joi, 2 august 2018

MILIONARUL DIN KUWEIT , DISPĂRUT ÎN ROMÂNIA , TRĂIESTE !


                 4 Septembrie 2015, ora 23,05 !

                               Dragii mei, 

 În această noapte dragii mei, în timp ce mă rugam, Cerul noptii se luminează si astfel ,văd spre spre Sud un Cer ca o dimineaţă devreme, precum si o rascruce de drumuri.
Văd o tânără femeie care tine o poză colorată în mâinile sale, iar in mijlocul grupului din poză, imi arata un bărbat după care ,dispare.
Iar acum ,cum priveam eu la Sud, văd pe partea dreaptă în faţa unei cladiri pe coltul strazii, care avea  o arhitectură foarte frumosa  si cu peretii vopsiti în grena-cărămiziu, cu ferestre inguste dar lungi, (dreptunghiulare)pe trotuar stătea un bărbat în vârstă.
Bărbatul purta un sacou negru, iar pe sub sacou avea o cămaşă pe fond alb, dar plina de bulinuţe roşii,sau ,putea fi chiar inimioare rosii;toată cămasa era cu acest imprimeu.
Acest bărbat avea părul alb şi lunguţ, păr zburlit si neîngrijit.
Chipul lui era palid, faţa alungită, avea ochelari fumurii si mari.
Il vedeam de la crestet în jos, până la talie.
Asadar, după felul cum se sprijinea pe partea dreapta, cred ca avea un baston în mâna sa dreaptă; iar mâna sa stângă a dus-o la frunte, deasupra ochilor,ca şi cum ar vrea să privească în zare. 


Familia cetățeanului kuweitian dispărut la Cheia oferă 10.000 de euro recompensă pentru găsirea acestuia
Mohamed Ta Albaghli, cetăţeanul de 79 de ani din Kuweit, dispărut pe 5 august din staţiunea prahoveană Cheia, tot nu este de găsit. Familia oferă o recompensă de 10.000 de euro pentru indicii concludente în anchetă, scrie Adevarul. Bărbatul a fost căutat cu salvatori şi voluntari în pădurile din staţiune, însă fără rezultat, astfel că ancheta a fost preluată de Poliţia Prahova care nu exclude nicio ipoteză privind dispariţia acestuia.
Acest om era dezorientat ,şi nu stia ce este cu el si incotro s-apuce.
Deci, vedeam doar clădirea, pe acest om din faţa clădirii stând în picioare pe trotuar si privea trist si extrem de dezorientat cu mâna sa stanga deasupra ochilor acoperiti de ochelarii mari si fumurii.
Doar câteva clipe a durat totul, după care, a disparut la fel de tainic precum a si apărut.
Asadar dragii mei, acest om traieste, dar s-a ratacit pe undeva,sau chiar o fi fost luat de cineva după care, l-au îmbrăcat altfel decât portul său ,şi l-au lăsat ca să plece pe strazi.
Veti vedea că acest om va fi gasit la un moment dat, căci nu degeaba mi s-a arătat.
Dragilor, să lăsăm pe Bunul Dumnezeu si pe Maica Domnului , ca să hotărască ziua si ceasul când va fi descoperit acest om.
                                Cu dragoste, Maria.

4 comentarii:

  1. Poate cineva vede doamna Maria acest mesaj si il gasesc pe bietul om.
    Doamne ajuta sa fie gasit cat mai repede cu putinta macar pentru familia lui care sunt tare ingrijorati. DOAMNE AJUTA LA TOATA LUMEA.CU DRAG DOAMNA MARI

    RăspundețiȘtergere
  2. E greu de gasit,toti batrinii seamana.Daca o mai fi traind?

    RăspundețiȘtergere
  3. Poate domnul milionar nu mai vrea acasa se simte mai bine in Romania decit in tara lui la pirjoleala si caldura de acolo.Poate vre sa stee linistit fara sa fie deranjat. La asta poate nu sau gindit.

    RăspundețiȘtergere
  4. poate la 47-50C nui mai prieste. https://www.meteoblue.com/ro/vreme/prognoza/săptămâna/kuweit_kuweit_285787

    RăspundețiȘtergere