sâmbătă, 4 august 2018

ROMÂNIA , ŢARA LUI HRISTOS !



                                          4 AUGUST 2018 ,ora 6,07 dimineata !

                                              Dragii mei ,



                               Imagini pentru harta romaniei.

În aceasta dimineata dragilor, ma trezeste un glas care spune ceva ce ne umple inima si sufletul de bucurie divina.

Iata ce ne spunea glasul pentru noi toti,poporul român si nu numai.
Citez :
                 ROMÂNIA ,Ţara Lui Hristos !
             Ne trebuie dragoste si iubire ,ca România să intre într-o Ţara a lui Hristos!"
Iar ceea ce auzeam,vedeam si scris in aer la 2 metri mai sus de pămant.


                                       Imagini pentru hristos.

Fratilor ! Sa ne înarmăm cu iubire si cu dragoste infinita ,pentru Dumnezeu si pentru Maicuta Domnului,pentru Aproapele nostru,pentru fratii si surorile noastre intru Domnul nostru IISUS HRISTOS,Caruia I se cuvine toata cinstea,slava si inchinarea ,Amin!

P.S.

                                Dragii mei,

Iata-ne ca am ajuns cu Voia si cu Puterea Duhului Sfant si cu MILA MAICII DOMNULUI,ca sa vedem si anul acesta Luminita de la capatul Tunelului.
Impreuna cu EDITURA KITCOM reprezentata de oamenii cu suflet mare si cu mare Credinta in Bunul Dumnezeu si-n Maicuta Domnului ,George si Rodica Tulea, DUMNEZEU a voit ,ca sa mai scoatem inca doua CARTI ale ADEVARULUI DUHULUI SFANT.
Si anume: 
ROMANIA VIITORUL AL DOILEA NOU IERUSALIM si VIATA EXTRATERESTRA !
În zile de 11 si 12 August 2018,ne vom intalni la SALA DALLES pentru LANSAREA CARTILOR DIVINE,începand cu ora 10 dimineata ,pana la orele 22,daca ni se ingaduie ca sa ramanem.
Alaturi de noi ,vor fi si oameni de seama,oameni de Televiziune,oameni cu dragoste si cu Iubire de Dumnezeu si de Maicuta Domnului,si veti avea parte si de mici surprize sufletesti.
Fara ajutorul vostru Prieteni dragi,aceasta LANSARE nu ar mai fi avut loc niciodata.
De ce? Deoarece eu nu as fi putut sustine financiar editarea unui numar asa de mare de CARTI.
Va multumesc din toata inima,din tot sufletul, ma rog pentru voi si cei dragi voua,iar din partea mea aveti tot respectul si toata pretuirea.
As dori ca sa va reamintesc:
Toţi DONATORII vor primi CARTILE absolut GRATUIT !
Comenzile se pot face la tel : 0747226236 incepand cu 15 august 2018,adica ,imediat după LANSARE.
Dar si prin maill: mariatecuci61@yahoo.com si prin Facebook Maria Ghiorghiu .
Fiecare doritor,poate comanda orice volum doreste.
1.ADEVARUL DUHULUI SFANT primul volum = 28 lei.
2. ROMANIA VIITORUL AL DOILEA IERUSALIM  vol 2= 35 lei.
3. VIATA EXTRATERESTRA volumul 3 = 15 lei.
Va multumesc Prieteni, si va astept cu toata dragostea sufleteasca si la BUCURESTI la,LANSARE! 
Începand cu ora 10 dimineata ,pana seara tarziu ,adica, 

orele 22 ,daca ni se ingaduie sa stam pana la orele 22 ! 

!  VA  ASTEPTAM  CU MULT DRAG SI CU MULTA 

IUBIRE SUFLETEASCA.
..
Prieteni dragi ,cu lacrimi de bucurie va spun că, fara ajutorul vostru financiar si moral, fara ajutorul si sustinerea voastra sufleteasca ,aceste CARTI nu ar fi putut fi editate intr-un numar atât mare !
Va iubesc cu sufletul,va multumesc din inima si ma rog pentru voi si pentru toti cei dragi voua!
DUMNEZEU si MAICUTA DOMNULUI sa va binecuvinteze cu Mila si cu Dragostea Sa infinita ,pentru noi Fiii Săi !
Toti DONATORII vor primi CARTILE absolut GRATUIT !
Numai ,sa sunati la telefon: 0747226236 !
Fotografia postată de Maria Ghiorghiu.

                                      Cu iubire si cu multa recunostinta,Maria Ghiorghiu!



                                                       

36 de comentarii:

  1. De acum si pana va deveni Romania Noul Ierusalim nu mai e decat un pas.Se apropie momentul culminant cand totul va fi restaurat,si reluat de la 0 cu un nou inceput si cu un nou pamant peste pamantul vechi si binecuvantarile se vor ține lant pentru fiecare persoana din aceasta tara.Dar nu inseamna ca nu vom fi feriti si de evenimente negative pana la apogeul curatirii prin foc si apa si prin tot felul de calamități naturale..Toate trebuie sa aiba loc dupa care va veni linistea in lume.Si Hristos va fi aici.
    ...Cutremurul de pământ va aduce o reasezare spirituală si o renastere completa prin puterea Duhului Sfânt..Rugati-va si deveniți mai buni caci Dumnezeu vine cu iubirea si vindecarea la fiecare persoana...Nu mai e decat un pas si va intra miscarea de rezistență in acțiune cu oamenii alesi de Hristos..Intervenția lui Hristos va avea loc in curand..
    monica meryah.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa sa fie Monica !!! Doamne ajuta !

      Ștergere
    2. Si daca esti apostol cu cine te vei bate? Ai amenintat pe cineva aici pe blog ca va avea de-a face cu tine!Mai exact, cum vei proceda, monica meryah?

      Ștergere
  2. 00:03 Vorbirea ta cursiva si convingatoare arata clar ca esti unul din ostasii lui Iisus dar sa nu se confunde lupta ostasilor lui Hristos cu miscarea"Rezist"care are directie gresita.Continua te rog sa tii moralul ridicat celorlalti indemnandu-i la indumnezeire!Doamne ajuta!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 02.56 vai de capul tau! Vezi exact ce vrei sa vezi, nu ce este real!

      Ștergere
    2. 02.56 iar tu, dupa gandirea plina de „profunzime” se vede clar ca esti un „ostas” de al lui dracnea. Ai nevoie sa-ti tina cineva moralul? Inseamna ca te afli in depresie!

      Ștergere
    3. 00:40Stii expresia:"Te bagi ca musca-n lapt"?Vezi ca te-ai inecat in propiul venin!Nu ti-a fost adresat mesajul tie ci unei persoane inteligente si cu caracter frumos(Monica M.)ceea ce nu e cazul tau!

      Ștergere
    4. 00:40, 00:46, ce te legi de Anghel?
      Da Anghel, aceasta miscare #rezist, nu inseamna decat o incercare de directionare indirecta din afara cat se poate de gresita pentru tara. Iar asta pentru ca in spatele ei este interesul globalist. Este o miscare creata de interese straine care nu au nimic a face cu binele pentru Romania.

      Ștergere
    5. Miscarea rezist este CEA a trdatorilor de tara. In curando VOR fa socoteala pentru tot...

      Ștergere
    6. Asa este 13:48!

      Ștergere
    7. 13.48 si 21.47 aveti grija psd-istilor, sa nu ajungeti sa dati VOI socoteala pentru jaful pe care il faceti in visteria tarii. Ati pus tara in pericol cu incompententa voastra, ati denigrat-o, ati murdarit imaginea ei in lume, rusine sa va fie, tradatorilor. Vine vremea sa platiti cu varf si indesat toate asta + minciunile raspandite care au otravit mintea unora slabi de inger.

      Ștergere
  3. Multumesc frumos, Monica!

    RăspundețiȘtergere
  4. Poate o viitoare Romanie, caci cea de acum nu are iubire. Prea multa rautate si invidie este intre romani.

    RăspundețiȘtergere
  5. Bunul Dumnezeu sa fie cu noi cu toti.
    DOAMNE AJUTA.

    RăspundețiȘtergere
  6. Draga Monica nu îți cer sa ne spui o data dar tu personal cunoști ziua aceea?Mulțumesc.

    RăspundețiȘtergere
  7. Buna ziua,
    Cum v-as putea contacta?
    Multumesc

    RăspundețiȘtergere
  8. Monica , ai fost intebata [dar se pare ca nu vrei sa raspunzi] care este parerea ta despre spovedanie si Impartasanie?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cea mai buna alegere an 14:47..impartasania si spovedania este o metoda de curatire a trupului si spălării sufletului cu focul duhului sfânt si o hranire a spiritului cu trupul si sângele Mântuitorului.El e pâinea vieții dar si strugurii din via sa..Si împreună la nunta vom frânge pâinea si vom bea la masa cu El din vinul viei sale,astfel spune Cuvântul lui ,ca si la cina cea de taina.vom manca si vom bea si ne vom hrani trupurile pentru viata vesnica.Si acea masa este gata pregatita numai cine aude invitația sa vina.Iisus il asteapta.
      monica meryah

      Ștergere
    2. Iti spun eu,e o escrocherie popeasca,ca si celelalte ritualii bisericesti. Ca sa stie ei ce faci,ce gindesti

      Ștergere
    3. 14:47, oare a dat raspuns userului care-a intrebat-o despre ce parere are ea (monica meryah) despre "reincarnare"?

      Ștergere
  9. Rugaciunea . Romanilor. Doamne. Dumnezeule. Mare si. Puternic.,cu iubire mare. Íti ínaltam aceasta rugaciune. Eu, ilie-sorinel,cel mai de jos,pe care. Tu m-ai ales sa fac parte din poporul ales,ca sa duc si eu. Pacea,. Lumina,. Iubirea catre fratii mei din íntreaga lume. Íti multumesc din suflet,ca. Tu,. Doamne,. Ti-ai osit ochii asupra mea si cu iubire ma ocrotesti. Pazeste-ma si ma fereste é tot raul din viata mea si índeparteaza toate gandurile si faptele rele de la mine si nu-ti íntoarce. Fata . Ta de la mine. Iarta-ma cu ce íti gresesc. Tie,din stiinta sau nestiinta si nu pierde pe mine pacatosul.,.numele.,.. Revarsa. Lumina si. Iubirea. Ta peste íntreaga mea tara si fa ca eu sa ma schimb dupa. Voia. Ta. Dumnezeul meu,acopera-ma cu bratul. Tau ocrotitor si íntareste-ma ín. Iubire catre. Íntreaga. Ta. Creatie. Índeparteaza de la mine tot ce este rau ri índreapta gandurile mele catre fapte bune si. Iubire. Lumineaza-mi. Calea. Cea. Adevarata spre care sa mergem sa o gasesc.iar . Lumina ei sa ma duca spre. Poarta. Ímparatiei. Tale. Ceresti. Íti multumesc. Tie. Dumnezeul meu ca ai ascultat un pacatos 2 mine . Amin. Sa o spuneti ín toate serile vietií voastre,iubiti fratiori si surioare. V-am gresit.va rog sa ma iertatí,va multumesc si va iubesc pana dincolo de parapet,ma frumosilor ce sunteti. Tai,tái.pa,pa!Introduceți comentariul dvs...

    RăspundețiȘtergere
  10. Monica , intr-o postare mai veche , spui ca tu si apostolii veti face si veti drege in Romania.
    Intrebarea este , tu esti apostol ca si ceilalti apostoli?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da,adevarat ca eu si apostolii vom pregăti Romania pentru a deveni Noul Ierusalim.Lumina sfanta se va lua de la vechiul Ierusalim si se va cobora in Romania.Aici va fi Ierusalimul vechi unde se vor petrece toate minunile.Pentru ca cel vechi va cadea.In 2019 veti vedea multe lucruri si manifestări cum nu au mai fost pana acum..Lumina sfântă va cobora din cer ca un foc asemeni minunii care are loc anual la Sfântul Mormânt si vor fi mii de vindecari..acusi va începe toate fagaduintele sale pentru Romania si viitorul țării.Vor veni oameni din toate colturile lumii sa vada minunile...daca aveti răbdare veti vedea ca începe chiar anul acesta.
      monica meryah..

      Ștergere
    2. 15:37 Exprimarea Monicai a fost ca in cateva saptamani ,
      ea personal va veni cu apostolii ei in fata romanilor IN PUBLIC,
      sa ne invete cum sa ne intoarcem la credinta.(O NOUA RELIGIE PE TOT GLOBUL).
      Eu am intrebat_o daca e Monica Columbeanu? (dar nu confirma si nu infirma),imi cer scuze daca gresesc.

      Ștergere
    3. Monica, cate saptamani trebuie sa mai treaca pana la veniea ta si a apostolilor tai? Dar tu de unde vii? Cine sunt apostolii? Cum ne dam seama ca nu sunteti impostori?

      Ștergere
    4. Din informatiile care le am ar trebui ca lucrul sa înceapă pe la începutul toamnei,la recolta..Vor fi si niste schimbari pe la televizor, Dumnezeu va scoate din scena publica mulți influentatori si lideri de opinie,ii va da la o parte astfel ca sa nu devină o piedică în calea si misiunea noastra,asa am fost anuntata de curand..Si lucrurile vor merge bine cand vor începe minunile si toata lumea se va întoarce la credinta si iubire de Dumnezeu...se vor revela multe adevăruri care erau pana acum ascunse si îngropate..biblia cereasca va fi revelată prin profeți apostoli..sunt multe taine care încă nu le pot descoperi aici din cauza unora cu mintea îngustă.sa le fie de bine si sa inventeze ce vor la adresa mea dar ii asigur ca Dumnezeu le va arata adevarul.curand.
      monica meryah.

      Ștergere
    5. 14:39. Mai copila, randurile tale de fapt se refera(din relatarile tale anterioare) la niste schimbari majore.
      Tu incerci sa ne avertizezi pe noi romanii , dar de fapt
      CEVA se va intampla in Israel cu Ierusalimul.
      Te rugam relateaza-ne ce evenimente vor avea loc acolo si de ce nu poti TU cu toti apotolii tai sa Incercati sa salvati mai intai PAMATUL SFANT.
      Este adevarat ,noi romanii suntem mai "cu mintea ingusta",
      dar TU ai o misiune mare de indeplinit :<>

      PS. De ce TE GRABESTI- VA GRABITI cu schimbarea lumii, a religiilor ,CE VA MANA IN LUPTA?...,poate Dumnezeu vrea sa ne mai pasuiasca cativa ani !...poate informatiile tale-voastre sunt gresite, POATE IN AGENDA TATALUI CERESC: VOI SUNTETI FALSI!.
      Cu scuzele de rigoare ,eu nu am incredere in profetiile tale,
      nu ptr ca am mintea ingusta,ci ptr ca am certitudinea ca AVETI o agenda ascunsa(ne promiteti marea cu sarea pana ne cipuiti,ne luati icoanele din biserici,etc.......o noua si una singura religie pe glob????

      Ștergere
    6. 14.39 de unde ai „informatiile” astea, de la partid? Dupa cum vorbesti parca esti psd-ista. La ce televiziuni te referi ca nu cred ca este vorba de antena 3!

      Ștergere
    7. 21:44, pe tine ce te doare? Nu vezi ca suferi de fixatie?
      Acum ai ajuns sa te legi de Monica. Ce ai?

      Ștergere
    8. An.16.39.,extraordinara postarea ta ! Bune de tot intrebarile tale ! Sa vedem ce iti va raspunde Monica...

      Ștergere
  11. Monica surioara m-ai ímbatat cu dulceata cuvintelor tale. Fericití sotiorul si copilasií tai. Multumesc frumos.duceți comentariul dvs...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 16.44 mie mi-se pare ca tu te imbeti la propriu cu altceva.

      Ștergere
  12. Un blog plin de confuZii...

    RăspundețiȘtergere
  13. Toti romanii ortodocsi suntem,fiecare dupa puterile noastre apostoli hristici. Avem daruite particele sufletesti de la. Apostolul. Andrei. Sa avem asteptarí mai mari de la noi ínsine si sa nu mai umblam cu cioara vopsita.Introduceți comentariul dvs...

    RăspundețiȘtergere
  14. Amin! Slava tie Doamne slava tie! Doamne ajuta-ne si ne iarta!

    RăspundețiȘtergere