sâmbătă, 4 august 2018

S - A ADEVERIT DIN PĂCATE ! AVIOANELE S-AU CIOCNIT ÎN AER !

                                          Dragii mei,

Iata cum,după circa 8 luni de zile,si acest articol s -a adeverit din păacte.
Spun din păcate,deoarece, un pilot si-a pierdut viata.
Am scris acest articol dragii mei,inca din anul 2017,luna decembrie ziua de 9 .
Asa cum spuneam adeseori,toate se vor implini la un moment dat. Absolut toate,dar,la timpul oranduit de Bunul Dumnezeu si de Maicuta Domnului.Sa nu va indoiti niciodata de acest lucru.
În articol am scris ca ,Avioanele s-au suprapus după care a devenit unul singur.Asa mi s-au aratat ca se suprapun,iar daca vizionati accidentul de astazi,veti constata ca Avioanele se suprapun mai intai,după care, pare a fi unul singur si se prabusesc.
Iata linkul cu articolul din 9 dec.2017:

9 dec. 2017 - Dragilor,daca se vor ciocni sau nu, sau daca sunt niste Avioane minune care ,din douaramane unul,eu nu stiu. Dar cu siguranta vom afla, ...

Iata si linkul cu INFORMATIA accidentului aviatic:

Acum 5 ore - Doua avioane de mici dimensiuni s-au prabusit, sambata, la Fratautii Vechi, judetul Suceava, dupa ce s-au ciocnit in aer.
Două avioane s-au ciocnit în zbor în județul Suceava. Unul dintre piloți a murit, iar celălalt se află în stare foarte gravă, fiind transportat la Iași. Accidentul aviatic s-a produs în timpul antrenamentului pentru show-ul aviatic de la Suceava. Avioanele aparțin firmei timișorene Skybolt of Romania și efectuau un exercițiu de antrenament pentru mitingul aviatic Suceava Air Show. 
Aeronavele s-au ciocnit în aer.
Unul dintre piloți, Cornel Marinescu, de 60 de ani, din București, a fost găsit inconștient și nu s-a mai putut face nimic pentru el, medicii declarând decesul. 

DUMNEZEU sa-l odihneasca in pace !

Cel de-al doilea pilot este Sorin Mihail Bochiș, de 53 de ani, din Timișoara, și era conștient în momentul în care au ajuns echipajele de descarcerare. A fost preluat de un echipaj SMURD și transportat în stare gravă la spital, relateaza monitorulsv.ro.
„Informații despre modul în care s-a produs accidentul nu le am. S-a intervenit urgent, din păcate avem un pilot decedat si celălalt pilot va fi transportat cu elicopterul la Iași. Starea este gravă, leziunile exacte vor fi investigate la Iași. Sunt avioane ultra-ușoare”, a declarat Arafat.

Două avioane s-au ciocnit în aer, la Suceava. Un pilot a murit, celălalt e în stare critică

Ultimul update: Sambata
 04 August 2018 16:32


Data publicarii: Sambata 
04 August 2018 11:59

Categorie: Actualitate
accident aviatic suceava
Două avioane de mici dimensiuni s-au ciocnit în aer, sâmbătă, pe timpul unor zboruri de antrenament efectuate deasupra localităţii Frătăuţii Vechi din judeţul Suceava. 
Potrivit IGSU, după ciocnire, ambele aparate de zbor s-au prăbuşit în afara pistei, piloţii rămânând blocaţi în interior. Unul dintre aceştia a fost declarat decedat, iar celălalt este în stare critică.
accident aviatic suceava
Marinescu Cornel, în vârstă de 53 de ani, originar din București, este pilotul care și-a pierdut viața în timpul exercițiilor de pe aerotromul din localitatea Frătăuți, Suceava.
Celălalt pilot, Bochiș Sorin, în vârstă de 61 de ani, din Timișoara, a fost transportat cu răni grave la Iași cu ajutorul unui elicopter SMURD. 
Medicii de la Spitalul de Neurochirurgie “Nicolae Oblu” din Iaşi efectuează investigaţii medicale complexe şi sunt rezervaţi în ceea ce priveşte starea de sănătate a pilotului.
Tudor Ciuhodaru, medic la Spitalul de Neurochirurgie Iaşi, a declarat pentru Agerpres că se fac mai multe investigaţii medicale pentru a afla exact care este starea de sănătate a pilotului.
“Pacientul este în stare extrem de critică. A fost resuscitat volemic, resuscitat respirator, cu multiple leziuni la nivelul capului, membrelor, toracelui şi abdomenului. În momentul de faţă, se află în curs de evaluare şi stabilizare. În funcţie de rezultatul analizei complexe, se va decide dacă se va efectua intervenţia chirurgicală. Prognosticul este extrem de rezervat din cauza severităţii lezionale şi complicaţiilor posibile”, a precizat Tudor Ciuhodaru.
Iata si articolul meu mai pe larg:
                  8 Decembrie 2017,ora 7,07 dimineata !
                                                   
                       Dragii mei,
În aceasta dimineata,treaza fiind, vad stând in pat cu ochii închisi,vad înspre Est un Cer ca de noapte,iar pe Cer la înaltime mai mare,se indreapta unul catre celălalt doua Avioane.
La prima vedere ,părea ca AVIONUL ce se indrepta spre Rasarit ,se va ciocni frontal cu celalalt pe care l-a intalnit in calea sa.     


                                        Image result for AVIOANE IMAGINI      .
Nu vedeam dimensiunea lor sau ce scria pe ele.Ci am vazut cum pur si simplu s-au suprapus si a ramas doar unul singur. Mult mai la distanta se mai vedea inca un Avion,probabil de aceleasi dimensiuni.
Dragilor,daca se vor ciocni sau nu, sau daca sunt niste Avioane minune care ,din doua ramane unul,eu nu stiu.
Dar cu siguranta vom afla, impreuna.
                                 Cu dragoste,Maria.



16 comentarii:

  1. Vezi ca le-ai incurcat varstele pilotilor !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. NU eu le-am pus varstele! Asa era INFORMATIA pe care am citat-o.Acum chiar nu mai conteaza varsta. Pacat ca si-a pierdut viata.

      Ștergere
    2. Asa e, doamna, ai dreptate

      Ștergere
  2. micul-marele adevar https://www.youtube.com/watch?v=FYTERUT32zM

    RăspundețiȘtergere
  3. NU S-AU LOVIT FRONTAL !!!!! Au arătat la știri

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. OK! Se vede ca nu ai citit cu atentie articolul meu.
      Iata partea din articol in care arata exact ce s-a intamplat:
      "Nu vedeam dimensiunea lor sau ce scria pe ele.Ci am vazut cum pur si simplu s-au suprapus si a ramas doar unul singur. Mult mai la distanta se mai vedea inca un Avion,probabil de aceleasi dimensiuni.
      Dragilor,daca se vor ciocni sau nu, sau daca sunt niste Avioane minune care ,din doua ramane unul,eu nu stiu.
      Dar cu siguranta vom afla, impreuna."
      Cu dragoste,Maria.

      Ștergere
  4. Thanks for sharing such a fastidious thought, piece of
    writing is pleasant, thats why i have read it fully

    RăspundețiȘtergere
  5. pesta porcina africana la misto ca asa e pe la noi mege si asa .
    https://www.stiripesurse.ro/revoltator-in-plina-epidemie-de-pesta-porcina-africana-dezinfectarea-se-face-cu-aer-imagini-surpri_1281647.html

    RăspundețiȘtergere
  6. Anul asta sau intimplat multe accidentul aviatice la noi,din pacate.

    RăspundețiȘtergere
  7. La tv vorbea prima data si de un al treilea avion care era in aer la acel moment,dar era mai departe-craciun

    RăspundețiȘtergere
  8. Maria te contrazici sigura:

    „Asa cum spuneam adeseori,toate se vor implini la un moment dat. Absolut toate,dar,la timpul oranduit de Bunul Dumnezeu si de Maicuta Domnului.Sa nu va indoiti niciodata de acest lucru.”
    Nu ne spui tu sa ne rugam ca sa nu se intample? Atunci ce rost mai are rugaciunea daca tragediile se vor intampla oricum?

    Inseamna ca destinul nostru este marcat de fatalitate si predestinat. Degeaba ne framantam, degeaba ne rugam. Daca totul este scris dinainte atunci noi de ce suntem vinovati? Doar implinim ceea ce este scris de sus. De ce sa ne simtim vinovati pentru ca am facut o fapta rea daca asa a hotarat Dumnezeu s-o facem? Unde este logica in toate astea? E ca si cum am invinovati un cutit ca taie painea, cand, de fapt, cutitul este manuit de altcineva care taie cu el.

    RăspundețiȘtergere
  9. 12,30 exagerezi,'cutitul e la noi si noi taiem strimb',viziunile arata doar efectul faptelor noastre,efect pe care il putem doar ameliora acum pentru ca am gresit la momentul cind am luat hotarirea care a generat evenimentul.
    As da exemplul incalzirii globale care nu s-ar fi petrecut acum daca americanii adoptau acum mai bine de un secol solutia masinii electrice facuta de Tesla,a carei randament e de zeci de ori mai mare ca cea cu motor pe hidrocarburi.
    Ceea ce mai putem noi face acum e sa micsoram viteza incalzirii globale si astfel sa o aminam si face ca efectele sa fie mai lente,mai suportabile pentru a ne fi mai usor sa ne adaptam si sa salvam ce se mai poate.
    Dar pentru asta trebue sa actionam mai responsabil si in cunostinta de cauza .
    As zice ca informatia din viziuni ne ajuta sa vedem din timp pericolele asemenea unui sofer care seara aprinde farurile masinii ca sa vada drumul din timp pentru a reactina la condus-craciun

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. craciun, nu tie ti-am cerut lamuriri, oricum nu iau niciodata in considerare speculatiile tale. Eu altceva am intrebat=o pe Maria!
      Daca e asa cum spune, ca toate se vor implini atunci ce rost mai are sa ne consideram vinovati ca traim?

      Ștergere
    2. Draga Craciun ai dreptate pana intr-un punct... de incalzirea globala nu sunt vinovati americanii ci noi toti.

      Ștergere
  10. Doamna Maria ati avut dreptate cu ce ati vazut ca intodeauna.
    Realitatea este pentru cei care nu iau in serios cea ce spuneti si este pacat
    Rugaciunea fratilor este si trebuie insotita de fapte bune de iubire frateasca de iertare si de rabdare cu noi insine nu mai avem rabdare.
    Dumnezeu pentru pacatele noastre ne pedepseste. Spune la Sfanta Scriptura ca prin stiinta vom pieri nu Bunul Dumnezeu face toate lucrurile rele noi le facem si ne autodistrugem nu mai este simtul masurii.
    Haideti sa mancam ca s-a traim si nu invers. Toti ne ducem si nu lom nimic cu noi patru scanduri.
    Va rog din suflet s-a nu va suparati pe mine dar constat ca daca nu se intimpla evenimentele dojeniti pe doamna Maria chiar si pentru o ciocnire intre 2 avioane.
    Poate sunt si oameni care in momentul cand doamna Maria spune ca vede s-au aude unii dintre noi ne rugam la Bunul Dumnezeu si Maicuta Domnului sa nu aiba loc s-a ne ierte si sa ne pazeasca de rele si de necazuri. Bunul Dumnezeu poate ne aude si mai lungeste zilele si trebuie s-ai multumim.
    Cu mult drag si Bunul Dumnexeu sa ne binecuvinteze pe toti fii sai.

    RăspundețiȘtergere
  11. Viitorul e mai neasteptat decit putem noi al vedea.Dar ce rost are fatalismul 00,55 pentru ca el oricum e generat de actiunile noastre.

    RăspundețiȘtergere