vineri, 17 august 2018

O EXPLOZIE URIASA ! O EXPLOZIE CA LA O BOMBA NUCLEARA ,CA LA O CENTRALA NUCLEARA !

                                            17 August 2018,ora 4,34 zori de zi !

                                               Dragii mei,

În aceasta dimineata in zori de zi,ma trezeste o lumina extrem de puternica ,lumina ce-mi lumineaza si mai puternic intunericul noptii inspre Apus !
Aici ,in intunericul noptii vad cu ochii inchisi fiind,vad o dubla EXPLOZIE uriasa,ce se asemana cu imaginea de mai jos:

                                                
Imagine similară.

Am spus dubla Explozie, deoarece, pe aceeasi tulpina a Exploziei uriase ,erau doua coroane de fum dens.
Arata ca un pom inalt cu doua coroane aproape suprapuse.
Sau, mai pot spune ca arata ca o ciuperca uriasa ,cu doua mari palarii .
Dragii mei,din păcate ,vom auzi de o astfel de EXPLOZIE uriasa,EXPLOZIE care va avea urmari groaznice asupra vietii de pe pămant,asupra oamenilor din imediata apropiere.
Aceasta EXPLOZIE mi-a fost aratată ,cu circa 4 ore inainte ca IISUS HRISTOS sa ne dea un ULTIMATUM ,aratandu-mi cu hotarare 4 degete de la MANA SA dreapta,cutremurandu-se si El ,de ceea ce vedea ca vine dinspre Apus,peste omenire.
DUMNEZEU ne cheama fratilor si in al 12 lea ceas ! Sa raspundem chemarii DIVINE, sa ne rugam cu inima si cu sufletul si sa cerem iertare pentru toate cate am gresit.
Asa sa ne ajute PREA SFANTA TREIME si MAICA LUMINII,Amin !
                              Cu dragoste,Maria.

P.S.
    Prieteni dragi,

La SALA DALLES -ANTICARIAT ,am lasat cateva CARTI din toate cele 3 volume.
35 lei ROMANIA VIITORUL al DOILEA IERUSALIM :
Fotografia postată de Maria Ghiorghiu..
15 lei VIATA EXTRATERESTRA :

Fotografia postată de Maria Ghiorghiu..
28 Lei primul volum din 2016 :

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhORNPR9VUJa35Mkf099iXuU5RD8tR5MV0BtRUxWwxRMewh0Sv-XInbhjYQ5SZcTLLSI5VgK0vHPvRj3S31uRRSjM6cKqKUV04wQVkfBVY0EFAV_icOBJwbQxAhOZmrhSX93TS6TcIlr_CC/w530-h374-p/14111967_650437155116702_1428354742_n.jpg.

DONATORII sunt rugati sa sune  la 0747226236 si vor primi toate CARTILE absolut GRATUIT !
Cititorii si doritorii pot suna tot la cest numar pentru a ne da toate datele,ca sa le trimitem CARTILE dorite prin posta sau fan curier.

Si totusi ,daca nu ati reusit sa ajungeti la LANSAREA din 11 - 12 august,puteti merge ca sa va procurati CARTILE dorite de la ANTICARIAT.
Deasemenea,ma puteti suna la 0747226236,pentru COMANDA CARTI,sau imi puteti scrie in privat pe Facebook : Maria Ghiorghiu.ro ,si pe maill : mariatecuci61@yahoo.com.

Va multumesc din inima !
Cu dragoste,cu iubire si cu aleasa recunostinta pentru voi toti cititorii Blogului DUMNEZEU EXISTA -MARTURII ,dar si pentru toti Prietenii de pe FACEBOOK si nu numai.
Iata dragilor si site/ul pe care puteti comanda Cartile:
https://adevarulduhuluisfant.ro.
Dati clik pe - dreptunghiul in care scrie Comenzi.
Iata:


13 comentarii:

  1. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  2. Probabil că va fi un atac nuclear mare brânză. Ce arde nu putrezește!

    RăspundețiȘtergere
  3. SUA sustine ca China va dezvolta in 10 ani, o flota de avioane invizibile capabila sa transporte bombe nucleare la mare distanta inclusiv pina in SUA.

    RăspundețiȘtergere
  4. Doamna Maria aici nu mai are rost nici un comentariu. Ne apropiem cu pasi repezi de cea ce vrea Bunul Dumnezeu si Maicuta Domnului.
    Bunul Dumnezeu s-a ne aiba in paza sa. Cu mult drag doamna Maria

    RăspundețiȘtergere
  5. http://profetieavertisment.ro/mesaje/?numar=546

    RăspundețiȘtergere
  6. Vicepreşedintele Parlamentului European, eurodeputatul PSD Ioan Mircea Paşcu propune aleşilor români să iniţieze, la începutul sesiunii parlamentare din această toamnă, un proiect de lege care să prevadă amenzi de până la 15.000 de euro, pe modelul care există în Franţa.

    Raportat la salariul mediu net pe economie, de circa 2.500 de lei, un român ar trebui să muncească aproape 2 ani şi jumătate pentru a putea achita amenda de 15.000 de euro.

    "Cum arătam, în Franţa amenda este de 15.000 euro iar termenul de închisoare, de 12 luni pentru ultragierea unui agent. Poate introduce cineva repede, la începutul sesiunii parlamentare din toamna asta, un asemenea text (sumele pot fi calculate, desigur, în lei), ca sa existe mai multă claritate la “protestele viitoare”, ca aşa sugerează chiar unii dintre adepţii protestelor!?", a scris europarlamentarul PSD, Ioan Mircea Paşcu, pe Facebook.

    Într-o altă postare făcută de Paşcu în urmă cu câteva zile, europarlamentarul PSD explică amenzile care se aplică în Franţa pentru persoanele care au comportament violent sau ultragiază forţele de ordine.

    "Iata pedepsele din Franţa afişate pentru delicte ca cele săvârşite de unii dintre “protestatarii” diasporeni, vineri 10 August 2018. Faceţi comparaţie cu pretenţiile lor cum ca au fost “deranjaţi” de gazele lacrimogene. Delictul comportamental, 7.500 euro 6 luni de închisoare, delictul de a fugi de un agent, 7.500 euro şi 2 luni de închisoare, iar ultragierea unui agent, 15.000 de euro, 12 luni de închisoare! În niciun caz “plângeri penale” împotriva agenţilor! Dar Franţa este o democraţie învechita, pe când Romania este una de “tip nou”, care e mai rea decât sub comunism ...", precizează Ioan Mircea Paşcu pe reţeaua de socializare.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim17 august 2018, 19:41 Faceti comparatia cu Franta insa gresiti. Draga domnule, Franta ca sa ajunga tara democrata de astazi i-au trebuit mai mult de o 100 de ani (incepand cu noiembrie 1848) asadar nu putem transforma Romania in 20-30 de ani la nivelul lor. Este nevoie de cateva generatii, sa se schimbe mentalitatea si multe altele. Sper ca veti intelege ce am vrut sa zic. Aline

      Ștergere
  7. Scumpa doamna,imi este mila de pruncii care se nasc si de copii nostrii, pt ca ei n au trecut prin viata ...acum cum o vrea Tatal Ceresc, noua nu ne ramane de cat sa ne rugam sa i ocroteasca si sa i ierte pe toti pacatosii , pt ca toti pacatuim cu voie si fara de voie, aceasta tara si toate tarile din aceasta lume ! Amin !

    RăspundețiȘtergere
  8. http://profetieavertisment.ro/mesaje/?numar=214

    RăspundețiȘtergere
  9. Un turn urias din lemn de peste 30 metri s-a prabusit peste un bloc la o ceremonie religioasa in Italia,parca aveati ceva cu un turn ca de fabrica

    RăspundețiȘtergere
  10. http://www.romaniatv.net/mobi/explozie-la-o-mare-rafinarie-de-petrol-evacuare-in-masa_435829.html

    RăspundețiȘtergere