joi, 16 august 2018

MORMÂNTUL MAICII DOMNULUI , LA AL CĂRUI CĂPĂTÂI STĂ RASTIGNIT ÎN CARNE ŞI OASE, IISUS HRISTOS , FIUL Ei MULT PREA IUBIT !


                             19  Octombrie  2006 , ora 23, 40 !

Eram singura în camera mea şi ,în genunchi fiind mă rugam la BUNUL DUMNEZEU şi la MĂICUŢA  DOMNULUI.
Brusc, mă aflu în altă parte ; într-un loc minunat şi dumnezeiesc de frumos şi luminos.
Văd  un MORMÂNT alb - argintiu foarte stralucitor, aşa cum sunt cavourile ca forma, cavouri din zilele noastre.
Numai că, acest MORMÂNT avea de-a stânga si de-a dreapta sa, câte un MÂNER din STELE rupte ca din SOARE, atât de tare străluceau.
                 
La căpătâiul MORMÂNTULUI de LUMINĂ alb-argintie, stralucitoare, a apărut din CER o SFÂNTĂ CRUCE albă, orbitor de strălucitoare, pe care ,era RASTIGNIT IISUS HRISTOS în carne şi oase, viu fiind şi rastignit pe CRUCEA SFÂNTĂ de LUMINA venită din CERUL SFÂNT.
Afară, CERUL era ca de noapte albastra transparenta.
În MORMÂNTUL de LUMINĂ ALBĂ-ARGINTIE, stătea întinsa ca si în carne si oase, MAICA DOMNULUI, având pe braţul stâng pe PRUNCUL  IISUS !
MAICA DOMNULUI cu PRUNCUL IISUS în braţe, întinsă ca şi -n MORMÂNT, stralucea mai tare decât SOARELE.
Daca la SOARE mai îndrăznim să ridicăm ochii şi -l vedem, la MAICA LUI DUMNEZEU întinsă în MORMÂNTUL de LUMINĂ,Mormant cu MÂNERE de STELE şi cu IISUS FIUL EI PREA SCUMP rastignit pe SFANTA CRUCE venită din CER, nu am putea privi, deoarece ,ne-ar orbi LUMINA dacă s-ar întâmpla asa ceva în viaţa noastra pământească.
Din CERUL SFÂNT s-a făcut ca un TUNEL de LUMINĂ alba ,orbitor de stralucitoare ,ca o punte ce se revărsa peste MORMÂNTUL  MAICII LUI DUMNEZEU şi peste SFANTA CRUCE pe care, era RASTIGNIT în carne şi oase IISUS HRISTOS, la căpătâiul MAMEI SALE şi a MAICII noastre a tuturor,  PURUREA FECIOARA MARIA. 
Izvor necontenit, izvor nesecat de LUMINĂ albă orbitoare, curgea din CERUL SFÂNT de noapte, peste MORMÂNTUL  MAICII DOMNULUI cu IISUS RASTIGNIT la căpătâiul Ei.
Ştim cu toţii fratilor că, PREA SFÂNTA NĂSCĂTOARE de  DUMNEZEU a fost ridicata la Cerul Sfant cu tot cu trup.
Eu am văzut această MARE TAINĂ, dar când voi găsi caietul în care mi-am notat, voi scrie aici întocmai precum mi s-a arătat.
Închipuiţi-vă fraţilor un CER de noapte albastra, din care, se revarsa O LUMINA alba orbitoare,  peste MORMÂNTUL ALB-ARGINTIU cu MÂNERE din STELE, rupte ca din SOARE,  MORMÂNT în care, se vedea ca si -n carne si oase, MAICA LUI DUMNEZEU cu PRUNCUŢUL IISUS în braţe, stralucind mai tare ca Soarele, şi care, are la căpătâiul Ei, pe FIUL Ei mult  PREA IUBIT, RASTIGNIT fiind,viu fiind pe SFANTA CRUCE de LUMINA alba orbitor de stralucitoare.
Cam ce aţi simţi ? Cum s-ar schimba viaţa fiecăruia dintre voi?
Vă spun eu, fraţilor : nu aţi mai avea absolut nicio îndoială în ceea ce priveşte EXISTENŢA LUI DUMNEZEU, A MAICII DOMNULUI ,PRECUM ŞI A TAINELOR SALE !
                                          Cu dragoste şi cu preţuire, Maria.

24 de comentarii:

  1. Dragii mei,urmeaza ca ROMANIA sa fie inconjurata de un gard viu de trupuri (nu OZN -uri)ale EXTRATERESTRILOR.Voi scrie chiar astazi!

    RăspundețiȘtergere
  2. Devine interesant acest pamant romanesc!
    Adica cum un gard viu?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Extraterestrii vor face scut cu trupurile lor de jur imprejurul tarii noastre.

      Ștergere
    2. DA"Interesant"! Oare câți de pe "aici" au citit,studiat,înțeles şi practicat învățăturile Sfintei scripturi? Adevărat că orice lucru despre Dumnezeu e peste închipuire de fascinant, însă de la Adevărul Sfântului Duh şi până la erezie e doar un pas.. cine iubeşte Adevărul sa citescă macar evangheliile dar mai uşor e de"primit" părererile vizionare altora ce sunt "încântați" de orice denaturare năucitoare. Culmea e că Iisus Hristos ne-a învățat deja de cine să ascultăm şi să nu dăm crezare oricărui duh,care ne proiectează lugubrații ce nouă ni se par minuni a Lui Dumnezeu, însă Dumnezeu nu vorbeşte de 2 ori acelaşi Adevăr. Cine nu pricepe nici pentru el însuşi,ce sens mai are să ajute pe alții la rătăciri..

      Ștergere
    3. 18:53, iti spun eu: nici unul!!!! Au "invatat" din "gura-n gura" si de aici ... fiecare a transmis dupa judecata lui... "telefonul fara fir"... Spui ceva si pana la ultimul se transmite altceva (deformat). Subscriu tot ce ai scris!

      Ștergere
    4. 18.53 ei vor sa creada in minuni iar tu le tai macaroana. Intr-un tarziu se va vedea cine e de la Dumnezeu si cine nu. Adevarul, chiar si ascuns de unii care sunt stapanii minciuni, tot va iesi la iveala. Crimele nu vor ramane nepedepsite.

      Ștergere
  3. http://profetieavertisment.ro/mesaje/?numar=27

    RăspundețiȘtergere
  4. http://profetieavertisment.ro/mesaje/?numar=658%2C9

    RăspundețiȘtergere
  5. http://profetieavertisment.ro/mesaje/?numar=8

    RăspundețiȘtergere
  6. PRIETENI dragi,
    Si astazi veti afla o multime de noutati pentru ROMANIA si penrru alte TARI ! Fiti pe fază ! Cu drag,MARIA GHIORGHIU.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pe faza scurta sau lunga, 11:05?

      Ștergere
    2. 22.10 Nu poti sa stabilesti ,,fazele'' pe alt blog ? Nu intri sa citesti , intri doar sa contesti totul si pe toti ?!

      Ștergere
    3. 22:13 Mai face omul o gluma,nu fi atat de sensibila

      Ștergere
  7. Ati maniat pe Dumnezeu măi, lume măi,ceea ce sa intamplat in Piata Victoriei pe 10august nu au fost întâmplătoare violențele ati aprins furia lui Iisus Hristos am si vazut pe Iisus cu 4zile inainte de protest cat de aprins era in mânie si a spus ca o sa vada ei toți ce vor păți de acolo pentru injuriile aduse la adresa mea si a dnei Maria mai continuati asa cu blestemele si jignirile voastre ca praful se va alege de Romania si voi veti fi primii loviti asa sa stiti ca nimeni nu se joaca cu focul lui Dumnnezeu,Iisus a adus pedeapsa peste toti cei de acolo pentru a va da o lectie.Si nu este finalul.Trezitiva.este doar începutul va fi si mai rau si va iesi flacari daca nu va opriți din ură si sa mai batjocoriti cuvântului sau..Opritiva acum si intoarceti-va la Iubire de semeni nu va jucați cu focul..De cate ori veti mai lovi în mine si dna Maria mânia lui Dumnezeu se va aprinde si mai tare decat ati vazut si atunci nici dna Maria nu mai poate calma lucrurile cu rugăciunile ca sa va ierte Dumnezeu..Nu mai iartă in furia lui va folosi biciul la maxim....Nu uitati Iisus este adevăratul stăpân peste Romania si cel care mentine pacea si harul in lume.Daca ridica harul si-a ridicat mana ocrotitoare de pe voi..Haideti sa ne întoarcem acum in al 11-lea ceas la bunătate si iubire si sa lăsăm ura,vrajba,blestemele si jignirile la adresa oricui dintre ai nostrii.Toți suntem romani si trebuie sa ne iubim intre noi..Si o sa vedeti cum lucrurile se vor aseaza si nici nu vom mai mania pe Dumnezeu..Opriti-va si nu mai atacati pe nimeni de pe blog este primul si ultimul avertisment.Si nu va dura mult si va porni iar mania cerească dar si mai tare de data asta si va iesi sânge si foc.Multumesc dna Maria pentru publicare.Va iubesc.
    monica meryah

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. https://www.facebook.com/profile.php?id=100017174493015&lst=1833121504%3A100017174493015%3A1534449328

      Ștergere
  8. Este timpul sa va opriți din relele voastre.Iisus va avertizează Opriti-va in a mai batjocori semenii..Vine mânia si mai tare.
    monica meryah

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 14.29 iar vorbesti cu Dumnezeu?

      Ștergere
    2. anonim 02.05 tu noaptea nu poti dormi fara sa te iei de monica meryah? alta treaba nu ai decit sa stai aici pe blog si sa te iei de cei care posteaza aici? mai du-te si tu duminica pe la biserica la slujba,mai impartasestete si roagate la DUMNEZEU sa-ti mai ierte din pacate si sa-ti lumineze mintea ca ai mare nevoie

      Ștergere
  9. Numai sa fie de bine,mai ales pentru Romania,ca de rau sintem satui!!

    RăspundețiȘtergere
  10. Ce anume ii determina pe ET sa ajute Romania si nu alte popoare ? Daca ei vor apare in fata noastra , cum se va face comunicarea cu ei ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cred că,mental!D-na.Maria vă poate lămuri.Dar toate la timpul potrivit.Maria H

      Ștergere
    2. Intai zambesti,apoi faci o plecaciune cu mainile impreunate ca la budisti, apoi mental-telepatic le spui: HOW DO YOU DO?...ARE YOU HUNGRY?.....iar daca da din cap afirmativ,e de bine.

      Ștergere
  11. http://profetieavertisment.ro/mesaje/?numar=189

    RăspundețiȘtergere
  12. 16 august 17:27-extraterestrii -au o inteligenta superioara noua --ca sa ne ajute vor ceva in schimb MATERIAL GENETIC UMAN-pentru ca nu au sentimente=un fel de roboti-asadar nimic nu este gratuit

    RăspundețiȘtergere