marți, 14 august 2018

S- A ADEVERIT ! AUSTRIA -VIENA CERE DEMITEREA GUVERNULUI ROMANIEI !


                                               Dragii mei,

Scriam in urma cu 2 zile,un articol cu titlul :

SUNTEM CONDUSI DINAFARA !!! SE CERE , DEMITEREA GUVERNULUI DANCILA !

Iata si linkul cu articolul:                               


Acum 2 zile - Din păcate dragilor, asa cum am mai scris adeseori,suntem condusi ... Da asa este,suntem condusi din afara si nu inteleg cum romanii nu si ...

Dar iata dragilor,si INFORMATIILE cu privire la cererea AUSTRIEI:

Acum 18 ore - RĂZBOI DIPLOMATIC între Austria și România: Viena cere SCHIMBAREA Guvernului, pentru că nu va ... Inquam steag romania tricolor drapel.
stiripesurse
18 hours ago

RĂZBOI DIPLOMATIC între Austria și România: Viena cere SCHIMBAREA Guvernului, pentru că nu va putea gestiona preşedinţia Consiliului Uniunii Europene

Politicieni din Austria se declară preocupaţi în legătură cu situaţia politică din România, exprimând dubii privind capacitatea Bucureştiului de a exercita Preşedinţia Consiliului Uniunii Europene, informează site-ul publicaţiei Der Standard.
Cite te mai departe...
Cand am publicat acest articol, am primit un munte "de bolovani",de cuvinte injurioase si jignitoare.
Multumesc din suflet tuturor cititorilor de buna credinta,care-mi trimit adeverirea a toate cate eu scriu de la Duhul Cel Prea Sfant.
Iar pentru cei care nu au cei 7 ani de-acasa,nu pot decat, sa spun celor care injura,jignesc si blestema atat pe mine cat si pe cititori,asa:
 sa va fie rusine celor care injurati si jigniti atat pe mine cat si pe cititori. Nu sunteti in stare sa puteti comenta civilizat chiar daca, nu va sunt pe plac parerile si alegerile altor semeni.
A venit timpul cand ,fiecare va da socoteala in Faţa Lui Dumnezeu si a Maicii Domnului pentru toate cate a facut,dar si pentru toate cate putea sa faca si nu a facut ,cat si ,pentru rautatea inimii si sufletul fiecaruia cu,care si- "au batut "Aproapele.
Iata si articolul meu mai pe larg :
               12  August 2018,ora 3,09 zori de zi !
                                       Dragii mei,

În aceasta noapte,in timp ce abia daca atipisem,m-a trezit un glas care spune asa:

              "Vor sa cerem demiterea Guvernului !

Dar un alt glas ,intreaba cu mare uimire :

              Cine ? Austriecii ?

Si raspunsul a fost asa:

                 Da ! Austriecii :"

Din păcate dragilor, asa cum am mai scris adeseori,suntem condusi dinafara, iar strainii vor ca Romania sfanta sa fie sfartecata de "câini ".
Pădurile Romaniei fratilor,au trecut de mult timp granitele Romaniei, iar noi am ramas cu POTOPUL si cu alunecarile de teren.
Sa ne rugam la BUNUL DUMNEZEU si la MAICUTA DOMNULUI pentru Pacea Lumii intregi, pentru Pacea si linistea Romaniei Sfinte,pentru a nu se ajunge la REVOLUTIA MARE,despre care,am scris adeseori.
Sa ne amintim si de aceste articole dragilor,deoarece toate se vor implini in timp ,exact asa cum ni se transmite:

29 sept. 2016 - NEAMȚ AȚI VRUT ??? BOCIȚI-VĂ COPIII ȘI TINERII ! NEAMȚ AVEȚI ! 29 Septembrie 2016,ora 17,05 ! Dragii mei, Când eu am scris că din ...

              

O NOUĂ REVOLUTIE ??? TRĂIASCĂ REVOLUTIA MARE !

O NOUĂ REVOLUTIE ??? TRĂIASCĂ REVOLUTIA MARE ! - Maria Ghiorghiu ... O NOUĂ REVOLUTIE ??? TRĂIASCĂ REVOLUTIA MARE ! TranslateShow ...
Acum 1 zi - 2016 - O NOUĂ REVOLUTIE ??? TRĂIASCĂ REVOLUTIA MARE ! Image result for revolutie . Image result for revolutie 4 Septembrie 2016,ora ...
9 sept. 2016 - O NOUĂ REVOLUTIE ??? TRĂIASCĂ REVOLUTIA MARE ! Image result for REVOLUTIE . Dar in aceasta noapte,la doar 3 zile de la primul ...
Ați accesat această pagină de multe ori. Ultima accesare: 01.05.2018

77 de comentarii:

  1. Doamna Maria sunteti cea mai tare.Acuma sa crape invidiosii de ciuda.Mesajele vor deveni din ce in ce mai clare de acum inainte asta ca sa le demonstreze Dumnezeu ca toate vin de la El.Si sa nu mai existe dubii cum ca am fi noi intro eroare mistică..Din pacate ei vad dar nu vad cu ochii spirituali Adevarul.
    monica meryah

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Uitati-va la realitatea tv, sa vedeti ce gaze s-au folosit ca sa extemine populatia. Sun gaze interzise in conventiile internationale acum 11 ani de ONU. Produc efecte si la saptamani dupa inhalare, mai ales in conytact cu apa.Criminali ordinari.

      Ștergere
    2. Realitateatv este postul securistlor cel mai mincinos post TV. Era bine pentru ei daca huligani intrau in guvern desigur. Deci se vede cine sunt ei

      Ștergere
    3. Realitatea tv manipuleaza.

      Ștergere
  2. Cand cunosti doar datele din buletin si sa traversezi strada e normal sa nu crezi ce se scrie pe blog , aviz celor rautaciosi si sceptici puneti si cititi ce oameni frumosi si perfecti suntem , ce frumoasa este creatia lui Dumnezeu

    RăspundețiȘtergere
  3. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 16.53 nu e protest, e comemorarea Colectiv!

      Ștergere
    2. 22.44 Lasa-o, a invatat la scoala Veorica Dancila si inevitabil, foloseste „dancilismele” in exprimare! Azi trebuie sa fii prost, incult,needucat si fara scrupule ca sa conduci Romania!

      Ștergere
    3. 14:58, te rog sa te opresti din a jigni pe cineva. Gramatica si negramatica, parca asta ar conta numero 1. Scuteste-ne de atitudinea ta batjocoritare. Nu te tine mare desteapta caci fiecare are unele carente. Sau te crezi perfecta?

      Ștergere
    4. 16:11, ce incerci tu de fapt? Te simti cu musca pe caciula si sari ca un paduche?! Si apoi, cum sa dai crezare unui om care nu isi respecta si cultiva propria persoana, mai, 16:11?!?! Sa impui reguli ptr. ca asa vrea muschiul tau, trebuie sa fii tare tupeista. Inca ceva, voi sunteti aia care mereu spun: "las'ca merge si asa". De asta am ajuns de rasul lumii, mai, 16:11!!! Vai de capul tau!

      Ștergere
    5. 21:54, esti absurda. Tu traiesti numai pentru gramatica? Altceva nu mai are culoare pentru tine? Trist!

      Ștergere
    6. 01.10 respecta limba pe care ai mostenit-o de la strabuni! Ca s-o poti vorbi tu azi au murit oameni, s-au jerfit pentru libertatea si unitatea poporului. Puteam ajunge pașalâc turcesc daca stramosii nu s-ar fi jertfit pentru tara asta si pentru graiul ei. „Limba noastra-i o comoara”... spune poetul dar se pare ca pentru tine e doar ceva ce poate fi maltratat de analfabetii care te reprezinta. Foarte bine ca anonim 21.54 „traieste pentru gramatica”, asta inseamna respect pentru limba romana-materna, tu respecta mai departe partidul care a devenit izvor de analfabeti cu tupeu. Si tu esti tot ca ei.

      Ștergere
    7. 14:23, a trai doar pentru gramatica inseamna fixatie! Viata este mai mult decat atat. Invata sa iubesti ca sa traiesti cu adevarat! Iubirea este opusul rigiditatii! Fixatiile nu sunt bune caci pot crea anomalii! Sufletul omului este mai important decat gramatica. Sau nu?:) Stai vie cu adevarat caci viata trece pe langa noi daca nu stim sa o pretuim pierzandu-ne in tot felul de fixatii!

      Ștergere
    8. Anonim 21.54 vad ca aperi gramatica folosind un limbaj total neacademic si foarte violent? Oare ce este mai important?

      Ștergere
  4. Guvern de incompetenti, analfabeti, servili presedintelui de partid.

    RăspundețiȘtergere
  5. Spuneati ceva timp in urma de un pod ce se va prabusi. Sa intamplat initalia a Genova sunt morti, Dumnezeu sa-i ierte!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 17.24 S-au prabusit o gramada de poduri intre timp, nu mai cautati „adeveriri” aiuritoare.

      Ștergere
  6. Dragilor va chiar rog sa cititi si acest link am ajuns la o cocluzie ca tot ce scrie Doamna Maria se vor adeveri toate precum sint scrise mai devreme sau mai tirziu . Aceasta este in urma cutremurului din crimeea ce sa produs la 10 km adincime toate cataclismele si toate cutemurele sunt doar un mesaj de avertizare înainte de marea purificare asa ca nu mai zaboviti si încercări sa vedeti adevărul. Hristos a fost vindut pe arginti, ginditiva daca asta vreti ? argintii !!!?
    http://profetieavertisment.ro/mesaje/?numar=10

    RăspundețiȘtergere
  7. Cu parere de rau, eu am alta idee de ce si cum suntem condusi din afara. avem cozi de topor in parlament si guvernanti fara coloana vertebrala si fara morala. Pacat Ca nu-i acum un Mihai Viteazu sa se impuna in lume Sì sa nu spuna :"da stapane ",la nimeni. E tragic si de plans cum am ajuns sa ne scoatem ochii unii la alti, iar vinovatii (stapanii )joaca pe mormintele strabunilor nostri si chiar ale noastre .ideolohiile noua romanilor nu ne-adus nimic bun, cat despre judecata lui Dumnezeu,prima ne va judeca propria constiinta(natural cine o are )ar fi multe de spus (printre care ca romani vror sa se intoarca acasa )Romania e mama noastra, dar parca i vitrega nu buna. Eu sper ca conducerea va lua o pauza de reflexie (o intrebare :incotro ne indreptam?)imaginea noastra iese mult sifonata dupa 10 august (si asa nu era prea buna inainte).-:"sa nu dea Bunul Dumnezeu si Sfant, ca romani sa ceara sange nu pamant!" Doamne ajuta si fie ca sfanta sarbatoarea "adormirii Maicii Domnului "sa ne lumineze pe toti.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 18 20 si ce aproape era sa aveti un Mihai viteaz... :((

      Ștergere
    2. Cine,Vadim?(sa nu zici ca te gindeai la marele urecheat!)

      Ștergere
    3. Si cine ar fi acesta (00:00)cred ca nu sti prea multe de Mihai cel care a reusit sa uneasca toti romanii. eu zic ca el era roman veritabil cu dragoste de acest neam si pamant, cum nimeni nu se poate lauda astazi.

      Ștergere
  8. Ai bag in origine a loro de nemtoi imputiti PE austriaci!!!dar ce ne crede handicappati? Nu, le trebuie doar padurile si aurul si resursele Romaniei jigodiilor!

    RăspundețiȘtergere
  9. România este poligonul unui experiment monstruos, unic în Europa


    România a ajuns teatru de război, prinsă între două bande rivale care se bat pentru a pune stăpânire pe țară.

    Una își are rădăcinile în eșaloanele doi și trei ale nomenclaturii PCR și Securității, cu ramificațiile lor din UTC, Sindicate, Gospodăria de Partid etc. Cealaltă își are obârșia la Bruxelles și în structurile politice, culturale și ideologice globalist


    Prima a așteptat anul 1989 ca pe o izbăvire, pentru a putea în sfârșit profita nestingherit de averile, privilegiile și rețeaua de influențe pe care le aveau.

    A doua a privit anul 1989 ca pe o oportunitate de lărgire a pieței de desfacere pentru mărfurile și ideile sale, într-o țară și la un popor aproape virgine.

    Cea dintâi își îmbracă rapacitatea într-un naționalism de sorginte ceaușistă, cea de-a doua își etalează cu mândrie internaționalismul troțkist.

    Între cele două a existat o perioadă de armistițiu formal până în jurul anului 2000: s-au tolerat, mimând cooperarea, dar nu au ezitat în momentele strategice să se lovească la țurloaie prin infiltrați, unii la cel mai înalt nivel: „Industria românească, morman de fiare vechi” este doar unul din exemple.

    De la jumătatea anilor 2000, lupta a ajuns tot mai fățișă, iar Justiția a devenit arma letală preferată a celei de-a doua împotriva celei dintâi. Sub tăișul ei au căzut vinovați și nevinovați, în vreme ce mari granguri cu protecție occidentală și-au văzut liniștiți de jafuri. S-a dovedit ulterior că Oarba vedea binișor. Nu Dreptatea a fost scopul a ceea ce mobilizator a fost numită „Lupta Anti-Corupție”, ci provocarea de răni cât mai grave și în final anihilarea adversarului și ocuparea teritoriului său.

    Capturarea Sabiei Justiției de către tabăra inamică a precipitat ostilitățile. A dezlănțuit bătălia finală. Vineri seara, în Piața Victoriei, a fost doar cea mai violentă încleștare de până acum. A servit la calibrarea armelor și la evaluarea forțelor inamicului în perspectiva ciocnirilor care se pregătesc.

    Majoritatea românilor privesc la acest război crâncen ca la un meci Real Madrid – Barcelona: mai mult din curiozitate, fără a ține serios cu vreuna dintre părți. Pentru că nici una dintre părți nu îi reprezintă cu adevărat.

    (De nimic nu se tem mai mult taberele combatante ca de o definire precisă a lor. Ca toate mișcările de stânga, fug ca dracul de tămâie de „îngrădiri” și „clasificări” și își proclamă universalitatea.)

    De aceea, atragerea românilor din „zona neutră” a devenit un obiectiv de grad zero pentru ambele combatante.

    Tabăra (s-o numim generic) „Bruxelles” își caută simpatizanți printre neînregimentații sătui de corupție (deși are corupții ei), intelectuali (mizând pe inepția multora dintre liderii adverși, deși are stupizii și agramații ei), tineri (punând surdină exceselor progresiste – corectitudine politică, LGBT... – pentru care românii nu au deocamdată mintea suficient de tăbăcită) etc.


    Tabăra (să-i spunem generic) „PSD” își caută simpatizanți printre neînregimentații cu vederi naționaliste (dosindu-și cu grijă propriile ploconeli în fața Bruxelles-ului – voturile din Parlamentul European sau măsurile guvernului Dăncilă în favoarea agendei LGBT: rapoartele Lunacek, Estrella, Zuber, măsurile privind educația parentală sau egalitatea de „gen”, refuzul sistematic de a organiza referendumul pro-familie, primirile masive de imigranți etc), printre cei credincioși (deși ideea construirii unei Mega-Moschei la București a plecat de la un fost lider PSD) și mai ales printre pensionari, săraci sau asistați social (în ciuda opulenței multora dintre cei care combat sub flamura roșie) etc.


    Tabăra „Bruxelles” nu iubește alegerile: popoarele sunt proaste și reticente la binefacerile progresului, iar votul lor este adesea imprevizibil, de aceea trebuie evitat: referendumurile de „Grexit” și „Brexit”, alegerile din Italia, Austria și chiar Germania sunt cele mai recente dovezi.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 20.18, extraordinae !
      Oare chiar asa sa fie ?! ma sperii un pic, ori eu nu ma sperii usor !
      As vrea dovezi, face two face !

      Ștergere
  10. Tabăra „PSD”, dimpotrivă, simțindu-se călare cu baronii pe popor, iubește democrația. Forța sa politică se arată în toată splendoarea ei în ziua alegerilor: micii și gălețile se dovedesc întotdeauna un argument electoral puternic mobilizator, care scoală și morții din groapă.


    Conștientă de inferioritatea sa, Tabăra „Bruxelles” știe că trebuie să evite alegerile cu orice preț. Prima sa venire la putere s-a produs în urma unui incendiu, nu a unui scrutin. De aceea, are nevoie de un nou „Eveniment Special” care să o propulseze din nou. Cu orice preț.

    Cum nici inamicii din „PSD” nu se uită la cheltuială, știind că o pierdere a puterii le poate fi fatală, încleștarea va fi pe viață și pe moarte. La propriu. Morții și răniții de la Colectiv au demonstrat că rețeta funcționează. Emoția violentă taie pofta de democrație. De aceea spuneam că ziua de vineri a fost doar una de „calibrare”.


    Nenorocirea României este că nu are nici un partid cu adevărat de dreapta, iar toate tentativele avortate de până acum (cu sprijinul dezinteresat al serviciilor) au avut mai degrabă rolul de a compromite ideea. Și aceasta în ciuda a cel puțin două evenimente recente care au dovedit uriașul bazin pe care l-ar avea o formațiune conservatoare autentică : formidabilele mobilizări, de milioane și milioane de oameni, împotriva agresiunilor Stângii, pentru Ora de Religie și Referendumul pentru Familie.

    Stânga, o știm prea bine, este capabilă să distrugă o țară. Darmite două Stângi?

    România este poligonul unui experiment monstruos, unic în Europa de azi: Bătălia pentru putere dintre Stânga naționalistă și Stânga internaționalistă.


    Ultima oară când cele două s-au ciocnit a fost nimicită întreaga lume. De aceea, i s-a spus Al Doilea Război Mondial.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Totusi 20.19, te asigur ca la Colectiv a fost pur si simplu accident, tot fata in fata iti pot explica !

      Ștergere
    2. Subscriu,20:18,20:19,dar care ar putea fi solutia salvatoare?

      Ștergere
    3. E un citat,sau din capul tau? Oricum,esti tare! Dar,ce ai cu stinga(cea adevarata)? Succesul Chinei nu este datorat cooperativelor?

      Ștergere
    4. Casa ca sa-l puna PE ciolos premier. Toata lumea vorbeste in soapta ca frica de securisti persista

      Ștergere
    5. 7.49
      Eu nu stiu daca poporul roman, sau macar o parte din el, a inteles sau va intelege pina la capat escrocheria caritasului cu ‘democratia’. Deocamdata Romania este tinuta ostateca supravietuind cu perfuzii din bani imprumutati si potential economic care nu-i mai apartin, tarii i-a fost distrusa si instrainata economia cu scopul deliberat de a i se limita suveranitatea si independenta. La acest proces criminal au participat slugile si marionetele Occidentului alese ‘democratic’ de cetatenii inconstienti si manipulati ai tarii.

      Prefer de o mie de ori administrarea societatii de un partid unic ce are in programul sau protejarea si promovarea interesului national al unui popor, decat asa-zisa ‘democratie multipartinica’ unde haite mafiote se bat intre ele pentru oportunitatea de a devaliza si subjuga un popor in folosul lor personal si al predatorilor straini ce-i sponsorizeaza si ii aduc la putere.

      7.56 Doar pe jumatate ai dreptate :
      Regimul comunist a scos Romania din catacombele mizeriei, subdezvoltarii, promiscuitatii si analfabetismului saltind tara la nivel de tara industrializata in curs de dezvoltare. S-a cladit o clasa muncitoare, s-a alfabetizat si profesionalizat populatia! S-a construit infrastructura economica si sociala a tarii! Totul a fost real, palpabil si in mare masura exista si astazi!

      Minciuna le-a fost strecurata in cap romanilor de propaganda mincinoasa de la ‘Europa Libera’, iar dupa lovitura de stat din 1989 minciuna a devenit o a doua natura in Romania fiind pompata industrial in creierii oamenilor de mass-media aservita clicilor de impostori ce au pus stapinire pe tara si stapinilor lor straini.

      In evenimentele nefaste din anii ’80, deciziile geopolitice de vanzare a tarilor est-europene si ex-URSS nu i-au apartinut personal lui Gorbaciov, ci grupurilor de tradatori din serviciile secrete, armatele si nomenclaturile URSS si tarilor est-europene. Gorbaciov a fost doar un purtator de cuvint al acestor entitati ce se aflau in spatele lui.
      **
      Din analizele unor persoane importante , confirmate pe zi ce trece de evenimentele curente, targul s-a facut pentru acapararea de catre Occident a intregului spatiu euro-asiatic. Au fost acaparate tarile est-europene, iar din fosta URSS au fost deja acaparate Estonia, Letonia şi Lituania si urmeaza acum Ucraina, Georgia si Moldova. Vor urma pas cu pas si alte bucati din fosta URSS, iar apoi, ‘premiul cel mare’, va fi insasi Rusia care ‘va fi primita’ in ‘marea familie europeana’.

      Aceste manevre s-au facut si se fac avand ca miza imensele bogatii si resurse naturale aflate in spatiile deja anexate sau pe cale de a fi anexate. Clici oligarhice locale si internationale au tras deja tunuri de trilioane in aceste zone si, desigur, este doar inceputul.

      Ceea ce credem sau nu credem in materie de religie nu trebuie sa creeze disolutie in rindul unor patrioti romani ce-si iubesc cu adevarat tara. Omul trebuie sa fie liber sa creada sau sa nu creada ceva in raport cu convingerile sale personale. Credinta si responsabilitatea comuna a tuturor patriotilor trebuie sa fie tara!

      Ștergere
    6. S-ar putea face un anumit tip de comparatie intre Romania si Irak. In ambele tari s-au aflat la conducere regimuri de orientare socialista botezate de propaganda occidentala drept ‘dictatoriale’ si conducatori prezentati drept ‘dictatori’. Atat impotriva Romaniei cat si Irakului au avut loc agresiuni exercitate prin razboi psihologic in cazul Romaniei si prin razboi conventional in cazul Irakului.

      Insurectia care a avut loc in Irak vine din partea unor persoane care-l regreta pe Saddam Hussein. Foarte multi romani il regreta astazi pe Nicolae Ceausescu si ramine de vazut daca mai devreme sau mai tarziu va avea loc o insurectie si in Romania. Daca va avea loc o astfel de insurectie si in Romania, dumneavoastra , voi ceilalti , noi toti , de ce parte ne vom afla?

      Ștergere
    7. Felicitari pentru ce postati ! Adevarul se cauta acum cu lupa.

      Ștergere
  11. Ce mai aveti de spus? In loc sa fiti uniti sa aparati tara va lasati manipulati de cei din afara care nu au nici un drept sa ceara ceva in aceasta tara. Avem un presedinte de carpa manipulabil si nu vreti sa vedeti. Cantati placa pusa de altii fara sa ganditi.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Perfect, casa este din pacate

      Ștergere
    2. 20.54 tu nu vezi padurea din cauza copacilor/ Care „cei din afara”??? Cei din afara au gazat populatie, cei din afara au batut-o si fugarit-o, cei din afara au batut cetateni straini care treceau intamplator pe acolo, cei din afara au bazut si gazat ziaristii care isi faceau meseria? Cat de redus sa fii sa nu vezi ce se intampla sub ochii tai? Maria va manipuleaza mintile, asta face de cand are blogul!

      Ștergere
    3. 15:01, gazarea s-a intamplat la Colectiv, unde au fost morti din dorinta cuiva care a vrut caderea unui guvern ales democratic pentru a-l schimba cu un alt guvern numit la comanda.
      Vizavi de violente, in toate statele se folosesc gaze lacrimogene cand este vorba de huligani care se manifesta violent. Violentele trebuiau oprite.
      Exagerezi ca de obicei dar realitatea nu este cea prezentata de tine.

      Ștergere
  12. www.justitiarul.ro/transilvania-in-colimator-xv

    RăspundețiȘtergere
  13. Sa ne pregatim de o noua criza mondiala ce va incepe in 2020 si va fi cea mai grea criza vor fi proteste ear ce va porni o revolutie sa ne rugam la maicuta domnului si bunul dumnezeu sa ne ocrotessca sa ne apere amin

    RăspundețiȘtergere
  14. Sa ne pregatim de o noua criza mondiala ce va incepe in 2020 si va fi cea mai grea criza vor fi proteste ear ce va porni o revolutie sa ne rugam la maicuta domnului si bunul dumnezeu sa ne ocrotessca sa ne apere amin

    RăspundețiȘtergere
  15. Sa certe Dumnezeu pe oricine se baga in conducerea Romaniei Fiindca nu au acest drept.Dumnezeu sa judece cu dreptate .si întru milostivireaSa sa ocrotească Romania amin

    RăspundețiȘtergere
  16. S-a adeverit din pacate si postarea Dumneavoastra in care ati scris despre un pod care se va prabusi...aici ati scris in 10 martie 2018 http://mariaghiorghiu.blogspot.com/2018/03/un-pod-sau-o-strada-asfaltata-va-ceda.html si aici este articolul despre tragedia de astazi https://www.stiripesurse.ro/italia-e-in-stare-de-oc-bilan-ul-provizoriu-dupa-prabu-irea-unui-viaduct-rutier-a-ajuns-la-35-de-m_1283513.html. Dumnezeu sa aiba in grija sufletele celor disparuti si sa-i ajute pe cei raniti sa se insanatoseasca grabnic! Doamna Maria, va multumim pentru tot ceea ce faceti, Dumnezeu sa va ocroteasca si sa va dea multa sanatate si putere de a merge mai departe, indiferent de cat va este de greu uneori!

    RăspundețiȘtergere
  17. Sa crapi tu de ciuda 16:28! Mare e gradina ta Doamne si 16:28 sare gardul...

    RăspundețiȘtergere
  18. 16:52, ce bine te-ai descris. 😹😹😹😹😹😹😹😹😹😹😹😹

    RăspundețiȘtergere
  19. Au dreptate, Austria e extrem de dezvoltată, are toate cladirile reabilitate,tine mult la istorie,are drumuri, tot ce trebuie...Romania e distrusa statul a macinat tot...nu avem drumri,istoria e în paragină,guvernulului nu îi pasa de turisti, dezvoltare,de salarii,popor etc...ei îsi vad de buzunare...Eu mi-am pierdut speranta ca va fi o țară ca afara...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 23:24 Austria va trece la coada in curandul apropiat.
      Cei din urma VOR FI CEI DINTAI!!!!!
      ps. te rog nu-ti pierde sparanta

      Ștergere
    2. Austria a furat cat a putut de la alte tari in decursul timpului. Si acum fura lemn. Cata vreme a fost Austro-Ungaria, au furat aur din Apuseni. Au multe lucruri din furtisag.

      Ștergere
    3. 00:24 Te-ai referit la ROMANIA la mentiunea:
      "CEI DIN URMA - VOR FI CEI DINTAI.
      asa sa fie !,
      Austria trece ultima la coada in asteptarea "dupa fapta si rasplata".

      Ștergere
  20. Cred ca doamna Maria are cunostinte care lucreaza pe te miri unde si stie unele lucruri ce se vor intampla. In legatura cu protestele, toata lumea stia ca o sa fie pe 10 si nici nu era greu de 'prezis' ce o sa ceara. Asa ca...ce preziceri, vise, voci...? Cred ca doamna ii prosteste pe cei la care tine prostia. Scuze daca se simte cineva!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Scuze...NOI NU NE SIMTIM.
      Dar la tine bubuie prostia
      ps. "Cred ca...., Cred ca....Cred ca e timpul sa mai canti pe la alte mese(alte bloguri)

      Ștergere
    2. 23.31 normal ca nu „va simtiti”, sunteti la fel de nesimtiti ca aia pe care ii votati de la revolutie incoace.
      Nu plecam de pe blog cand vrei tu, sunt prea multi retardati aici, asa ca tine care trebuie luminati si ei de cineva. Sunteti captivi in propria voatra prostie.

      Ștergere
    3. Subscriu, 14:27!

      Ștergere
  21. Mare dreptate 14 august, 18:20.

    RăspundețiȘtergere
  22. Mare dreptate 14 august, 18:20.

    RăspundețiȘtergere
  23. http://m.luju.ro/presedintele-antifa-si-inalta-tradare

    RăspundețiȘtergere
  24. Interviu cu prof. univ. dr. Cristian Troncotă, reputat istoric și prolific scriitor, specialist în istoria serviciilor de informații, fost decan al Facultății de Informații din cadrul Academiei Naționale de Informații, actualmente profesor titular în cadrul Universității „Lucian Blaga” din Sibiu, dar înainte de toate un om de atitudine cu un înalt și manifest spirit civic.


    Stimate domnule Profesor, cum apreciați scena politică românească în momentul de față? Cum se vede ea prin ochii unui istoric neimplicat politic, dar care are oricând un termen de comparație, dacă este să vă raportați la un moment istoric sau altul de după 1918?

    http://www.zi-de-zi.ro/2017/05/12/interviu-exclusiv-cristian-troncota-scena-politica-din-romania-se-va-schimba-treptat-adica/


    Partea a 2-a

    http://www.zi-de-zi.ro/2017/05/16/interviu-cu-prof-univ-dr-cristian-troncota-ii-pachetul-de-legi-privind-securitatea-nationala-este-deja-o-problema-politica/

    RăspundețiȘtergere
  25. Armele psihotronice in secolul XXI. Marturia unui fost ambasador roman.

    https://ioncoja.ro/atac-la-mintea-si-constiinta-noastra/

    RăspundețiȘtergere
  26. Scrisoare deschisă către Preşedintele României în legătură cu OUG 31/2002 şi PL-x 193/2014


    http://manastirea.petru-voda.ro/2015/07/03/scrisoare-deschisa-catre-presedintele-romaniei-in-legatura-cu-oug-312002-si-pl-x-1932014/

    http://roncea.ro/tag/cristian-troncota/

    RăspundețiȘtergere
  27. Rolul serviciilor secrete occidentale în revoluţia anticomunistă din România


    https://cersipamantromanesc.wordpress.com/2017/04/12/rolul-serviciilor-secrete-occidentale-in-revolutia-anticomunista-din-romania/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 11.32 Felicitari pentru tot ce postati . Multi stiu, putini cunosc.

      Ștergere
  28. 07.56, este o ,, parola'' a unor legendari aparatori ai Daciei-Romanii.

    RăspundețiȘtergere
  29. 17.00 Si Maria spune de o Revolutie decisiva in Romania .

    RăspundețiȘtergere
  30. IMAGINI ȘOCANTE O celebră prezentatoare a postat poze cu ea, după ce a fost 'GAZATĂ' în Piața Universității: 'M-am jenat, până acum, să le fac publice'


    Mitingul din 10 august s-a lăsat cu peste 400 de răniți, între protestatari. Printre cei care au fost în Piața Victoriei s-a numărat și una dintre prezentatoarele de la Realitatea TV, Nora Dincă. Vedeta a prezentat, miercuri seara, poze realizate după ce a inhalat gazele lansate de jandarmi. Ea spune că fotografiile au ajuns și la procurori, unde a depus o plângere.

    Nora Dincă detaliază prin ce a trecut în noaptea de 10 spre 11 august și cum a fost tratată de medici.

    ”M-am jenat pana acum sa le fac publice. Le-au vazut doar apropiatii și procurorii militari .

    Sunt insa atat de revoltata de minciunile si tupeul acestor borfasi criminali, incat trebuie sa le arat, ca nu cumva sa ma trezesc ca zice vreunul ca am mintit.


    Asa am aratat in acea noapte. La tv nu se vad ca in realitate, eram grena.

    Pana dimineata nu am putut sta locului, trebuia sa ma misc incontinuu ca sa nu urlu. Aveam pulsul 130 si frison. Imi veneau in minte tot timpul copiii de Colectiv, ce trebuie sa fi fost pe sufletul lor, iar asta ma ajuta sa nu plang.

    Cand m-am spalat pe cap, m-am gandit f serios ca e posibil sa mor.

    Si acum tusesc pana la sufocare si sunt ragusita.

    Am doua prietene care si azi tusesc sange si se simt f rau.


    Niste doctori ticalosi scriu diagnostice seci de farinfigita si laringita acuta, fara sa faca investigatii amanuntite (analize de sange, de sputa etc) si refuza sa pomeneasca in fisa ca au fost expuse vineri la gaze toxice in Piata Victoriei, pe motiv ca au trecut 72 de ore.

    Este inadmisibil tot ce se intampla -psihopatii criminali sunt pusi sefi, mint abject, cu nerusinare, presedintele tarii tace si pare fara griji, iar poporul cinstit, vanat si gazat si batut, e pe cont propriu.

    Sa va fereasca Dumnezeu cel Sfant de cod rosu de gradul IV pe bune, jigodiilor.”, e mesajul postat de Nora Dincă.

    https://www.stiripesurse.ro/aten-ie-imagini-ocante-o-celebra-prezentatoare-a-postat-poze-cu-ea-dupa-ce-a-fost-gazata-in-pia_1283728.html

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Domnilor! !!!.suntem la mana tuturo netrebnicilor,cine nu crede in comploturi traieste pe alta planeta. de aproape doua mii de ani ne dau razboaie sa ni se ia pamantul (nici americani nu-s sfinti, in al doilea razboi mondial ne-au promis ca vin in ajutorul nostru! Acum de ce vin? Suntem in pace, nu! ?suntem prea marunti pentru interesele celor mari.Nici rusi nu glumesc. )ce a facut troika in Grecia a fost doar un experiment..Cat despre manifestatia din 10 e absurd in caz de razboi sunt interzise armele cu clor dar sunt folosite pentru a dispersa manifestanti? ????doamna va doresc insanatosire grabnica!

      Ștergere
  31. f trist ce vi s-a intamplat, dar...v-ati dorit atat de tare daramarea
    guvernului ?...vreti REVOLUTIE ?...vreti O ALTA ROMANIE ?...

    (nici daca vine alt guvern(ciolos-soros) : TOT NEMULTUMITI VETI FI CU
    JUGURILE CARE VOR FI IMPUSE SI BOTNITA LA GURA PT TOTI ROMANII.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 18:18, nici o sansa nu are ciolos-soros. Vrabia malai viseaza. Ciolos-soros cauta marea cu degetul dar Romania nu-i de vanzare! Planurile lor sunt zdrobite de stramosii acestor meleaguri romanesti! Caci se trezesc stramosii iar ciolos-soros nu a luat in calcul aceasta.

      Ștergere

  32. 18.18 Nu mai are cine veni acum la conducerea tarii . Toti s-au peridat , toti au furat , toti s-au compromis . Asta s-a si urmarit , alungarea tinerilor si a profesioni8stilor din tara si lasarea ei pe mainile leprelor analfabete si fara scrupule .
    Sa nu va mirati cand peste vreo cativa ani, nu veti mai putea sa fiti angajati sau pensionati, daca nu aveti scris pe cazier ca ati facut puscarie . Va fi la moda angajatul penal , asa cum e la moda analfabetul functional .

    RăspundețiȘtergere
  33. 18,18 nu cred ca asta e ideia.Manifestatia a fost orchestrata ca o Diversiune de cei care vor puterea dar nu mai au mijloace sau imaginatie cum sa-si doboare adversarul .Romanii care au fost batuti si gazati au fost doar masa de manevra.
    Dovada ca piata nu a avut revendicari cu exceptia jos guvernul lor sa vina ceilalti si asta e doar o miscare de Lovitura de stat al unora care nu fac fata unor alegeri,dar care vor sa ajunga la ciolan cu orice pret.

    RăspundețiȘtergere
  34. 17.00 Subscriu , da insurectie va fi.

    RăspundețiȘtergere