luni, 6 august 2018

OCHIUL LUI DUMNEZEU PE CERUL SENIN !


                                        2 Mai 2017,ora 16,26 !

                                    Dragii mei, 

          În Autocar fiind , în drum spre CANA GALILEII, privesc CERUL senin prin geamul Autocarului.
Si bucurandu-ma de frumusetile TARII SFINTE, vad la un moment dat pe Cerul senin ,chiar OCHIUL  LUI DUMNEZEU,care se afla între MUNTELE TABOR si CANA GALILEII.
                                  

Image result for OCHIUL LUI DUMNEZEU..

Ochiul LUI DUMNEZEU era de un albastru stralucitor, (IRISUL),iar globul ocular era de un alb stralucitor.
Asa precum straluceste SOARELE pe CER,mai puternic stralucea OCHIUL LUI DUMNEZEU intre MUNTELE TABOR si CANA GALILEII.
În urmatoare clipă imaginea dispare,iar eu dragilor ma grabesc a scrie în Agenda ,toate câte mi s-au arătat.
Prieteni dragi, OCHIUL LUI DUMNEZEU vegheaza asupra fiecaruia dintre noi,trebuie doar sa ridicam privirea cate CER si sa-L chemam in ajutorul nostru.
Fara nicio indoiala ne va ajuta, iar noi vom fi fericiti si impliniti sufleteste,atunci când BUNUL DUMNEZEU ni se va descoperi noua,după CREDINTA si FAPTELE noastre.
Asa sa ne ajute PREA SFANTA TREIME si MAICA LUMINII ,Amin!
                                   Cu dragoste,Maria.

18 comentarii:

  1. Ochiul lui Dumnezeu va apare in curand in Romania pe cerul senin.Vom vedea un ochi real colorat si albastru in forma de nori.Si alaturi de ochi vom mai vedea si o flota de nave extraterestre camuflate in nori dar le vom recunoaste dupa formele rotunde.Si acesta va fi unul din multele semne ceresti care vor avea loc in tara noastra..vor mai aparea si cruci albe strălucitoare fie noaptea sau ziua in miezul zilei.
    monica meryah

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Se spune deja de ceva vreme ca va sosi o intreaga flota de nave intergalactice! Oare chiar sa fie adevarat?! Sau doar manipuleaza cineva...?!

      Ștergere
    2. Și ce folos că vom vedea nave ale unor demoni . Spune clar că ET sunt demoni și lumea oarba fiind va cere ajutorul , neștiind ca sunt draci ... Chiar nu înțeleg . E un semn rau , vom fi înșelați de Antihrist prin așa ,,semne ,, Vrea sa obișnuiască lumea cu minciuni . Sa credem că ET sunt ingeri buni , cand de fapt .... Aștept răspuns

      Ștergere
    3. 10:41Da ,Monica este adevarat tot ce spui pt ca eu insami am primit acest dar de la Dumnezeu acum vreo 20 de ani sa pot vedea in plin intuneric(noaptea)in timp ce ma rugam o lumina f.puternica care venea ca printrun tunel de departe iar apoi a. vazut ca pe cer multi ochi albastrii limpezi senini ce insoteau acea lumina orbitoare.Acea lumina era Insusi Hristos care mi-a vorbit si mi-a raspuns la multe intrebari asa cum face si cu multi altii.De aceea te cred si te vor crede multi care se vor lumina.Doamne ajuta!

      Ștergere
  2. 14.23 Vizitele extraterestrilor par a se datora faptului ca pamintenii si Pamintul trece printr-o situatie critica capitala din cauza topirii ghetarilor si a armelor nucleare.
    O spun si viziunile doamnei Maria,nu ne vor lasa sa ne autodistrugem TOTAL,doar partial-craciun

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pe tine te vor distruge primul. Prea le acorzi incredere.

      Ștergere
  3. 15,53 ET sint probabil si buni si rai,dar nu pot fi prea rai pentru ca atunci nu ajungeau sa calatoreasca prin galaxie

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. An.19.16,nu neaparat...chiar daca pot calatori pe distante foarte mari pot fi ostili. Poate fi o civilizatie dezvoltata tehnologic foarte mult,dar lipsita de constiinta,rece,fara suflet,poate chiar exterminatori...Sper sa nu intram vreodata in contact cu asa ceva,desi...

      Ștergere
  4. Oameni buni , nu lasati inselati de "spusele" lui Monica .
    Cea ce spune ca va aparea pe cer, va fi o mare inselare a omenirii prin proiectul BLUE BEAM al Ocultei Mondiale ,
    Ce se va arata pe cer , va fi o HOLOGRAMA , si nu numai cu extraterestri , ci chiar ni-l va arata pe IISUS HRISTOS , dar aceasta va fi doar o imagine pe cer, si nu cel adevarat.
    Iar cand va aparea holograma cu IISUS , concomitent oamenii vor auzi in cutia craniana ca "IISUS" le vorbeste , si aceasta datorita emisiilor de unde electromagnetice de foarte joasa frecventa.
    Aceste informatii le puteti gasi pe net.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Aveti dreptate si eu am vazut proiectele Haarp si imi dau semmai ca ce usor o sa fim incelasi

      Ștergere
    2. 19:44, asa este!!!

      Ștergere
  5. 18.44 Cum vrei sa ti se aduca dovezi ca ET sint dumnezeu? Au pamintenii tehnologia sa faca ce zici tu? Biserica e pregatita sa impiedice aflarea adevarului care ar duce la disparitia ei.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Biserica de mult este corupta. Uitati va in jur

      Ștergere
    2. 00:49Nu fii naiv,ETau creiat soarele luna si stelele!?DAR pe ei CINE i-a creiat???

      Ștergere
    3. Alti oameni(alti ET). Dar, pe Dumnezeu cine l-a creat?

      Ștergere
    4. 17:55, citeste acest material:

      https://www.trezireainteligentei.ro/wp-content/uploads/2017/03/geneza-i-ii-iii-corrado-malanga.pdf

      Ștergere
  6. 19.44, daca nu pot ascunde ceva, folosesc vopsea; satanistii, preventiv pregatesc vopseaua in caz ca ar apare Isus , asa procedeaza de mii de ani; ce-i mai grav, gugustiuci mai slabuti ds inger, asa ca tine ii cred si pe deasupra formeaza in masa credinta in ...vopsea.
    Asta nu inseamna ca Blue asta nu exista, dar e vb. de cu totul altceva.No ofense

    RăspundețiȘtergere
  7. ochiul acesta este pe net-astronomii doar presupun ca este O STEA NEUTRONICA LA O DISTANTA CE NU POATE FI CALCULATA MATEMATIC EXACT

    RăspundețiȘtergere