miercuri, 22 august 2018

STRIGĂT !!! ESCROCII NU AU LIMITE ! NU CUMPARATI AMULETE SAU CARTI CU RITUALURI , TRIMISE DE ESCROCI IN NUMELE MEU ! !!

                                               Dragii mei,

Primesc tot mai des comentarii si randuri scrise de la voi,in care ,imi reprosati sau imi multumiti ca eu v-as fi trimis SCRISOARE in care imi fac publicitate, ca sa cumparati AMULETE ,CARTI cu RITUALURI ,etc.etc.
Am inteles ca in acest plic mare si rosu,se afla poza mea si multe alte imagini cu mine, una din ele fiind cu un glob de cristal.
Dragilor,va rog din suflet,daca primiti astfel de plicuri trimiteti-le la mine,pe adresa de maill : mariatecuci61@yahoo.com sau sunati-ma la 0747226236.
Doresc ca sa adun cat mai multe DOVEZI, si sa-i actionez in judecata pe acesti INFRACTORI !
Puteti sa va stergeti datele voastre personale din plic,si sa-mi lasati doar ce este important pentru mine.
VA ROG DIN SUFLET, NU CUMPARATI AMULETE sau alte produse infara CARTILOR -ADEVARUL DUHULUI SFANT  pe care, le cunoasteti si le gasiti pe Blogul DUMNEZEU EXISTA -MARTURII.
Nu am alt BLOG,inafara BLOGULUI DUMNEZEU EXISTA -MARTURII.
Nu am alta pagina de FACEBOOK inafara acestor doua:
Maria Ghiorghiu.ro  cu aceasta poza :
fotografia ta de profil
si Dumnezeu exista -Marturii cu aceasta poza :
.

Tot ce veti gasi in plus pe net ,sunt numai escrocherii !
Va rog din suflet,nu dati curs altor solicitari inafara de Blogul meu si facebook asa cum am scris mai sus.
Iata ce am primit de la doi cititori:
Iata si scrisoare de la cineva,primita pe maill-ul meu , este a unui om care a fost inselat de escroci :


Doamna Maria,

Va scriu cu durere in suflet si lacrimi in ochi.

Recent am primit sticluta cu Untdelemn pentru bolile trupului  " dupa o veche reteta de la Muntele Athos" spre a face bolnavului semnul Sfintei Cruci pe frunte si la incheieturile mainilor dimineata , dupa-amiaza , seara si saculetul de catifea rosie cu Amestecul ancestral al celor 3 magi  : citez din scrisoare : " parti de busuioc sfintit , boboci de trandafiri albi prea placuti Maicii Domnului si bobite de tamaie / smirma in proportii egale de la 9 manastiri "  spre ale arde pe carbunii inclusi in pachet si a inalta ruga Cerului, rostind Rugaciunea Inima Indurerata de mai jos, gasita in pachet.

Prin puterea sfanta a Amestecului ancestral al celor 3 magi,
Fie ca  robul/roaba lui Dumnezeu (numele bolnavului) 
Sa se dezlege de bolile trupului pentru totdeaua.
Asa cu ai vindecat pe cel orb si pe cel olog,
Asa ajuta-ma Prea Sfanta Maica Maria,
Intr-un sanatate deplina , trup si minte.
Amin + 

Am facut intocmai.Pentru vreo 3 zile ,tata a parut sa se insanatoaseasca, dar azi a avut loc inmormantarea .De ce nu a functionat ? doar am platit pentru toate acestea 189.90 lei si inca 20 lei ca sa primes cpachetul prin curier.
De ce doamna Maria ? De ce ?


Nu va e rusine sa-mi mai trimiteti inca o scrisoare ca sa comanda Lumanarea Familiei Fericite pentru doar 99,90 lei si alti 20 lei pentru taxa de curier ?

Aici imi explica cineva cum arata plicul:


Oferta e primita intr-un mare plic rosu pe care scrie cu negru <Gasiti in  plic un mesaj special de la Maria Ghiorghiu> . In interior se gasesc :

o scrisoare de patru pagini adresata personal destinatarului , in care se vorbeste printre altele despre importanta de a beneficia de magnificele produse primite prin Inspiratie Divina si despre munca dv., despre prezicerile implinite .Aici e sifotografia dv.,privind intr-un glob de cristal sub care se mentioneaza Marea doamna a prezicerilor (la inceput de scrisoare in partea stanga , iar in dreapta sunt datele mele personale) 

o mica brosura care face referire la o amuleta placata cu argint , cartea de ritualuri  si alte 3 carticare sunt si pe blog dar la un pret mai maricel.

- o pagina plina fata-verso cu marturiile celor care au benefciat deja de produsele dv.si au castigat mari sume de bani la loto, din mosteniri neasteptate...care au descoperit dragostea sau au scapat de cancer, care au reusit in cariera si au adus pacea in familie.

- un talon de comanda ACCES CATRE DARURILE CERULUI cu mentiunea stoc limitat. 

o fotografie plastifiata cu dv. + autograf.

Va multumesc inca o data pentru sansa de a beneficia de un exemplat din amuleta dv.


Iar aici,altcineva imi multumeste pentru al 2 lea plic:
Mercer
 "Ritualuri divine ortodoxe.Darul ceresc al Duhului Sfant pentru pamanteni" e cartea care a rezolvat problema financiara cu care ma confruntam de ceva vreme. Acum doua luni ,cand am primit scrisoare dumneavoastra, trebuie sa recunosc ca eram sceptic.Dar am decis sa risc si bine am facut!
Afacerile mele sunt din nou infloritoare.Problema cu banca e doar o amintire urata acum.

Ieri am primit a doua scrisoare.Am raspuns imediat.Chiar am nevoie de  Lumanarea Familiei Fericite , binecuvantata personal de catre dumneavoastra la Sfantul Mormant.Sunt convins ca o sa arate la fel de frumoasa ca si in pliant si o sa protejeze pe cei dragi.O sa fac asa cum a-ti precizat. O voi aprinde doar in momentele de mare cumpana, de boala sau pericol de moarte.
Si da, am comandat si 2 exemplare din amuleta dv.Una pt.mine si una pt.scumpa mea sotie care lucraza in Austria.E foarte frumoasa ,placata cu argint si cu toate acele simboluri religioase gravate pe ea.

Dumnezeu sa va daruiasca sanatate si bucurie.


Va rog dragilor,nu va 

lasati pacaliti de escroci !
Ajutati-ma sa-i dam in 

vileag si sa fie pedepsiti!

 Cu 

dragoste si cu 

recunostinta 

Maria Ghiorghiu!


93 de comentarii:

  1. NU CUMPARATI si nu trimiteti bani acestor escroci !

    Iata scrisoarea unui domn catre mine, domn ce a cazut in plasa escrocilor :

    Doamna Maria,

    Va scriu cu durere in suflet si lacrimi in ochi.

    Recent am primit sticluta cu Untdelemn pentru bolile trupului " dupa o veche reteta de la Muntele Athos" spre a face bolnavului semnul Sfintei Cruci pe frunte si la incheieturile mainilor dimineata , dupa-amiaza , seara si saculetul de catifea rosie cu Amestecul ancestral al celor 3 magi : citez din scrisoare : " parti de busuioc sfintit , boboci de trandafiri albi prea placuti Maicii Domnului si bobite de tamaie / smirma in proportii egale de la 9 manastiri " spre ale arde pe carbunii inclusi in pachet si a inalta ruga Cerului, rostind Rugaciunea Inima Indurerata de mai jos, gasita in pachet.

    Prin puterea sfanta a Amestecului ancestral al celor 3 magi,
    Fie ca robul/roaba lui Dumnezeu (numele bolnavului)
    Sa se dezlege de bolile trupului pentru totdeaua.
    Asa cu ai vindecat pe cel orb si pe cel olog,
    Asa ajuta-ma Prea Sfanta Maica Maria,
    Intr-un sanatate deplina , trup si minte.
    Amin +

    Am facut intocmai.Pentru vreo 3 zile ,tata a parut sa se insanatoaseasca, dar azi a avut loc inmormantarea .De ce nu a functionat ? doar am platit pentru toate acestea 189.90 lei si inca 20 lei ca sa primes cpachetul prin curier.
    De ce doamna Maria ? De ce ?

    Nu va e rusine sa-mi mai trimiteti inca o scrisoare ca sa comanda Lumanarea Familiei Fericite pentru doar 99,90 lei si alti 20 lei pentru taxa de curier ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Doamne fereste , unde s-a ajuns . Exact ca metoda accidentul unde excroci cereau bani familiilor pentru un asa zis accident al unei rude, nepot, copil . Poate luati legatura prin skype cu dl. Brancu sa anuntati public ce se intampla .

      Ștergere
    2. S-a umplut lumea de escroci,pentru a căstiga cat mai mult ar face orice.R U Ş I N È !!!! Cat o mai hartuiti pe d-na.Maria,nu credeti că ați depăsit orice limită de bun simț???Maria H

      Ștergere
    3. 01.08 asa ziceam si eu, ca s-a umplut lumea de escroci, unii sunt chiar aici pe blog! :))

      Ștergere
  2. Prima data am primit oferta pt.lumanari.Am trimis talonul inapoi unde am scris clar ca nu ma Intereseaza.A urmat aia cu amuleta,cica placata cu argint si in cantitate limitta.Am aruncat bazaconiile la gunoi.
    Alaltaieri pe langa factura de la pa,cablu , telefon, am gasit in cutie un plic ciudat negru scris cu alb. Am ramas cu gura cascata cand am vazut dracovenia dinauntru.
    Acum cica pot sa intru in contact cu cineva drag care a murit.Asta-i buna...Daca trimit chiar si 10 scrisori la lume , escrocii astia strand multi bani.Pai numai asta cu mortii costa cateva sute de lei.
    Sunt curios ce o sa-mi mai trimita,daca au curaj.
    Pe net nu apar nicaieri.

    RăspundețiȘtergere
  3. Doamna Maria , mai e si un plic negru.Acela e cel mai rau dintre toate.Eu am primit doar plicul cu rosu.Vecina a primit plicul negru. Pacat ca nu mai am plicul ,ca va ajutam cu mare drag.
    Legat de fotografia in care apareti privind in globul de cristal, eu cred ca e retusata.Nu seama cu cele de mai sus.Si acolo aveti ochelari.
    Numai bine!

    RăspundețiȘtergere
  4. Anuntati zilnic d-na Maria despre aceasta situatie ca sa nu se mai pacaleasca lumea .

    RăspundețiȘtergere
  5. Doamna Maria aveti grija sa nu fie de la cei care nu cred in cea ce spuneti dv.
    Face asta ca sa va abata atentia de la lucrarile dv.
    Nu va lasati manipulata de ei.
    Mai mult ca sigur incearca pe toate caile sa va necajeasca.
    Nu le luati in seama
    Cu mult drag doamna Maria

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Domnule Ion Masinca nu vorbiti fara sa cunoasteti situatia.Textul de mai sus e trimis de catre mine doamnei Maria Ghiorghiu.Poate ca a fost o coincidenta , dar la mine amuleta a functionat.
      Nu bagati in aceeasi oala persoanele de buna credinta ,ca si mine.Numele meu e Stuttman Ovidiu - , sunt casatorit si am un baiat si o fata.
      Va rog sa va cereti scuze.
      Acum ca am vazut ca e escrocherie nu o sa ridic celelalte doua colete.
      Doamna Maria chiar vorbea cu ceva vreme in urma despre un link care foloseste iaginea ei ,ceva despre Money Amulet.Sa nu fie aceeasi persoana sau firma si in spatele acestor noi escrocherii pe care le vad postate aici.
      Daca mai primesc vreo scrisoare de genul celor primite si de alte persoane , o sa o trimit doamnei Mari si o sa o rog sa o puna aici , pe blog.Cu tot cu adresa mea.Ca sa nu mai spuneti ca si eu as fi una din persoanele care vor sa o necajeasca pe dna Maria.
      Daca dumneavoastra nu a-ti primit nimic de genul asta, multumiti lui Dumnezeu .
      Am colegi care au primit oferte de genul si care acum regreta...

      Ștergere
    2. Sunt aceeasi escric dl Ion despre care Maria Ghiorghiu vorbea in iulie.A aparut si pe internet pe 26 iulie 2018.
      https://spynews.ro/actualitate/stiri-interne/maria-ghiorghiu-foc-si-para-acuza-ca-ia-fost-furata-identitatea-nu-va-lasati-inselati-de-astfel-de-personaje-171914.html
      Ca si atunci , lumea e inselata si acum.Si cine sunt persoanle care spuneti ca nu cred in Maria Ghiorghiu si vor sa o necajeasca ? Poate sunt 2-3 dar nu are cum ca toate persoanele care au scris aici sa aiba ceva cu doamna.Multi dintre ei chiar au cazut in plasa escrocilor,deci afirmatie dv.nu e buna.
      Si cine stie cate alte persoane au luat de bun ce au primit , dar nu au vorbit sau nu vor sa o faca.
      Dumnezeu sa-ti daruiasca incelepciune domnule Ion.

      Ștergere
    3. Anonim 21:29 Păi dacă a funcționat amuleta comandă și celelalte chestii că poate vor funcționa. De ce să dai cu piciorul la o asemenea ocazie? Da mă nu fii fraier, comandă!

      Ștergere
    4. Va rog sa pastrati un limbaj civilizat.Da , e adevarat ca am cazut in plasa escrocilor dar acest lucru nu va da dreptul sa ma ironizati.Doamna Maria ar fi bine sa modereze unele comentarii precum al dumneavoastra.
      Cand am comandat am zis sa fac o incercare deoarece am cumparat si citit cele 3 carti ale doamnei Maria Ghiorghiu si in multe privinte are dreptate.Am crezut cresit ce este dansa.
      Deci draga anonim pastreaza te rog sa ai grija la limbajul folosit.

      Ștergere
    5. Auzi mai "Stuttman Ovidiu" cum adica lamuieta a functionat, faci publicitate la escrocherii? Nu cumva esti unul dintre ei? Ce este cu RECLAMA asta pe ocolite! Adica mai cu vrajeala faci reclama la asa zisele lamuiete, este? Singurul lucru care poate functiona este credinta in Creator si Hristosul cel viu. In rest, totul e o vrajeala care in acelasi timp te intoarce si de la credinta. Nu poti crede si in Creator+Hristos si in lamuietele alea. Alege o treaba. Nu incalca porunca 1 si 2 ca e ca si cum le-ai incalca pe toate. Cu cat stai mai mult in rugaciune, cu atit mai repede te vindeci. Prin inpreunarea mainilor se face un fel de scurt circuit in om si se descarca de energiile vechi si cele negative si se incarca cu energie noua. In acelas timp energia incepe sa urce pe coloana vertebrala de jos de la fund pina sus la creier si creierul incepe sa controleze corpul si sa repare problemele. Dar trebuie sa ai si talpile desculte cat mai inspre lumina ca pe acolo incepe alimentarea cu o parte din energia noua. Si pt asta sunt 2 pozitii. Una este pozitia yoga sau stil turcesc si a 2-a pozitia in genunchi, adica statul in rugaciune. Te rogi normal 5-10 min si dupa aceea incerci sa stai cat poti de mult asa. Dar conteaza foarte mult hrana. Hrana vegetala cruda ajuta la producerea energiei si intinereste tot corpul. Nu uitati ca fierea lucreaza cu acizii care ai trage din vegetalele crude. Daca nu, ajungeti ft usor la diabet.

      Ștergere
    6. 22:49, te umfli in pene. Chiar crezi ca e cazul?!

      Inca ceva, Ion Masinca este FEMEIE. Sa iti ceri scuze imediat!
      Pentru credibilitatea ta: ataseaza poza cu "plicul"!

      Ștergere
    7. DOAMNA MARIA,CATA RAUTATE PE ACEST SUBIECT.
      VAD CU DURERE CA SE GASESC PERSOANE CARE SA ACUZE , INDIFERENT DE CE SE POSTEAZA.
      DL.CICERONE LICHI PROMOVEAZA TEHNICI YOGA, TOCMAI AICI ?
      SA-MI FIE CU IERTARE DAR MULTI INTREC MASURA.

      Ștergere
    8. 11.28 nu conteza ce posteaza cicero asta... important e ca o apara pe Maria, pai nu????

      Ștergere
    9. Mai !Anonim23 august 2018, 11:28" tu si cu ceilalti, ascultati urmatoarele: Tehnica yoga este pt oamenii ateisti, tehtica de stat in rugaciuni este pt orice persoana religioasa indifferent de religie. Tehnica YOGA este un sport pt dezvoltarea abilitatilor mentale si deschiderea ochilui al 3-lea sau vedere in duhul, adica asa cum vede tanti maria. Tehnica yoga este un spot complex pt om. Multe personae au bagat yoga in religia lor si ai invata pe altii. Yoga nu este religie, Inseamna ca nu trebuie sa faci nici o rugaciune/mantra. Cuvintul "YOGA" sau yogi, inseamna a crede, a crede ceea ce faci, ceea ce spune. Este acelas cu ce a spus Hristos, daca aveti credinta cat un bob de neghina puteti muta muntii din loc. Tehnica yoga te ajuta sa ajungi la credinta aceea. Yoga este un sport de duta lunga si treb rabdare. Numai cei ce rabda vor fi manruiti. Numai aceia vor vede inparatia cerurilor. Si yoga fara vegetariana cruda este ca vaca fara lapta. Yoga este un sport psihic si fizic si te ajuta sa ajungi la lumina divina, dar numai yoga pura, nu cu rugaciuni indifferent de religie, poate fi si yoga crestina, este o greseala ft mare. Yoga (e mento sano in a corpora sano). Asta e tot. Sa aveti spor pt cei ca mai intrati prin paginile astea uitate.

      Ștergere
    10. 01:04, yoga zici? Faci ce a facut Biviolaru?

      Ștergere
  6. luati un avocat si depuneti plângere penală pentru furt de identitate, fals, uz de fals și înșelăciune și pentru o serie de posibile infracțiuni informatice

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 21:23Da D-naMaria depuneti plangere penala urgent .Toti care veti mai primi vreun astfel de plic uniti-va si depuneti plangere penala .E totusi ff dubios "cineva"ce dispune de bani face asta ca sa atace credibilitatea credintei in Dumnezeu.Posibil o conspiratie.Domnul sa-i descopere si sa-i pedepseasca!Amin!

      Ștergere
  7. Maria, in caz ca cei care ti-au scris pe mail spun adevarul... ca sa fie complet tabloul, poate ar fi bine ca cei care sustin cele intamplate sa-ti trimita si dovada primirii obiectelor respective (dovada care poate fi verificata). Astfel se poate afla si cine se foloseste de numele si imaginea ta, cine trimite (cu identificare clara) dar se poate cunoaste si cine primeste, de asemeni. Pentru ca un obiect este trimis de un expeditor prin posta sau curierat catre un destinatar. Deci exista actiuni din partea unui expeditor consemnate fie la posta, fie la firma de curierat la care s-a apelat.
    In felul acesta pot fi verificati despre veridicitatea informatiei pe care ti-au trimis-o si cei care pretind ca te atentioneaza cu bunavointa.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Draga Anonim22 august 2018, 21:41 cand am primit eu coletul pe numele lui mama, nu stiam despre ce e vorba.Am primit doar o hartie pe care scrie :

      S.C.ADEVARUL DUHULUI SFANT S.R.L.
      EXPEDITOR : MARIA GHIORGHIU
      IASI
      CONTINUT : DIVERSE
      FORMA DE PREZENTARE : () PLIC (V) COLECT
      VALOARE DECLARATA : 20 LEI
      RAMBURS : 125.70 LEI

      DESTINATAR : numele si adresa
      SEMNATURA CONFIRMARE DE PRIMIRE.......

      Pe chitanta scrie FAN Courier - Oriunde, cu plăcere.
      Am cautat pe net si am vazut ca cineva a luat teapa cu un laptop.Tot cu o firma de curierat falsa.
      Cred ca acesti indivizi care se dau drept dumneavoastra , au o retea bine pusa la punct.
      Aici gasiti articolul cu firma de curierat care se dadea drept Cargus.
      http://dan-blog.ro/o-noua-metoda-de-teapa-metoda-curierul-care-ridica-produsul.html
      Am fost cu pretinsul pachet primit de la dna Maria Ghiorghiu la sediun Fan Courier sa-l trimit inapoi.Numarul AB nu figura in baza lor de date.Nici expeditorul sau destinatarul.
      Mama a fost pagubita de o suma mica.Dar ma intreb cat au pierdut oare persoanele mai in varsta.

      Ștergere
    2. 22:42, in cazul acesta trebuie anuntata Politia, pentru ca este o metoda de escrocherie precum metoda accidentul si altele. Iar cei care primesc colete "cadou" fara sa le fi comandat, mai bine le ignora sau le dejoaca planul escrocilor in colaborare cu Politia Romana.
      Una este sa comanzi ceva pentru care primesti un nr. de AWB care poate fi verificat la firma de curierat si alta este sa te trezesti ca cineva din bun senin te "cadoriseste" cu ceva ce nu ai comandat niciodata. Sa nu mai cadeti in plasa celor care va trimit lucruri pe care nu le-ati comandat vreodata caci sigur nu e lucru curat la mijloc. Grija mare!

      Ștergere
    3. Mai "Anonim22 august 2018, 22:42"
      Dar cum ai facut plata, la primire? si pe ce adresa ai facut comanda?

      Ștergere
    4. 1.Nu sunt " mai " pentru dumneavoastra
      2.Plata a fost ramburs la receptionarea coletului , prin semnatura electronica.
      3.Adresa constituie date cu caracter personal , nu am de ce sa o fac publica.

      Ștergere
    5. Cata rautate din partea dv.dl.Cicerone Lichi.
      Frumusetea acestui blog a disparut, draga doamana Maria de cand permiteti sa se posteze mesaje de acest gen..ce cauta yoga si alte tehnici aici?
      Cei care doresc sa va ajute anuntandu-va de ceea ce fac acei escroci in numele dv., sunt aspru criticati de catre cei care vad ca va consulta zilnic blogul.
      Unde mai e dragostea de aproape ? Unde mai e limbajul civilizat ?
      Toata cinstea dl.Ovidiu Stuttman. Poate ca a cazut in capcana escrocilor intr-un moment de slabiciune...
      Sper din inima sa publicati cat mai curand acele scrisori si sa fie inchis acest subiect.
      In loc sa adune oameni care sa va ajute, dezbina.

      Ștergere
    6. Maria, nu mai cere oamenilor sa faca plangere pentru ca daca o sa fii chemata la audieri o sa fii si tu cercetata in legatura cu ceea ce faci aici pe blog, cu cartile, cu banii ceruti pentru ele si bineinteles, cu dovedirea a ceea ce sustii tu, ca vorbesti cu Dumnezeu! Ma bufneste rasul gandindu-ma la ce față o sa faca procurorul cand o sa-i explici cum primesti tu mesaje de la Dumnezeu si cum o sa incerci tu sa-l convingi ca acestea chiar „se adeveresc” !:))
      Pe cine crezi ca vor banui in secunda doi de escrocherie! :))

      Ștergere
    7. Dragilor ,
      Mergeti la POLITIE si la PARCHET cu aceste PLICURI iinselatoare ale ESCROCILOR !
      Chiar daca acolo este mentionata persoana mea, nu va faceti griji pentru mine ! Eu nu am de ce ma teme ! Nu am facut absolut nimic infara LEGII STATULUI ROMAN si nici inafara LEGII DIVINE ! Mergeti si reclamati ca ati fost inselati !!!ESCROCII trebuie sa plateasca pentru faptele lor ! Si vor plati!

      Ștergere
    8. Faci pe victima Maria Ghiorghiu doar ca sa creasca procentul de vanzari pentru talismanele,cartile si vrajile e care le vinzi prin posta ? E clar ca scrisorile pleaca de la tine , iar coletele vin de la Bucuresti , de la sectantii cu catedrala lor .Vad ca acum trimiti si minciunile lor cu slujbe pentru fiecare zi din saptamana ,sare binecuvantata si cortina aia care vindeca boli.
      Cand am fost sa le cer socoteala au reactionat violent , ca cica nu ma priveste pe mine si ca au contract semnat ca sa foloseasca numele si fotografia .
      Sa fiu al dracului daca nu trimit stirea si la telviziuni.Sa vada toata tara ce va poate pielea.

      Ștergere
    9. bravo 08.55! Mergi inainte ca poate asa aflam adevarul!

      Ștergere
    10. Subscriu, 08:55! Asa este, mergi inainte! Te sustinem!!!!

      Ștergere
    11. Scrisorile ( plicul rosu/negru) sunt o inventie bine pusa la punct. De catre cine? De cei care o sustin si vor ca ea sa "creasca", sa devina v.i.p; doar si ei vor fi rasplatiti. Rusine pentru marsavia creeata! Cat de inventiv poate fi omul fara scrupule.

      Ștergere
  8. De astea tot au fost si in anii 90'si dupa aceea;nu trebuie cazut in plasa lor;ar trebui sa-i gaseasca politia pe astia;dar in tara asta mereu isi gasesc prosti tepuitorii astia din pacate!!

    RăspundețiȘtergere
  9. De unde au adresa sa trimita plicurile prin posta?Si apoi cum sa arunci un pumn de bani pe sticla lor cu ulei sfintit cand acest se gaseste in fiecare biserica (mir sfintit) . Asta e . Democratia prost inteleasa are pretul ei , dureros e ca acesta e platit tocmai de cei care au nevoie disperata de ajutor .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 21:53Buna intrebare!Ia ganditi-va bine cine are acces la adresele noastre...?Ati ghicit!Cercetati si veti afla caci spune Iisus"Nimic nu e atat de ascuns incat sa nu fie descoperit!Dumnezeu e cu noi si-i va descoperi pe sarlatani sau rau intentionati.


      Ștergere
  10. http://mariaghiorghiu.blogspot.com/2018/07/escrocherie-acest-blog-al-nevazatoarei.html

    RăspundețiȘtergere
  11. In Bucuresti nu am auzit de asa ceva, si apoi de unde au hotii adresele persoanelor care viziteaza acest blog. Doar daca sunt aceia care au donat bani sau cumparat cartile d-ei, adresele lor au ramas inregistrate intr-o baza de date iar ulterior sustrase(furate). Alta explicatie ...in ce orase predomina aceasta situatie?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Raspunsul e aici - Firmele-fantomă se folosesc de bazele de date cumpărate pe internet.

      http://incont.stirileprotv.ro/mobile-si-telecom/baze-personale-de-vanzare-material-filmat-cu-camera-ascunsa.html

      Ștergere
    2. Femeia fantoma este tiganca si nu are scrupule.Astia nu cred in Dumnezeu.

      Ștergere
  12. Hi there to every , as I am truly keen of reading this website's post to be updated on a regular basis.
    It consists of nice stuff.

    RăspundețiȘtergere
  13. NU sunteti singurul caz , d-na Maria .

    Zilele trecute i s-a intamplat prezentatoarei Corina Danila , pare ca e un atac agresiv al unor escroci in numele unor persoane publice :

    CORINA DĂNILĂ A RĂBUFNIT. “O IMPOSTOARE. SE FOLOSEȘTE DE IMAGINEA MEA!” CINE A DERANJAT-O PE PREZENTATOAREA TV

    Corina Dănilă se află în vacanță în Grecia, alături de fiica ei. Însă nu se poate bucura pe deplin de liniște. Asta din cauza faptului că o persoană se folosește în mediul virtual de imaginea sa, încercând să vândă un produs minune pentru slăbit.
    Dragilor, am aflat de curand, de la prieteni, ca aceasta impostoare se foloseste de imaginea mea pentru a promova/vinde „un produs minune pentru slabit”!!!!! Am dat interviuri, am fost la emisiunile de televiziune gazduite de colegi de-ai mei, am postat pe retelele de socializare de ce, ce si cum am facut pentru a-mi rezolva problemele de sanatate si de greutate. Stiti deja cu totii, ca urmez programul Good Life, la Bio Terra Med, sub atenta indrumare a specialistilor, carora le multumesc din nou!!!

    Va rog, nu credeti ce scrie aceasta „doctorita”!!! Si nu apelati la asa-zise tratamente minune pentru slabit!! Mancati sanatos, faceti miscare, iubiti-va corpul si mintea! Va imbratisez cu drag!”, a scris Corina Dănilă pe contul personal de socializare.


    Deci sunt noi metode de a escroca lumea folosindu-se de imaginea unor personaje publice.



    Anul trecut daca va amintiti au procedat la fel cu Andreea Marin :

    Mare atentie: escrocheria “Andreea Marin” cautã victime la Vaslui

    SEMNAL DE ALARMÃ… Teapa “Andreea Marin” pe Facebook a ajuns si la noi în judet. Escrocii din spatele retelei au încercat sã pãcãleascã, în aceastã perioadã, mai multi vasluieni. Acestia s-au folosit de o cauzã umanitarã fictivã din Vaslui, si anume doi copii care au rãmas orfani dupã ce pãrintii, dar si un frãtior, au murit într-un incendiu. Nevoia de ajutor era argumentatã prin faptul cã micutii rãmãseserã în grija bunicilor, iar acestia aveau nevoie de sprijin material pentru a-i convinge pe cei de la Protectia Copilului cã sunt “apti sã îi creascã si sã le poatã oferi un cãmin”. Una dintre vasluiencele care a avut ghinionul sã fie abordatã de escroci a pus discutia pe un grup de Facebook, încercând, astfel, sã tragã un semnal de alarmã: “sã nu cãdeti în plasa acestor tepari”.

    http://www.vremeanoua.ro/mare-atentie-escrocheria-%E2%80%9Candreea-marin%E2%80%9D-cauta-victime-la-vaslui

    RăspundețiȘtergere
  14. Andreea Marin: “am fãcut plângere la Politie si a pornit o anchetã si din partea mea”

    Nu este prima datã când escrocii se folosesc de numele si imaginea anumitor vedete pentru a-i pãcãli pe oameni sã doneze bani. Anul trecut, procurorii DIICOT au destructurat o întreagã retea care crease o paginã de Facebook falsã cu numele Andreei Marin. Au postat fotografii furate din contul oficial al vedetei si au dat startul unei false campanii umanitare, pe care au intitulat-o “Pretuieste viata”. Astfel au înselat oamenii cã ar strânge bani pentru copiii nevoiasi din orasul Beius, judetul Bihor. Într-o interventie telefonicã pentru Stirile B1 TV, Andreea Marin a declarat cã a depus o plângere la Politie în acest caz. ”Este o retea se pare. Sute de oameni m-au contactat în ultimele luni spunându-mi cã sunt contatati în privat, pe Facebook, spunându-le ca sunt eu, pentru un caz de donatii. Oamenii, unii dintre ei donau, unii mã întrebau si aflau de la mine cã e un cont fals, altii nu stiau realitatea. Astfel s-au donat 35.000 de dolari de cãtre apoximativ 300 de oameni. Ei sunt anchetati de DIICOT si sunt bucuroasã pentru cã integritatea mea are de suferit. Oamenii nu mai au încredere nici când faci o campanie pe bune.
    Eu niciodatã nu as scrie în privat unor oameni pe care nu îi cunosc sã le cer prietenia si sã le cer donatii. Am fãcut plângere la Politie si a pornit o anchetã si din partea mea”, a declarat Andreea Marin.

    RăspundețiȘtergere
  15. Escrocherie cu "mortul viu", noua metoda macabra de facut bani la Vaslui

    https://www.wowbiz.ro/escrocherie-cu-mortul-viu-noua-metoda-macabra-de-facut-bani-la-vaslui-17634407

    RăspundețiȘtergere
  16. Atenție! Escrocherie rusească pentru internetul românesc?

    https://efoartebine.ro/atentie-escrocherie-ruseasca-pentru-internetul-romanesc/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 22:53S-ar putea sa ai dreptate caci plicurile nu par romanesti si stampila e de la Iasi.Dar f.bine pot sa fie de la o retea de tigani sau cei care au legatura cu Orientul (China India)de unde cumpara amulete.Dar mai e o intrebare unde tiparesc cartile?Mergand pe firul accesta pot fi descoperiti.Doamne ajuta!

      Ștergere
  17. Atenție, escrocherie în numele Poliției: CUM poți rămâne FĂRĂ bani - FOTO

    O nouă înşelăciune face victime în mediul virtual, escrocii folosindu-se chiar de imaginea Poliţiei Române

    https://botosaneanul.ro/stiri/atentie-escrocherie-in-numele-politiei-cum-poti-ramane-fara-bani-foto/

    RăspundețiȘtergere
  18. Escrocherie cu bilete gratuite de la Wizz Air si Blue Air: Cum au ramas romanii fara bani pe card
    Centrul National de Raspuns la Incidente de Securitate Cibernetica (CERT-RO) anunta ca a primit mai multe notificari despre existenta unei noi scheme de phishing, in care atacatorii se folosesc de imaginea companiilor Wizz Air si Blue Air.

    https://www.wall-street.ro/articol/Turism/215668/escrocherie-cu-bilete-gratuite-de-la-wizz-air-cum-au-ramas-romanii-fara-bani-pe-card.html

    RăspundețiȘtergere
  19. Halucinant! Citiți, în cele ce urmează, ce escrocherii au fost făcute în numele Andreei Marin, al lui Teo Trandafir și al Rodicăi Popescu-Bitănescu.

    Redăm mai jos comunicatul integral al DIICOT, trimis, marți, PSnews.ro:

    „La data de 11.10.2016 procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Serviciul Teritorial Suceava împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Suceava au efectuat un număr de 5 percheziții domiciliare, dintre care patru pe raza județului Neamț și una pe raza județului Cluj, având ca scop destructurarea unui grup infracţional organizat specializat în săvârşirea infracțiunilor de fals informatic și fraudă informatică.

    În cauză, există suspiciunea rezonabilă că în perioada 2015 –2016, un număr de 4 suspecţi s-au constituit într-un grup infracțional organizat în cadrul căruia au acționat în mod coordonat, prin crearea de conturi fictive într-o rețea de socializare pe numele altor persoane – vedete TV postând fotografii reale ale acestora alături de informații personale (reale sau fabricate), care, prin natura lor au cauzat prejudicii morale şi de integritate.

    În urma introducerii datelor informatice pe rețeaua de socializare, respectiv crearea de conturi fictive pe numele persoanelor publice, membrii grupului infracţional au demarat campanii umanitare nereale cerând sprijin financiar. Astfel, numeroase persoane au accesat respectivul cont și au purtat diverse discuții, unele dintre victime fiind convinse de verdicitatea lucrurilor expuse, transferând pe numele autorilor diverse sume de bani prin servicii bancare de transfer rapid de bani.

    În urma cercetărilor efectuate în cauză s-a constat că în perioada 01.01.2015 – 02.08.2016, pe numele celor patru suspecți au fost efectuate, prin intermediul serviciilor de transfer rapid de bani, un numar de 360 tranzacții de la 273 persoane vătămate suma totală transferată fiind în valoare de 33.853,37 USD și 1000 lei.

    Cu ocazia percheziţiilor efectuate în cauză au fost găsite şi ridicate 6 telefoane mobile, 6 cartele SIM, 1 card de memorie, 3 carduri bancare, o unitate de calculator, 15 chitanţe ridicare bani.

    La sediul DIICOT – ST Suceava vor fi aduse,în vederea audierii, un număr de 5 persoane.

    Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcţia Operaţiuni Speciale.

    Acţiunea a fost realizată cu sprijinul ofiţerilor de poliţie judiciară din cadrul BCCO Cluj și SCCO Neamț.

    Facem precizarea că pe întreg parcursul procesului penal, suspecţii şi inculpaţii beneficiază de drepturile şi garanţiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum şi de prezumţia de nevinovăţie”.


    https://psnews.ro/diicot-acuza-escrocherii-in-numele-andreei-marin-si-al-altor-vedete-143127/

    RăspundețiȘtergere
  20. Rodica Popescu Bitănescu a aflat întâmplător că mai mulţi infractori se folosesc de numele ei pentru a-i excroca pe fani. O prietenă a actriţei a văzut contul de socializare şi i s-a părut suspect.

    "Ea, cunoscându-mă pe mine din Teatrul Naţional, ştia ce fel de om sunt, cam cum vorbesc, care sunt ticurile mele. A fost un fel de cod, l-a încercat şi şi-a dat seama că n-aş fi eu".

    Actriţa a descoperit că există nu mai puţin de şapte conturi în numele său.

    "Avea oameni prin ţară. Spunea că eu, Rodica, am reprezentanţi de exemplu, la Piatra Neamţ am un reprezentant care aleargă din bancă în bancă şi cere bani".

    Pentru a nu mai exista şi alte victime, prietenii artistei au luat atitudine.

    După ce apropiaţii actriţei şi-au dat seama că este vorba de un cont fals, au postat mesaje pe aşa-zisa pagină de Facebook prin care îi avertizează pe cetăţeni că este o escrocherie.

    Şi actriţa face apel către cetăţeni să nu se lase înşelaţi.

    "Aceste Facebook-uri sunt false, nu mai vorbiţi cu Rodica Popescu Bitănescu pe Facebook, pentru ca eu nu am Facebook si nu vă mai lăsaţi păcăliţi".

    Rodica Popescu Bitănescu se aşteaptă ca poliţiştii să se autosesizeze, mai ales că nu e singura victimă.

    De-a lungul timpului, numele mai multor persoane publice, printre care şi cel al lui Raed Arafat, au fost folosite de infractori.

    RăspundețiȘtergere
  21. Escrocherie de proporţii pe imaginea Lidl și Carrefour

    https://www.ziarelive.ro/stiri/salajeni-nu-va-lasati-fraieriti-escrocherie-de-proportii-pe-imaginea-lidl-si-carrefour.html

    RăspundețiȘtergere
  22. Fa reclamatie la procuratura ... ii plimbi putin . Sa li se intample ceva prea putin probabil . Cu tribunalul dureaza pana la sf asteapta ... si ei sunt oameni ..vorbesc de judecatori ....

    RăspundețiȘtergere
  23. Este de competenta Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Serviciul Teritorial Galati

    RăspundețiȘtergere
  24. Attractive section of content. I simply stumbled upon your website and in accession capital to claim that I get in fact loved account your blog posts.
    Any way I will be subscribing in your augment or even I achievement you get admission to
    consistently quickly.

    RăspundețiȘtergere
  25. NU ACTIONATI IN JUDECATA -UN CRESTIN NU ARE VOIE-VA FI JUDECAT DE CEL DE SUS-ATAT

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Te simti cu musca pe caciula. Daca esti vinovat vei plati scump
      Tu esti acela cu dubla personalitate?

      Ștergere
    2. 00.41 Dai pe afara de desteptaciune .

      Ștergere
    3. 0:41Esti clar dubios,ai vreo legatura cu escrocrocheria asta?

      Ștergere
  26. 0:41Nu-iadevarat Dumnezeu a lasat pe pamant si judecatori care si ei vor fi judecati dupa felul cum au judecat drept sau nedrept.

    RăspundețiȘtergere
  27. Doamna Maria, in România a venit vremea hoților si escrocilor care sunt concentrati cel mai mult in PSD, partid pe care-l admirati si votati.
    Dacă l-ati iubi pe Iisus nu ati admira hotii.
    Pozitia dvs in privinta escrocilor care se folosesc de numele dvs ar trebui sa fie o atitudine de morala generala, nu sa se manifeste doar când va afectează iar in rest sa-i sprijiniti.
    Unii ar spune ca este o lectie karmica sau o atentionare.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ca cam asa este 08:29!

      Ștergere
    2. Mai lăsați politica pe situl acesta !Maria H

      Ștergere
    3. 15.34 noi o lasam dar nu o lasa Maria. Nu noi facem politica psd pe blog, ce te faci ca nu vezi, Maria Handic?

      Ștergere
    4. 15.35 de cand ai primit bani de la admin te-ai transformat in avocatul ei, se pare!

      Ștergere
  28. Domnul Ovidiu nu vreau sa va suparati pe mine astazi se incearca toate metodele posibile de denigrare a unui om si tot felul de excrocherii.
    Nu am facut decat s-ami exprim parerea. Daca vam suparat va rog s-a ma iertati DA?
    Cu mult drag doamna Maria.

    RăspundețiȘtergere
  29. si pt 23 aug 04:56-si pt 23 aug 07:07-sunt o pers onesta nici vorba de escrocherii- dar am trecut printr-o situatie in care eu am fost inselat de patron la salariu--si ce credeti ca s-a intamplat dupa plecarea mea-A DAT FALIMENT SI AZI ARE DATORII-IAR PT CEL DE LA 07:07-NU JUDECA CACI NU STII CE FACI SI CINE SUNT -DUMNEZEU LE ASEAZA PE TOATE MAI DEVREME SAU MAI TARZIU-cine va judeca va fi judecat cine ridica sabia de ea va muri-n-am spus-o eu-este scris in scriptura

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Deci te bucuri de necazul patronului,11:37! Hal de crestin!!!!!

      p.s. fa-te patron si dupa aia vorbeste. Lupta-te cu statul cand el iti spune ca e alba desi e neagra.

      Ștergere
    2. 22.39 in afara de hoti si escroci, NIMENI nu traieste bine in Romania! Asta a ajuns Romania din ziua de azi, tara pentru care s-au sacrificat vieti tinere degeaba! Dumnezeu lasa pe unii sa-i faca rau dar vai de ceasul acela in care vor plati cu tot neamul lor in vecii vecilor! Pacat ca intre timp si vietile noastre se scurg incet, incet si nu mai apucam vremuri mai bune!Cand te gandesti ca unii sustin pe cei care imprastie hotia si minciuna, si nu oricum ci in Numele lui Dumnezeu! Grav, foarte grav!

      Ștergere
    3. ANONIM 11:37
      ptr 23 aug /04:56 eu personal va cer scuze ca am indraznit-gresit sa va comentez.
      Imi cer iertare, milioane de scuze.
      (am confundat randurile d-voastra scrise din litere MARI, cu ale unui personaj care are majoritatea postarilor<> folosind mereu litere mari MAJUSCULE.

      PS acest incident mi-a fost "o lectie buna", sa nu mai comentez aiurea ca "proasta-n targ" (poti jigni oameni nevinovati fara sa-ti dai seama)

      Ștergere
  30. judecata lumeasca este eronata-legi nedrepte condamnari cu dosare elaborate-de aceea sufera multi -LA DUMNEZEU ESTE DREPTATEA SI DOAR TREBUIE PUTINA RABDARE CA S-O VEDEM

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 12.07 serios???? Ca sa vedem dreptatea in cazul comunismului a trebuit sa asteptam 50 de ani!!! Ne-am irosit tineretea asteptand dreptatea, adevarul si libertatea. Justitia trebuie sa fie independenta nu aservita PSD! Nu mai suport inca 50 de ani de dictatura psd-isto-comunista!

      Ștergere
  31. Da, doamna Maria !!! Aveti dreptate !!!
    Ce ticalosi !?!?
    O sa ajungem s-o regretam pe Codrutza ... i-ar fi bagat pe toti escrocii la puscarie ...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Niciodata nu o vom regreta pe compromisa Codruta. Sunt altii mai competenti ca ea dar si corecti. Codruta nu a facut ce trebuie la DNA cata vreme au fost o gramada de dosare facute la comanda. A fost un pion executant.

      Ștergere
    2. Da !!! Asa e !!!
      D-na Maria, sa dea Dumnezeu sa vina inapoi Codrutza si sa-i prinda pe nemernici ca toasu Dracnea se da mort in papusoi !!!

      Ștergere
    3. 20.26 Codruta e compromisa doar in mintea ta de privitor antena 3 si de votant psd caruia i s-a dat bani la pensie si salariu ca sa vada ce vor ei, hotii nazisti! Antena 3 si psd ti-a spus tie ce sa crezi, asta nu inseamna ca e si real! Asta daca nu cumva intr-un buzunar, pe undeva, ai carnetul de membru psd.

      Ștergere
    4. 00:12 si dosarele la comanda sunt inchipuiri dupa mintea ta bleaga? Omule trezeste-te, caci traiesti in vise care nu au nimic a face nici cu adevarul si nici cu realitatea.
      Mortii isi cer dreptul la viata care le-a fost furata de catre aceasta individa, caci au murit oameni din cauza actiunilor necugetate facute de acest DNA avand-o in frunte pe Codruta asta. Dumnezeu sa-i dea ei ce a facut ea la altii.

      Ștergere
    5. 16.58 lasa, draga, ca acum o sa ai parte de dosare corecte. Iata ca Tudorel al tau acapareaza si procuratura generala. Sa vezi ce „DREPTATE” o sa faca si ce dosare la comanda vor fi! Prostia ta costa scump acesta tara!
      O sa vezi ca ai schimbat o oaie cu un lup la comanda justitiei! Un grupare mafiota ca PSD care se cocoata pe minciuna si modifica legi in favoarea lor nu are cum sa respecte libertatea justitiei!

      ASA CA MAI TACI, PSD-ISTO, CA SPUI NUMAI ABERATII!

      Ștergere
    6. 17.23 Care escroci sunt la puscarie ? Pai ii vedem defiland in chiloti la plaja in tari straine ca persecutati politici . Saracii de ei Cativa au mierlito ca nu au vrut sa dea informatii , restul sunt toti afara , ia faceti apelul : Vanghelie, Videanu, Voiculescu, Borcea, Cocos, Udrea, Mazare, Ghita, Piedone , Truica , Bica, Pescariu, Becali & Co unde sunt ? Afara sunt , Maria Ta. Sa traiti bine !
      Va veni o vreme cand vom deveni minoritari cei care nu avem cazier , vor pregati probabil un nou program de guvernare si de pensii unde daca nu ai trecut pe la puscarie , nu vei mai avea niciun drept ca cetatean . E o fita azi sa ai cat mai multe zile de puscarie . Ai violat, ai dat in cap , ai facut evaziune , perfect , te califici pentru un loc in parlament , altfel , stai la munca de jos.

      Ștergere
    7. 19.55 Am ras cu lacrimi .

      Ștergere
  32. Ce care au interes in tara noastra incepe prin a spune coruptie,hotii etc.
    Dupa care vine criza politica si odata cu ea criza economica.
    Dupa care proteste violente si asa se alege praful de tot.
    Aceasta tara a avut parte de TRADATORI DE NEAM SI DE TARA.
    POT SA SPUN CU TOATA FERMITATEA CA CEAUSESCU A FOST CEL MAI PATRIOT CONDUCATOR.
    LEA FACUT PE TOATE DAR NU A VANDUT TARA.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 20.36 atat te duce mintea pe tine, ceausescu e modelul tau! Tu si cei ca tine nu puteti concepe ca o tara poate fi condusa si de patrioti adevarati care nu-si oprima poporul, care contribuie la bunastarea lui si nu la saracirea si la devalizarea tarii! Chiar nu intelegi ca in alte tari se respecta legea, lege care este facuta in interesul CETATEANULUI si nu al HOTILOR??? De aceea, celelalte tari au autostrazi moderne, spitale bune, salarii confortabile, legi pentru a putea sa-ti castigi usor banii contribuind la cresteara economica a tarii tale. De aceea acolo NU SE DAU POMENI ELECTORALE, ci se creaza conditii prin legi bune care sa te ajute sa ai propria afacere profitabila. E asa de greu de inteles? Cat timp o sa mai votati pe cei care va promit pomeni prin mariri de salarii si pensii artificual, fara ca tara sa poata sustine economic un asemenea efort financiar? Nu realizezi ca EI, Mafiotii astia feroce, te tin intentionat in saracie ca sa le ramai votant fidel? Iti mai arunca din cand in cand cate o firimitura ca tu sa crezi ca iti vrea binele, si uite asa iti trece viata tot in saracie si umilinta! Off!

      Ștergere
    2. 00:20, nu pricepe ptr.ca e limitata in gandire. Este doar un simplu executant. Atat!

      Ștergere
  33. Sa-i dam pe mana justitiei pe toti vrajitorii si vrajitoarele Romaniei,dar si pe cei care ne-au vandut tara,si ne-au manipulat cu televiziunile numai cu minciuni.Eu nu mai cred in justitie,ca toti sunt corupti.Chiar daca avem si oameni cinstiti,nu sunt lasati sa-si faca munca cinstit,si sa-si respecte aproapele si sa-l iubeasca pe Dumnezeu.Eu ii las pe toti vrasmasii sa-i judece Dumnezeu dupa faptele lor.Sa am putere sa pot rabda ca IISUS HRISTOS,si sa-i iert,cum El ia iertat si pe cei care l-au rastignit.

    RăspundețiȘtergere
  34. 20.45 Kovesi nu poate reveni la DNA , e ca si cum l-am aduce pe Basescu inapoi presedinte. Modul in care ganditi, denota ca in tara asta, chiar nu mai sunt resurse umane , deja se recicleaza penalii .
    Romania e incapabila sa mai iasa din metastaza in care este .

    RăspundețiȘtergere
  35. 23:19A venit momentul sa cerem si protectia impotriva vrajitoriei si a tuturor inselatoriilor cu tot felul de practici oculte inselatoare Anticrestinesti care nu servesc binelui spiritual si afunda omenirea in intuneric.Au fost tolerati dupa revolutie si s-au imbogatit prin inselaciuni aducand prejudicii morale si financiare multor oameni manipulandu-le consttinta lucru ff.grav intro societate care se vrea crestina si civilizata.Sa atentionam autoritatile sa ia in serios si sa interzica vrajitoria si celelalte practici straine(amulete chinezesti ,indiene sau alte natii) are s-au dovedit inselatoare amagitoare aducatoare de mari profituri celor care le
    practica.Televiziunea care le sustine e raspunzatoare pt sustinetea unor practici neortodoxe daunatoare spiritului crestiesc cu scopul manipularii constiintelor si de a face reting .

    RăspundețiȘtergere
  36. 23:19A venit momentul sa cerem si protectia impotriva vrajitoriei si a tuturor inselatoriilor cu tot felul de practici oculte inselatoare Anticrestinesti care nu servesc binelui spiritual si afunda omenirea in intuneric.Au fost tolerati dupa revolutie si s-au imbogatit prin inselaciuni aducand prejudicii morale si financiare multor oameni manipulandu-le consttinta lucru ff.grav intro societate care se vrea crestina si civilizata.Sa atentionam autoritatile sa ia in serios si sa interzica vrajitoria si celelalte practici straine(amulete chinezesti ,indiene sau alte natii) are s-au dovedit inselatoare amagitoare aducatoare de mari profituri celor care le
    practica.Televiziunea care le sustine e raspunzatoare pt sustinetea unor practici neortodoxe daunatoare spiritului crestiesc cu scopul manipularii constiintelor si de a face reting .

    RăspundețiȘtergere
  37. 23.19 ce vanatoare de vrajitoare vorbesti

    RăspundețiȘtergere
  38. 23.19 ce vanatoare de vrajitoare vorbesti

    RăspundețiȘtergere
  39. 19.55 Ai dreptate, mare adevar !

    RăspundețiȘtergere
  40. L-au furat pe Arsenie Boca.si vând milioane de icoane pe seama lui așa e hotia asta merge pina revine Isus. Vino Doamne
    Amin fa judecată
    Amin
    7-9-2018

    RăspundețiȘtergere
  41. Aceasta este mărturia mea despre lucrarea minunată făcută de Dr. Isikolo pentru mine. Sotul meu ma abandonat pe mine si pe copii si m-am dus sa stau cu o alta femeie pe care tocmai la intalnit. Și femeia ia spus că nu va avea niciodată de-a face cu mine și copiii mei pentru asta, eu și copiii am suferit și am călcat o luptă, dar eu am decis să fac toate mijloacele de a face sigur că familia mea se întâlnește așa cum o folosește, apoi m-am dus acolo acolo am văzut atât de multe discuții bune despre această vrăjitoare numită Dr. Isikolo pe site-ul său http: drisikolosolutionhome.webnode.com, așa că a trebuit să-l contactez și să-i explic problema mea pentru el și în numai 24 de ore după cum a promis, soțul meu sa întors acasă și comportamentul lui sa întors la bărbatul cu care m-am căsătorit. Nu pot sa multumesc castigatorului de vraja suficient pentru ceea ce a facut pentru mine, sunt foarte recunoscator si nu voi opri niciodata sa-i public numele pe internet pentru munca buna pe care a facut-o pentru mine, din nou aici este site-ul lui http:drisikolosolutionhome.webnode.com și e-mailul său este isikolosolutionhome@gmail.com. sau pe Whatsapp pe +2348133261196

    RăspundețiȘtergere