vineri, 24 august 2018

DE AVERTISMENTE TOT ATI AVUT PARTE !


                                             
                                     Noapte de 23 -24 August 2018,ora 1,25 !


                                          Dragii mei,

În timp ce scriam la articolul anterior, aud un glas care spune dezamagit foarte,asa:

                  Avertismente ?
           De avertismente tot ati avut parte."

Clipă în care, vad o incapere intunecoasa inspre Apus,iar aici ,vad un barbat posomorat care, tocmai citise un ziar si-l aruncase trist pe un scaun.
Prima pagina a ziarului continea poza din acest articol,pe care l-am scris acum cateva minute.
Asa cum spuneam adeseori,DUMNEZEU S-a maniat pe Fiii Săi ,iar acum ,suportam consecintele pacatelor noastre.
Iata:


FURTUNA PUTERNICA ,FURTUNA APOCALIPTICA , ÎNSPRE SUD SI SUD - EST !

                  Noapte de 23 -24  August 2018,ora 23,52 !

                                       Dragii mei,

În aceasta noapte in timp ce scriam la articolul anterior,desi eram cu ochii pe monitor,vad in spatele meu,inspre Est,vad cum Cerul de ziua s-a intunecat iar de jos de pe Pămant,toate zburau prin aer. 
Un vant extrem de puternic purta tot si toate prin aer.
Acoperisurile caselor erau luate de vant si purtate prin aer, de parca ar fi fost un fulg.
La doar cateva secunde dragilor,vad si-nspre Sud cum de jos de la Pămant s-au format pereti negri albastrui,pereti de furtuna uriasa ce părea ca se uneste cu,CERUL de aceeasi culoare.
Asa precum actioneaza Tsunami,tot la fel vedeam si eu ceea ce se petrecea.
Iata imaginile cu aproximatie:

Imagini pentru tsunami imaginiImagini pentru tsunami imagini.

Aud glas care spune asa:

               "Furtuna mare de tot!
              Furtuna puternica ."

Iar ceea ce vedeam,parea desprins ca dintr-un film de groaza.
Valuri mari de apă, vant extrem de puternic si intuneric din pricina valurilor imense de apa. Sau cel puţin ,asa păreau ca sunt valuri imense.
Vom auzi Prieteni de astfel de Furtuna si Furtuni apocaliptice, ce ne sunt date noua de BUNUL DUMNEZEU ca sa ne amintim de El, ca sa ne indreptam si sa ne intoarcem la EL cu toata fiinta noastra.
Prieteni dragi, sa ne rugam la Bunul Dumnezeu si la Maicuta Domnului ca sa nu-si intoarca Fata Sa de la noi Fiii Săi, ci sa ne ajute cu mila si cu dragostea Sa, in fiecare clipă a vietii noastre.
DUMNEZEU ne cere doar Dragoste,iar noi trebuie sa daruim Dragoste ,ca sa putem fi păziti si ocrotiti de tot raul si de tot necazul,Amin.
                                                  Cu dragoste,Maria.
P.S.



Acum 1 zi - STRIGĂT !!! ESCROCII NU AU LIMITE ! NU CUMPARATI AMULETE SAU CARTI CU RITUALURI , TRIMISE DE ESCROCI IN NUMELE MEU !
 Prieteni dragi,

La SALA DALLES -ANTICARIAT ,am lasat cateva CARTI din toate cele 3 volume.
35 lei ROMANIA VIITORUL al DOILEA IERUSALIM :
Fotografia postată de Maria Ghiorghiu..
15 lei VIATA EXTRATERESTRA :

Fotografia postată de Maria Ghiorghiu..
28 Lei primul volum din 2016 :

https://1.bp.blogspot.com/-hygcXuHRA-w/V7oIhxgiXoI/AAAAAAAAAEQ/J-58X6g3fskjoLAy8-aH65tX4fJIVgyOgCLcB/w530-h374-p/14111967_650437155116702_1428354742_n.jpg.

DONATORII sunt rugati sa sune  la 0747226236 si vor primi toate CARTILE absolut GRATUIT !
Cititorii si doritorii pot suna tot la cest numar pentru a ne da toate datele,ca sa le trimitem CARTILE dorite prin posta sau fan curier.

Si totusi ,daca nu ati reusit sa ajungeti la LANSAREA din 11 - 12 august,puteti merge ca sa va procurati CARTILE dorite de la ANTICARIAT.
Deasemenea,ma puteti suna la 0747226236,pentru COMANDA CARTI,sau imi puteti scrie in privat pe Facebook : Maria Ghiorghiu.ro ,si pe maill : mariatecuci61@yahoo.com.

Va multumesc din inima !
Cu dragoste,cu iubire si cu aleasa recunostinta pentru voi toti cititorii Blogului DUMNEZEU EXISTA -MARTURII ,dar si pentru toti Prietenii de pe FACEBOOK si nu numai.


Iata dragilor si site/ul pe care puteti comanda Cartile:
https://adevarulduhuluisfant.ro.
Dati clik pe - dreptunghiul in care scrie Comenzi.
Iata:












101 comentarii:

  1. s-a tot scris si avertizat si la posturile de radio si tv-lumea merge pe fagasul ei-am stricat echilibrul pamantului vom trage ponoasele

    RăspundețiȘtergere
  2. Doamna Maria Bunul Dumnezeu sa ne apere
    Este groaznic ce ati vazut si auzit.
    Sa ne apere Dumnezeu si Maicuta Domnului. Cu mult drag

    RăspundețiȘtergere
  3. Este timpul lui Ilie va începe sa se miste între națiuni cu semne,minuni si miracole.El vine cu reformarea,restaurarea si renasterea națiunilor pentru ai întoarce la căile adevarate ale Domnului...Si poporul roman va fi reformată si ridicata la un rang foarte mare intr-o perioada scurta de timp.Duhul lui Ilie va transforma lucrurile pentru a trezi umanitatea.Vor fi furtuni apocaliptice si vartejuri de foc pentru a'si face cunoscuta prezenta sa..Si va lovi pământul ori de cate ori va dori..In curand isi va începe lucrarea si mireasa cu armata lui Iisus cei 144.000 mii de apostoli si sunt gata sa se ridice pe scena lumii.Pregatiti-va pentru marile schimbari a venit timpul lor.In fiecare oras,localitate,comuna si tara va fi auzit glasul lui Dumnezeu cum le va vorbi fiecaruia in functie de semnele si minunile care vor fi aratate .Va avea loc o trezire spirituala asa cum nu a mai fost de la începutul lumii.Vremurile zilelor din urma au venit.Sunt aici.
    monica meryah

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cei 144000 e specificat clar in cartea Apocalipsa lui Ioan ca sunt sfinti evrei!

      Ștergere
    2. Da de-ar incepe odata!

      Ștergere
    3. "144000 mii" inseamna 144 milioane. Si multe greseli gramaticale.
      Monica, esti tanara, cum de nu stii sa scrii corect?

      Ștergere
    4. 18:07Aici e o taina mare ,nu toti care sunt evrei dupa trup sunt evrei si dupa duh.Tot asa multi din cele 12 semintii ale lui Israel sunt nascuti la alte neamuri care nu sunt evrei dupa trup(e vorba de crestini)Iar cei 144.000sunt cei feciorelnici care nu s-au intinat cu femei(calugari)si acestia sunt alesi de 2000de ani .Orice interpretare alta decat in Apocalipsa este gresita !Multi purtatori de har s-au nascut in Romania dar acestia au misiune apocaliptica sa-i intoarca, alaturi de slujitorii bisericii(cei adevarati) pe ceilalti oameni la Dumnezeu pt A Doua Venire A Lui
      Hristos pe pamant moment crucial pt salvarea sufletelor.Pt aceasta spovedania rugaciunea si faptele bune sunt absolut necesare .Nu practicarea yoga si meditatia transcedentala sau alte practici necrestine sunt caile indicate de Hristos pt mantuire ci cainta pt pacatele facute si rugaciunea cu
      smerenie sunt primite de Dumnezeu.Cei ce cred ca intra in Imparatie prin alte cai sunt numiti de Hristos"hoti si talhari"care fura duh sfant.Hristos e "poarta cea stramta"prin care se intra in Imparatie dar cei mandrii si rai nu i se smeresc in fata Lui .Noi crestinii adevarati sa facem ceea ce ne-a cerut si sa ne rugam pt intoarcerea la Dumnezeu si a celor rataciti(aveti mare grija cu copii caci si scoala ii rataceste,si cu tinerii apropiati-i de Dumnezeu ca sa nu piara)!

      Ștergere
  4. Adevărat inclusiv dumneavoastră ați fost avertizata ca v-ați ridicat împotriva celui care lupta intru dreptate și adevăr și oricât de mare ar fi rușinea și oricât de mult ați jignita pentru El acceptați cu zâmbetul pe buze toate jignirile chiar și bătaie și moartea.caci El te va ridica la viața și va face înger puternic din tine și te va pune in oastea Lui pe care El însuși o conduce cu un toiag de fier calare pe un cal alb și îmbrăcat in haine de vizon alb ca și toți îngerii Lui.legiunea Lui numără 200000000 de îngeri toți puternici și nu are decât 4 îngeri care sunt subcomandat i atât.acestia sunt îngeri vântului.asa ca toată lumea a primit avertizare ca va plăti pentru împotrivire și neascultarea poruncilor Lui Dumnezeu între care una spune nu mărturisi strâmb împotriva aproapelui tău.pe tine te întreb chiar daca Dumnezeu nu vrea sa se afle încă adevarul tu ce alegi sa Asculți de cerința Lui sau sa respecți porunca Lui care este clară nu mărturisi strâmb împotriva aproapelui tău .

    RăspundețiȘtergere
  5. http://profetieavertisment.ro/mesaje/?numar=34%2C10%2C2%2C3%2C4

    RăspundețiȘtergere
  6. http://profetieavertisment.ro/mesaje/?numar=621

    RăspundețiȘtergere
  7. Fac pariu ca furtuna mare etc va fi uraganul din Hawaii care este așteptat de ceva timp. Pfff mare previziune. Ii mințiți pe toți cu porcarii dastea.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Adevarat 12:50! 👏👏👏👏👏

      Ștergere
    2. :) Ai observat ca mereu nu știe unde cand ca nu a văzut asta :))) ii ușor de zis mâine va fi un accident de mașină in lume sigur k se va întâmpla asta zilnic sunt sute de accidente pff :))) P.S Nu ii mai pupa asa mult in fund pe cei de la a3 psd. Deschideți ochii nu mai credeți ce zic trădătorii de Țara :(

      Ștergere
  8. http://profetieavertisment.ro/mesaje/?numar=651

    RăspundețiȘtergere
  9. http://profetieavertisment.ro/mesaje/25/avertisment-catre-omenire-pentru-a-intelege-adevarul/

    RăspundețiȘtergere
  10. http://profetieavertisment.ro/mesaje/?numar=1%2C11

    RăspundețiȘtergere
  11. Aceasta lume,a 5-a, se va sfarsi prin foc.Este scris in Cartile Sfinte si este un fapt stiut foarte bine de toti Initiatii.Adevaratii Initiati!Nimeni nu stie insa cand se va intampla.Dupa cum se prezinta situatia astazi,sfarsitul nu poate fi prea departe...

    RăspundețiȘtergere
  12. http://profetieavertisment.ro/mesaje/15/convertirea/

    RăspundețiȘtergere
  13. http://profetieavertisment.ro/mesaje/23/prigonirea-adevaratilor-vizionari/

    RăspundețiȘtergere
  14. indiferent de ce catastrofă va da peste România trebuie pregătită o forță strict secretă internă și externă de apărare pentru a contracara agresiunea externă.Va reamintesc că după revoluția din 1989(dezlipirea de sub jugul sovietic)popoare vecine și-au prezentat ulterior regretul că nu au ocupat părți din România.Primul mesaj primit de Maria în acest an era așa :Pisica neagră manca din țara noastră.Mai trebuie reamintit că am rămas singura țară unde nu s-a derulat Planul de la Malta din 1989,pentru România cu privire la pierderea Transilvaniei.Alte popoare lucrează și noi ne ținem de revoluții ce slăbesc puterea internă și se constată și multi spioni externi ajutați de trădători interni.In concluzie nouă ni se pregătește ceva.Fiti pregătiți să plângeți și în 2019 nu veți avea președenția Europei.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu noi ne tinem de revolutii, ci ei. Prostimea manipulata intrucat valorile ei sunt constituite din valorile stomacului-oricat de multe "diplome" ar avea, tot prosti si lacomi sunt. Asta pentru ca acum e revolutia "telectualilor" uniti cu golanii.

      Ștergere
    2. Si da, numai voia Domnului ne poate apara de sfasierea tarii.

      Ștergere
    3. 14.51 Care presedintie, cu Veorica?

      Ștergere
    4. An.14,51 si an.18,18,dreptate aveti!De ce oameni ca voi nu se unesc oare?-Atunci am fi fost ca natie altfel vazuti in lume si nu ne-am mai fi rusinat sa zicem ca suntem romäni!

      Ștergere
    5. Posibil toate acestea sa fie ca pentru toate astea lucreaza la greu ciolomada cu verneriada. nu se vede?

      Ștergere
    6. 18:18Ai perfecta dreptate prostii si parvenitii "telectuali"cu studii la Ff sau la distanta cu Bac-ul luat din "N"incercari si cu note intre5-6 acesti iubitori de chefuri si amante cu multe divorturi la activ acesti parveniti si incompetenti indiferent psd-isti, liberali,usr-isti pmp-isti acesti indivizi fara constiinta si competenta(cu unele exceptii) au vandut
      si au distrus tara.Primul lucru care tre uie facut e sa se nationalizeze bogatiile tarii sa fie cercetati cei care le-au vadut si toate averile care nu pot fi justificate sa fie confiscate sa fie expulzati strainii cu afaceri dubioase si cu comportamente antiromanesti(vezi m-dam Clotilde )Continuati va rog sa scoatem la lumina toate marsaviile acestor impostori care cred ca romanii sunt cu totii un popor de prosti si lasi.Nu nu suntem astfel am avut credinta ca toti oamenii sunt Oameni dar n-a fost asa.Iata focul s-a intetit si "mamaliga da sa explodeze"!PSNu vrem revolutie dar cei vinovati si incompetenti sa-si ia talpasita de buna voie ca sa nu se inflameze poporul mai tare si sa fie prea tarziu!

      Ștergere
    7. 22.48 atat vezi tu ca se intampla? De dragniada si valcoviada ce zici? Astia au pus gand rau tarii, nu mai nicio masura pana nu-si ating scopurile. De la revolutie nu a mai fost aruncata in spatiul public atata minciuna, atata ura, atata violenta din partea statului asupra propriilor cetateni. Ai o fixatie cu Iohanis, probabil esti un psd-ist care participa din plin la ciolaniada declansata de guvernul Veorica-Livache. N-am auzit ceva mai penibil decat tentativa de asasinat a lui dragnea. Asta crede ca are de a face cu o tara de prosti. E usor sa prostesti pe unii cu burtile goale, dornici de inavutie peste noapte prin mariri abuzive pe salarii si pensii. Tara nu are din ce plati acesti bani, nici acum, nici pe viitor. Sa va vad cand Romania o sa intre in incapacitate de plata, tot pe Iohanis o sa dati vina? Nu ma innebunesc dupa el dar in comparatie cu Dragnea si ai lui, este ca o gura de oxigen in vremurile astea tulburi.

      Ștergere
  15. Daca tai padurile si distrugi agricultura (ca industra e inexistenta) , un popor e in moarte clinica . In Austria, coala de hartie e o avere .

    Habar nu au romanii ca, sub operatiunea ,,pesta porcina '' se ascunde o mare invarteala : ce faci daca tu ai in scripte peste 100.000de porci care nici macar nu exista in realitate si vine un control de la UE ca sa verifice subventiile date pentru agricultura?..........pai organizezi un AUSCHWITZ al PORCILOR care extermina porci inexistenti....iei 10 milioane de euro pentru crescut porcii...si dupa aia inca 100 de milioane de euro pentru exterminat porcii....si ai rezolvat problema....ai scapat de porcii-fantome .

    Pregatiti-va ca urmeaza pesta oilor ca si acolo sunt subventii mari . Iar noi avem agentii mamut care fac incinerare si nu preventie .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Adevarat; au inventat gripa aviara si au distrus oricum, in mare parte, cresterea oilor.Prostie, ignoranta, complicitate?

      Ștergere
    2. Dragnea sa traiasca !!!

      Ștergere
    3. 19:23, esti obsedat aiurea de Dragnea.

      Ștergere
    4. Azi am trecut pe la Athenee Palace, n-am vazut nimic suspect, nu s-a uitat nimeni urat la mine. Pesemne ca Soros a renuntat la planul sau, s-a speriat de „dezvaluirea” lui dracnea si a lasat-o balta. :)))))))

      Ștergere
    5. Daca fac asa ceva atunci pedeapsa lui Dumnezeu ca cada asupra lor!!!

      Ștergere
    6. 21.06 ma tem ca dracnea e obsedat de bogatiile tarii si nu se lasa pana nu ne scoate din UE si NATO ca apoi sa ne dea pe mana lui Putin. E foarte grav ce se intampla! Acapareaza toata puterea in mana unui guvern analfabet cu scopuri marsave. M-am speriat cand am vazut ce expresie avea Dancila pe fata la ultima aparitie. Cred ca plange enorm dar n-are ce sa faca, a intrat in joc si trebuie sa joace cum ii canta dracnea.

      Ștergere
    7. Ma 02:13, globalistii tai sunt hotii Romaniei, ei sunt demoniaci si nu le ajung doar resursele Romaniei, vor mai mult si mai mult, de aceea inseala iar apoi subjuga tari. Nu amesteca pe Putin aici pentru ca psd nu este cu rusii, spre stupoarea ta. Asta cu rusii este o placa veche a voastra cu care vreti sa stricati imaginea psd-ului caci ii serviti pe globalisti. Daca in trecut v-ati folosit de aceasta placa acum nu va mai merge caci romanul s-a trezit si a inteles ca adevaratul dusman al Romaniei este UE cu slugile ei pervese, pentru ca lucarea Diavolului din Europa se numeste UE si are sediul la Bruxelles.

      Ștergere
  16. Cât va fi darul la nunta anului în politica românescă – Liviu Dragnea a invitat toți liderii PSD

    Surse apropiate au dezvăluit, pentru Bugetul.ro, cât vor plăti, în medie, invitații la nunta fiului șefului social-democrat. Potrivit surselor Bugetul.ro, în medie, nuntașii vor plăti 5.000 de euro.

    „Chiar dacă unii vor plăti mai puțin, cam 5.000 de euro va fi media. E șeful cel mare din PSD și toți vor să se pună bine cu el”, ne-a spus o persoană care a dorit să rămână sub protecția anonimatului.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 18.55 numai mafiotii fac asemenea nunti faraonice.Are bani din cresterea economica sau din salariul de bugetar? Chiar nu va intereseaza aspectul asta?

      Ștergere
    2. Dar de nunta ficei lui basescu a-ti uitat?a ajuns si divortata ca tot e la moda...

      Ștergere
    3. "Casa de Piatra , Sanatate, Viata lunga cu copii multi si bucurii pentru tinerii miri.

      Ștergere
    4. 22.43 nu-mi amintesc sa fi invitat atata lume! Nu sufera comparatie dar nu-i tin partea. Basescu nu s-a transformat in dictator, a plecat cand si-a terminat mandatul. Asta, deacnea, n-o sa se dea dus asa usor. Trage Romania in jos, deja ne-a facut de ras prin „zicerile” iresponsabile. Sper sa-l dea cu totii in judecata pentru prostiile fara acoperire pe care le arunca pe gura. Cu dracnea si valcov, doi infractori + tariceanu, ne paste o mare dictatura.

      Ștergere
    5. 2.09 Reteaua Teleorman e intinsa in toate institutiile statului impreuna cu reteaua lui Stanescu . Au infiltrat taranoi din provincie pe posturi cheie , sunt adusi detasati cu salarii de 12.000 lei pe luna , cazare in Bucuresti sa frece menta .

      Ștergere
    6. 14:26, dupa tine ar fi mai buna reteaua soros, asta daca tot aiurezi si ai in cap retele.

      Ștergere
    7. 19:12, tu ii ai in fata ochilor pe cei din tele(orman) si spui ca nu e adevarat?! Tu ai orbul gainii. Uite asa functioneaza hipnoza in masa. Sunteti cobaiul perfect! Iti doresc sa ajungi sa ai nevoie de ceva(un act etc.) si sa te lovesti de un functionar din statele unite ale teleormanului, cocotat pe un scaun... Sa vezi cum te va plimba din rai in iad, pe banii tai, de o sa-ti blestemi si laptele care l-ai supt.

      Ștergere
    8. 22:51, vezi ca tu ai orbul gainii marca soros. Pe voi v-au hipnotizat slugoii lui soros care va intarata aiurea prin ong-urile finantate de acest globalist, ong-uri care normal ar trebui scoase in afara legii asa cum au facut si alte tari care au observat la timp ce se intampla si cum actioneaza acest globalist.

      Ștergere
  17. pai daca ar fi asa, ar trebui sa taci, ma gandesc.

    RăspundețiȘtergere
  18. foarte adevărat ce spune an.15.03,sau poate am deranjat cu cresterea economica a ROMÂNIEI....

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 20.19 Cresterea economica e pe consum , nu pe investitii . Subventiile sunt miza ! Se incheie exercitiul financiar 2020 si vin controalele de la U.E. peste cei care gestioneaza fondurile din agricultura : APIA si AFIR.

      Ștergere
    2. 20.19 sa stii, asta-i deranjeaza pe toti, „cresterea economica” a Romaniei! :))))) De aia nu avem noi drumuri asfaltate, spitale, scoli si bani in buzunar.Nu vrei sa-mi platesti tu facturile din „cresterea economica”???

      Ștergere
    3. 22:30, un lucru bun nu se intampla peste noapte. Ai rabdare. Nu putem avea totul cat ai pocni din degete. Esti figura tu.

      Ștergere
    4. 00.33 Nu nu pocnim din degete, dar trecura 30 de ani , mai ne trebuiesc 100 , rabdare sa fie , ca in rest ...Sa traiti bine !!

      Ștergere
    5. 00.33 cand te conduc hotii si analfabetii nimic nu poate merge bine intr-o tara pentru ca porneste de la premise gresite bazate pe fals si minciuna. Nu mai astepta „binele” promis de dragnea, nu asta este scopul lui ci acapararea puterii pe toate palierele in asa fel incat nimeni sa nu mai sufle in fata lui iar el sa scape de puscarie dar sa puna mana pe toate resursele tarii. Face declaratii iresponsabile care ne strica relatiile cu toala lumea din afara. Ti se pare o persoana demna de increderea ta?

      Ștergere
    6. 14:23(30), abia de acum vor incepe lucrurile sa se miste in bine. Nu mai blama acest guvern, caci este singurul care actioneaza in favoarea romanilor.
      Cata vreme Guvernul acesta nu face jocul UE (cu riscul ca il balamti voi globalistilor), Romania este pe drumul cel bun, caci Romania nu are nevoie de aservire la straini. Chiar daca momentan nu avem prea multe, primul pas spre bunastare este oprirea actiunilor UE in Romania, caci aceste actiuni sunt de interes strain. Cand ajunge strainul stapanul tau, romanule, este grav. Sa nu mai acceptam stapaniri straine niciodata. Am avut destui stapani straini, numai in Transilvania a facut ravagii Imperiul Austriac, de exempul. Au furat destul aur caci toate castelele lor sunt poleite cu aur furat din Ardeal. Destul.

      Ștergere
    7. 19:39Foarte lucid.,f.adevarat ce spui .Doamne ajuta sa se lumineze si cei orbi ca sa nu mai fie uneltele strainilor caci ei fara sa-si dea seama au devenit dusmanii Romaniei nu a lui Dragnea si psd ci fiind manipulati si plini de ura au devenit unelte ce actioneaza contra binelui propiului popor.PS.Cercetati-va inima si constiinta si scoateti ura de acolo!

      Ștergere
  19. Doamna Maria ma uit pe acest blog si vad cum uni din semeni nostri vorbesc mai putin frumos la adresa dv.
    Ma rog la bunul Dumnezeu si Maicuta Domnului sa vada cu ochi lor ca ceace spuneti este adevarat.
    Astazi amcitit din vol.II aproape tot nu ma induram sa las din mana aceasta sf. Carte cu minunile traite si vazute de dv. doamna Maria am citit si am plans pentu tot ce ati scris ce ati vazut si auzit.
    Daca esti din piatra si tot se intimpla ceva cu sufletul din tine.
    Doamna Maria va scriu cu lacrimi oare Bunul Dumnezeu la cata rautate este ne mai alege pe noi?
    Ma bucur din tot sufletul ca am reusit sa va descopar si sa pot da ma bucur de toate minunile pe care dv.doamna Maria le aduceti pentru noi poporul roman.
    Pacat ca mai sunt oameni care nu cred in cea ce dv. spuneti.
    Doar atat vreau sa le spun nu e prea tarziu cititi ce a scris doamna Maria si s-ami spuneti pe urma ce simtiti.
    Va rog nu mai jigniti acest om al lui Dumnezeu faceti un mare pacat.
    Am trait multe am vazut multe si credeti-ma nu gasiti nimic mai frumos si mai benefic pentru suflet in aceste vremuri tulburi.
    Bunl Dumnezeu s-a va binecuvinteze doamna Maria si din suflet va doresc sanatate putere si rabdare ca dragoste de Dumnezeu aveti cat toata lumea la un loc. Va pup si va imbratisez cu mult drag. DUMNEZEU SA AJUTE LA TOATA LUMEA

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 21.50 mai termina cu „omul tau al lui Dumnezeu”! Daca vrei sa crezi in povesti SF nu ai decat! Nu mai acuza lumea aiurea pe blog!Mai deschide-ti mintea aia si lasa antena 3 ca nu mai poti judeca limpede!

      Ștergere
    2. Auzi, mai, 21:50! Stai prost cu nervii. Esti sluga perfecta.

      Ștergere
    3. 02:03 Oamenii de la sate au o sensibilitate mai speciala, sunt mai creduli .

      Ștergere
    4. 02.44 dar n0ar trebui sa aiba drept de vot, prostia lor ne costa pe toti.

      Ștergere
    5. 00:54, nu fa pe nimeni prost caci nu ai acest drept.

      Ștergere
  20. Părintele Porfirie: „Apocalipsa a fost scrisă ca să nu se petreacă”
    Părintele aseamănă timpul de acum cu cel trăit în anii de dinaintea venirii lui Iisus.

    Într-o vreme când din ce în ce mai mulți oameni simt nevoia, din cauza crizelor care îi afectează, să cerceteze evenimentele eshatologice ca cele descrise în Apocalipsa Sfântului Ioan Teologul, dar și acele lucruri făcute cunoscute prin harul Domnului profeților, părinților Bisericii și sfinților din zilele noastre ca părintele Paisie Aghioritul, trebuie totuși să luăm în seamă și părerea părintelui Porfirie și să înțelegem de ce un așa mare om al timpurilor noastre, în timp ce știa foarte bine ce trăim noi acum și care este sursa, a evitat să vorbească despre aceste lucruri.

    Trebuie să ne punem întrebarea de ce părintele nu a vorbit despre ceea ce ne așteaptă, ci a făcut cunoscute doar câteva lucruri. Esența gândirii părintelui Porfirie a fost aceea că oamenii au nevoie să crească și să se întărească din dragostea pentru Creatorul lor, printr-o relație de tipul celei dintre copil și părinte, și nu din frica de ceea ce va veni. Pentru că unitatea, care a fost cel mai mare dar dat de Hristos Apostolilor Săi, poate fi menținută când copilul este unit cu Tatăl său prin dragoste și nu prin teamă.

    Părintele aseamănă timpul de acum cu cel trăit în anii de dinaintea venirii lui Iisus. Ce era atunci? Era o pax romana la conducere, idolatrie și o preoție însetată după putere, falsă, fără a aduce beneficii, ci mai degrabă una ce depărta pe oameni de Dumnezeu. Și, în final, erau și o mână de oameni buni și curați la suflet. Toate acestea descriu în detaliu ceea ce se întâmplă astăzi și repetarea lor ne va pune într-un mare pericol.

    Înainte de Hristos existau proorocii despre venirea Sa precum și avertismente de pocăință pentru oamenii aleși ai lui Dumnezeu, ca în cazul lui Iona și al cetății Ninive. Aceste proorocii au fost trimise de El pentru acești oameni curați ai fiecărui veac, puțini la număr, cum am spus mai devreme, pentru că ei au vrut să primească mesajul și au știut ce să facă.

    Părintele Porfirie a acționat având asta în mintea sa, chemând oamenii să se apropie din dragoste și nu din frică de fapte îngrozitoare.

    El știa dar nu s-a arătat c-ar ști. Vorbea laconic și cu înțelesuri ascunse, înțelegând că în zilele noastre există un mare gol între spiritualitatea oamenilor din Sfântul Munte și cei din lumea ce îl înconjoară. De aceea a trimis un om la părintele Paisie Aghioritul, să-l oprească să mai vorbească despre Antihrist, despre semnul său, despre războaiele iminente etc.

    Nu pentru că era greșit ceea ce primise părintele Paisie prin luminare Dumnezeiască, ci pentru că lumea nu se afla la un nivel spiritual la care frica să nu aibă un efect practic și în care singura apropiere necesară să fie dragostea.

    Dacă omul iubește pe Dumnezeu, atunci El, când oamenii se schimbă, schimbă istoria. Ca în cazul cetății Ninive.

    Același părinte Porfirie, în ultimele sale zile, apăsat de degradarea morală și nenorocirea în care ne găsim, spune ucenicilor săi: „Tu ai o haină, fii căpetenie peste noi” (Is. 3, 6). Asta descrie situația de acum. Aceeași situație a „vechiului Israel” și a „noului Israel” și aceleași simptome.

    Aici pierdem întreaga esență. Războaiele, calamitățile și evenimentele viitoare sunt ultimul remediu al apostaziei oamenilor, de aceea părintele ar spune: „Apocalipsa a fost scrisă ca să nu se petreacă”.

    RăspundețiȘtergere
  21. Apocalipsa are ca scop punerea în alertă și ca s-o evităm trebuie să ne unim cu Hristos. Acesta este tratamentul pentru cei bolnavi, pentru că dacă boala avansează, evenimentele Apocalipse vor fi amputarea aplicată de doctor atunci când apare cangrena.

    Părintele Paisie a spus același lucru pelerinilor care au venit la el speriați de evenimentele viitoare și când a fost întrebat de vremea când se va pogărâ mânia lui Dumnezeu: „Trebuie să cerem ca să vină mila și nu mânia Sa”. De asta au nevoie oamenii. Dacă fiecare dintre noi acționează singur și fără Hristos, sigur că ne vom merita plata.

    În ultima noapte, Hristos s-a rugat pentru jumătate de oră și a spus: „Ca toți să fie una”. Același Duh Sfânt s-a rugat și prin părintele Porfirie pentru unitatea în Hristos a tuturor creștinilor și pentru întreaga umanitate, ca suferințele apocalipsei să nu vină.

    RăspundețiȘtergere
  22. poate suna cunoscut faza cu ha ha ha https://www.mediafax.ro/politic/mesajul-transmis-de-iohannis-liberalilor-reuniti-la-sibiu-orban-e-prietenul-meu-eu-vreau-guvernul-meu-cu-care-sa-pot-sa-colaborez-presedintele-intrebat-daca-se-teme-de-suspendare-ha-ha-ha-17474815

    RăspundețiȘtergere
  23. https://mariaghiorghiu.blogspot.com/2018/05/lumea-il-vrea-pe-antihrist.html

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. da, 22.11 lumea, adica romanii il vor pe antihrist care este dragnea. Ca acum nu a fost niciodata asa de rau.

      Ștergere
    2. 02:25, dar tu esti fixat omule, ti-au pus un program de tip virus in caputzul tau si singur aberezi, nu mai trebuie sa intervina stapanii tai, caci esti precum un robot programat.

      Ștergere
  24. APEL CĂTRE COMPATRIOȚI

    Distinși compatrioți, iubitori de Neam și Țară! Sunt col(r).prof.univ.dr.ing. Marian RIZEA, cadru didactic titular al Universitații Ecologice București și asociat al Universității de Petrol și Gaze Ploiești, membru al DIS-CRIFST –Academia Română, plătitor la zi de taxe și impozite,
    …Fac un APEL cetățenesc disperat la toți cei ce simt, gândesc și actionează româneste!
    Vreți să dăm GUVERNUL JOS??? HAIDEȚI SĂ O FACEM, DAR DEMOCRATIC, PRIN VOT, NU PRIN VIOLENȚE!!!
    Ceea ce se întâmplă în aceste zile prin deturnarea mitingului DIASPOREI de forțe oculte interne și externe spre violență și instabilitate, este O MARE RUȘINE și O MARE PATĂ pe obrazul României CENTENARE!
    În loc ca românii să se bată cu jandarmeria în stradă, mai bine ne-am uni forțele și am demonstra ferm față de încercările unora de a ne FURA LEGAL BOGĂȚIILE TĂRII. Consider că aceste turbulențe sunt create in mod intenționat pentru a abate atenția poporului român de la adevăratele probleme ale ȚĂRII. LEGEA OFFSHORE, votată cu chiu cu vai de aleșii neamului, intr-o formă acceptabilă, este retrimisă în Parlament de către Președintele instigator care ar fi trebuit sa fie un mediator echidistant și apărător al intereselor României( a jurat cu mâna pe Biblie iar nerespectarea jurământului nu rămâne nesancționat de Autoritatea Divină).
    HAIDEȚI SĂ IEȘIM ÎN STRADĂ și să susținem o LEGE OFFSHORE mai bună, mai în interesul românilor.
    Experții Academiei Române să-și spună un punct de vedere explicit despre această lege. Este inadmisibil ca vecinii noștri unguri să ne râdă în față și să ne spună că nemaiavănd industrie, noi românii trebuie să le dăm lor gazul/hidrocarburile din Marea Neagră!!!
    Să cerem ferm guvernului României să renegocieze contractual cu OMV așa cum este prevăzut în HOTÎRÂREA APROBATĂ DE SENATUL ROMĂNIEI în ședința din 13 decembrie 2006, înclusiv renegocierea redevențelor.(A se vedea in anexă Raportul pe care l-am publicat în cartea PETROL, DEZVOLTARE ȘI (IN) SECURITATE- Ediția a II-a- Editura SIPG- București,2008).
    Să cerem ferm guvernanților ca rafinăria ARPECHIM să fie răscumpărata de la OMV –PETROM și repusă în funcțiune, nu lăsată să ruginească pentru a fi tăiată la fier vechi. Este posibil ca România, care în 1989 avea în funcțiune 10 rafinării( Combinatul petrochimic BRAZI, Combinatul petrochimic PITEȘTI, Combinatul petrochimic MIDIA-NĂVODARI, RAFINĂRIA 1 Ploiești, VEGA, Rafinăria CÂMPINA, DĂRMĂNEȘTI, Rafinăria SUPLACUL de BARCĂU, Rafinăria ONEȘTI,Combinatul Petrochimic TELEAJEN-Ploiești), acum în an aniversar CENTENAR, să nu dispunem de nici o rafinărie iar petrolul românesc să plece spre AUSTRIA?
    Să solicităm conducătorilor da azi și de mâine să repornescă OLTCHIM-Rm.Vâlcea.
    Să cerm aleșilor să înceapă urgent demersurile legale pentru preluarea combinatului de îngrășăminte chimice care a apartinut omului de afaceri Ion Nicolaie, aflat în insolventă…
    Să cerem guvernului să dezvolte rețeaua de distribuție a gazelor naturale în toată România, ca tot românul să se bucure de gazele din Marea Neagră care vor pleca prin gazoductul BRUA( cea mai mare investiție de infrastructură energetică post-decembristă) spre Ungaria și Austria!!!
    CĂTE LOCURI DE MUNCĂ S-AR CREA???!!! GAZUL DIN MAREA NEGRĂ ȘI PETROLUL ROMÂNESC AR FI PRELUCRATE ÎN ȚARĂ NU DATE DEGEABA STRĂINILOR!!!
    Un alt obiectiv major este acela de a revitaliza, pe baza unor studii și strategii smart, sectorul industriei de minerit și al metalurgiei neferoaselor(aur, argint, cupru, etc.)

    RăspundețiȘtergere
  25. Am dat pe nimic, petrolul, gazele naturale, pădurile, apa, pământul apărat cu viața de străbuni, forța de muncă a plecat, mințile luminate sunt ademenite în occident, am vândut flota, am privatizat/distrus metalurgia , industria grea, chimia, cercetarea, am pus la pământ sănatatea, învățământul, industria meșteșugărească, turismul, etc.,etc., etc.
    AJUNGE!!!! TREZIȚI-VĂ ROMÂNI!
    Vom discuta zile întregi despre mitingul însângerat din acest august încrâncenat, vom sparge televizoarele cu privirea, vom găuri fotoliile asistând la discursuri tembele ale unor asa-ziși formatori de opinie( în fapt niște pupincuriști dornici de a-și rotunji conturile), și nu vedem care sunt problemele reale ale ȚĂRII.
    Legea offshore este o lege cu bătaie lungă, cu impact MAJOR asupra economiei României și a viitorului copiilor și nepoților noștri. NU STAȚI PASIVI!!! Viitorul României se hotărăște ACUM.
    Securitatea și independența energetică a ROMÂNIEI sunt mai importante decât luptele efemere pentru putere. ROMĂNII și urmașii noștri sunt mai importanți decăt tagmele politice aflate vremelnic și întâmplător la PUTERE!
    Dacă simțiți, gândiți și trăiți românește, haideți la ACȚIUNE, distinși COMPATRIOȚI din țară și din afară!!!
    Rog retransmiteți acest APEL tuturor prietenilor și cunoscuților. La CEAS ANIVERSAR CENTENAR, avem datoria să ne batem pentru binele nostru și al urmașilor noștri, NU SĂ NE BATEM CA PROȘTII ÎNTRE NOI, iar adversarii să-și facă jocurile ajutați de cozile te topor și tradătorii de neam și țară.
    Doamne, OCROTEȘTE ROMÂNIA.
    Marian RIZEA, Ploiești, tel.0722 217 156,
    data 12.08.2018, orele 23,30

    RăspundețiȘtergere
  26. Marioara surioara.calul alb din apocalipsa inseamna. Adevarul,unul singur,vesnicul . Adevar. Un utopist,cel fara de pacat din cei 33 de fíí ai . Tatalui. Ceresc ne-a spus. Eu sunt . Calea. Adevarul si. Viata,si nu îl credem nici acum pe,. Iisus.. Fiul . Lui. Hristos. Fiul. Lui. Dumnezeu,. Ler. Dumnezeu din colindele romanesti. Ler. Dumnezeul nostru cel adevarat este. Unicul. Dumnezeu al romanilor! Pe acesta sa . Íl cinstim. Cat despre cei 144 000 de mii.nu va fii nici macar unul din neamul evreiesc! Calul alb íi neamul romanesc ortodox! Sa nu se amageasca cumva mai marii din bor ca ei vor fii calare,ei vor calaríi haldele gunoiului ecumenist. Marioara surioara,mireasa . Lui. Hristos,pupici de la fratiorul tau. Ílie care trebuia sa vie.Introduceți comentariul dvs...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nea Ilie, tu esti cel ca va schimba lumea?
      Ce spune ingerul tau pazitor despre alcool?

      Ștergere
    2. 08.31 spune ca il inspira :))))))))))))))))))

      Ștergere
    3. 14:32, si il abureste ca pe unul care o vede prima data. 😹😹😹😹😹😹😹😹😹😹😹😹😹😹😹
      Fratele si sora... Hmmm...
      😹😹😹😹😹😹😹😹😹😹😹😹😹

      Ștergere
    4. Tare as vrea sa va vad fețele tuturor celor de pe blog, cred ca am avea mari surprize. Unele ar parea venite direct din pesteri, mai lipseste bâta ca sa fie autentice.

      Ștergere
  27. Un român din US Army despre PROTESTE și INTERVENȚIA JANDARMILOR. „Nu regret că am votat cu Iohannis, însă sunt profund dezamagit de INCOMPETENȚA si LIPSA de „LEADERSHIP” a acestuia”

    Un membru al US Army, Mihai Jurcau, și-a exprimat opinia cu privire la evenimentele recente din Piața Victoriei, mai exact, mitingul anti-PSD.

    „Stau departe de polemica politica mai ales pe FB dar…

    Nu stiu ce vad altii, insa eu ce vad sunt niste huliganii care nu reprezinta deloc nici o clasa sau opozitie civica si politica, si mai mult nu cred ca acei burtosi fara tricouri si cu masti, reprezinta Diaspora.

    Ca si membru al US Army si facand parte si dintr-o unitate de Politie Militara (care pe deoparte se ocupa si cu operatiuni de „Crowd/Riot Control) din cele vazute in imaginile de la TV (si m-am uitat chiar la canalele „anti-sistem”), jandarmii au actionat mai mult decat decent.
    Trebuie sa fi un total ignorant sau sa nu ai habar deloc de procedurile de operare a unei unitati de Riot Control, sau cel putin a metodelor de operare a fortelor de ordine sa sustii ca Jandarmii sunt instigatorii.
    Cand ai huligani care intra ilegal in muzelul Antipa, cand vezi ca se arunca cu pietre, bate, cutite, femei jandarmi batute si lovite cu picioare, dat foc la masini, eu zic ca Jandarmii au actionat mai mult decat decent. In contrast, si pe deoparte din ce am vazut, se vedea clar ca multi dintre acei jandarmi nici nu aveau pregatirea tactica sau poate nu aveau ordinele necesare sa mobilizeze si sa retina acei instigatori.

    RăspundețiȘtergere
  28. 2.
    Gaze Lacrimogene? E OK. Trece dupa o zi, doua … si va zic asta de la unul care 6 ani la rand in fiecare an a luat cate un jet direct in ochi, si asta in „Mandatory Training” de la o distanta fixa si directa de 20 de inci (50 de cm)

    Mai mult, avem si un presedinte care pe zi ce trece se dovedeste a fi un lider nu slab, ci foarte slab. Sa zicem ca au fost momente in care jandarmii au facut exces de zel, insa sa condamni actiunile jandarmilor si sa arunci toata vina pe ei, fara a condamna acei huligani mi se pare absurd. Acest om, care se pretinde presedinte se dovedeste tot mai mult ca e rupt de realitate.

    Nu regret ca am votat cu Iohanis, insa sunt profund dezamagit de incompetenta si lipsa de „leadership” a acestuia.

    Nu ma regasesc in filozofia si politicile PSD-iste (economice, sociale, etc), si sunt absolut dezgustat de pregatirea si prestanta guvernantilor, insa nu voi sustine niciodata o opozitie plina de vorbe demagogice care nu aduce nici o alternativa concreta, nici o propunere viabila, care sa fie sustinute legal si constitutional.

    O vorba in politica de opozitie in SUA spune ca „pe timp de opozitie marii lideri isi asuma responsabilitatea si gases solutii, liderii slabi si falsi blameaza.”

    Da…dau vina pentru esecul acestui miting, opozitiei inexistente in Romania si mai ales asa zisilor lideri ai acesteia. Schimbarea unui sistem nu se face prin actiuni violente si demagocice, care sunt in esenta actiuni ale unor emotii si ale unor frustrari, semne evidente alea unor lideri slabi. Schimbarile se fac prin argumente concrete, si actiuni civice si politice sustinute legal si constitutional, planificate pe termen lung.

    Romania da dovada inca o data ca duce o lipsa acuta de lideri puternici care sa vrea sa cladeasca un sistem si un proiect pe termen lung.

    O parte din aceasta se datoreaza si faptului ca la noi niciodata un lider isi propune sa creeze alti lideri. Unul dintre liderii mari care mi-au ramas in minte, si sub care am lucrat in US Army imi spunea ca atunci cand subordonatii lui vor ajunge sa fie in pozitia lui, sau mai mare, atunci aceasta ii va valida ca el este un lider bun. El nu vroia sa formeze urmasi, vroia sa formeze lideri.


    La noi se pare ca e tot un sistem opozant bazat pe „emotie” , blamare, nimic concret … Acesti opozanti se pot manipula si controla cel mai usor. Comunistii si Hitler actionau pe sistemul asta ca sa poata controla majoritatea. Hitler zicea: „Folosesc emotia pentru cei multi, si ratiunea pentru cei cativa.”
    Adica – E foarte usor sa uiti ratiunea unui argument sau a unei legi, daca esti coplesit de emotii venite din dialoguri demagogice. In final, cei cativa vor fi prea putini (si coplesiti de cei multi) sa isi mai expuna sau sa isi faca auzit punctul de vedere sau alternativa.


    Inca o data… Unde sunt liderii opozitiei? Unde sunt alternativele alea concrete?

    „A leader knows the way, shows the way, goes and walks the way” — este una dintre vorbele care nu am sa le uit niciodata care le-am auzit de la primul meu Comandant.

    „Un lider stie calea, arata calea, si merge/umbla calea” … si as mai adauga. „Finishes the Mission” ( indeplineste Misiunea).

    Aratati-mi va rog unul de la oricare organizatie politica din opozitie care a facut asta in seara asta.


    Imi pare rau de cei care vroiau sa organizeze si sa faca din acest miting o manifestare civica organizata cara sa transmita un mesaj democratic, imi pare si mai mult rau ca imaginea celor care sunt plecati in afara si care lupta in continuare prin argumente logice si documentate a fost patata, dar imi este sila de cei care inca cred ca poti schimba un sistem cu injuraturi, acte de huliganism si doar atat.

    RăspundețiȘtergere
  29. 3.
    Decat sa ne epuizam energiile cu „proiecte de lege” de astea din 7 litere gen „Puie MSD” , si a blama in continuare actuala guvernare, mai bine ne-am uitat la jalnicele alternative pe care le avem, si am incepe sa cautam adevarati lideri care sa vina cu proiecte concrete si care sa fie solidificate si construite pe termen lung…si mai ales, lideri care SA CONDUCA DIN FATA.

    Daca ne luam dupa vorbele lui Dimitrie Cantemir, care ii descria pe romanii moldoveni ca erau cei mai aprigi si primii in drum spre lupta, insa dupa o zi le era foame, se plictiseau si plecau acasa, maine e o zi noua in care firmele de salubrizare si curatenie din Bucuresti vor face o gramada de bani.

    Din pacate, in seara aceea opozitia a pierdut … BIG TIME .

    RăspundețiȘtergere
  30. 1.

    Ce jocuri criminale încurcă Dragnea?!

    Asasinii României: Serbăm Centenarul Marii Uniri prin expedierea gazului nostru la Viena și legarea Transilvaniei cu autostrăzi de Budpesta, nu de București!

    Nedumeriri: cine decide de fapt viitorul industrial şi energetic al României?

    La 100 de ani de la Marea Unire, două proiecte înaintează fără ca nimeni să ştie de unde au benzină – conducta pentru transportul gazului din Marea Neagră către Ungaria/Austria şi legarea Transil­vaniei prin autostrăzi de Budapesta.
    Românii s-au trezit că gazul extras din Marea Neagră va merge în Ungaria, unde MOL are un proiect de 1 mld. euro în petrochimie.
    Când era stabilit că va ajunge în Austria, la Baumgarten, hub-ul de distribuţie controlat de OMV, nu erau valuri.
    Doar Ziarul Finan­ciar s-a întrebat încă de acum doi ani dacă peste cinci sau zece ani România va fi nevoită să im­porte gaz pentru că cel din Ma­rea Neagră va merge direct la Viena.
    Retragerea Ungariei din proiect, adică din construcţia unei conducte separate de la Tuzla până la Viena, care să treacă prin România, Ungaria şi Austria, a provocat dintr-o dată o mare descoperire: iată că noi vom duce printr-o conductă distinctă, separată de reţeaua naţională de transport, gazul din Marea Neagră la graniţa Ungariei, iar Transgazul maghiar, aflat în proprietatea MOL, îl va prelua în sistem şi va decide ce face cu el.
    Ungurii au anunţat că nu mai continuă conducta separată până în Austria, ci îl vor folosi ei.
    Niciun alt proiect de infrastructură nu înaintează în România cu viteza gazoductului care va trebui să transporte gazul românesc exploatat de OMV şi Exxon în Marea Neagră către Ungaria/Austria, pe o conductă distinctă, special construită în acest scop.
    Banca Europeană de Investiţii, Banca Europeană de Dezvoltare, Comisia Europeană anunţă finanţări peste finanţări de sute de milioane de euro pentru Transgaz pentru a construi această conductă, iar legislaţia înaintează fără oprire.
    Luni, 5 martie, se va discuta în guvern o hotărâre privind exproprierea terenurilor agricole din vestul ţării pe care va trebui să fie amplasată conducta.
    A fost modificată inclusiv legea mediului pentru a construi această conductă.

    RăspundețiȘtergere
  31. 2.
    O mână nevăzută parcă înlătură toate obstacolele din calea acestui proiect şi îi face loc. Forţe neştiute sunt puse la lucru pentru ca în fiecare zi să se facă progrese.
    Centura Bucureştiului, a cărei nemodernizare blochează capitala şi probabil taie 10% din PIB-ul potenţial al ţării, trecerea Carpaţilor cu o autostradă, legătura de metrou între aeroport şi Gara de Nord? Niciun proiect ca această conductă de gaz nu primeşte atenţia şi energia autorităţilor române precum gazoductul care va duce gazul din Marea Neagră în Ungaria (şi/sau Austria?).

    La fel, o mână nevăzută alocă 95% din bugetul Companiei Naţionale de Autostrăzi şi Drumuri (CNAIR) numai pentru autostrăzi şi centuri ocolitoare în Transilvania. Din cele mai mari 50 de plăţi făcute anul trecut de CNAIR în valoare totală de 1,3 miliarde de lei, adică 80% din buget, 49 sunt plăţi pentru proiecte pentru autostrăzi în Transilvania.

    Şi atenţie, se lucrează la două căi dinspre centrul Transilvaniei spre Ungaria: autostrada Târgu Mureş-Cluj-Oradea-Borş, pe de o parte, iar în sud-vest la finalizarea Sibiu-Deva-Timişoara-Nădlac.
    În plus, va fi legat Clujul de Alba-Iulia şi Deva printr-o autostradă. Numai de s-ar face, dar parcă prea bate la ochi. Banii de autostrăzi să meargă numai şi numai în Transilvania?
    Situaţia privind alocarea disproporţionată a fondurilor companiilor de autostrăzi către drumurile care vor lega Ardealul de Ungaria nu este nouă, iar Ziarul Financiar a semnalat-o în repetate rânduri. De fapt, scenariul este mai de mult. Foarte ciudat, în 2004 marele proiect Bechtel urma să lege Braşovul de Borş prin Cluj şi Oradea, în loc să-şi propună de la început trecerea Carpaţilor.

    Astăzi Uniunea Europeană finanţează coridorul patru, Nădlac-Sibiu-Piteşti- Constanţa, dar iată că România în continuare pune bani de la bugetul de stat şi pentru realizarea unei conexiuni paralele spre vest, în Transilvania, Târgu Mureş-Cluj-Oradea-Borş. În acelaşi timp.

    Cum vine asta?
    Peste patru-cinci ani vom avea două autostrăzi paralele din Transilvania spre Ungaria şi nicio autostradă peste Carpaţi? Cine decide această alocare de fonduri în fiecare an? Cine a decis ca gazul românesc să meargă direct printr-o conductă separată în Ungaria/Austria? Parlamentul, Guvernul, CSAT-ul? Unde sunt adevăratele centre de putere ale României? La Budapesta?
    La gaz, ne sunt aruncate socoteli, cum a făcut-o recent un director de la Agenţia Naţională de Resurse Minerale, că noi oricum consumăm în prezent 10 miliarde de metri cubi/an şi producem tot cam atât, astfel încât vom avea disponibil la export cele 4-6 miliarde de metri cubi/an suplimentare care ar putea fi extrase peste 10 ani din Marea Neagră.

    Dar tot specialişti din sector spun că rezervele terestre de gaz se vor epuiza în România în următorii 15-20 de ani.

    RăspundețiȘtergere
  32. P. S, . Nu-i nici o contradictie íntre neamul rmanesc crestin si ortodox,si. Adevarul. Lui. Iisus. Hristos.,pentru ca sunt una. Amin. Amin. Amin.Introduceți comentariul dvs...

    RăspundețiȘtergere
  33. 3.
    Ca urmare, dacă în 2030 România va consuma 10 miliarde metri cubi şi va mai extrage din exploatările terestre doar 5 miliarde de metri cubi, ce vom face, restul de 5 miliarde de metri cubi îl vom importa din Rusia, când am putea să îl folosim pe cel extras din Marea Neagră?

    Dar cum să îl folosim dacă astăzi se încheie contracte de furnizare şi transport pe viitoarea conductă Transgaz cu firme din Ungaria care vor avea dreptul exclusiv de a consuma acest gaz?
    Contractele pentru furnizare şi transport de gaze se fac pe 10-20-30 de ani, pentru că investiţiile în explorare, exploatare şi construcţii de magistrale sunt de sute de milioane sau miliarde de euro şi atunci au nevoie de perioade foarte lungi de amor­tizare. Deci cărţile acum se fac.

    Şi aceasta în situaţia în care consumul va rămâne 10 miliarde de metri cubi. Dar România va fi atât de neputincioasă, astfel încât în 10-20 de ani de acum încolo să mai aibă tot patru milioane de locuinţe care se încălzesc cu lemne?
    Din opt milioane de locuinţe, două milioane sunt astăzi în sisteme centralizate de ter­mo­ficare, patru milioane se încălzesc cu lemne şi alte două milioane cu centrale individuale pe gaz.

    Cele două milioane de locuinţe cu centrale individuale consumă anual 2,5 miliarde de metri cubi, adică 25% din cele 10 miliarde de metri cubi consumate în total de România.
    Dar dacă peste 20 de ani vom avea şase milioane de locuinţe conectate la reţele de gaz metan, nu înseamnă că vom avea un consum suplimentar de 5 miliarde de metri cubi? Deci cât vom ajunge să importăm dacă producţia scade la 5 miliarde de metri cubi şi consumul total va fi de 15 miliarde de metri cubi? 10 miliarde de metri cubi. Păi nu va fi un nonsens să importăm gaz din Rusia şi noi să îl exportăm pe al nostru din Marea Neagră la Budapesta/Viena, pentru că vor fi contracte pe termen lung care nu vor putea fi încălcate?

    Dar dacă îşi va mai reveni şi consumul industrial şi se vor dezvolta petrochimia şi industria? Poţi să faci industrie fără gaz?
    În plus, şi dacă am considera că ar urma să se încălzească cei care astăzi folosesc lemnele cu energie electrică, îţi va trebui gaz pentru producţia de energie electrică, deşi aceasta este una dintre cele mai proaste folosiri ale gazului ca valoare adăugată.

    RăspundețiȘtergere
  34. 4.
    Tendinţa mondială este de a trece de la producţia de electricitate bazată pe cărbune la producţia de electricitate bazată pe gaz.
    Petrom are deja o capacitate la Brazi, Romgaz îşi face şi ea una, la Iernut.
    Şi Austria şi Ungaria au planuri gigantice în construcţia de complexuri petrochimice şi au nevoie de materie primă.

    Ungaria importă astăzi 90% din gazul pe care îl consumă din Rusia şi aşteaptă ca pe o gură de oxigen un alt furnizor.

    Ce radios era premierul Victor Orban când a anunţat că Ungaria va mai avea o sursă de gaz!

    Puţini ştiu că în aceste ţări campionii naţionali din petrol şi gaze deţin chiar şi infrastructura de transport de gaz, nu sunt numai distribuitori sau furnizori de gaz!

    Adică „Transgazul” din Ungaria este controlat de MOL, iar „Transgazul” din Austria, care include şi cel mai mare hub de distribuţie din Europa Centrală şi de Est de la Baumgarten, este controlat de OMV. Cum ar veni, Romgazul să preia mâine Transgazul în România.

    Ce facem, ne transformăm într-o sursă de energie brută, energie primară pentru petrochimia din Austria şi Ungaria? De ce să nu facem aici medicamente, cauciuc, mase plastice sau ţevi şi nu să le importăm apoi din aceste ţări? Este asta vreo cale de dezvoltare, să exporţi gaz şi să imporţi produse petrochimice?

    Coasta de Fildeş deţine 40% din producţia mondială de cacao, materia primă pentru ciocolată, dar ciocolata o fac elveţienii, englezii şi americanii. Niciodată o ţară nu va creşte exportând materie primă şi importând produse finite.

    Nu mai vorbim de siguranţa energetică.
    Astăzi se pun în scenă jocuri care vor trasa dezvoltarea României în următoarele două decenii sau mai mult.
    Cine urmăreşte politica mondială vede ce schimbări semnificative determină modul în care sunt aşezate conductele de petrol şi gaz pe harta mondială.
    Americanii s-au opus cu toată puterea în ultimii 50 de ani ca ruşii să dea gaz Germaniei şi totuşi astăzi jumătate din consumul de gaz al Europei este din Rusia.

    Polonia protestează şi nu vrea încă un gazoduct ruso-german prin Marea Nordului care să o ocolească, după Nord Stream I.

    Sunt informaţii că distribuţia de gaze din Ucraina este în sectorul companiilor americane. Gazele, energia, să spună oricine orice ar dori, sunt politică pură.
    La fel ca autostrăzile.
    Astăzi se joacă viitorul industrial şi energetic al României. Cine îl decide de fapt?

    RăspundețiȘtergere
  35. I.
    Iata ce circula pe internet . Postez sa cititi si voi :

    “ADEVARUL despre Colectiv si HexiPharma, asa cum a fost in informarile SRI. V-am promis, ma tin de cuvant. Cu pretul vietii mele, fie ea pretioasa sau nu, tabloul complet al premeditarii unui masacru, si va solicit sa aveti bunavointa de a-l citi pana la sfarsit, cu atentie sporita:

    Preambul: La nivel mondial exista doar cativa producatori de napalm.

    Ei sunt singurii certificati DEA pentru a produce napalm.

    Contractele lor cu guvernele lumii sunt stricte.

    Unul dintre producatori (din SUA) insa mai are o caracteristica: el este unic producator mondial, legalizat, si de DOM – un drog precursor al amfetaminei.

    Deci. produce atat napalm cat si dom.

    Uneori, regulile sunt facute ca sa fie incalcate. Si dealerii de droguri din diverse guverne ale lumii se folosesc de pozitia lor pentru a incheia asa-zise contracte de stat intre producatorul de napalm, si militiile ori armata tarii din care face parte.

    Dar, in fapt, pe langa napalm, in containerele de export se strecoara si cantitati de dom.

    Dom-ul fiind precursor al amfetaminei, este cumparat la negru, prin intermediul unui ministru corupt (care nu poate fi decat din mediul militar) care incheie cu producatorul de napalm contract de import dupa schema de mai sus, dar marfa importata in containere nu e numai napalm ci si dom, iar dom foloseste acelor firme farmaceutice (care in subteran produc industrial heroina), pentru ca dom-ul fiind precursor al amfetaminei, amfeamina obtinuta in dom produce heroina (la randul ei amfetamina e precursor chimic al heroinei).

    Sa recapitulam, ca sa ma asigur ca intelegeti bine aceasta parte a postarii: napalmul nu e produs decat de cateva companii, in lume, iar una dintre aceste companii (numele ei este Dow Chemical) pe langa napalm are licenta (e unicul producator mondial care are voie sa produca precursori ai amfetaminei, din amfetamina producandu-se heroina industriala) de producere industriala a unui drog numit DOM.

    Precizare: oficial, productia de NAPALM este pentru armatele si alte structuri militarizate ale lumii, iar productia de DOM este pentru industria farmaceutica (dar in subteran mai scapa si in traista traficantilor de droguri).

    RăspundețiȘtergere
  36. II.
    Bun, sa intram in subiect:
    – In luna iunie 2015 (mai exact data de 5, ora 13.03, 2015), Serviciul Roman de Informatii primeste o informare, de la un avertizor din Directia de Combatere a Crimei Organizate, Serviciul Antidrog, cu privire la faptul ca o importanta companie romaneasca de medicamente (ce se afla deja in urmarire informativa de mai mult timp din cauza suspiciunilor ca sumele imense de bani pe care le transfera in afara tarii nu puteau proveni doar din productia de dezinfectanti), ca DCCO a depistat la aceasta companie cantitati uriase de anhidrida acetica (precursor al heroinei), aceasta substanta nefiind utilizata in compozitia niciunui dezinfectant produs de compania respectiva, deci exista varianta ca fabrica de dezinfectanti sa fi folosit anhidrida la producerea de heroina.

    In informarea, insa, a avertizorului din DCCO, catre SRI se specifica faptul ca actiunea de anihilare a retelei din interiorul companiei medicale a fost STOPATA de insusi seful Politiei Romane, indicandu-se faptul ca acesta, impreuna cu Ministrul de Interne si alti ofiteri superiori din minister, au legaturi atat cu patronul companiei romanesti, cat si cu un reprezentant al companiei americane Dow Chemical ce are reprezentanta chiar in Romania.


    – SRI incepe sa urmareasca informativ, toata luna august a anului 2015, eventuale “importuri” facute de catre compania HEXIPHARMA (caci despre ea e vorba) de anhidrida acetica (producatori de anhidrida nu sunt nici ei multi in lume deoarece este, ca si in cazul producerii domului, o productie controlata, anhidrida fiind un precursor al heroinei), dar nu depisteaza absolut niciun fir prin care sa explice prezenta stocurilor imense de anhidrida in depozitele Hexipharmei.

    De unde provenea, atunci, anhidrida acetica, in depozitele companiei/fabricii Hexipharma, din moment ce ea nu venise ca produs fabricat de la niciuna dintre cele cateva companii producatoare de anhidrida


    Raspunsul specialistilor din SRI a fost unul singur: anhidrida era produsa, in scopul producerii pe mai departe a heroine industriale, chiar in fabrica ce apartinea Hexipharma! In perioada iunie 2014 – februarie 2015, ministerul de interne, prin ministrul de interne, a contractat, de la compania-mama Dow-Chemical din SUA, prin intermediul reprezentantei Dow-Chemical din Romania, trei importuri de NAPALM pentru cateva unitati militare cu specific anti-tero ce apartineau ministerului de interne, iar in containerele cu napalm – luat legal – au fost introduse si pachete cu drogul numit DOM, produs tot de catre compania Americana, singura din lume cu licenta DEA pentru productie de dom.


    Rapoartele informative ale SRI pe acest obiectiv au aratat legatura directa, infractionala, intre ministrul de interne si patronul Hexipharma, precum si faptul ca in fabrica Hexipharma, din domul ajuns pe cai ilicite in companie, s-a produs anhidrida acetica, domul fiind precursor al anhidridei.

    RăspundețiȘtergere
  37. III.
    S-a demonstrat asadar de catre Serviciul Roman de Informatii ca stocurile de anhidrida acetica (prin care fabrica Hexi producea ulterior heroina industriala) proveneau din precursorul DOM pe care, prin intermediul lui Oprea Gabriel, ministru internelor si “vicepremier pe probleme antitero”, li-l livrase compania Dow-Chemical, cea cu care ministrul incheiase contracte de livrare pentru unitati ale internelor, de napalm.


    – In data de 3 septembrie 2015, spre Administratia Prezidentiala si CSAT pornesc doua rapoarte ale SRI cu privire la aceste aspecte.

    Aceste doua rapoarte noi, ce aveau la baza dosarul de urmarire informativa cu numarul 8832, Titlul “Hxp”, erau diferite de cele pe care Serviciul Roman de Informatii le trimisese, anterior, tot pe obiectivul Hexipharma, catre presedintele Romaniei si ministrii sanatatii precum si catre premierul Ponta Victor Viorel, in perioada ianuarie 2015-aprilie 2015, cu privire la faptul ca tot compania Hexipharma savarsea si o alta infractiune ce tinea de incalcarea Sigurantei Nationale, si anume faptul ca, pin contracte antedatate, frauduloase, incheiate cu spitale importante de pe teritoriul Romaniei, produsele de dezinfectare ale fabricii erau livrate spitalelor in stare diluata, punand astfel in pericol starea de sanatate a intregii populatii si a medicilor care le foloseau!

    DECI: SRI a trimis catre presedinte doua tipuri de rapoarte informative pe speta Hexi: cele referitoare la dilutii, si ulterior, la inceputul lunii septembrie a anului trecut, cele referitoare la PRODUCERE DE HEROINA si producere de anhidrida acetica din care se producea heroina, din precursorul numit DOM, achizitionat in subteran prin intermediul nemijlocit al numitului Oprea Gabriel, sub umbrela achizitionarii pentru unitati antitero ale MI de NAPALM, de la compania Dow-Chemical, aceasta fiind singura din lume ce avea licenta de productie atat pentru fabricare de napalm cat si pentru drogul numit dom, precursor al anhidridei acetice precursoare a heroinei.


    – De asemenea, in data de 26 septembrie a anului trecut, conform protocoalelor de colaborare internationale si-a tratatelor de combatere a crimei organizate si terorism, Serviciul Roman de Informatii a anuntat DEA cu privire la faptele savarsite in Romania cu complicitatea companiei americane Dow-Chemical, cerand inceperea anchetei de catre structurile americane.


    – In data de 4 octombrie a anului trecut, SIE trimite informari catre SRI ca persoane monitorizate extern, cetateni romani cu inalte functii in Stat, si cetateni straini, sunt implicati, pe teritoriul altor state europene (Franta, Italia si Germania) in vanzare de cantitati substantiale de heroina industriala.

    Se face precizarea, in informarea SIE, inregistrata cu nr SS04610/04.10/2015, ca membrii retelei de traficanti – cei straini – au fost anihilati de catre structura anti-drog a Interpol, dar cetatenii romani implicati nu, datorita statutului inalt si a imunitatii conferite de pozitiile cheie pe care le aveau in conducerea guvernului Romaniei si a altor institutii importante. In acest sens se poate cere de la Interpol dovada!

    – Ca si in cazul rapoartelor informative pe care SRI le-a trimis catre presedintie, csat si guvern, cu privire la faptul ca dezinfectantii produsi de catre Hexi sunt diluati, nici cele doua informari cu privire la producerea de heroina industrial si comercializarea ei in alte tari, nu au avut raspuns pozitiv de la institutiile statului, ba chiar intr-o prima faza presedintele a negat ulterior ca ar fi fost informat, revenind apoi asupra declaratiei deoarece SRI putea dovedi ca informarile au ajuns la el prin REGISTRUL DE INTRARI SECRETE DE STAT DIN CADRUL ADMINISTRATIEI PREZIDENTIALE!

    RăspundețiȘtergere
  38. IV.
    – In data de 3 octombrie, o delegatie de specialisti ai DEA din SUA vine in Romania si incep cercetarile cu privire la toate aceste aspecte, in joc fiind credibilitatea companiei careia DEA ii daduse licenta de producere, pe langa substanta militara incendiara Napalm, si a drogului Dom!


    – Se prefigureaza un scandal international imens, un Watergate din care cei care n-ar fi avut cum sa scape erau: ministrul de interne Oprea, seful politiei Romane Toba, tainuitorii Ponta si Iohannis, care desi fusesera informati, nu luasera nicio masura!


    – In 30 octombrie un club ia foc, focul se propaga cu viteza naucitoare, echivalenta cu cea a unei explozii.

    Exprim, inca din primele ore de la producerea deflagratiei, CERTITUDINEA (bazata pe experienta mea in contra-terorism cu arme ne- si conventionale) ca in club s-au folosit substante de tip militar, arat ca felul in care au murit primii 20 de oameni in club indica un procent de acid cianhidric (gaz de lupta) urias, peste 400 mg/m cub de aer expirat (adica peste doza letala).


    Autopsiile pe cele 20 de cadavre la Institutul de Medicina Legala imi dau dreptate: medicii legisti confirma, in dimineata urmatoare, afirmatiile mele: s-a murit in Colectiv din cauza inhalarii unei cantitati uriase de HCN, nicidecum din intoxicare cu monoxid de carbon cum ar fi fost firesc daca era un incediu obisnuit. (PRECIZARE: Acidul Cianhidric a fost considerat gaz de lupta, cu permisiune de a se folosi DOAR in conflicte MILITARE, prin Convetia Natiunilor Unite, el fiind interzis a fi utilizat pe civili deoarece in istorie a existat precedentul tragic al utilizarii lui in lagarele de exterminare naziste din timpul celui de-al Doilea Razboi Mondial).


    – Deoarece inca din primele zeci de minute de dupa deflagratie televiziunile prezentau in direct declaratii ale pompierilor militari care afirmau, in stare de soc, ca toate cadavrele din clubul Colectiv, au o particularitate pe care ei, pompierii, nu o mai vazusera vreodata in tot timpul activitatii lor, si anume aceea ca atunci cand voiau sa ridice cadavrele ramaneau cu bucati de piele sau carne din cadavre, in mana (lucru care, intr-o carbonizare produsa de un incendiu obisnuit NU ESTE NICIODATA INTALNIT), si locuind relativ aproape de club, am mers personal in acel loc in acea noapte, apoi si la IML unde fusesera depuse cadavrele.


    Recunosc public ca m-am folosit de un pic de trafic de influenta ca sa pot avea permisiunea sa vad cadavrele! Constatarea mea, pe care am si facut-o publica in acele momente pe facebook (ulterior, a doua zi, fiind consfiintita si de catre medicul Dan Enescu care a afirmat in mai multe interviuri, ca n-a vazut in toata activitatea lui asemenea plagi, nu stie ce sunt, cert e ca nu au fost provocate de vreun incendiu obisnuit) a fost ca plagile caracteristice de pe corpul mortilor (plagi fixe, florescente, cu epicentru vinetiu si margini rosietice, neintalnite NICIODATA intr-o patologie a unui ars din foc normal), precum si faptul ca toti cei 23 aveau capul si gatul COMPLET CARBONIZATE, a fost: INCENDIERE CU NAPALM, singura substanta incendiatoare care produce astfel de leziuni.


    Din punct de vedere medico-legal, expertizarea unor astfel de leziuni nu se poate face de catre niciun medic CIVIL, indiferent de experienta pe care ar avea-o in patologia arsurilor, deoarece acest tip de leziuni sunt studiate DOAR de specialisti in CHIRURGIE MILITARA DE RAZBOI!

    PRECIZARE: deoarece medicii militari din Romania nu au avut cum si unde sa studieze patologia chirurgicala a leziunilor post-napalm, am cerut Organizatiei Medici Militari Fara Frontiere sa expertizeze aceste leziuni, si s-au apucat deja sa faca acest lucru.
    – Pe de alta parte, in data de 31 octombrie eu cer audienta la Procurorul General al Romaniei, numitul Nitu, pentru a contesta decizia lui – ILEGALA – de a lua dosarul Colectiv de la DIICOT si a-l transfera la procurori din Parchetul General, dorind sa-I spun nu doar ca decizia lui e abuziva si incalca propriul statut, dar o mare parte a acestui dosar era de competenta PARCHETULUI MILITAR!

    RăspundețiȘtergere
  39. V.
    In timpul audientei, numitul motiveaza ca “stie el” ca focul ar fi izbucnit “de la artificiile alea”.

    Eu ii spun ca NU ARE niciun fel de expertiza tehnica, stiintifica, de la absolut nicio entitate de profil, care sa demonstreze ca focul ar fi izbucnit de la vreun artificiu, si ca e periculos pentru cariera lui sa se antepronunte fara NICIO PROBA! Discutia se termina in termeni neacademici.

    Ulterior, DNA il cerceteaza intr-o speta separata pe numitul Nitu, si DNA demonstreaza ca numitul Nitu avea complicitati cu numitul Oprea Gabriel (voi reveni asupra acestei chestiuni).


    – Urmeaza la toate televiziunile dezinformari teribile si linsarea mediatica a firmei de pirotehnie care instalase artificiile in Colectiv.

    Linsajul odios conduce la retinerea patronilor firmei pirotehnice, fara nicio proba, fara nicio EXPERTIZA STIINTIFICA care sa ateste in vreun fel ca deflagratia ar fi fost produsa de niste amarate de artificii, fara macar ca reprezentantii firmei sa poata sa prezinte dovezi ale nevinovatiei lor, deoarece cei trei procurori de caz LE-AU REFUZAT acestora depunerea la dosar a actelor doveditoare ca artificiile erau RECI, deci imposibil de a da foc la ceva!


    Pe baza acestui linsaj, populatia Romaniei este instigata de catre televiziuni sa iasa in strada, protestele sunt apoi confiscate de catre ong-urile lui Soros, cade guvernul Ponta, ponta demisionand pe… facebook!
    – In tot acest timp (carnagiu in Colectiv, scandal in teveuri, arestarea unor NEVINOVATI prin complicitatea procurorului general Nitu Tiberiu), specialistii DEA ce venisera in Romania pentru a investiga reteaua Hexipharma – Dow Chemical – minister de interne, si-au suspendat cercetarile, pentru ca aparuse, nu-i asa, tragedia Colectiv.

    In plus, ministrul si prim-ministrul suspectati nu mai erau in functii.

    Tocmai asta fiind motivul premeditarii asasinarii, CU NAPALM, a atator cetateni CIVILI intr-un club din Bucuresti…

    Si, ca sa nu uit, sa stiti ca in firma Americana Dow-Chemical, Soros detine si el un procent de actiuni de 20%. Asta asa, ca fapt divers.


    – DNA face publice interceptari intre un colonel STS si un interlocutor, colonelul spune acestuia, cu o saptamana inainte de crima din Colectiv, ca la fabrica Pionierul (unde se afla clubul Colectiv) va fi “teroare, foc, l-am auzit pe Oprea ca nu va scapa nimeni cu viata”.

    Procurorii de caz din dosarul Colectiv vor avea de dat niste explicatii referitoare la faptul ca, desi afirmatiile colonelului STS au fost facute publice de catre DNA, ei nu au catadicsit sa il cheme ca martor pe acest colonel! Prin asta aratand ca ei sunt complici cu Oprea!
    – In luna mai a acelui an, “moare” patronul Hexipharma, Dan Condrea.

    Eu public, asa cum bine stiti, o postare in care afirm ca in Hexi se produceau droguri de mare risc, mai precis heroina.

    Desi nu dau toate amanuntele pe care vi le-am prezentat acum, vorbesc in acea postare despre rapoartele SRI.

    Evident ca din moment ce am vorbit despre ele atunci, eu le aveam, si azi v-am demonstrat, facand publice inclusiv numerele lor si amanunte, ca STIAM EXACT CE AFIRM!


    – A doua zi dupa ce am publicat stirea despre heroina produsa in Hexipharma, am fost concediata din postul de consilier parlamentar, de catre deputata la care eram angajata. Aceasta, extrem de nervoasa, mi-a cerut sa sterg postarea dar am refuzat.

    Am fost concediata pe loc, apoi supusa unor denigrari teribile, pe care insa le-am demontat din temelii.

    Fac mentiunea ca deputata in cauza era foarte apropiata de numitul Oprea Gabriel, chiar daca plecase din UNPR – si las DNA sa termine de cercetat legaturile infractionale dintre Oprea si Minca, fiindca va fi o surpriza de mari proportii.

    RăspundețiȘtergere
  40. VI.
    – Timp de doua luni, din mai pana in iulie, reiau public acuzatia ca in Hexi se produceau droguri, dar niciun reprezentant al Hexi nu raspunde acestei acuzatii, nu dezminte, nu neaga, dimpotriva face altceva: inchide fabrica in acele doua luni…

    Aveti acum tabloul complet al musamalizarii, printr-un atac terorist dat intr-un club, a unui proces de producere si comercializare de droguri, asa cum a fost!

    Posibil ca aceasta postare sa fie ultima, fiindca stiu exact la ce risc ma supun prin aceste dezvaluiri.


    PS1. In club S-A FOLOSIT NAPALM, dovada sta (pe langa viteza de propagare a focului etc) si in aceste doua imagini care arata ca leziunile sunt identice. Stanga: victima a atacului cu napalm in conflictul militar din Siria, dreapta: cadavrele din Colectiv.

    PS2: Condrea traieste, el doar a fost “retras”.

    PS3: Dow-Chemical taman ce si-a pierdut licenta de producator, in urma cu 5 zile…

    Va imbratisez, pe toti.
    – Cu drag, a voastra mereu slujitoare a ADEVARULUI!!! (dezvaluie un fost ofiter din servicii!!!)

    RăspundețiȘtergere
  41. Sunt de acord si bine spune anonim 22-21 aveti mare dreptate.
    Nu sunt de acord cu violenta asa cum spune domnul 22-21 la vot acolo este totul.
    Un guvern care totusi a facut ceva pentru oameni dar numai piedici i se pune si cred sigur ca multe vin dinafara si tradatori din interior
    Daca nu lasi usa deschisa nu intra cainile in casa asa si aici sunt multe usi deschise si au intrat o haita de caini.
    Trebuie sa le punem zgarzi si la custi.
    Poporul acesta nu poate sa inainteze paca ne trage ceva numai inapoi.
    Bunul Dumnezeu sa le deschida mintea si calea celor care conduc si sa aiba mai mult curaj in fata celor care vor sa distruga aceasta tara un pic mai cu singe in vine nu credeti ca suntem intr-o amorteala?
    Ma refer la cei care ne conduc.
    Mai multa fermitate daca sunt corecti
    Dreptatea si adevarul biruie intodeauna. ASA S-A NE AJUTE DUMNEZEU

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 23.18 nu se va vedea nimic la vot pentru ca legea electorala va fi schimbata, voturile vor fi masluite. Nu e greu de inteles dupa felul in care actioneaza dragnea et comp., cu minciuni, fitile, denaturarea adevarului si forta. Chiar crezi ca astia il au pe Dumnezeu cu ei???
      Pana va birui dreptatea si adevarul in Romania, noi nu vom mai fi!Nimic bun nu se va intampla!Un guvern care se bazeaza pe minciuna si forta pentru a stapani si conduce, nu poate avea un scop sanatos pentru tara. O sa va muscati mainile ca v-ati aliat cu satana pentru cativa banuti in plus!

      Ștergere
    2. 14:38, bravoooooooo!
      Romania are nevoie de oameni ca tine! Trebuie salvata!
      👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏

      Ștergere
    3. Romania e ingropata de proprii locuitori. Nu mai are scapare. Se minte in Numele Domnului, se fura si se pacaleste cu icoana in mana, se jura stramb pe tricolor. Asa ca degeaba ne-a dat Dumnezeu tară si tot ce ne trebuie ca sa traim bine in ea ca noi o siluim in fiecare zi cu propria prostie incurabila. Votam pe cei mai rai si mai parsivi dintre noi ca sa ne conduca si asta nu e de ajuns, ne inchinam la ei pentru cativa banuti in plus, mai ceva ca la Dumnezeu. Nu va mai plangeti atunci ca nu puteti iesi din saracie, numai prostia voastra va tine captivi acolo.Mai e putin si se va recurge si la crime in Numele lui Dumnezeu. Cativa dintre voi ati glorificat „eroismul” jandarmilor care au batut si au gazat tot ce le-a iesit in cale. Nu conteaza ca erai femei, batrani, copii, in ochii nostri insa noi ramanem tot „crestini adevarati”. Nu conteaza ca jandarmerita a fost trimisa intentionat la moarte pentru ca aveau nevoie de o victima ca sa-si justifice crimele care vor urma in numele JUSTITIEI. Daca nu v-a placut in democratie, o sa va placa atunci in DICTATURA. Mai e un pas, doar un pas pana vor acapara TOT. Atunci sa vedeti cum arata un lup in blana de oaie!!! O sa va blestemati ziua cand ati acceptat mita prin pensii si salarii marite pe hartie pentru a vinde aceasta tara unor sacali care au denumire de partid. Grupul infractional organizat PSD-ALDE-UDMR impreuna cu liderii lor, dragnea, tariceanu, valcov si cel de la UDMR. Rusinea tarii!

      Ștergere
  42. Ma intreb d.na Maria, cum avrti atata rabdare de a citi toate halucinatiile pe care vi le trimite mintile ratacite.
    Trebuie sa aveti multa rabdare si intelegere.
    Intrebarea mea e: cand remarcati ca e inspre sud , de ex. La ce zona va referiti? Aveti in vedere harta lumii ? A Romaniei?

    RăspundețiȘtergere
  43. Anonim 02-03 pacat nu ai invatat nimic
    Aici nu este Antena 3 este blogul lui Dumnezeu si scris de doamna Maria Ghiorghiu dictat de Duhul Cel Preasfant.
    Cat de mult il iubesc.
    In cea ce te priveste Bunul Dumnezeu sa te miluiasca si sa te binecuvinteze.
    Nu stii dar ma simt bine chiar daca ma acuzi.
    Pe Dumnezeu cati nu-l injura si ii iarta di eu la fel nici nu stii cat ma calesti si am devenit imuna la asa ceva chiar iti multumesc.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ion Masinca, din pacate tu esti cazuta in capcana propriilor convingeri gresite, adunate de pe la televiziunile platite sa va vanda minciuni si iluzii cat si la diversi neaveniti care se dau drept ceea ce nu sunt. Pe Dumnezeu si Duhul Sfant, cei adevarati, ii iubeste tot omul cu inima curata insa asta nu vine la pachet cu credulitatea de care dai tu dovada. Satana se foloseste foarte usor de „crestini” creduli ca tine, sunteti usor de amagit cu cateva pacaleli bine tintite catre punctele voastre slabe care sunt credulitatea si dorinta sincera de a ajunge la Dumnezeu. Ai grija in cine te increzi, gandeste, analizeaza ca de aia ai cap, dar fa-o cu capul tau nu cu al altuia. Nu lua de bun tot ce ti se spune sau arata ca fiind de la Dumnezeu. Adu-ti aminte ce ne invata Iisus ca ignoranta si credulitatea sunt socotite pacate.

      Ștergere
  44. Nu credeti comentariile astea lungi, sant direct interesate !!!!!
    Exemplu : un comentariu indelung insista dupa caz, ceva genu - a fost atac chimic la colectiv-inseamna ca a fost orice numai atac chimic nu .cel putin ASTA ESTE CONVINGEREA autorului comentariului respectiv.
    Uite asa o sa va treziti ca aveti o serie de revelatii, inclusiv familiale, mai bine nu v-as instrui ha ha ha

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 18:02, 👏👏👏👏👏👏👏👏
      😂😂😂😂😂😂😂
      Nu le deschide mintea. Lor le este mai bine asa ... in ceata.

      Ștergere
  45. 18.02 Nu a fost mai, nimic la Colectiv , s-au carbonizat singuri , un fleac! Dar oare de ce ancheta bate pasul pe loc ? Ce e atat de complicat daca pare apa de ploaie ???!!! Intreb si eu ca prostul .


    ,,De la bun început s-a dorit tergiversarea dosarului

    Acesta a precizat că, din prima zi de după incendiu, lucrurile nu au mers cum trebuie, iar ancheta a bătut pasul pe loc.

    ”Să nu uitam că, în noiembrie deja erau trei dosare. Au trebuit să treacă doi ani pentru ca aceste dosare să se transforme în unul singur, așa cum era normal. Am senzația că de la bun început s-a dorit tergiversarea acestui dosar. La două luni după ce aceste dosare s-au comasat, am avut și noi două sedinte de fond, iată că judecătorul s-a pensionat”, a precizat acesta.

    Eugen Iancu a punctat și felul în care se lucreaază, o manieră de lucru cu multe hopuri care împiedică înaintarea reală a anchetei. ”Într-un an de zile au fost vreo trei luni în care nu puteam să traducem niște acte în italiană la cel mai mare tribunal din România, adică nu găseam traducători autorizați. Pe urmă a venit povestea cu cei doi studenți spanioli pe care nu-i gpseam și despre am aflat apoi că erau internați la spitalul SRI unde îmi place mie să zic că s-a aflat și ce lapte au supt de la mamele lor.

    Dar, Tribunalul București nu-i găsea. Consider că și-au bătut joc de noi. Colectivul este un dosar greu care ar trebui finalizat și atunci ar trebui ca judecatorul care se ocupă de acel dosar în acea zi să nu se mai ocupe de niciun alt dosar. ''

    RăspundețiȘtergere
  46. Cea mai nouă escrocherie din România. Cum este folosită pesta porcină de indivizi cu multă imaginație .

    Escrocii profită de haosul produs de peste porcină.

    Veterinari falși, îmbrăcați cu halate albe, merg în satele unde nu au fost semnalate cazuri de pestă și confiscă porcii din curțile oamenilor sub pretextul unor analize.

    Astfel de cazuri au fost semnalate în județul Dâmbovița.

    https://www.antena3.ro/actualitate/cea-mai-noua-escrocherie-din-romania-cum-este-folosita-pesta-porcina-de-indivizi-cu-multa-imaginatie-484014.html

    RăspundețiȘtergere