marți, 3 iulie 2018

VÂNT PUTERNIC,VIJELII SI PLOI TORENTIALE !

                                   
                                                   
                             2 Iulie 2018,ora 17,54 !

                        Dragii mei,

Tot in aceasta după amiaza ,in timp ce scriam aici pe Blog,vad strada din faţa casei mele si copacii de pe marginea strazii.
Incepuse o ploaie torentiala cu bulbuci,iar copacii se indoiau pana la Pămant.


Imagini pentru VIJELIIImagini pentru VIJELIIImagini pentru VIJELII.
O O Furtuna puternica se dezlantuise.
Asadar,chiar daca vremea da semne de ameliorare,noi vom auzi si de astfel de furtuni si vijelii.
Tot ce ne da Bunul Dumnezeu si Maicuta Domnului ,pentru toate trebuie sa multumim,cu inma ,cu sufletul cu trupul si cugetul,Amin !
                                   Cu dragoste,Maria.




 P.S.
         Fotografia postată de Maria Ghiorghiu.

                                        PRIETENI dragi,

Iata cum se tipăreste volumul doi al ADEVARULUI DUHULUI SFANT-
 ROMANIA VIITORUL AL DOILEA NOU IERUSALIM ,dar si al treilea volum - VIATA EXTRATERESTRĂ ! 
În Iunie, după 15 iunie va vom anunta data ,dar si locul anume in Bucuresti ,al LANSARII celor doua noi volume.
Va imbratisez cu multa dragoste sufleteasca si va multumesc pentru ajutorul vostru financiar fara de care, nu as fi putut scoate un numar mare de Carti.
DUMNEZEU si MAICUTA DOMNULUI sa va binecuvinteze DARUL si sa vi-l intoarca însutit. Cu dragoste si pretuire,Maria Ghiorghiu.

Cartea cu romania viitorul al doilea nou ie... - Dumnezeu există - Mărturii.
mariaghiorghiu.blogspot.com/…/cartea-cu-romania-viitorul-al…...
May 2, 2018 - Cartea - ROMÂNIA VIITORUL AL DOILEA NOU IERUSALIM dar si VIATA EXTRATERESTRĂ, se apropie cu pasi repezi de inimile românilor !


Fotografia postată de George Tulea.

Fotografia postată de George Tulea.

Fotografia postată de George Tulea.

Fotografia postată de George Tulea.

Fotografia postată de George Tulea.

George Tulea
O nouă carte a pornit pe drumul tiparului la Editura KITCOM. Adevărul Duhului Sfânt - ROMÂNIA VIITORUL AL DOILEA NOU IERUSALIM, Autor Maria Ghiorghiu.



                      MARE  BUCURIE !

Cartea  - ROMÂNIA  VIITORUL AL DOILEA  NOU  IERUSALIM dar si VIATA  EXTRATERESTRĂ, se apropie cu pasi repezi de inimile românilor !


           


                              Fotografia postată de Maria Ghiorghiu..
                         

                                                Prieteni dragi,

Cu mare bucurie în inima si-n suflet, va marturisesc ca în luna Iulie 2018, spre finalul lunii, vom face LANSAREA celor doua Carti divine: ROMANIA VIITORUL AL DOILEA NOU IERUSALIM precum si,VIATA  EXTRATERESTRA .

Iata cum arata coperta volumului 2 cu ROMANIA  VIITORUL AL DOILEA IERUSALIM:
                      .
Cartea cu Romania Viitorului al Doilea Ierusalim volumul 2 ,are aproximativ 540 pagini,iar Viata Extraterestra are circa 200 pagini.
Prieteni dragi, fara ajutorul vostru de suflet,aceste CARTI nu ar fi putut fi editate intr-un tiraj atât de mare. 
Va multumesc din suflet si din toata inima pentru DARUL vostru divin,si anume ,acela de a ma ajuta sa scot mai multe exemplare.
 Chiar daca nu s-a strans intreaga suma necesara, ma voi descurca, facand si-un imprumut la C.A.R.,iar totul va fi spre fericirea infinita a sufletului meu si a voastra Prieteni dragi,  pentru ca toate aceste Carti cu ADEVARUL DUHULUI SFANT  ,sa ajunga in casele romanilor si la inima romanilor. 
Va amintesc dragilor că, toti DONATORII vor primi absolut GRATIS ambele volume sau ,pentru cei care nu inca primul volum ,vor primi toate cele 3 volume la un loc.                                     Fotografia postată de Maria Ghiorghiu.



CARTEA  cu ROMANIA VIITORUL AL DOILEA  NOU IERUSALIM vă va umple sufletul de bucurie si de speranta. Va va umple sufletul de ADEVARUL  DUHULUI SFANT si de LUMINA LUI HRISTOS.
Veti simti prezenta DUHULUI SFANT in inima si-n sufletul vostru ,atunci cand o veti tine in mainile voastre,atunci cand o veti deschide si veti incepe a citi paginile ei. 
Ambele volume vor fi lansate spre sfarsitul lunii Iulie 2018 .
LANSAREA  o vom face tot la BUCURESTI , si vom anunta din timp locul si ziua lansarii CARTILOR care, sunt acum sub lumina divina a tiparului.
La invitatia celor dornici de a ne primi in orasul lor ,vom face si alte lanasari cu aceste 3 volume ale ADEVARULUI DUHULUI SFANT.
Prieteni dragi, va reamintesc cum puteti dona pentru editarea Cartilor :

Contul pentru strainătate:

Cod Bic Raiffeisen Bank : RZBRROBU 

Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 1504 7307

sau prin WESTERN UNION :

Maria Ghiorghiu -România , unde vă va da un numar mai

 mare, si mi-l puteti scrie in privat pe facebook, sau pe 

maill mariatecuci61@yahoo.com. 

Contul pentru România:

 Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 1504 7307

Dumnezeu si Maicuta Domnului vă va înmulti DARUL vostru de suflet si vă va ocroti cu mila si cu dragostea sa ! 
Va multumesc din inima si din suflet si ma rog pentru voi toti si pentru toti cei dragi inimii si sufletului vostru.
DUMNEZEU si MAICUTA DOMNULUI sa va binecuvinteze si sa va ocroteasca !

        Cu dragoste si cu pretuire,

                                   Maria Ghiorghiu.      

21 de comentarii:

  1. Provocate de om!Mijloacele tehnice sunt lăngă noi,chiar în largul Mării Negre.De acolo se poate influența 1/2 din Europa,după bunul lor plac.Un alt centru de influență este în largul Mării Mediterane în dreptul Israelului,și încă două spre Marea Baltică și Nordului(astea sunt doar ptr Europa).Stăpănii lor sunt diferiți.Problema este să nu se încaiere între ei,ptr că ar declanșa o adevărată apocalipsă climatică!De aceea s-a și ținut summit-ul și s-a semnat convenția internațională privind "clima,atmosfera,combaterea încălzirii globale"și alte bălării de adormit proștii.În realitate au semnat un pact de nefolosire haotică a sistemelor de influențare climatică,și de neagresiune între ei,ptr a-și apăra proprietățile,insulele,și țările pe care le dețin și în care au interese ca să nu dispară de pe hartă!

    RăspundețiȘtergere
  2. In jud Brasov au cazut 2 poduri.E eficienta arma asta meteorologica a rusilor pentru a crea la jocurile de fotbal o vreme frumoasa la Moscova, dupa cum dadea de inteles un parlamentar

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Instalatia ruseasca se numeste SURA si e mai puternica decat HARP ! Rusii sunt o pacoste pt. popoarele vecine lor....

      Ștergere
  3. Vântul ca vântul dar dacă mai sunt și ploi torențiale se pare că inundațiile vor continua. Oricum să vedem partea bună a inundațiilor dacă nu ați ajuns la plajă veți putea face plajă de pe acoperișul casei iar dacă nu ați ajuns la Veneția vine Veneția la voi. Cei din zonele inundate pot face comenzi de loțiuni de plajă și saltele gonflabile la nr de tlf 0642 451 628. În caz de vă apucați de pescuit sportiv de pe geamul propriei locuințe vă urez fir întins !

    RăspundețiȘtergere
  4. http://profetieavertisment.ro/mesaje/?numar=285%2C35

    RăspundețiȘtergere
  5. Peste douazeci de ani datorita incalzirii globale,vara nu va mai exista deloc gheata la nord unde e polul Artic,atunci provocarile politicii climatice vor fii si mai mari si va demara totodata si cresterea brusca a nivelului oceanic prin topirea ghetarilor din Groelanda,Canada-craciun

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. craciun dragule permite-mi sa-ti spun ca esti prost informat... Doamne ajuta !

      Ștergere
  6. valoarea lui pi=3.141... http://profetieavertisment.ro/mesaje/?numar=3%2C141%2C592%2C653%2C589%2C793%2C238%2C462%2C643%2C383%2C279%2C5

    RăspundețiȘtergere
  7. Sacred Earth - Meditation Music for Inner Peace

    https://www.youtube.com/watch?v=OHx4SyN7UWc

    RăspundețiȘtergere
  8. Karunesh - Call of the Mystic

    https://www.youtube.com/watch?v=mgbOKm-GON0

    RăspundețiȘtergere
  9. Doamna Maria tocmai a avut loc o furtuna puternica in America am vazut la stiri este prapad iar in Canada sunt incendii devastatoare.
    Ce sa mai zicem doamna Maria Bunul Dumnezeu ne mai arata cat de mici si neputinciosi suntem in fata lui.
    Cu mult drag doamna Maria si Bunul Dumnezeu sa va binecuvinteze si pe noi pe toti. DOAMNE AJUTA.

    RăspundețiȘtergere
  10. Craciune,precum o minge de kakao de élefanti am ajuns? Fara onoare servim patria cui? Cum traznitu sa serversti familia? Cum sa-l slujesti pe . Tatal . Ceresc fara onoare? Se poate ínsa la sri de cand si-au omorat comandantul suprem,care pútea sa-i omoare preventiv pe multi dintre ei,ínsa a devenit credincios de la vízita cu . Vanga. Multumesc.Introduceți comentariul dvs...

    RăspundețiȘtergere
  11. Nu mai dati vina pe arme climaterice.Armele climaterice suntem noi oameni.Dumnezeu e cea mai teribila arma!!!!!! Se poate cineva imptrivi????????

    RăspundețiȘtergere
  12. Mai suflete dragí,o ajuns ungurii sa ne spuna ca nu avem ce face cu resursele noastre decat sa facem un foc mare,ia sa ne íncalzim noi íeftin daca petrochimie nu mai avem.,io m-am incalzit cu resturi de lemne,coceni si lumanari si acum doua ierni era cat pe ce sa dau ortul pópii la minus 15 grade ín casa ca am cu inima. Nu vreau nimic pe gratis,nu am gaz,nuam lumina,dar de ce sa aiba altii si sa mai si rada de noi. Jumatate din tara nu are acces la gaz si noi íl dam pe nimica toata altora,de petrol ce sa mai spun sau de energia electrica din hidrocentrale care i-a ímbogatit peste noapte pe multi smecheri. Cineva de pe pamant are grija sa murim si . Tatal . Ceresc are grija sa traim ca neam crestinesc. Multumesc.Introduceți comentariul dvs...

    RăspundețiȘtergere
  13. Ma suflete dragi,praf de mine pe care multi ma catalogati analfabet,am gatat lazarul la sibiu,ma si as ardeldan pana ín maduva oaselor,ascultati de mine,ca de nu vom reusi nationalizarea resurselor tarií,va fi vai si amar de noi si de copíii nostri. Eu unul pot trai cu un colt de pita cu soare,ca nevoia m-o facút sa ma alimentez cu soare,dar voi nu mai aveti cand. Aveti grija de voi si de copiii vortri si vedeti ce alta lege a jafulúi este pe rol fata de resursele din marea neagra. Mulúmesc si va iubesc ma suflete dragi. Serb ilie-sorinel,cel hranit de iubitul lui soare si de . Soarele . Dreptatii . Iisus . Hristos.Introduceți comentariul dvs...

    RăspundețiȘtergere
  14. 23,42 Serb Ilie ,Unde stai prin jurul Sibiului? ca si eu sint sibian dar nu am atit umor ca tine sa fac haz de necaz.Daca vrei poti sa-mi scri si un numar de telefon.

    RăspundețiȘtergere
  15. Serb Ilie are o situatie de plans. Din pacate, se complace in situatia prezenta. A cerut ajutorul pe alte site-uri. Sta toata ziua si isi plange de mila. I s-a pus "undita" in mana, dar se plange ca nu prinde peste... Oare...?!?

    RăspundețiȘtergere
  16. Mai doctore . Maryan..atata te bati cu caramida ín piept ca púteai sa ma ajúti si nu ai facut-o,de voiam ajúor financiar ma pensionam de cap,nu de inima,ca am lucrat si eu 25 de ani in conditíí nu tocmai usoare. Mai . Mariene,asa sarac cum sunt,cand íntalnesc o tigancusa cu un copilas ín brate íi dau 5 orí lo lei,nu ma scuz ca nu am marunt. Ín alta ordine de idei,am avut convórbiri telefonice cu domoul doctor . Moraru,si ími spunea ca ín primul rand sa ma iubesc eu ínsumi si íi voi púea iubi si pe semenii,si íncheia totdeauna cu ún sa fií iubit. Un om,indiferent de pregatirea sa il reduce pe lisus. Fiul . Lui. Hristos. Fiul . Lui . Dumnezeu la o denumire de lord sananda..íi mai da si un aspect feminin,sugerand legaturi cu . Maria . Magdalena si réducandu-l la o culoare de raza.ma pune ín situatia de a-ti acorda titlul de doctor in apostolat antihristic. Multumesc . Marioara surioara.Introduceți comentariul dvs...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ilie Serb, te rog sa ma ierti! Daca te pot ajuta, cu drag oricand!

      Ștergere
  17. Cat despre alte syturi,i-am scris domnisoarei . Miriam,nestiind cá ai pus ochii pe dansa,pentru aceea ,trai bun , scria doar poezii cu íngeri íntunecati,mi-am dat cu seama ca se afla ín depresie,ca pe min íngerul pazitor lliúta,nu ma minte,asa ca mí se fal,fal.,fal. De te ducea marele tau interes,sa fi scris ceva pentru tara,da tu ai treaba cu mine,doftor cu arginti,strangeti-i ín dinti..

    RăspundețiȘtergere
  18. 22,36 ar fi prea bine si frumos sa fie cum spui tu.Din pacate marea Neagra interioara fiind a crescut cu 1mm pe an dar oceanul cu peste 20cm ,pina acum-craciun

    RăspundețiȘtergere