miercuri, 1 august 2018

INCENDIU URIAS SAU EXPLOZIE URIASĂ ???

                            1 August 2018,ora 8,00 dimineata !

                                          Dragii mei,

Tot in aceasta dimineata devreme, chiar daca eram la bucatarie,vad de parca as fi avut un al treilea ochi la ceafa,vad inspre Sud o EXPLOZIE uriasa sau un INCENDIU  urias !
Vedeam un loc mai înalt faţă de locul in care eu priveam ,si un cartier de Blocuri  pe acest loc mai inalt.
La marginea acestor Blocuri inalte,a izbucnit un INCENDIU urias sau o Explozie uriasă. Vedeam un munte de fum negru si dens ,cu flacari rosii in mijlocul lui.
Fumul negru se intindea foarte mult ,atat inspre Cer ,cât si lateral stanga si dreapta.
Nu vedeam de jos, ce anume se intampla mai sus de mine,căci era ca pe un deal aceasta asezare cu Blocuri inalte,ce anume a sarit in aer sau a luat foc atat de brusc.
Se vedea ca focul era alimentat din plin,deoarece, valuri de fum negru si dens cu flacari in mijlocul lui ,se inaltau mult spre inaltimea Cerului.
Am gasit pe net ,niste imagini asemanatoare cu ceea ce mi s-a aratat.
Iata:

                                     Imagini pentru EXPLOZII .
Imagini pentru EXPLOZII.

Închipuiti-va dragilor ca eu eram mult mai jos ,deoarece ,vedeam blocurile doar de la jumatatea lor in sus ,iar langa blocuri exact pe marginea drumului ,"a prapastiei "vedeam INCENDIUL urias.
Blocurile erau după fumul negru si dens,după Incendiul sau Explozia uriasa de la marginea drumului.(daca era drum nu vedeam).
Din nefericire dragii mei, vom auzi de un asemenea DEZASTRU. Unde anume se va produce,sau din ce cauze si cand se va produce ,eu nu stiu; nu mi s-a descoperit.
Ceea ce stiu cu certitudine,este faptul că (din păcate)acest INCENDIU sau EXPLOZIE uriasa va avea loc.
Sa nadajduim fratilor si sa ne rugam pentru aceasta,ca sa nu moara oameni nevinovati in acest DEZASTRU.
Sa-L imploram pe Bunul Dumnezeu si pe Maicuta Domnului ,ca sa aiba grija de oamenii care se vor afla prin preajma si nu numai,si sa-i ocroteasca cu Mila si cu Dragostea Sa dumnezeiasca. Amin!
                                 Cu dragoste,Maria.

26 de comentarii:

  1. VOI STITI CITE LACRIMI CURG ZILNIC PE OBRAZUL ROMIINILOR DIN DIASPORA SAR PUTEA FACE O ALTA DUNARE, DAR DIN PACATE SINTEM OBBLIGATI CA SA STAM PT CA AVEA RESPONSABILITATI FAMILIALE ,GREUTATI DE TOATE TIPURILE, DAR NE MINTIM ZILNIC ZICIND LAS CA LA ANUL PLECAM ACASA..... SI TOT ASA TREC ANI SI NU SE SCHIMBA NIMIC IN BINE IN TARA, CITE UNUL MAI PLEACA CU TOT CU FAMILIE SI DIN PACATE ACASA NON GASESC NIMIC DE LUCRU, SE INTORC INAPOI SI CERSESC AJUTOR LA CEI RAMASI PT A FI AJUTATI DE ASI GASI O CASA ASI GASI DIN NOU UN LUCRU DE MUNCA, MULTI DE TRATEAZA DE DEPRESIUNE SI ALTE BOLI DIN CAUZA STRESULUI SI A PROBLEMELOR, VA DORESC DIN TOT SUFLETUL CA SI CEI CE NE JIGNESC SA AJUNGA DRUMUL STRAINATATII .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 23:44, nu te jigneste nimeni. Sa aveti parte de sanatate si putere de munca, sa fie bine pentru toti romanii oriunde s-ar afla!!!

      Ștergere
    2. An.23.44. doare tare tot ce spui.Mi-as dori din tot sufletul sa vina vremuri mai bune si pentru romani,sa putem trai intr-o tara infloritoare cu totii...eu tot mai sper ca vor veni si aceste vremuri.Dumnezeu sa va binecuvanteze,oriunde v-ati afla...Deja e prea mult ce se intampla cu poporul asta...Mai devreme sau mai tarziu tot vor plati cei care au dorit decimarea si distrugerea acestui popor.Din anii '90 incoace se urmareste asta,nu au reusit inca si nici nu vor avea izbanda cei malefici...Hristos cu noi si-n inima noastra...

      Ștergere
  2. 23.44 psd-istii au un dinte impotriva diasporei pentru ca le este teama de votul lor. Cei de afara pot face difeenta dintre binele adevarat si „binele” oferit de minciunile lui dracnea. De aceea au atata furie pe ei.Cei care n-au iesint in viata lor din tara sau din satul in care traiesc sunt usor de amagit cu cativa lei.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 00:11, iar bati campii? Sunt o gramada care au iesit in occident dar isi iubesc tara si stiu sa faca diferenta intre ce inseamna iubirea de tara si manipularearea strainilor prin filiera globalista. Deci nu crede tu ca lumea este proasta si nu realizeaza ce inseamna iubirea de neam si dragostea de tara. A-ti iubi tara nu este echivalentul globalismului pentru care te zbati tu cu atata zel, improscandu-i pe altii.
      Nu este nevoie sa iesi din Romania ca sa ai dragostea de neam in suflet. Multi patrioti s-au ridicat exact dintre cei care nu au iesit din Romania, pentru ca iubirea de tara si de neam este in ADN-ul romanului, indiferent de unde este el. Iar asta nu ti-o da strainatatea si nici strainii globalisti.

      Ștergere
    2. 1.09 Iar le ai cu cei plecati in afara , D.S ? Ai pensie grasa de la comunisti , normal ca nu ai de ce sa te vaiti .

      Ștergere
    3. 07:04, bati campii din cauza fixatiei pe care o ai in minte. Apropo, nu sunt DS si nici nu am vreo calitate de pensionar. Asa ca te-ai inselat!

      Ștergere
    4. 1.09 suferi cumva de boala globalism ? Dacă te pune cineva să explici ce în seama in detaliu habar nu ai. Ba unora le-ar prinde bine sa iasă în afară ca sa poată face diferenta. Iubirea de tara nu înseamnă s-o dai pe mana hotilor din politica chiar dacă iti oferă bani.Inu rest, o minte otrăvită ca a ta de fostul regim comunist iar acum de antena 3 ar face bine sa nu mai emită elucubratii precum globalismul. Când ceva nu iti place bagi la globalism repede.

      Ștergere
    5. 15:45, te deranjeaza adevarul? Globlismul este cel mai rau lucru pentru omenire iar cei care il sustin fac o mare greseala (revino-ti!!!). Anonimule unii au iesit mai mult ca tine in afara, crede-ma! Ce invoci tu nu are baza. Cauta hotii profesionisti in gruparea politica din care faci tu parte, caci acolo stau pititi precum paduchii, nu la PSD.

      Ștergere
    6. Vai de capul neamului tau, an.01:09!

      Ștergere
    7. bagi intrigi. a fost un caz izolat ,poate vor mai fi dar nu pune tu la suflet---tu om cinstit iti vezi de treaba ta in continuare.

      Ștergere
    8. 20:11, cred ca trebuie sa porti grija ta mai intai, caci ai avea nevoie. Neamul meu 20:11, stie sa-si poare de grija si nu este deloc vai de capul lui. Deci nu-i purta de grija caci nu e cazul! Insa de al tau... poarta-ti grija, caci doar tu poti face asta, nimeni in locul tau.

      Ștergere
    9. 16.46 Ce spui tu e o mare gogorita ca toate teoriile conspiratiei! Daca tu esti ala care a iesit afara atunci degeaba ai facut-o pentru ca nu s-a lipit nimic bun de mintea ta. Spre deosebire de tine si grupul tau mafiot de hoti eu nu fac parte din niciun partid si nicio grupare de niciun fel, n-am unde sa caut hoti in schimb tu te inchini la ei zilnic!
      Ai o maaare problema cu perceptia daca sustuii ca PSD e curat ca lacrima. Dar nu ma ingrijorez pentru asta pentru ca Dumnezeu e sus si vede, stie cine fura si tradeaza tara si cine e curat la suflet. Doresc acestui partid din care faci parte, PSD, sa primeasca ceea ce da el tarii, din plin de la Dumnezeu ca rasplata pentru tot „binele” facut acestui popor saracit de leprele nesatule din el. Ar merita sa intrati cu totii la tradare de tara! De la A la Z pentru ca tolerati pe un individ pervers cum e Dracnea. Viorica Dancila e o insulta pentru Romania! Rusine nationala!

      Ștergere
    10. 22:48, gogrita este ceea ce ai scris tu. Rusine nationala sunteti voi care tradati facand cardasie cu strainii, nu altii pe care ii acuzi tu pe nedrept. Nu te mai lega de Dragnea, caci esti intr-o eroare. Sa fereasca Dumnezeu aceasta tara de voi pnl-istilor usr-isti, cei care va inchinati strainilor si le pupati dosul cu slugarnicie oarba.

      Ștergere
    11. 23.07 ai si tu o problema, strainii! Care straini???? Eu nu cunosc niciunul!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ai priceput? Cap patrat, pardon „globalist”!

      Ștergere
    12. 23:55, nu mai spune! Multinationalele or fi creatia romanilor, dupa tine?! Cap patrat cred esti tu pentru ca te prefaci ca nu sti nimic (vorba aceea, eu sunt mic nu stiu nimic...) insa nu pacalesti tu pe nimeni. Din pacate chiar strainii umbla sa jefuiasca aceasta tara cu ajutorul unora ca tine care se ofera sa le fie slugi.

      Ștergere
    13. 02.31 esti bolnav, du-te la doctor de urgenta!

      Ștergere
    14. 21:15, bolnavul esti chiar tu iar serviciile medicale de urgenta sunt gratuite, apeleaza cu incredere, caci tu ai nevoie!

      Ștergere
    15. 21:07, tu ai nevoie sa iti porti de grija j*vra. Te.ai trezit din papusoi direct in paie. Vai de capul neamului tau.

      Ștergere
    16. 23:50, mi-e mila de tine.

      Ștergere
  3. 23:44, foarte bine ai zis-o !!!!! Spun asta pt. ca stiu ce inseamna sa fii printre straini si sa mananci un colt de paine printre lacrimi si suspine...doar ca familia sa-si poata plati facturile fiscale lunare ....

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 00.32 off! imi pare tare rau pentru suferinta voastra! incearca sa te gandesti la lucrurile frumoase pe care le vei face cand te vei intoarce! Succes, sanatate multa si izbanda sa ai in tot ce faci! Doamne ajuta!

      Ștergere
  4. Multumesc, din suflet drag roman cu suflet bun !!!!! 00:45 !!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  5. Puteti merge care doriti in 10 august la protest,de aceea se organizeaza, si eu am fost si stiu ce inseamna,dar acum nu ma mai duc,da mearga ei,care ne-au adus in starea asta in care sintem!!

    RăspundețiȘtergere
  6. Si eu sunt unul dintre românii de mult plecati din tara. Nu sunt de acord cu guvernarea actuală care exista si sincer de cand am plecat nu am votat. Motivul foarte simplu: dintre două rele pe care sa il aleg? Sunt pt putin timp in tara si vad mentalitatea care a rămas și nu se schimba... vedem doar politica care cu siguranță e deficitară și cat se poate de imperfectă... Dar greșelile noastre simple si indiferenta la simple răutăți ale oamenilor normali... am putea sa începem de jos schimbarea.. spre exemplu nemaiarucand pe jos mucuri se țigări. Guma de mestecat si sa nu mai vandalizam bunurile comune... spre exemplu coșurile de gunoi publice.. am văzut tineri adolescenți care făceau asta.. nimeni nu se impune nimeni nu vede... iar șoferii ce sa mai zic? Parchează pe trecerea de pietoni ce de e mai usor asa..

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 02.02 educatia pleaca de la parinti, tinerii fac ceea ce au vazut in jurul lor.

      Ștergere