duminică, 5 august 2018

PLÂNGE MAICA LUI DUMNEZEU !POPORUL ROMÂN , ESTE POPORUL ALES !


                                       5 August 2017 ora, 23,55 ! 

                                                     Dragii mei,

Mă rugam la aceasta ora,cand brusc, am in fata ochilor o imagine cutremuratoare.
Vedeam cum dinspre Apus veneau spre Rasarit nori negri si grei, nori grosi ca niste munti.

Image result for NORI NEGRI.

În mijlocul acestor nori negri si grosi ca niste munti,nori care aveau ca niste aripi de foc,  statea MAICA DOMNULUI nostru IISUS HRISTOS.

Image result for MAICA DOMNULUI PLANGE.

Măicuta Domnului era îmbracata cu vesminte negre , plângea cu rîuri mari de lacrimi,iar obrajii Prea Sfintei Nascatoarei de Dumnezeuerau rosii ca focul.
Aud glas dragilor,care spune asa:

                 "Întâi să ne alegem Ţara!
Dar un alt glas ,spune cu uimire:
              Poporul român, este Poporul ales!
             Venirea Lui Iisus Hristos,este mult mai aproape.
Şi i se raspunde:
              Este viaţă si scut la noi în România, după care, urmeaza Razboiul !"
Prieteni dragi, noi sa nu ne gandim la RAZBOI,ci sa ne gandim cu dragoste si cu iubire infinita la VENIREA MANTUITORULUI HRISTOS in ROMANIA noastra,in ROMANIA DUHULUI SFANT.
RAZBOIUL care este inevitabil,va ataca mai intai DEVESELU.
După care, dumanii ROMANIEI SFINTE nu vor mai avea nicio putere in distrugerea ROMANIEI DUHULUI SFANT.
DUMNEZEU va apăra Poporul Său ales,iar EXTRATERESTRII vor sta cu OZN-urile lor in aer,precum stau frunzele copacilor in mijlocul toamnei.
Orice avion, orice racheta sau bomba,vor fi strivite in aer si acolo vor ramane.
Iata:

Dumnezeu există - Mărturii.: EXTRATERESTRII GRĂIESC ŞI FAC ZID ...

mariaghiorghiu.blogspot.com/.../extraterestrii-graiesc-si-fac-zid.ht...

Translate this page
May 7, 2017 - ROMÂNIA va fi viitorul al Doilea Ierusalim, si este ocrotita din toate partile .... pe avioane, elicoptere si tancuri daca ne apara extraterestrii, nu ?

extraterestrii vin ca o forţă a binelui ,si - Dumnezeu există - Mărturii.

mariaghiorghiu.blogspot.com/.../extraterestrii-vin-ca-o-forta-binelu...

Translate this page
Feb 15, 2017 - ROMÂNIA SE VA ÎNTÂLNI CU EXTRATERESTRII ! c 4 Noiembrie 2016,ora 6 .... Si in cine stie ce momente sa apara "amici" si sa ne apere de ...

        MAICA DOMNULUI fratilor,plange pentru intreaga omenire, pentru ceea ce va suferi omenirea din pricina celui de-al treilea Razboi Mondial, care sta sa inceapa.
După ce se va termina acest ultim RAZBOI al omenirii,

 va veni si IISUS HRISTOS ca sa judece si viii si mortii,

 aici în ROMANIA SA, in ROMANIA NOULUI Său 

IERUSALIM.    
                                                          Cu dragoste,Maria.

34 de comentarii:

  1. Dar cand vine Iisus anul mai precis ceva cunoasteti

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Draga Anonimule... cred ca daca ai citi putin Biblia ai sti si tu ca momentul venirii Domnului nu e cunoscut de nimeni in afara de Dumnezeu.... inceteaza cu intrebarea asta ... adica nu te-ai plictisit?

      Ștergere
    2. Anonim 00:06, tu ai pretentia ca Dumnezeu sa spuna muritorilor nepriceputi intentiile lui?. Ce suntem noi, praf pierdut in univers si vrei sa stii cu precizie ceea ce Dumnezeu vrea sa fac?.

      Ștergere
    3. Nu va mai luati ce cei care cer date exacte despre venirea lui Iisus. Au tot dreptul sa ceara atata timp cat aici pe blog sunt o gramada de proroci alesi ai Domnului (zic ei) care se bat cu pumnii in piept ca vorbesc cu Dumnezeu si cu Duhul Sfant. Mi-se pare corect ca unii sa ceara dovezi si date exacte ca poata fi credibil mesajul.

      Ștergere
  2. Am o intrebare:Cat va dura al treilea razboi mondial si doamana aceea insarcinata deunde stie ea ca va dura 2 ani razboiul

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dumnezeu există - Mărturii.: RĂZBOIUL VA DURA 2 ANI , SI VA ...
      mariaghiorghiu.blogspot.com/2017/03/razboiul-va-dura-2-ani-si-va-incepe.html
      17 mar. 2017 - Din păcate,vom trece printr-un al treilea RAZBOI mondial, după care,va veni IISUS HRISTOS ca sa ne ia la Ceruri pe un al Tărâm; pe Tărâmul ...

      Ștergere
    2. Dar cum e aproape daca va veni peste 2 ani

      Ștergere
    3. daca razboiul incepe acum in 2018 iisus va veni in 2020

      Ștergere
    4. Eu am primit MESAJUL de SUS ! Cititi cu atentie articolul!

      Ștergere
  3. razboiul e inceput urmeaza ce stiu si evreii-atacul asupra lor

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 00:40 oare in dictionarul LOR ,nu exista cuvatul PACE ?
      oare chiar nici in vecin nu este bun?
      oare atata varsare de sange(bombardamente in dreapta si-n stanga)
      nu l-ar face chiar pe Dumnnezeu sa verse rauri mari de lacrimi???

      Poate a sosit timpul sa-si arate dragostea fata de Dumnnezeu
      prin TRAMBITA PACII.

      Ștergere
    2. Nu va temeti , nu va fi cel de-al 3-lea razboi mondial. Cei din plan Divin au luat aceasta decizie inca de anul trecut din octombrie( insa m-au asigurat de asta inca de anul trecut in februarie) . Am scris despre asta in octombrie. Acest razboi ar implica folosirea armelor nucleare, ceea ce ar duce la un dezastru, atat la nivelul Pamantului , cat si in Univers.
      Noi credem ca suntem singuri in Univers, dar nu este asa . Sunt multe dimensiuni in care traiesc suflete. Noi nu le vedem deoarece suntem pe frecvente diferite, iar ptr a le vedea sau a lua legatura cu ele ar trebui sa aliniem energia noastra cu a lor. Asta ar insemna sa stapanim f bine fizica coantica, iar ea nici nu se preda in scoli.
      Fiecare dimensiune are propriile reguli, timp si spatiu. Chiar daca ele sunt separate, in acelasi timp sunt interconectate.
      Pamantul ne-a fost dat ca loc unde sufletele sa experimenteze si sa evolueze. Ni s-a dat liberul arbitru, iar Divinitatea nu intervine decat daca îi dam noi voie( daca suntem constienti de ea si cerem ajutorul). Insa daca omenire se indreapta spre autodistrugere, Divinitatea va actiona independent de noi si de liberul nostru arbitru.
      A trecut un an si jumatate de cand an primit prima oara raspuns ca nu trebuie sa ma tem de un razboi mondial si iata ca lucrurile sunt tinute bine sub control. Mi s-a spus ca vor fi cutremure,inundatii, eruptii vulcanice, incendii, furtuni, razboi(dar nu in masura in care toti se asteapta)etc. Asta se datoreaza faptului ca Pamantul, trecand in cea de-a 5-a dimensiune, se aliniaza la acele energii si , odata cu el si toate cate sunt pe el , inclusiv oamenii. Toate aceste framantari sunt date de vechile energii a celei de-a 3-a dimensiuni din care ne-am desprins. Dar, indiferent de ce se va intampla, atata timp cat avem credinta in D-zeu, lucrurile se vor aseza. Carmen M

      Ștergere
    3. 21:50 Carmen, crezi ca CERN-ul a avut vre-o influenta in toate aceeste schimbari-perturbari climatice-admosferice???

      Ștergere
    4. An 15:09 cred ca intr-o oarecare masura da, dar nu facut cu buna stiinta sau intentionat. Ei inca nu cunosc in totalitate sau nu constientizeaza efectele experimentelor lor la nivel de univers. Toate aceste schimbari sau perturbari climaterice sunt rezultatul mai multor factori, mare parte din ei îi cunoastem deja. Carmen M

      Ștergere
  4. Da tot saracilor si pocaieste-te. Doar asa esti credibila. Nu fa pentru bani.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ce spui tu nu inseamna pocainta/cainta si care ar fi motivul sa-si totul celor saraci (rromi, lenesi, betivi, etc.) care sunt asa doar din vina lor. Oare tu asa ai procedat?. Fa tu intai si apoi cere altora.

      Ștergere
  5. Credeti ca si alte popoare vor ramane fidele lui Dumnezeu?

    RăspundețiȘtergere
  6. Carmen, te rog, nu mai prescurta numele lui DUMNEZEU !!!!!!!!!!! Si scrie-ne mai des !!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. An 16:30 o sa tin cont de sfatul tau. Multumesc! Carmen M

      Ștergere
  7. Mai , Carmen , cred ca si tu esti un "apostol" asa cum se crede si Monica.
    Ia uiteeeee.......avem "sfintele" langa noi , si noi ....BATMAN BATMAN....

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. An 19:52 nu trebuie sa exageram. Nu sunt nici apostol si nici sfanta, ci doar o persoana care priveste si-si traieste viata dintr-o perspectiva diferita, cum de altfel o facem toti. Vezi tu, vine un moment in viata noastra cand incepem sa ne intrebam cine suntem, care este rostul nostru pe acest Pamant, ce se intampla cu noi dupa ce nu vom mai fi, de ce suntem atat de diferiti, de exista si sunt acceptate atatea religii etc.
      Am stiut intotdeauna ca viata nu trebuie privita si traita doar din perspectiva materiala, iar din cand in cand, daca ne mai aducem aminte, din perspectiva spirituala. Timp de mai bine de 25 de ani am adunat cunostinte in ceea ce priveste lumea nevazuta. Totul a fost ca niste mici bucati de puzzle pe care nu stiam sa le asamblez deoarece nu vedeam legaturile dintre ele. Asta pana intr-o zi cand, in urma unei rugaciuni f intense, am inceput sa primesc raspunsuri la toate intrebarile mele si totul sa capete sens.
      In ultimul an am incercat sa inteleg cum este structurat Universul si ce se intampla dincolo de cunoasterea noastra obisnuita. Sunt constienta ca inteleg si cunosc doar o mica parte, insa cu trecerea timpului sunt convinsa ca voi afla mai mult. Toti putem face asta si inca mult mai mult, dar exista un timp ptr fiecare. Totul se va intampla doar cand si daca va fi pregatit. Carmen M

      Ștergere
    2. Doamna Carmen M.,puteti sa ne spuneti mai multe ( din ceea ce ati aflat ) despre cum e structurat Universul "si ce se intampla dincolo de cunoasterea noastra obisnuita " ? Multumesc anticipat.

      Ștergere
    3. Carmen, de ce trebuia sa zici si despre "religii"?!
      Mai, oameni buni, in toata religia "new age"se combat religiile si se "da in ele" , dar toti acei adepti si "transmitatori new age", se folosesc de simboluri, de rugaciuni, de credinta, de toate darurile pe care le regasim in religie...!

      Ștergere
  8. Anonim 19:52, abtine-te daca nu stii cine este Carmen M. Datorita unora ca tine, doamna Carmen M. scrie foarte rar pe acest blog, desi ceea ce spune este la un alt nivel de cunoastere si se exprima pentru oameni cu capacitatea de a intelege unele lucruri care nu pot fi aflate de oamenii obisnuiti. Profanii ca tine alunga de aici oamenii care tin curent legatura cu lumea spirituala evoluata si astfel nu putem afla lucruri si cunostinte pe care cei ca tine nu le pot pricepe.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc an 06:57 ptr increderea ta. In ceea ce priveste parerea an 19:52 o inteleg. Vezi tu, am venit sa experimentam viata dintr-un anumit unghi de vedere, de aceea suntem atat de diferiti si avem atat de multe pareri diferite. Asta este frumusetea acestei lumi, ca ai de unde-ti alege modelele. Cand incepi sa vezi lumea in plinatatea ei nu mai judeci pe nimeni, ci intelegi ca asa trebuie sa fie. Dar pana a ajunge sa vezi totul ca pe un intreg, trebuie sa vezi mai intai fragmentat. Carmen M

      Ștergere
  9. Doamna Carmen M. ne puteti explica va rog frumos ce inseamna faptul ca Pamantul trece in cea de-a cincea dimensiune?. Nu stiam ca fizica cuantica nu se mai preda in scoli desi noua in vremea liceului ni s-a predat aceasta parte a fizicii. Scrieti frumos si elevat si este o incantare sa citesc postarile/comentariile/explicatiile dumneavoastra.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. An 07:08 o sa incerc sa explic asa cum inteleg eu ca reprezinta cea de-a 5-a dimensiune. Sigur ca altii pot explica mult mai bine.
      Ptr mine reprezinta o etapa mai inalta de dezvoltare spirituala. Constiinta noastra trece pe o frecventa mai inalta avand acces la mult mai multe informatii ca pana acum. Nu toti trecem in acelasi timp, cum nu toti simtim aceasta trecere la fel. Exista o constiinta individuala cat si una colectiva.
      Daca pana acum ne simteam separati, acum ne simtim ca facand parte dintr-un intreg. Daca pana acum dadeam o mare importanta vietii materiale, acum aceasta este vazuta doar ca o necesitate a traiului nostru pe Pamant. Multi incepem sa vedem viata spirituala la un alt nivel. Constientizam ca tot cea ce am invatat pana acum nu mai este de ajuns. Simtim nevoia de a cauta si afla informatii noi in ceea ce priveste evolutia spiritului. Unii chiar descoperim ca ni s-au activat capacitati extrasenzoriale, chiar la varste mai inaintate, pe care de altfel toti le avem, dar sunt in stare latenta.
      Dar cel mai important dintre toate din pmdv este acceptarea si includerea Divinitatii in viata noastra, dar nu ca pana acum, ci la un nivel mult mai profund.
      Multi dintre copiii ce se nasc acum vin cu capacitati extrasenzoriale f dezvoltate. Se tot vb despre copiii indigo, de cristal, curcubeu, de diamant. Fiecare dintre acestia au misiuni diferite, dar ca misiune comuna este aceea de a ne ajuta in ascensiunea noastra spirituala. Ei au venit de-a lungul timpului in valuri, in nr mai mic, acum in nr din ce in ce mai mare. Trebuie doar sa-i acceptam asa cum sunt, sa-i intelegem si sa le dam voie sa-si faca treaba. Ei sunt viitorul nostru si vor aduce multe schimbari benefice in lume. Asta inseamna ca parintii unor astfel de copii sa stie sa-i identifice, sa le accepte harul si sa-i indrume. Din pacate sunt parinti care nu stiu ce copii speciali au.
      In aceasta dimensiune au loc schimbari ale ADN-lui tocmai ptr a face fata noilor energii. Vom descoperi ca suntem mai empatici, mai intelegaturi, vom ajunge sa iertam mult mai usor ca pana acum pe cei ce ne-au ranit. Vom da mai multa atentie mediului in care traim.
      Cu siguranta sunt mai multe, dar asta imi vine in minte acum. Sigur ca veti fi dintre voi care deja ati trecut prin astfel de schimbari intr-o oarecare masura si asta se datoreaza faptului ca ceasta trecere s-a facut deja de ceva ani. Carmen M

      Ștergere
    2. Va multumesc doamna Carmen si va urez succes la toate emisiunile si reportajele pe care le realizati impreuna cu doamna Carmen Avram.

      Ștergere
    3. In anul 2006 am ajuns la aceste informatii, pe care ni le-ai scris aici. Atunci, toata aceasta literatura "new age" a aparut pe un site al Lucratorilor in Lumina si de atunci se tot extind aceste informari/informatii de tip "chaneling" si sunt pline blogurile si site-urile si cartile "new" de acest amalgam.
      Cu siguranta ca sunt multe informatii si corecte, insa multa literatura SF, deasemenea.


      Ștergere
  10. 06:57, adica tu ingradesti dreptul la exprimare... Cine nu face/zice/scrie ca si tine, ce? Mai du-te, ba, ca ai ochelari de cal!! Vezi numai directia care iti place. Rusine, mucarule ce esti! Introduceti comentariul dvs..

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 18:22, dreptul la exprimare nu inseamna a jigni si a discredita. Nu ceea ce spui deranjeaza ci modul cum spui, fiindca denota lipsa decentei/intelepciunii de a accepta pe cei ce stiu mai mult ca noi si vor ca sa stim noi. Generozitatea lor nu trebuie rasplatita cu invective si vorbe care ranesc. Ai vazut ce frumos ti-a raspuns doamna Carmen M.?. Asa sa faci si tu in exprimarile tale si vei fi mai castigat. Apropo, stii ce-i mucarul?. Uita-te in DEX si vei rade de faptul ca folosesti cuvinte care nu stii ce reprezinta, dar totusi tu vrei sa fii cel ce ataca.

      Ștergere
  11. Doamna Carmen M mergeți inainte cu comentariile pentru ca le spuneti bine...sunt persoane care intradevar au nevoie de cunostinte temeinice legat de viata spirituala unele persoane mai putin (cei care au lipsă de smerenie si evlavie) trebuie neaparat sa-si revizuiască comportamentul..cred ca este timpul sa iasă si din habotnicia religioasă.si sa spargă orice barieră sau zid spiritual prin puterea credintei..mergem inainte cu iubire si la război.Doamne Ajuta.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 22:06, ai dreptate, ai spus frumos si elegant faptul ca ar trebui ca oamenii din acest secol sa deschida ochii spre a evolua si prin cunoastere nu doar prin credinta. Mai trebuie adaugata si moralitatea care este si ea o carateristica a evolutiei umane.

      Ștergere