duminică, 26 august 2018

ARHANGHELUL MIHAIL CU SABIA DE FOC ,VEGHEA ASUPRA MEA !


                                               24 August 2018 ,ora 6,15 !

                                            Dragii mei,

În aceasta dimineata, o lumina puternica m-a trezit si astfel,vad stand cu ochii deschisi,vad o lumina alba in plafonul de deasupra patului meu.
Închid ochii dragii mei,deoarece eu asa vad mai bine,si vad o mare Minune.
Deasupra patului meu,veghease toata noaptea SFANTUL ARHANGHEL MIHAIL ,INGERUL DREPTATII.
Sfantul Arhanghel Mihai, Ingerul Dreptatii era imbracat in vesminte rosii,iar Aripile Sale le facuse Cerc in jurul Trupului Său .
În Mâna Sa dreapta,Sfantul Arhanghel Mihail avea o SABIE din foc adevarat.


                                    Imagini pentru ARHANGHELUL MIHAIL.

Am multumit cu inima si cu sufletul Sfantului Arhanghel Mihail,pentru ca a vegheat asupra mea, m-am bucurat cu intreaga-mi fiinta si I-am spus fara cuvinte ca ,prezenta Sa deasupra patului meu mi-a dat putere ca sa pot merge mai departe si sa pot face Voia Prea Sfintei Treimi si a Maicii Lui Dumnezeu,Carora Li se cuvine toata slava ,cinstea si inchinarea ,Amin.

                          Cu dragoste ,Maria.

58 de comentarii:

  1. Mai demult spuneati ca va pregati calea Domnului

    RăspundețiȘtergere
  2. Doamne ajuta si multa sanatate doamnă Maria

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu.i exclus ca o forta rauvoitoare sa fi pus ceva la cale.
    Poate mai incolo o sa vi se dezvaluie.
    Nu va lasati intimidata dna. Maria

    RăspundețiȘtergere
  4. http://profetieavertisment.ro/mesaje/141/uniti-familiile-voastre-ca-sa-va-bucurati-de-noul-paradis-pe-pamamt/

    RăspundețiȘtergere
  5. nu calea DOMNULUI va fi pregatita de Ilie si Enoh-stie DUMNEZEU CAND VA FI SI DEVOM APUCA ACELE ZILE

    RăspundețiȘtergere
  6. 🙊🙉👏👄💜💛💚💙❤💕🤗😢👍🕊🥀⚘🌷🍀dumnezeu e mare. Pace ție.

    RăspundețiȘtergere
  7. http://profetieavertisment.ro/mesaje/?numar=40%2C41%2C10

    RăspundețiȘtergere
  8. Care sunt asemănările şi diferenţele dintre un magician, un paranormal antrenat de un serviciu secret pentru a fi folosit şi un sfânt înaintevăzător ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. simon magul = mag , paranormal antrenat
      simon petru = sfant inaintevazator
      1. Acolo, [Sfîntul Petru], învatînd si botezînd pe unul, anume Maxim, si punîndu-l episcop, a venit în Roma, unde în toate zilele propovaduia, prin adunari si prin case, pe Unul Dumnezeu Tatal cel Atotputernic si pe Domnul Iisus, Fiul lui Dumnezeu, Dumnezeu adevarat din Dumnezeu adevarat si pe Sfîntul Duh, Domnul de viata facator. El a atras pe multi la credinta lui Hristos si, prin Sfîntul Botez, i-a izbavit de înselaciunea idoleasca. Simon vrajitorul, vazînd acestea, n-a voit sa taca si a început sa tainuiasca asupra lui rautatea sa; pentru ca el socotea ca este rusine propovaduirea apostolului, prin care se biruia mîndria lui. Deci, a început la aratare sa se împotriveasca învataturii celei adevarate, prin cuvintele si lucrurile sale cele mincinoase, clevetind pe Sfîntul Petru prin mijlocul cetatii, fara de rusine. El facea înaintea poporului niste naluciri si aratari care mergeau înainte si în urma lui si carora le zicea ca sînt sufletele celor morti, si astfel arata pe cei înviati din morti, care i se închinau lui ca unui Dumnezeu. Pe schiopi îi facea sa umble drept si sa sara; însa toate acestea prin nalucire, iar nu cu adevarat, dupa asemanarea acelui Proteu, vorbitor de basme, care se schimba în diferite chipuri. Caci uneori se arata avînd doua fete, apoi, dupa putin, se prefacea în capra, în sarpe, în pasare, se asemana focului si în toate chipurile se schimba, neîncetat înselînd pe cei prosti. Dar marele apostol al Domnului, numai de se uita putin de departe spre lucrurile lui, îndata toate nalucirile aceluia se stingeau.

      Ștergere
    2. Continuare
      Despre cearta Sfîntului Apostol Petru cu Simon vrajitorul, se mai povesteste înca, afara de Metafrast, în Prolog si în Mineiul cel mare, unde citim: Sfîntul Petru, cînd a venit în Roma si i s-a înstiintat de acel Simon, care se numea “Hristos” si facea înaintea poporului minuni multe, s-a aprins de rîvna si a mers în casa lui Simon Magul. Acolo a gasit pe multi stînd la poarta lui si care îl oprira pe el a intra înautru, Petru a zis catre dînsii: “Pentru ce ma opriti a intra la vrajitorul cel amagitor?” Iar ei au zis: “Nu este vrajitor, ci este zeu puternic”. El a pus paznici la poarta sa, ca sa stie gîndurile omenesti”. Aceasta spunînd, au aratat apostolului un cîine negru ce zacea la poarta, zicîndu-i: “Acest cîine omoara pe toti cei ce gîndesc nedrept despre Simon”. Sfîntul Petru a zis: “Eu graiesc adevarat pentru el, ca Simon este de la diavol”. Deci, apropiindu-se, a zis cîinelui: “Mergi si spune lui Simon ca Petru, Apostolul lui Hristos, vrea sa intre la tine”.

      Cîinele, mergînd, cu glas omenesc a spus lui Simon ceea ce îi poruncise Petru. Toti, vazînd si auzind vorbind pe cîine omeneste, s-au înspaimîntat. Simon, asemenea, pe acelasi cîine l-a trimis, zicîndu-i: “Sa intre aici Petru”. Intrînd Petru, Simon a început a face naluciri înaintea poporului, fiind Petru de fata. Sfîntul cu puterea lui Hristos, a aratat minuni si mai mari. Si ce minuni? Din minunile cele multe pe care le-a facut Sfîntul Petru, cel mai vechi istoric grec bisericesc, Eghisipos, care a vietuit aproape de apostoli, povesteste una singura.

      Ștergere
    3. continuare
      Unei vaduve oarecare din Roma, de bun neam, care se tragea din semintie împarateasca, i-a murit fiul de vîrsta tînara; iar maica lui plîngea pentru el cu tînguire. Dar cei ce o mîngîiau si-au adus aminte de barbatii care s-au aratat în Roma, adica de Petru si de Simon vrajitorul, ca înviaza mortii. Deci, îndata au chemat unii pe Petru, iar altii pe Simon sa vina la acel mort. Acolo se adunasera si oameni cinstiti si mult popor ca sa petreaca pe cel mort la mormînt. Sfîntul Petru a zis lui Simon vrajitorul care se mîndrea cu puterea sa înaintea poporului: “Cine din noi va învia pe acest mort, toti sa creada învataturii aceluia, fiind adevarata”. Poporul a laudat cuvîntul lui Petru. Deci Simon, nadajduind spre mestesugul sau cel vrajitoresc, a zis catre popor: “De voi învia eu pe acel mort, apoi veti ucide pe Petru?” Poporul a strigat, zicînd: “Îl vom arde de viu înaintea ochilor tai”. Simon, apropiindu-se de patul mortului a început a-si face vrajile sale prin lucrarea diavoleasca, care îi ajuta lui si a facut astfel, ca mortul si-a miscat capul. Poporul îndata a început sa strige: “Tînarul este viu. A înviat mortul”. Iar pe Petru voiau îndata sa-l arunce în foc. Apostolul însa, facîndu-le semn cu mîna, îi ruga sa taca.

      Deci, poporul tacînd, el le-a zis: “De este viu tînarul, apoi sa se scoale, sa vorbeasca si sa umble; iar, pîna ce aceasta nu o veti vedea, sa stiti cu adevarat ca Simon va înseala cu nalucirile si cu vrajile sale!” Simon, umblînd mult împrejurul patului si chemînd diavolul cu puterea lui, nimic n-a putut spori; deci, umplîndu-se de rusine, voia sa fuga, dar poporul l-a oprit. Sfîntul Petru, ca unul ce înviase pe Tavita cea moarta si facuse si alte minuni preaslavite, stînd departe, si-a ridicat mîinile spre cer si, înaltîndu-si ochii în sus, se ruga: “Doamne, Iisuse Hristoase, Tu ne-ai poruncit noua, zicînd: Cu numele Meu pe cei morti sa-i înviati… Deci, ma rog Tie, înviaza pe acest tînar mort, ca sa cunoasca popoarele acestea, ca Tu esti adevaratul Dumnezeu si nu este altul afara de Tine, care traiesti si împaratesti împreuna cu Tatal si cu Sfîntul Duh, în veci. Amin”.

      Astfel rugîndu-se, a strigat catre cel mort, zicînd: “Tînarule, scoala! Domnul meu Iisus Hristos te înviaza si te tamaduieste pe tine!” Si îndata mortul, deschizîndu-si ochii, s-a sculat si a început a grai si a umbla. La aceasta povestire a lui Eghisipos, Marcel romanul, care mai înainte fusese ucenic al acelui Simon vrajitorul si s-a luminat de Sfîntul Petru prin credinta si prin Sfîntul Botez, într-o scrisoare a sa catre sfintii mucenici Nereon si Arhilie, scriind despre aceea, adauga ca tînarul care a înviat, cazînd la picioarele lui Petru, striga: “Am vazut pe Domnul Iisus poruncind îngerilor, ca pentru rugaciunile tale sa ma întoarca pe mine maicii mele celei vaduve”.

      Atunci tot poporul a început a striga, zicînd: “Unul este Dumnezeu, pe Care îl propovaduieste Petru”. Simon vrajitorul, cu nalucirea sa facîndu-si cap de cîine, fugea, însa poporul l-a prins si unii voiau sa-l ucida cu pietre, iar altii sa-l arda. Dar Sfîntul Petru i-a oprit, zicîndu-le: “Domnul si Învatatorul nostru ne-a poruncit sa nu rasplatim rau pentru rau. Lasati-l sa mearga unde va voi, ca destul îi este rusinea si ocara ce i s-a facut prin cunostinta neputintei sale, caci nimic nu pot vrajile lui”.

      Ștergere
    4. continuare
      Marcel mai zicea: “Simon, fiind liber, a venit la mine, socotind ca eu nu stiu de acel lucru minunat ce se facuse si a pus la usa casei mele un cîine mare legat cu lant de fier, zicînd catre mine: “Voi vedea daca va veni Petru la tine, precum s-a obisnuit”. Dupa un ceas, Sfîntul Petru a venit la usa si dezlegînd acel cîine, a zis catre dînsul: “Du-te si spune lui Simon vrajitorul sa înceteze a însela pe oameni cu lucrarea diavoleasca, pentru care Hristos si-a varsat sîngele”. Cîinele, ducîndu-se, a grait lui Simon cu glas omenesc, spunîndu-i cele poruncite de apostol. Eu, auzind si vazînd aceasta – zice Marcel -, am iesit degraba în întîmpinarea Sfîntului Petru si l-am primit cu cinste în casa mea, iar pe Simon vrajitorul si pe cîinele acela i-am gonit afara. Cîinele atunci, nevatamînd pe nimeni, s-a repezit numai la Simon si, apucîndu-l cu dintii, l-a trîntit la pamînt. Iar Petru, privind la aceea pe fereastra, poruncea cîinelui, în numele lui Hristos, sa nu vatame trupul lui Simon. Deci, cîinele, nevatamîndu-i trupul, i-a rupt toate hainele de pe dînsul, încît nici o parte a corpului nu mai ramasese acoperita.

      Poporul, vazînd aceasta, striga contra lui Simon, ocarîndu-l si batjocorindu-l. Astfel, l-a gonit din cetate, împreuna cu acel cîine. Simon, pentru niste rusini si înfruntari ca acestea, un an întreg nu s-a mai aratat în Roma, pîna ce a venit ca împarat dupa Claudie, Nero. Atunci, înrautatitul, venind înaintea lui Nero, care, cercetînd despre el, a fost laudat de cei rai, încît împaratul l-a iubit foarte mult si l-a facut prietenul sau.

      Ștergere
  9. Parea mea este sa nu va mai luati dupa ce vi se arata ca noi suntem prea pacatosi in fata lui Isus si a tatalui nostru pt al vedea si nu uitati ca inainte sa fie rastic.nit si badjocorit bunul notru Isus Hristos i sa aratat viitorul si cine ila aratat decat satana asa ca nu maicredetice vedeti

    RăspundețiȘtergere
  10. Extraordinar cate binecuvantari frumoase are Domnul pentru Dumneavoastra.
    Santeti o persoana foarte speciala.

    RăspundețiȘtergere
  11. Vezi sa nu-ti taie limba pentru minciunile pe care le spui !!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 12:36
      Da de ce sa-mi taie Doamne Doamne limba?...ce minciuni am spus?

      Ștergere
    2. Bine spus, 12:36!

      Ștergere
    3. Anonim 26 august 2018, 19:37

      Ti-o taie arhanghelul, nu Doamne Doamne ...

      Ștergere
    4. Hai, fiti seriosi, nici "Arhanghelu" si nici Dumnezeu nu "taie nicio limba"!

      Ștergere
  12. Sunt impresionata pana la lacrimi, de ceea ce traiti,doamna Maria! Si daca sub cerul sfant al Romaniei,am reusi sa renuntam la sinele nostru,cerand ajutor divin,Dumnezeu ne-ar asculta ruga! Va-mbratisez,multumindu-va pentru ceea ce faceti! Doina

    RăspundețiȘtergere
  13. Ingerii protectori ii protejeaza pe oamenii daruiti lui Dumnezeu.

    RăspundețiȘtergere
  14. Va face ceva arhanghelul cu sabia lui ...

    RăspundețiȘtergere
  15. Doamna Maria ce frumos si divin acest lucru tainic inteles de dv. si de Bunul Dumnezeu.Arhanghelul Mihail este biruitorul care a ucis balaurul.
    Bunul Dumnezeu va acroteste cu puterea sa prin Sfintii Ingeri si Arhangheli.
    Cu mult drag doamna Maria si Bunul Dumnezeu sa fie cu noi cu toti fii lui.

    RăspundețiȘtergere

  16. Momente memorabile :

    https://www.youtube.com/watch?v=alyJcMBjkUY

    RăspundețiȘtergere
  17. Politica si Delicatese .

    https://www.youtube.com/watch?v=nNkdRLbapUA

    RăspundețiȘtergere
  18. 10.20 nu prea ma pricep, dar tot as gasi vreo 2 diferente:((
    prima = magician inseamna truc, pacaleala nefiind real ci doar in i MAGINATIE
    secundo=una-i de placere, alta-i pe bani, mercenarii s ca la servici, se uita la ceas sa se termine programul pa pa pe cand din convingere, cu tota inima chiar cu pretul vietii mi se pare cu totul altceva, ce zici, asa-i ?

    RăspundețiȘtergere
  19. Nu, Don Quijote !

    Toţi îşi pot accesa puterile mentale latente, sau o parte dintre ele, funcţie de nivelul spiritual atins.
    Un magician ajuns pe cea mai înaltă treaptă sprituală, poate călători în spaţiu/timp, poate să materialize entităţi, poate provoca vindecări miraculoase, iar a provoca un cutremur de ex. este un lucru facil pentru un astfel de supraom, dar, pe nivelul superior el ştie ce nu are voie să facă, DEŞI POATE.
    Paranormalul antrenat de serviciile secrete poate şi el foarte multe lucruri, de la vindecări miraculoase şi spionaj telepatic, inducerea de gânduri, acţiuni, până la lovirea parţială sau totală a adversarului, transformarea lui în zombi; aceşti supraoameni prin spiritualitate pot intra în interdimensional de unde pot fi ajutaţi de entităţi benefice/divine sau malefice/luciferice.
    Ambele categorii, magicianul şi paranormalul, funcţie de scopurile şi acţiunile lor, şi mai ales funcţie de “stăpânul” căruia I se închină, pot fi benefici sau malefici.

    O certitudine indubitabilă este aceea că Sfinţenia/înduhovnicirea este dăruită de Dumnezeu creştinului lucrător; practicantul trecând prin cele şapte trepte de iniţiere, prin meditaţie/enstază din ce în ce mai profundă, dar şi prin trăire în asceză şi iubire totală, îşi antrenează mentalul până la accesul direct şi total în planul energetic al Divinului, unde primeşte revelaţia, este aşadar o magie/înduhovnicire dăruită treaptă cu treaptă şi este folosită numai benefic, iar sfinţii nu pot fi destructuraţi sau “loviţi” deoarece sunt protejaţi.
    Sfântul reuşeşte unirea sinelui mic, individual, al scânteii sale divine cu Sinele lui Dumnezeu, este întoarcerea în Totalitate a omului îndumnezeit.

    RăspundețiȘtergere
  20. 7.56, ce vorbesti tu, eu traiesc, ce citesti tu eu deja stiu, ce visezi tu iti pot transforma in realitate.
    O mica sinteza pt. multitudinea de informatii de care esti:( ,, bombardat'')
    Daca un om curat, isi uneste rugaciunea cu o entitate superioara, ea tinde sa devina realitate, fie ca e de bine sau de rau !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 14.42
      Don Quijote

      Multumesc pentru dialog, ma bucur pentru implinirea pe care o ai , adevarat ,,multi chemati , putini alesi ''.
      Ma intriga doar sintagma ,, om curat ''.

      Ștergere
  21. Sa ti mai spun inca ceva 7.56
    Daca un singur om reuseste sa se apropie de Duh, in ,,onoarea'' lui toti ceilalti oameni prin simplu fapt ca ii sant semeni primesc la randul lor cate o particica.
    Ce ti-am spus acum nu a fost spus gandit sau imaginat vreodata, nimeni nu are cum sa stie asa ceva decat-- te las sa completezi tu...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 15:49-decat daca e unit cu Duhul!

      Ștergere
    2. 15:49-decat daca e unit cu Duhul!Darnu e niciun secret precum spui pt ca acest fapt se intampa de fiecare data la slujba din biserica cand Duhul lucreaza prin preoti si calugari dar si prin mirenii sfintiti!

      Ștergere
  22. A-ti dat-o in EZOTERISM.

    RăspundețiȘtergere
  23. nu poate fi vorba de ezoterism din moment ce nici un grup nu cunoaste aceste; eu doar va arat aceasta carte...iar despre,,onoarea''respectiva, paralelismul tau transcede semintia-ti; in cazul tau, particica a facut necesara aparitia microscopului; tu in viata nu ai primit decat daruri grecesti, esti prins intr-o roata.
    Ca sa intelegi ce am scris adreseaza-te Academiei Romane, sigur vor sti sa-ti explice.

    RăspundețiȘtergere
  24. 23:44Atat dupa "nume"cat si dupa filosofia inbarligata dai dovada de un spirit satanic!

    RăspundețiȘtergere
  25. Hai măi. ..qiqijote. ..ne leshi cu impresionismele tale !?

    RăspundețiȘtergere
  26. 2.18, este foarte simplu : cine pomeneste, construieste !
    Invata de la mine, nu mai pomeni decat pe Dumnezeu; repeta porunca intai de mii de ori pana o vei intelege;
    celalat este decat un mijloc prin care cei pierduti ( sau partial pierduti-cazul tau )sant ,, operati''
    Asadar comporta-te conform celor 10 porunci si nenumitul va disparea din viata ta si din tine...
    Sa-i spui unuia care vede Duhul asa cum vezi tu cuiul ca spirit ca rau, este, pastrand proportiile, cum i-ar fi spus Iuda lui Isus tradatorule Doamne-iarta-ma .
    Acum daca stilul meu extrem de clar, concis ti se pare imbarligat te intreb : blana oii cum ti se pare, dreapta ?::(((
    Cere-ti scuze, mie ca ce ai spus, sau tie ca existi !
    Nepublicarea acestui comentariu va atrage repercusiuni !!!

    RăspundețiȘtergere
  27. 22.20, 22.24 spuneam decat-acela care a reusit !
    !- esti prins in jocul Religiei ; ce am spus se refera de la potentialul acces al unui om
    ( spirit luminat, bineinteles)in Duh intr-un moment, zicem o data punct fix si ulterior accesul tuturor semenilor sai , necunoscut, neinteles, nestiut dar prezent catre Duhul; mai departe fiecare dintre respectivii semeni se pot apropia de Duh, fara nici o problema, atata timp cat lumina din ei depaseste intunericul!
    Mai ramane aspectul ca cel datorita caruia s-a format apropierea, poate avea daca doreste rolul primei carti ai dominoului, adica poate sufla asupra acestuia; Asta in opinia mea a avut loc deja, in zilele acestea se intampla.
    21.28, amara si trista implinire!Descrierea perfecta a curatului o poti intelege privind albia unui izvor de munte;acelasi ,,lacrima'' se afla si in biserica( nu toate la fel) ( in unele momente mai mult, altele mai putin), iar practic curatenia apare ca urmare a respecterii celor 10 porunci, lucru aproape imposibil, fie si din prostie, adica neintelegerea corecta a lor; aici as da un ex.exista o pilda cu un calugar care uda 20 de ani un ciot, cu nemarginita dorinta sa l inverzeasca, dupa acest timp Dumnezeu stiidu-l ii face pe plac crescandu-l pom...ce s ar fi intamplat daca l-ar fi udat cu..benzina de exemplu ? ai putea zice ca ce conteaza, dorinta era curata si atunci intreb eu ?
    o a r e ??
    cum sa fie curata daca nici atata simt sa ai ca miroase, ca arde ??? oare gestul tau de a l uda neintrerupt mai merita bagat in seama ?
    of, acuma am lungit o un chicut...oricum noi am mai stat pe aici de vorba, sper ca stii.

    RăspundețiȘtergere
  28. Don Quijote ,

    Am mai stat, am mai stat , dar omul in sine are o teama sa se apropie de alti semeni , cum te intersectezi , cum se nasc scantei care nu-ti apartin si nu le explici . La mine nu functioneaza zicala uniunea face forta, dimpotriva , mi-o face praf . Dar uneori, sa iesi de dupa gratiile tale si sa intri in alt spatiu, nu strica . E o bucata din marea Evadare . Lumanarea e bine sa arda la ambele capete , altfel nu lumineaza destul .
    Sa auzim de bine .

    RăspundețiȘtergere
  29. Adventures of Don Quixote

    https://archive.org/details/DonQuixote

    RăspundețiȘtergere
  30. 23.10

    Pentru tine, Youtube-
    Don Quijote Tuna De Derecho
    Albacete, sper sa-ti placa.

    RăspundețiȘtergere
  31. America, te rog, nu juca natural !
    Abtine-te la joc dublu in relatia cu Romania.
    Eu invat !!! Cum i-ati lasat paia(sic, pt.schimb de cultura in piata (V) sa strige,Ashe NU Mai Mere' ! asa va spun eu acum.
    Cine mis eu ?
    p.s. demult vroiam sa va intreb, de ce la voi se cheama S.S. ($ecret $ervices)
    ?
    Sa samenene oare cu SS -ul german ? ha ha ha , schimbati ba numele ! v-or prostit astia si mie nu-mi plasi sa am aliati prosti; o sa ramaneti sanguri, ca aor president, impotriva tuturor.
    Doamna Maria, cine ma apara impotriva vointei mele, cu toata dragostea, eu il consider agresor.
    De aceea, dvs care santeti sper prietena mea, o femeie care isi permite sa fie curajoasa , sper ca veti publica comentariul meu.

    RăspundețiȘtergere
  32. Dom profesor, gandire constructiva, gandire destructiva.
    Construiesti, darami, doua procese ambele naturale, zici dta.
    Nici una nu e corecta, dar drumul de la 2 la 0 trece prin 1.
    Daca tot vrei sa faci o greseala fa-o pe a mai mica tinzand in acelasi timp spre a nu mai face, pe nici una dintre ele, evident fiind ca intre doua rele orricare e la fel de gresita.
    Lumanarea reprezinta foc, care arde.
    Crucea reprezinta sfidare, obraznicie.
    Biblia este o operatie paranormala, devine prin intelegere Alternativa iadului !

    Referitor la prb noastra, cel mai important lucru pe lumea asta, conf. acelor 2 capete ale lumanarij este Blandetea, nicidecum informatia.
    Informatia inseamna -1, Blandetea duce la + infinit.
    Cu totul special dar justificat,datorita atentiei pe care mi-ai acordat-o, in ciuda umbrelor, eu te consider curat.

    RăspundețiȘtergere
  33. 6.42 Don Quijote ,

    1. Carl Gustav Jung a definit conceptul de umbra afirmand ca ea poate fi legatra noastra cu instinctele inferioare , egoiste care sut suprimate in copilaria timpurie. Este un aspect inconstient al personalitatii fiecaruia cu care mintea constienta nu se identifica. Este formata in majoritate de aspecte negative ale personalitatii noastre , de care ne este rusine , dar contine si parti pozitive in special la cei cu o imagine de sine deficitara . Cu totii avem o umbra . Si dvs. , cu siguranta, nu erati un ,,cavaler al tristei figuri '', ci un alt anonim , sub o alta haina .
    Problema lui Ahile nu a fost vulnerabilitatea lui, ci locul ascuns unde se retrăsese aceasta. Puterea nu este dată de capacitatea de a ascunde vulnerabilitatea, ci de capacitatea de a depăși teama generată de dezvăluirea ei.
    Dante a reusit să ierarhizeze tarele și slăbiciunile omenești, iar pentru fiecare lipsă a virtuții, răsplata în viața de apoi este echivalentă și cinstită în ferocitatea ei.
    Viata este o ,,Divina Comedie'' - o polarizare de sensuri, o călătorie pe care omul o face pentru salvarea sufletului și pentru a găsi un sens moral al existenței .

    Pe cînd e omu-n miezul vieţii lui
    m-aflam într-o pădure-ntunecată,
    căci dreapta mea cărare mi-o pierdui.
    Amar mi-e să vorbesc cît de-nfundată
    pădure-a fost, încît de-a ei cumplire
    gîndind la ea mi-e mintea-ncrîncenată!

    2. ,,Blandetea duce la + infinit ''.
    „Francesca sunt chiar eu”, ar putea spune omul zilelor noastre. Căci Francesca este şi o fiinţă arhetipală; ea reprezintă sufletul omului modern, prins între gândirea intelectului şi iureşul pasiunilor, dar tinzând mereu către iubire : Cântul 33 din „Paradisul", cu care se termină al doilea volum din „Divina Comedie", vorbeşte despre „iubirea care mişcă sori şi stele", (l'amor che muove il sole e l'altre stelle) duce spre infinit .
    Sunt mai exigenta , dvs. mai modest.

    3. Sufletul curat este cel în care se oglindeşte Dumnezeu, "sufletul omului este un sfeşnic de la Domnul; el cercetează toate cămările trupului" (Pilde 20, 27), iar omul, fiind făcut după chipul şi asemănarea Domnului, trebuie să trăiască o viaţă desăvârşită, pentru ca sufletul lui să poată deveni "locaş al lui Dumnezeu în Duhul" (Efeseni 2, 22).
    4. Toata stima mea,Universul nu are doar strazi paralele, cine stie ?

    RăspundețiȘtergere
  34. Intr-adevar diametrale eruditia cu salbaticia 😑

    RăspundețiȘtergere
  35. 11.31 Don Quijote ,

    Cer - pamant si ele diametral opuse , dar fascineaza .
    Pornind de la motivul schimbului de identitate , totdeauna tanjesti dupa ceea nu esti sau nu ai sau la ceea ce ai vrea sa te raportezi .
    Diferenta este ca aveti un dar pe care eu nu-l am ( am si eu ,,flerul'' meu ).
    **
    Salbaticia ......depinde cu ce ochi o privesti , de exemplu un film care bulverseaza este ,,Instinct '' .
    Oricat de mult ai fi izolat DINCOLO de umanitate, exista un DINCOACE care te leaga de persoanele iubite. Atunci insa cand societatea te blameaza dincolo este mai aproape decat dincoace...
    Filmul este cu mult mai profund, apropiindu-se nu numai de natura omului, dar și de modul în care societatea omenească a văzut, și încă vede, rolul omului: superior și singurul ,,rege" necontestat al junglei - care dispune cum vrea de toate animalele.
    Nu am gasit subtitrare in romana pentru acest film, daca doriti , ramane doar sa-l descarcati .

    In engleza
    https://www.mojvideo.com/video-instinct-1999-full-movie-online/8c322a8ebf9a5dfe850f

    In spaniola
    https://www.youtube.com/watch?v=Exn7lgxRxf8

    RăspundețiȘtergere
  36. 18.41, in romana
    ,, Omul lup, Shaun Ellis, traieste cu o haita, se hraneste ca un lup''-Pe Youtube.
    Saracul, incearca sa fie, dar departe de salbaticie el este.
    Eu, pe de alta parte, cu celularul la ureche intr-un mol, mult mai salbatic decat el sant,
    Nu te intreb de varsta, sex, ca iar dispari :((
    Ce dar zici ca am ?

    RăspundețiȘtergere
  37. Dialectica

    Am învăţat de la apă
    cum să nu curg
    am învăţat de la plug
    cum să nu ar
    şi de la viaţă
    cum să dispar.

    poezie celebră de Eugen Jebeleanu

    2. Anul de grazie '67 / F.

    3. ,,Sensul vietii. Anii pierduti. Alegerile proaste. Dumnezeu are un singur raspuns la toate infrangerile din viata noastra: HARUL!

    Harul este cea mai buna idee a lui Dumnezeu. Dar oare chiar il intelegem? Iata ce banuiesc eu: ne multumim cu un har ieftin.

    Cand esti intrebat daca crezi in har, cum ai putea spune ca nu? Ai fost schimbat de har? Modelat de har? Intarit de har? Motivat de har? Alinat de har? Apucat de guler si scuturat bine de har, pana ti-au venit mintile la cap?

    Harul lui Dumnezeu seamana intrucatva cu o ploaie torentiala. Are ceva salbatic in el. Dintr-un om ros de remuscari te preschimba intr-un om mai bun tocmai din cauza remuscarilor.

    Din speriat-de-moarte te ajuta sa devii gata-sa-ti-iei-zborul!
    Cand intervine harul, tu nu primesti un compliment frumos din partea lui Dumnezeu, ci o inima noua. Ii poti spune transplant spiritual de cord.'' ( Max Lucado - autor de literatura motivationala. „Cel mai bun predicator din America“. Lucado este pastor al Oak Hills Church din San Antonio, Texas) .

    4. O remarca personala, o senzatie . Prin urmare - Senzaţia e motivată de cuvânt, cuvântul, de senzaţie.

    În creștinism, harul divin se referă la favoarea făcută de Dumnezeu omenirii, în special mântuirea. Favoare, deoarece nu poate fi câștigată, ci este oferită benevol de Dumnezeu („Și sunt socotiți neprihăniți, fără plată, prin harul Său, prin răscumpărarea, care este în Hristos Isus” Romani 3:24). Într-un sens larg se referă la viață, creație și mântuire. Într-un sens mai restrâns și mai des folosit, harul se referă la salvarea omului de sub puterea păcatului originar (al lui Adam și Eva, răsfrânt asupra întregii creații).
    Credința este răspunsul omului la harul lui Dumnezeu.

    Credinciosul este poziționat în har prin voia lui Dumnezeu.

    „Căci prin har ați fost mântuiți, prin credință. Și aceasta nu vine de la voi; ci este darul lui Dumnezeu. Nu prin fapte, ca să nu se laude nimeni” (Efeseni 2:8-9).

    RăspundețiȘtergere
  38. Harul despre care tu vorbesti, prin nastere doar il primesti,subintelegand ca prin pacat nasterea nu poate fi.
    Cum asa , usor e.
    Dar observ ca tu , perfect,doar fata cubului o stii, oare nu iti mai place a trai ?
    Iar daca da, cum, cand , unde , cu cine , ca doar ma stii pe mine, curios sant ca nime...
    Apropo,nascuta esti 'ntr-acata zi ?

    RăspundețiȘtergere
  39. 1. Nu iubesc oamenii , stau departe de ei, nu fac colectie de prietenii , am o multitudine de probleme , o viata pe care nici eu nu o pot explica .
    2. Curiosii nu vor mosteni Imparatia Cerurilor ! Odata, am auzit pe cineva spunand: "Daca Adam si Eva nu ar fi fost curiosi, noi am fi fost si acum in rai."
    3. In ziua de Sfanta Ecaterina . Si chiar si-n lanturi de voi , mereu spre Libertate voi tinti .
    4. De ce doriti sa mentineti un canal de comunicare cu mine ? Da, cubul e perfect pe afara , Dumnezeu mi-a dat tot ce-mi trebuie , minte , infatisare , ambitie cat 10 , dar nu imunitatea in fata raului .E o lectie pe care o inveti greu , dar cand ai invatat-o o stii pe de rost , sa tii pe cel din fata ta la 2 metri distanta . Adica sa nu dai ,,buna ziua '' la gaini .

    RăspundețiȘtergere
  40. American country music , for you :

    https://www.youtube.com/watch?v=9jtmAICUPdo

    Muzica distileaza sufletul, serotonina pura .

    RăspundețiȘtergere
  41. Don Vicente Fernández - regele - EL REY al muzicii ranchera si al boleroului latino-american, cantaret, actor si producator mexican .

    https://www.youtube.com/watch?v=Z9eGpEm0V7s

    RăspundețiȘtergere
  42. Lipsa de imunitate in fata raului este ceva minunat, mai mult ,, cere si ti se va da''daca ti se cere tre' sa
    dai:((
    Copii sant foarte curiosi:((
    Daca Adam si Eva nu muscau din mar, mai existau oamenii?
    Iubeste-ti aproapele ca pe tine insuti :((-eu as fi spus pe fata, ca aproapele este de fapt tu insuti :((
    4 Uite asa, pur si simplu:((
    3 Eu credeam cateva zile mai devreme, un pic :((
    Asta cu gainile imi explica si mie de ce nu ne baga E.T.
    in seama :((
    Sa perpendicularizam strazile Universului, sa dam curs atractiei dintre cer-pamant,
    vrei ?

    RăspundețiȘtergere
  43. Nu , nu fac nicio punte , nu sunt un bun arhitect , eu nu am curiozitati, pentru ca ele in sine au un pret .

    https://www.youtube.com/watch?v=tS9laUgMkt8

    RăspundețiȘtergere
  44. Sper ca doar iubesti si nu suferi de altceva.
    Mi-a facut placere sa ,, vorbim ''

    RăspundețiȘtergere