luni, 27 august 2018

UN POD SUPRAPUS,O PASARELA SAU O AUTOSTRADA SUPRAPUSA ,SE VA PRABUSI CA UN TEANC DE CĂRTI !

                                             20  August 2018,ora 15,34  !


                                           Dragii mei,

În aceasta după amiaza,in timp ce scriam aici pe Blog, desi eram cu ochii pe monitor,vad inspre APUS ,vad pentru cateva secunde un Pod (Pasarela sau Autostrada) suprapus,care se naruie ca un teanc de carti de joc.

Imagini pentru poduri suprapuse.

Vedeam Podul sau autostrada suspendata, iar dedesupt un alt Pod,sau o alta Autostrada cu margine inalta ca la un POD, peste care a cazut intr-o clipă, partea de sus,partea suspendata.
PRIETENI dragi, acolo unde se va intampla o asemenea TRAGEDIE,acolo vor curge multe lacrimi ,va fi o adevarata CATASTROFA.
Eu nu stiu unde se va intampla,dar stiu ca va veni si aceasta zi tragica, (din nefericire)in care ceea ce mi s-a aratat se va intampla.
Sa ne rugam la BUNUL DUMNEZEU si la MAICUTA DOMNULUI ca sa apere pe oamenii locului,ca sa apere pe toti cei care vor fi in trafic ,fie cu masina sau pe jos.
DUMNEZEU si MAICUTA DOMNULUI sa-i ocroteasca si sa ne ocroteasca pe toti.
                                     Cu dragoste,Maria.

P.S.



Acum 1 zi - STRIGĂT !!! ESCROCII NU AU LIMITE ! NU CUMPARATI AMULETE SAU CARTI CU RITUALURI , TRIMISE DE ESCROCI IN NUMELE MEU !

                  Prieteni dragi,
La SALA DALLES -ANTICARIAT ,am lasat cateva CARTI din toate cele 3 volume.
35 lei ROMANIA VIITORUL al DOILEA IERUSALIM :
Fotografia postată de Maria Ghiorghiu..
15 lei VIATA EXTRATERESTRA :

Fotografia postată de Maria Ghiorghiu..
28 Lei primul volum din 2016 :

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhORNPR9VUJa35Mkf099iXuU5RD8tR5MV0BtRUxWwxRMewh0Sv-XInbhjYQ5SZcTLLSI5VgK0vHPvRj3S31uRRSjM6cKqKUV04wQVkfBVY0EFAV_icOBJwbQxAhOZmrhSX93TS6TcIlr_CC/w530-h374-p/14111967_650437155116702_1428354742_n.jpg.

DONATORII sunt rugati sa sune  la 0747226236 si vor primi toate CARTILE absolut GRATUIT !
Cititorii si doritorii pot suna tot la cest numar pentru a ne da toate datele,ca sa le trimitem CARTILE dorite prin posta sau fan curier.

Si totusi ,daca nu ati reusit sa ajungeti la LANSAREA din 11 - 12 august,puteti merge ca sa va procurati CARTILE dorite de la ANTICARIAT.
Deasemenea,ma puteti suna la 0747226236,pentru COMANDA CARTI,sau imi puteti scrie in privat pe Facebook : Maria Ghiorghiu.ro ,si pe maill : mariatecuci61@yahoo.com.

Va multumesc din inima !
Cu dragoste,cu iubire si cu aleasa recunostinta pentru voi toti cititorii Blogului DUMNEZEU EXISTA -MARTURII ,dar si pentru toti Prietenii de pe FACEBOOK si nu numai.


Iata dragilor si site/ul pe care puteti comanda Cartile:
https://adevarulduhuluisfant.ro.
Dati clik pe - dreptunghiul in care scrie Comenzi.
Iata:









19 comentarii:

  1. Doamne fereste doamna Maria.
    Bunul Dunmezeu sa fie milostiv sa nu moara oameni.
    Cu mult drag

    RăspundețiȘtergere
  2. De fiecare data cand ai mei aud ceva la televizor încep sa dezbata subiectului,fiind socati de ce aud,eu sunt imuna si spun "Stiam deja,Maria Gheorghiu a scris despre asta"! Am ajuns pracric sa nu ma mir de nimic :)) !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 21.21 serios? Inseamna ca tu stii ce inseamna mesajele pe care nici Maria nu le poate descifra! :)))) N-am auzit o autoamagire mai mare ca asta, ah, ba da, aia in care PSD vrea binele Romaniei saracite. :))

      Ștergere
    2. 13:21, super tare mesajul tau. 😂😂😂😂😂

      Ștergere
    3. 21:21, ce spui e doar ptr. creduli. Poate iti spune ce mananci maine. O sa crezi nu?!

      Ștergere
    4. Sa adeverit sa prăbușit pod peste o autostrada in India

      Ștergere
  3. US Naval Ship Carson City soseste in Constanta cu tancuri, bombardiere,tot tacamul.
    A sosit calul troian
    Pana acum bagan doar batul prin gard la rusi, acum bagam toata maciuca.Am beli--o.
    sursa: "YoutuPe Mania" din 26/08/2018:BREAKING NEWS-US Heavy troops arrived Romania-constanta

    RăspundețiȘtergere
  4. I multumesc lui bunul dumnezeu si maicuta domnului si parintele Arsene Boca ca mia ocrotit copiii de tragedia care a fost cu podul de Italia copiii au trecut podul si la 2 minute sa rupt copiii veneau de la mormintul parintelui si aveau icoana lui si inca 7 icoane cumparate veneau in Spania multumesc tie doamne ca eai aparat so scrotit asa sa faci mereu doamne ajuta

    RăspundețiȘtergere
  5. I multumesc lui bunul dumnezeu si maicuta domnului si parintele Arsene Boca ca mia ocrotit copiii de tragedia care a fost cu podul de Italia copiii au trecut podul si la 2 minute sa rupt copiii veneau de la mormintul parintelui si aveau icoana lui si inca 7 icoane cumparate veneau in Spania multumesc tie doamne ca eai aparat so scrotit asa sa faci mereu doamne ajuta

    RăspundețiȘtergere
  6. venezuela-populatia e la capatul puterilor,si nu-i ajuta nimeni

    RăspundețiȘtergere
  7. Doamne fereste sa nu fie podul de la granita Venezuelei pe care mii de oameni incearca sa fuga in alte tari.
    Nu stim cine e de vina ptr situatia tarii ,dar trebuie un SOS

    RăspundețiȘtergere
  8. Oameni buni, treziti-va si nu mai credeti in salarii si pensii marite din pix, altfel vom ajunge ca Venezuela.

    RăspundețiȘtergere
  9. 12:40Nu-iadevarat!Nu mai panica oamenii degeaba.Romania e protejata de Dumnezeu si va avea un destin de Exceptie!Esti o persoana necredincioasa si nestiutoare dar capabila de provocari.Vezi i ca Dumnezeu e cu ochii pe noi.Exista explicatii pt ce se intampla in lume pe care noi nu le cunoastem Sa ne rugam mai bine pt cei greu incercati !

    RăspundețiȘtergere
  10. 18.06
    Nu stim daca vom apuca destinul de exceptie al Romaniei , dar ni se scoala parul pe noi cand vedem celelalte exceptii : Siria, Grecia, Venezuela . Fara lideri, te duci cu oistea in gard.

    RăspundețiȘtergere
  11. 18.06 sa te vad cand nu vei avea ce manca la iarna. Toti porcii vor fi sacrificati, sa te vad cat vei plati la gaze si daca vei mai avea bani de mancare dupa. Pe urma sa imi servesti asta cu destinul de exceptie al Romaniei. Fii sigura ca cu asemenea guvernanti analfabeti, viitorul tarii e „stalucit”. Vai de capul tau plin de dogme culese de la prorocii de ocazie!Uita-te in jurul tau si vezi cine spune adevarul si cine nu!

    RăspundețiȘtergere
  12. 00:20Porcul acest animal spurcat este mancarea ideala a celor lacomi si pofticiosi care cred zicalei"Noi traim ca sa mancam"desi ar trebui"Noi mancam ca sa traim"Oare numai cu carne de porc se poate trai?Eu sunt carnivora dar niciodata nu am crescut porci.Se poat manca si carne de pasare dar nu e atat de "gustoasa"sa ne hraneasca simturile si burduhaiul.Iisus a trimis diavolii in porci si asta dovedeste ca nu sunt curati energetic .De aceea multi iubitori de porci arata si se comporta ca si....?
    PS.Te-ai intrebat daca aceasta deczie (pesta)nu e chiar decizia lui Hristos ca sa scoata oamenii din troaca porcilor cu forta si sa-i sileasca sa se mai purifice pt Mantuire?

    RăspundețiȘtergere