati spus-o...Nu stiti, sau mizati din nou pe dezinformarea gloatei de adepti?
      Intamplarea cu jandarmerita este o mare minciuna, o inscenare manipulatorie. Arata cat de nesinceri si de rau intentionati
      au fost cei care au pus jandarmii impotriva oamenilor. Care au avut cruzimea sa loveasca in fiii ratacitori, veniti acasa fiindca nu le este indiferent ce se intampla aici.
      Exista imagini cu ea mergand pe picioarele ei, vorbind si aranjandu-si parul, ca apoi sa se faca din ea un caz, care sa se justifice masura criminala a celor care au ordonat dezastrul.
      Dar minciuna are picioare scurte si nu vreau sa blesem, doar ma rog ca Dumnezeu sa ii ajute pe romani sa vada adevarul si sa-i puna la colt pe mincinosi. Walll

      Ștergere
    6. Dar,Domnul nostru Iisus Hristos,este cu noi, permanent!Doar cei care nu vor,nu il pot vedea.Stii care sunt aceia?Dau câteva exemple:cei care urasc, dezbină,bat copii,fug de greutățile vieții (ele fiind date de Cel de Sus pentru îndreptarea lor),cei care blesteama,care stau prin carciumi(de acolo venind cu gândul uciderii fata de semeni)etc.Insa eu,Îl văd permanent,in copii cu care mă joc, în cersetorii carora ,daca pot ,le întind o pomana, mulțumind pe unde mă duc pentru fiecare serviciu făcut de orice casiera,etc.Off ! Lume,lume El,este peste tot,dar nu vreți să vedeți.Sufletul bolnav de lucrurile lumești,materiale,nu se va bucura in veci de venirea Celui ce a fost,este și va fi pentru vecii vecilor.Amin. Cu drag,Mirela.

      Ștergere
  61. Din pacate doamna Maria nu va suparati ,au fost raniti 24 de jandarmi si 525 de persoane civile,printre care si copii si probabil nu ati vazut cine a inceput cu forta,cu gazele, ati fost ocupata cu lánya reá cartilor! !

    RăspundețiȘtergere
  62. 22,04 Epoleti,tovarasi ,stati linistiti la locurili voastre.

    RăspundețiȘtergere
  63. Heheheee😂🤣🤣🤣🤣da-ti-i jos!!!! Dar pe cine puneti in loc? O idee? Mai găsim un cizmar ?? 😃

    RăspundețiȘtergere
  64. http://www.justitiarul.ro/de-ce-este-dragnea-penal-si-iohannis-nu/
    http://www.justitiarul.ro/mafia-khazara-condamnata-ca-urmare-a-acordului-secret-putin-trump/
    http://www.justitiarul.ro/protestul-diasporei-o-halta-pe-drumul-destatalizarii-romaniei/

    RăspundețiȘtergere
  65. http://www.justitiarul.ro/sa-ne-unim-fortele-impotriva-celor-care-ne-jefuiesc-tara/

    RăspundețiȘtergere
  66. http://www.justitiarul.ro/noi-cobaii-din-experimentele-lor-jocul-mediatic-la-ambele-capete/
    http://3dots.ro/actualitate/alina-mungiu-pipiddi-proteste-serviciu-secret-9966.html
    http://inpolitics.ro/daniel-dragomir-atacurile-de-ieri-au-fost-test-se-vrea-ruperea-romaniei_18440224.html
    https://stiinta-mister.ro/?p=24470 (acest link functioneaza numai ziua; probabil isi inched serverul noaptea)

    RăspundețiȘtergere
  67. Facebook:
    Radu Herjeu
    10 august la 17:40
    Inteleg ca manifestantii, floarea românimii carevasazica, autoexilații curajoși care au refuzat să trăiască într-o țară coruptă și condusă de hoți, au aruncat cu excremente in jandarmi!
    Acum, ce sa zic, toti ne straduim sa scoatem din noi ce avem mai bun și să împărtășim celorlalți!
    Nea liiceanu, nea tismaneanu, mergeti dom'ne acolo, sa va luati notite pentru viitoarele ode aduse obscenitatii!

    Radu Herjeu
    10 august la 22:51
    Bun, și-acum, după această nouă ”reușită”, ce urmează?
    Pe tinerii frumoși și liberi i-au folosit, pe oengiști și corporatiști i-au folosit, pe politicienii de opoziție, inventați peste noapte, pe ”intelectuali”, pe artiști, pe diasporezi i-au folosit!
    Dar votul, votul ăla popular și cinstit, când îl vor folosi?
    #Poate_incercati_si_cu_democratie

    RăspundețiȘtergere
  68. Facebook:
    Albin Marinescu
    11 august la 04:41


    Cronica unor violențe anunțate, „pas cu pas” se respectă scenariul autorilor Iohannis & SRI

    Nu a fost o surpriză evoluția evenimentelor de la mitingul de ieri, 10 august. Violențele fuseseră aunțate anterior pe paginile de Facebook ale celor care pregătiseră protestele și se ocupau cu mobilizarea paticipanților. Era clar că așa se va întâmpla, mai ales după ce asociația care solicitase de la Primăria Capitalei autorizarea mitingului a anunțat că renunță, deși primise aprobarea, tocmai ca să nu existe organizatori responsabili pentru violențele ce urmau să aibă loc!

    Când erau doar o sută de „protestatari” în piață, am asistat la „uvertură”: prima tentativă violentă de spargere a cordonului jandarmilor, mai mult pentru „încălzire” și testarea reacției celor în uniforme. Culmea este că a fost o încăierare între jandarmi și sereiștii deghizați în „diasporezi” supărați, adică un fel de înfruntare fratricidă, imposibilă pe vremea lui Ceaușescu: trupele de Securitate (jandarmii) contra Securității „civile” (serviciul secret, devenit ulterior SRI)!

    O actriță execrabilă, deși s-a căznit să respecte scenariul, a fost femeia în căruciorul cu rotile, știut fiind că persoanele cu dizabilități impresionează lesne românii, mai ales în situația extremă în care o astfel de persoană ar fi agresată fizic de cineva și cu efect însutit garantat dacă agresorii ar fi fost jandarmii cei fioroși! Intuisem că va urma un recital actoricesc de când femeia s-a oferit să adune de pe jos peturile aruncate de manifestanți înspre jandarmi, împreună cu însoțitorul ei. Aflați în spatele cordonului jandarmilor, aceștia aveau vizibilitate maximă, fiind și urmăriți insistent de cameramanii televiziunilor de casă ale SRI-ului.

    Cei doi au jucat însă prost scena, însoțitorul aruncându-se la pământ, urmat fiind de femeia invalidă care s-a aruncat teatral peste el. Ulterior, aceasta a mințit cu un tupeu grosier, afirmând că jandarmii i-au răsturnat căruciorul. Nu a fost așa, jandarmii nu au atins-o pe ea și nici căruciorul! Am văzut scena de cel puțin cinci ori.

    Până și faptul că presa străină s-a bulucit în număr foarte mare la acest miting, așa-zis „al diasporei”, ca „să vadă Europa dictatura pesedistă care reprimă nemilos poporul revoltat”, a fost un semnal clar că protestele vor degenera special pentru a crea „emoția lui Iohannis”, conform propriilor declarații ale acestuia privind vulnerabilitatea populației la „emoții”. Reacția oamenilor ieșiți masiv în stradă, declanșată de starea emoțională, a fost folosită cu succes după tragedia de la „Colectiv” de Klaus Werner Iohannis pentru ca acesta să-și instaleze „guvernul meu”.

    RăspundețiȘtergere
  69. Facebook:
    Dumitru Iliescu
    10 august la 23:27


    ORGANIZATORII PROTESTULUI "SPONTAN AL DIASPOREI"

    V-ati pus intrebarea cine este in spatele mitingului diasporei? Nici eu nu stiam pana nu mi-a explicat cunoscutul meu prieten. Unii dintre partenerii nostri externi - mi-a spus el – sunt direct interesati in schimbarea guvernului si venirea unui guvern favorabil solicitarilor si intereselor lor, interese majore care vizeaza bogatiile Romaniei, de la resursele energetice, la cele aurifere, la metale rare, la cele silvice, la obiectivele strategice din zona producerii si transportului energiei
    electrice, zona agricola si multe altele. Credeti ca acesta manifestatie este spontana? Va garantez ca a fost foarte bine organizata, cu obiective foarte clare, cu o finantare semnificativa din partea celor interesati sa fure, in continuare, din avutia nationala, sa ne dezbine in anul centenarului Marii Uniri, avand ca reper celebra expresie "divide et impera". Mai exista inca o celebra expresie si anume "Fereste-ma doamne de prieteni, ca de dusmani ma apar singur". Ce fac structurile noastre cu atributii in domeniul Sigurantei Nationale? - intreb eu. Ele nu stiu ce se intampla, de ce nu iau masuri? Stiu foarte bine, dar unii dintre cei care trebuie sa actioneze, fac parte din Statul Paralel condus din exterior de partenerii nostri, iar din interior de catre Presedintele Romaniei domnul Klaus Iohannis, Stat aservit acestora, aparandu-le interesele, in detrimentul celor nationale. Este clar o colaborare stransa intre structurile intelligence din exterior cu unele din interior, pentru realizarea obiectivelor acestui protest "spontan"...Va rog sa imi spuneti daca este asa sau nu, domnule Presedinte Iohannis...!!!

    RăspundețiȘtergere
  70. Facebook:









    Raisa Simona Ela

    6 august la 08:11 ·

    ...

    Ciuma roșie - propaganda Bubei Negre
    Nu datorită "ciumei roșii", ci datorită decăderii morale românii s-au dezintegrat. A goanei după minciuni și falșilor profeți. Ăia care au comis cel mai mare asasinat, de după '89, în Colectiv! Sunt hoți în PSD? Da, sunt. De la șmenari mari la găinari mici. Dar ceea ce se găsește în USR e mai mult de-atât: acolo sunt ASASINI ! Naziști plătiți gras ca să ucidă. Atrag mase prin mesaje obscene, pentru că decăderea morală a poporului este teren prielnic și fertil. Vor face război civil, pentru că asta le e misiunea. Alte cadavre, alte crime, cimitire noi. Românii vor muri și poporul ăsta se va dezintegra în timp ce strigă "Muie ciumei roșii" dar asasinat de BUBA NEAGRĂ!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Linistesre-te, ca e ac de cojocul lor, vei vedea !

      Ștergere
  71. „Iubiți-vă țara și nu vă învrăjbiți, nu vă dușmăniți. Pentru că această minune a lui Dumnezeu care este România ar putea fi distrusă. Nu atât de dușmanii din afară, cât de cei din interior.”

    (Grigore Vieru)

    RăspundețiȘtergere
  72. Facebook:
    Albin Marinescu

    12 august la 17:54


    Ia uitați cum e păzită una din casele plăvanului Klaus von Strudel de la Sibiu, unde bârlogește la fiecare sfârșit de săptămână, când vine „acase”, de vineri de la prânz până luni la amiază! De cine se teme oare fătălăul isteric?

    Culmea este că-l păzesc taman jandarmii ăia pe care-i critica și i-a dat pe mâna parchetarului tractorist Lăzărică, ca să-i bage la cremenal! (in poza se vad 10 jandarmi si o masina a Jandarmeriei Româna)
    Pe lângă ăștia, așezați ca boabele în păstaie, mai sunt și sepepiștii de peste drum din postul fix, o gheretă, plus sepepiștii din incintă, de dincolo de zid.

    RăspundețiȘtergere
  73. http://www.justitiarul.ro/ce-a-urmarit-klaus-iohannis-punind-serviciile-sa-orchestreze-tulburarile-din-10-august-2018/

    RăspundețiȘtergere
  74. Facebook:
    Albin Marinescu

    12 august la 13:37


    Poliția locală a ridicat azi noapte țigănia de rulotă a chelbosului activist neomarxist Cristian Dide din Piața Victoriei. Foarte bine, cine a mai pomenit ca orice imbecil să transforme în camping centrul unui sens giratoriu, fiindcă el este un mare limbric de profesie „mitingist” și așa vor mușchii lui?!

    Și nu, nu sunt pesedist, băi postaci #rezist, ca să nu vă mai strofocați aiurea cu acuzele voastre standard de rahat! Nu am votat cu pesedeii în viața mea, dar detest globalismul, multiculturalismul, „politically correct”, activismul neoliberal și neomarxist, anarhia, manipularea grosieră, păpușarii și marionetele, nesimțirea, tupeul parveniților, infatuarea proștilor și pe tătucul vostru Klaus von Strudel, un dușman fățiș al românilor!

    RăspundețiȘtergere
  75. CUTREMUR/„Prima Doamnă'”, bună de Parchet! S-a publicat DECIZIA. Soții Iohannis, niște GHERȚOI LACOMI
    https://www.comisarul.ro/politic/cutremur/prima-doamna-buna-de-parchet!-s-a-publica_649644.html

    RăspundețiȘtergere
  76. Facebook:
    Radu Soima
    12 august la 21:19


    Din ciclul, stiati ca: plimbarea intaiului retardat al tarii pe ruta Sibiu Bucuresti, ne costa 420.000 de euro, pe luna...

    RăspundețiȘtergere
  77. "Și fă cu mine, Doamne, orice voiești, cum voiești, fie că vreau, fie că nu vreau."

    Nicodim Aghioratul

    RăspundețiȘtergere
  78. https://doxologia.ro/cuvinte-duhovnicesti/razbunarea-este-prima-victorie-diavolului-asupra-noastra-din-scrisorile

    RăspundețiȘtergere
  79. http://www.justitiarul.ro/klaus-iohannis-cel-mai-penal-politruc/

    RăspundețiȘtergere
  80. Ion Cristoiu, ipoteză - ȘOC: Klaus Iohannis a orchestrat violențele de stradă cu ajutorul serviciilor
    https://www.stiripesurse.ro/ion-cristoiu-ipoteza-oc-klaus-iohannis-a-orechestrat-violen-ele-de-strada-cu-ajutorul-serviciilor_1282969.html

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si va aduceți aminte mesajul dnei Maria..Si Iohannis asta e un om atât de rau"..parca asa grăia Duhul Sfant. Deci se confirma cine este Dnul Presedinte.

      Ștergere
  81. poate uni dintre cititori poate cunosc cumva mesajul https://www.stiripesurse.ro/razboi-diplomatic-intre-austria-i-romania-viena-cere-schimbarea-guvernului-pentru-ca-nu-va-putea_1283291.html

    RăspundețiȘtergere