luni, 28 martie 2016

UN POSIBIL ATENTAT TERORIST, LA CLUJ NAPOCA !

                                                       26 Martie 2016,ora 6,45 dimineața !

                                               Dragii mei, 

În aceasta zi de Sfântă Duminică, treaza fiind ,dar ma stăteam în pat,aud  un dialog care m-a pus pe gânduri.
Primul glas, întreba așa:
              ” Eu mă duc la Cluj Napoca!
  Dar un alt glas intreaba:
              Dar ce e la Cluj Napoca?
Iar răspunsul veni printre îmbucaturi de mâncare si râzând satisfacut,sarcastic chiar, si graieste așa:
         La Cluj Napoca, este Românică !
      Românica ,este la Cluj Napoca!” 
După care dragilor, glasurile dispar, iar eu stau si ma gandesc ce vrea sa insemne aceste vorbe.
Iar rezultatul a fost că, la CLUJ NAPOCA este posibil sa se produca vreun ATENTAT  TERORIST.
Cred ca va fi la vreun Eveniment foarte important si de foarte mare amploare, in care multa lume va participa.
Dragii mei, daca voi stiti ce Evenimente importante urmeaza a avea loc la CLUJ NAPOCA,acolo unde va fi multa lume, vă rog din suflet sa faceti cunoscut acest Mesaj de mai sus.
Sunt sigura ca AUTORITATILE ROMÂNE,vor veghea zi si noapte, pentru ca nu cumva sa aiba loc vreo nenorocire de acest fel.
Stim cu totii dragilor, ca ISIS a amenintat si ameninta ROMÂNIA.
Iata:
 

ISIS ameninta Romania: "Flacarile razboiului va vor arde in ...

www.bzi.ro/isis-ameninta-romania-flacarile-razboiului...
Nov 26, 2015 - Gruparea Stat Islamic a publicat pe Internet o inregistrare video de propaganda in care ameninta coalitia diavolilor care lupta impotriva sa, ...                                  Cu dragoste,Maria.    
               

85 de comentarii:

  1. De unde ati dedus doamna Maria ca este posibil sa fie vreun atentat terorist? Dar chiar numai la rele trebuie sa ne stea capul?De mantuire ce ne mai spuneti?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ca mare dreptate ai

      Ștergere
    2. Doamna Maria multumesc frumos! Eu mi-am vandut biletele. E mai de pret viata mea, decat un concert cu droguri si alcool, cu drogati si alcoolici.

      Ștergere
    3. Daca este un concert cu drogati si alcoolici, de ce ti ai luat bilet de la bun inceput???

      Ștergere
    4. draga Anonim 30 iulie 2016, 16:57, bine ca le-ai vandut!! sa se distreze cine merita, spalatii pe creier sa stea in custile lor ;) !!!

      treziti-va din SF'urile astea... ce usor manipulezi o lume intreaga... eu zic sa cititi acest blog si sa va jucati pokemon go... !! ce usor se indobitoceste lumea pe zi ce trece...

      Ștergere
  2. DA LA CLUJ VA FI CEVA,DATORITĂ INCIDENTULUI CU CISTERNA DE LAPTE,DATORITĂ EXPLOZIEI DINTR-UN IMOBIL. TOATE AU FORMAT UN LANŢ DINTR-UN PUZZLE. MÂNTUIREA VINE PRIN ASCUŢIȘUL SABIEI.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bine subliniat! Mantuirea vine prin ascutisul sabiei. E un vers din ceva din mintea ta, un vers frumos. Cred ca ai dar .

      Ștergere
  3. Poate la vreun concert care o sa fie pe aici...Doamne fereste!!!

    RăspundețiȘtergere
  4. Doamna Maria ieri in timpul meciului romania Spania a fost un incendiu la un lift de la subsolul stadionului din Cluj napoca ,
    E posibil ca despre asta sa fi fost vorba

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu cred ! Va fi ceva rasunator,daca nu vor fi anihilati din fașă ! Sunt sigura ca urmeaza vreu EVENIMENT MARE,la CLUJ NAPOCA !

      Ștergere
    2. Multumim Maria pentru avertizare! Anul trecut a fost Untold-ul la Cluj. Si anul acesta.

      Ștergere
    3. Untold Festival, 4-7 august 2016, Cluj-Napoca. Este un eveniment de amploare. Doamne fereste-ne!

      Ștergere
    4. buna ziua. Dumneavoastra cum vedeti toate aceste lucruri?

      Ștergere
    5. Doamna Maria, in august, la Cluj,va fi festivalul Untold. S-au strans anul trecut 240.000 de persoane. A fost votat cel mai bun din Europa. Poate e o prostie ce gandesc, dar a fost primul gand dupa ce am citit postarea. Ganduri bune.Alecs

      Ștergere
    6. Ce bine ar fi sa gandeasca si AUTORITATILE asa ca tine, si sa fie vigilinte la orisice suspiciune a asupra vreunei persoane,care da de banuit.

      Ștergere
    7. Vom face tot posibilul sa transmitem mesajul Maria catre autoritati si organizatori. Caci foarte multa lume a participat anul trecut si s-a intins pe mai multe zile. Sa ne fereasaca Dumnezeu! Multumim mult Maria!

      Ștergere
    8. hmmm... dupa cum scoateti in evidenta ,,EVENIMENT MARE"....eu cred ca faceti referire la untold(cel mai probabil va deranjeaza evenimentul:haos mare in oras). Nici eu nu sunt fan ,,toti la gramada", dar nu ma apuc sa bag panica in populatie. Creduli exista peste tot, iar atacurile din strainatate au socat/speriat/bulversat o intreaga omenire. Este inuman sa profitati de aceasta situatie...

      Ștergere
  5. Dna Maria,vreau sa va impartasesc faptul ca:inainte eram fricoasa,de intuneric etc dar de o perioada de cand ma rog cat de cat regulat daca pot spune asa,nu mai am nici o teama,sunt mai sigura pe mine.De sus vine siguranta si neinfricarea?Va pup,Alina

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. De la BUNUL DUMNEZEU si de la MAICA DOMNULUI, vine dragostea si lipsa de teama. Bravo ! Ma bucur pentru tine. Cu dragoste,Maria.

      Ștergere
  6. Cel mai mare festival de muzica house s-a tinut anul trecut pe 30 iulie la Cluj, festivalul "Untold". Au fost peste 200.000 de tineri. Anul acesta se va tine tot la Cluj in perioada 4 - 7 august.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dragilor, ati vazut ca si de BRUXELLES am scris din august anul trecut, iar nenorocirea s-a produs anul acesta la 23 martie.
      Daca este in AUGST un asemenea MARE EVENIMENT, DOAMNE FERESTE sa nu se intample ceva. Sau poate fi oriunde ,in oricare alta parte a Clujului NAPOCA, acolo unde sunt oameni foarte multi. Sa ne fereasca DUMNEZEU si MAICA DOMNULUI.

      Ștergere
    2. Totusi nu radpunzi la intrebari.in postarile anterioare am intrebat ceva...hmmm tot fara raspuns

      Ștergere
  7. La Cluj studiază destui studenți arabi/musulmani...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E centru universitar, intr-adevar sunt mullti studenti straini la Cluj. Insa se pot strecura diversi, presupusi, trimisi... chiar printre participantii la festival... nu ai cum sa sti cine este cumparatorul vreunui bilet pentru participare ...

      Ștergere
    2. Corect! Nu se stie la cine au ajuns biletele cu alte nume de cumparator.Mult succes!

      Ștergere
  8. MARIA DRAGA NU A FOST COMENTARIU IN CARE NU NE-AI SPUS SA FIM MAI BUNIU SA NE IERTAM APROAPELE SA INTOARCEM CU BINE CELUI CARE NE-A FACUT RAU DAR DE GEABA NOI AVEM MINTILE INTUNECATE.DE ACEEA NE DA DUMNEZEU ATATEA MINUNI SI LA NOI IN TARA.CAT NE-OM RUGA SI CAT VOR PAZI CEEA CE TI SA ARATAT SI SPUS TOATE SE VOR IMPLINI.TU NE SPUI SA NE RUGAM MAI MULT DAR NOI MAI MULT BARFIM SI VORBIM DE SEMENUL NOSTRU MAI MULT.DOMNUL SA TE BINECUVANTEZE.CU DRAG ANA

    RăspundețiȘtergere
  9. Este un eveniment mare la Cluj in august

    RăspundețiȘtergere
  10. MARIA LA VARSTA DE 11 ANI DOMNUL MI SA DESCOPERI,AM AVUT PE INIMA INDEMN DE LA DUHUL SFANT SA-TI SPUN.TOT CEEA CE TU SCRI ASA VA FI,DOMNUL VA VENI IN CURAND.EU NU POT SA-TI SCRIU MAI MULTE DECAT CEEA CE AM AVUT INDEMN,PENTRU CA ACESTE VREMURI PE CARE LE TRAIM ,TREBUIE SA LUAM BINE SEAMA CEEA CE VORBIM SI CUI VORBIM.MULTA LUME TE FACE CA ESTI NEBUN.DAR UN LUCRU ITI SPUN CA TOTI VOM DA SOCOTEALA DE CEEA CE VORBIM SI GANDIM DESPRE APROAPELE NOSTRU.ASA CA NU SUNT SUPARATA DE ACEEA PERSOANA CARE A SCRIS.TU STI FOARTE BINE NU TREBUIE SA-I DAU NUMELE.DOAMNE IARTANE PE TOTI.TE IUBESC.ANA

    RăspundețiȘtergere
  11. Buna draga noastra Maria,safii binecuvintata de Dumnezeu inpreuna cu familia si toti ai tai ca si noi toti dupa acest minunat Pamint,am ziso si o mai zic tu maria faci unlucru minunat ,,AVERTIZEZI,,ceea ce ti se transmite ,de restul ceilalti trebuiesa ia aminte ,avertizare pri tie vine de sus,daca este sau nu luata in seama nu mai este treaba ta ,tu doar faci ce iti este,,prescris,, cine comenteaza cine te critica ,cie loveste,cine suduie cinenu are ce face si se crede ce? buricul cu? mai bine haideti dragilor cei care huiduiti,judecati ,aruncati cumizerii ,haideti sa va uitati in sufletele voastre in ogrda voastra ,cit de bine stai voi ,cu voi ca persoana ,ti-ai pus intrebareaesti multumita de tine ? stii de ce ai venit pe Pamint? tte iubesti pe tine? te-ai iertat pe tine,?iti iubesti familia? copii,sotul,mama,tata ,rudele .apropiiatii, ce stepti de la tine ? dar de la viata ? de unde vin crezi tu toate cele ce le astepti. ce fcai TU ptru aceste asteptari?unde crezi ca sunt toate aceste rapunsuri? hai sa-ti spun eu IN TINE DRAGA OMULE lasat de DIVINITATE pe scoala Pamint tu esti raspounsul la toate intrebarile ,, le vei gasi in TINE daca iti aduci aminte ca esti creatia lui Dumnezeu si ca esti aici pe frumoasa planeta ptru a invata ceva-ptru cresterea ta SPIRITUALA care probabil chiar o hai doar tu stii....Esti deosebit.esti bogat,esti puternic,doar trebuie sa crezi sa crezi ca esti sa crezi ca exita acel Dumnezeu al tau..dragii mei lasatio pedraga maria no mai barbiti ca dati defapt in voi ea are ,,MENIREA ei voi doar luati aminte ca vreti sa credeti,ori Nu,,e doar treaba voastra dar AICi pe acest blog sunteti ca si in,,casa de acasa a mariei .ea va primeste cu dragoste si onoare va binecuvinteaza si voi o suduiti ,,daca nu va place,nu acceptati ce scie sau nu rezonati cu ce primesteea dragilor scnìmbati blogul cititi altele ,,birfiti ,,in alta parte sunt destui care va invita dar atentie pe,,bani,,grei ,,la destule ..asa zise oferte spiritualee,,aveti de unde alege ,,de ce va pierdetii,,nu-i asa timpul vostru pretios,, dupa unii dinb voi ,,viata este foarte scurta,,folositi-o deci cu folos faceti-va un sait ,un blog si datii---drumul la orgolii,birfa ,politica de doi bani ,cine pe cine,cine e mai tare in ce ,defapt unii din voi ce vreti sa demonstrati ca voi cunosteti ,,absolutul,,pro bene,,demonstrati ,,cu multa iubire neconditionata,iertare neconditioanata si acceptare neconditionata Maria C

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. SUBSCRIU ÎNTRU TOTUL MARIA C.

      Ștergere
    2. Lung si neinteresant articol, nuare nimic de luat in seama,probabil e plecata din tara si incearca sa-si aduca aminte de limba romana,ptr.Maria C. Vivi

      Ștergere
    3. Ai scris corect Maria C! Ai dreptate!

      Ștergere
  12. -S-au pus în vânzare biletele pentru meciul România – Germania, 16-17 aprilie 2016, Sala Polivalentă din Cluj-Napoca

    -Campionatele Naționale de Gimnastică Open, juniori și seniori, se vor desfășura la Cluj, între 1 și 3 iulie 2016!


    https://www.facebook.com/SalaPolivalentaCluj/

    RăspundețiȘtergere
  13. draga mea Maria am vazut ca sunt confunadata de unele persoane ca Ana fiind Maria C, eu sunt doar Maria C sunt din Romania dintr-un oras deosebit de frumos si minunat Pitesti acum sunt in Italia fac des naveta intre Rominia si Italia adica 5-6 ori/an asa ca dragilor eu sunt eu deocamdata ,,,ce va spun va spun din suflet ptru doar bine vostru al tuturor eu chiar nu amnimic cu nimeni ,nu-mi masor intelkectul cu Absolut nimeni e al meu dat,si cind chiar esti foarte ,,intelect,,nu-l arati prin orgolii,jignirii,cine pe cine inseala ,e mai tare in ce oameni buni,,haideti sa fim,,tari in omenie iubire ,,sate ajut cel putin cu un sft sa nu-ti cer nimic.sauhai sa va spun ceva..cum e sa fii foarte bolnav si medicii sa se poarte cu tine impecabil ,poate mult mai bine decati familia ta? fara sa-ti pretinda nimic ce ziceti puteti crede acest lucru.. da sa credeti mie mis-a intimpla e ADEVARAT deci acesta e unul din Miracole si sunt mult mai multe crdeti???? sa credeti oameni buni exista cu iubire doar adrevar si LUMINA de la Dumezeu Maria c

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. S@c.s@c ca mioveniul e mai frumos acum.

      Ștergere
    2. Draga mea,MIRACOLELE EXISTA ! DUMNEZEU si MAICA DOMNULUI sa te ajute ca sa te faci bine, si sa daruiasca sanatate si mantuire medicilor care te-au ajutat si te ajuta.DOAMNE AJUTA !

      Ștergere
  14. Maria C ,nu pe tine te confundă "lumea".

    RăspundețiȘtergere
  15. Maria C.te rog să nu generalizezi,în ditamai cimentul nu ai pus un punct,nimeni nu e perfect dintre muritorii de rând,așa ca nu te supăra dar nici tu nu ești pt.judeci.Să fi sănătoasă pe acolo pe unde te afli.(cimentul nu cimentul-scuze)

    RăspundețiȘtergere
  16. https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=211350859252785&id=211188535618989#

    RăspundețiȘtergere
  17. Aoleu, iar va apucati de interpretat ceea ce vi se arata? Stiti ca de multe ori ati dat-o in bara. Mai bine nu faceti interpretari ci lasati mesajul asa cum l-ati primit si fiecare trage concluzia care o vrea sau timpul va dezvalui ce vi s-a aratat de fapt.

    RăspundețiȘtergere
  18. E posibil ca extremisti maghiari sa actioneze in cluj.vor folosi aceeasi tactica pe care a folosit-o hitler cand a intrat in polonia.vor ucide unguri de-ai lor si vor da vina pe romani ca au facut-o.bineinteles ca vor avea ajutorul omuletilor verzi din rusia care in vor sprijini cu logistica si materiale.rusii sunt cei mai interesati ca romania sa fie destabilizata.eu cred totusi ca nu vor mai apuca sa isi puna planurile in aplicare.sunt zvonuri ca anumite republici din federatia rusa vor sa devina independente.pregatesc o revolutie.doamne ajuta.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bai dar tu esti chiar culmea. Ai incercat un control de specialitate inainte sa scri atatea prostii?

      Ștergere
  19. 23,13-fara acel"aoleu"nu te poți exprima,suna aiurea,taraneste

    RăspundețiȘtergere
  20. cimentul tău Maria C.ala cel ai lung,e o turuiala.....fi mai coerenta si mai concreta

    RăspundețiȘtergere
  21. Vad ca Doamna Maria rsp doar celor care o lauda Doamne ajta . ce sa zic Doamne ajuta cand va fi cutrmur .Doamne ajuta.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dacă o lauzi pe Maria Ghiorghiu, poate te băgă un pic în seamă. Dar problema e următoarea; nu are cei 7 ani de acasă. Nu știe să dea un Bună ziua... Vă pierdeți timpul pe aici degeaba. La biserică o să găsim răspunsurile în legătură cu Dumnezeu.

      Ștergere
    2. Draga Anonim 29 martie,15,42 !
      Îti doresc multa sanatate si ma rog la Bunul Dumnezeu si la Măicuța Domnului, ca sa=ti dea intelepciune,iertare pentru cuvintele tale referitoare la persoana mea, si sa-ti arate ADEVARUL SĂU, care este unul singur.
      Aaa! Era sa uit: DUMNEZEU si MAICA DOMNULUI sa-ti spuna să câti ani am eu ”acasa”, nu numai 7 ani ! Se vede ca nu citesti din Postarile mele, căci altfel ai fi vazut ce inseamna cei 7 a ni de acasa! DOAMNE AJIUTA !

      Ștergere
    3. Anonim 29 martie 2016, 15:42, inceteaza cu acest comportament ironic pe care l-ai adoptat aici, pe acest blog, dar imediat. Nu este loc de asa ceva. Tine-ti parerea pentru tine si lasa pe altii in buna pace, chiar nu suntem curiosi de parerile tale. Daca doresti sa provoci valuri,nu vei reusi. Asa ca lasa lucrurile in liniste si pace si nu tot improsca pe altii, priveste catre tine mai intai.

      Ștergere
  22. MARIA SCUMPA MEA AS DORI SA FIU ASA CUM CRED ACESTE PERSOANE UNA SI ACEEASN PERSOANÄ,DAR SE INSALÄ AMARNIC.DEGEABA SPUNEM CÄ NE RUGAM,DACÄ NU NE RUGAM DIN TOATÄ INIMA,DIN TOATÄ FIINTA NOASTRÄ SÄ FIM BUNI,IERTÄTORI,SÄ IUBIM.RUGÄCIUNEA DIN TOATÄ INIMA ESTE SCARA CÄTRE CER.ATUNCI DUMNEZEU NE ASCULTÄ RUGÄCIUNILE SI SE POGOARÄ IN OM,EL ESTE PREZENT.DACÄ SUNTEM ATENTI,II AUZIM VOCEA;VOCEA INTERIOARÄ CARE VORBESTE DIN SUFLETUL OMULUI.SUFLETUL NU ESTE AL NOSTRU;EL APARTINE BUNULUI DUMNEZEU SI CÄTRE EL SE INTOARCE LA URCAREA SPRE CERURI!ASA CUM LA SFÄNTA LITURGHIE,DUHUL SFÄNT ESTE PREZENT IN SFÄNTA BISERICÄ!ASA DAR RUGÄCIUNEA DIN INIMÄ,NE RIDICÄ NIVELUL DE CONSTIINTÄ SI NE PURIFICÄ;ABIA ATUNCI CONSTIENTIZÄM PUTEREA RUGÄCIUNII!INTRU DUH SI LINISTE LÄUNTRICÄ!O ZI BUNÄ ITI DORESC DOMNUL SÄ TE BINECUVÄNTEZE SORA MEA TE IUBESC !ANA

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ANA e păcat să mințim în post. Te mai dai credinciosă, minți de îngheață apele. Tu nu cumva ești Elena de pe cealaltă pagină de Facebook? De aceea sari mereu în apărarea lui Maria Ghiorghiu, Aha... locuiți în aceeași zonă.
      Pozele pe care le postai tu pe net , erau făcături. Nu de altceva, dar sânt fotograf de meserie. Pt numele Lui Dumnezeu, dacă aveți frică de El, NU MAI MINȚIȚI LUMEA! Dumnezeu nu trebuie să fie băgat în planurile voastre materialiste.

      Ștergere
    2. ANA IARĂ MINȚI? SÂNTEM ÎN POST MĂI FEMEIE. DACĂ ERAI CREDINCIOASĂ MAI MINȚEAI...IA ZI ?

      Ștergere
    3. De ce o jignesti pe ANA? Oare cine minte aici? Ti-am publicat Comentariul ca sa pot da un raspuns.
      Uita-te în gradina ta, si nu într-a Anei. Fi bun si milostiv si nu judeca! Nu te mai umfla în pene, crezând că tu esti buricul pământului, căci nu esti.
      Toti suntem oameni si fii ai Lui Dumnezeu, si sa ne ingrijim de păcatele noastre si nicidecum pe a Semenilor.Cu dragoste,Maria.

      Ștergere
    4. Care Elena?Ce cont are de facebook?

      Ștergere
    5. Anonim 29 martie 2016, 13:12, ce ai patit? Dar ce ai tu cu Maria si cu Ana? Nu mai cataloga pe altii! Nu ai aceasta calitate! Abtine-te, daca iti vine...

      Ștergere
    6. Sânteți atât de obositori. Vă certați degeaba. Maria e o singură pesoană care te critică? Ana dacă e
      Elena, asta e . Mai contează cum o cheamă? Mergeți cu Domnul nostru înainte. Măcar acum în post fiți mai indulgenți unii cu ceilanți.

      Ștergere
  23. Anonim 00:39,nimeni inafara de DUMNEZEU nu poate sti cand va fi cutremur,am vazut multe com. in care intrebati acest lucru.Daca Va Vrea Dumnezeu sa fie un cutremur anuntat ,norocul nostru al tuturor,asta doar cu Voia LUI,daca nu e VOIA LUI nu vom sti nimic.Eu tind sa cred a 2-a varianta din pacate.Nu avem unde sa fugem de destinul nostru.Inainte intrebam si eu cand va fi cutremur,ca mai apoi sa ma resemnez ,sa nu ma mai gandesc,sa zic :FACA-SE VOIA TA DOAMNE.Alina

    RăspundețiȘtergere
  24. subscriu Alina .
    Fr. Ioan

    RăspundețiȘtergere
  25. Profetia Cuviosului Paisie Aghioritul despre al treilea razboi mondial, Turcia, Grecia, Rusia :

    https://www.youtube.com/watch?v=Ldo58VsYbF8

    RăspundețiȘtergere
  26. Cum pot lua legatura cu dumneavoastra

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca vrei,scrie-mi pe maill : mariatecuci61@yahoo.com,sau pe fb in privat,Maria Ghiorghiu facebook. DOAMNE AJUTA !

      Ștergere
  27. Pentru numele lui Dumnezeu nu va mai tot impuceti,ce-i păcat,mai ales acum în Postul Mare.Dumnezeu să vă lumineze mintea și calea,Silvia P.

    RăspundețiȘtergere
  28. SCUMPA MEA MARIA NU MAI DA IMPORTANTA LA TOATE .NOI TREBUIE SA PRIVIM LA MANTUITORUL NOSTRU CUM A FOST BATJOCURIT,SI LA PATIMILE CARE PENTRU NOI PACATOSI SA DAT DE BUNA VOIE.EU O IUBESC PE ACEASTA PERSOANA SI MA ROG CA BUNUL DUMNEZEU SO IERTE.NOI TREBUIE SA NE RUGAM PENTRU TOTI CEI CARE SUNT PIERDUTI.DOMNUL IUBESTEPE CEI CE SE TEM DE EL,PE CEI CE NADAJDUIESC IN BUNATATEA LUI. DOMNULUI SA NE PAZEASCA SI SA NE FEREASCA DE TOATE RELELE.ITI DORESC TIE SI FAM.TALE DRAGOSTEA SI IUBIREA DOMNULUI SA FIE IN INIMILE VOASTRE SI DUHUL SFANT SA VA INSOTEASCA PE UNDE OTI UMBLA.TE IMBRATISEZ CU DRAGOSTE.ANA

    RăspundețiȘtergere
  29. Dragi, frati, cum credeti ca se vad de acolo, din cer, toate aceste discutii!? Haideti sa ne propunem sa citim la ora 9 seara cate 3 psalmi, zilnic. Sa facem astfel ceva constructiv, lucrurile mari se fac in tacere si smerenie, avem ex.pe Mantuitorul nostru Iisus Hristos! Nicoleta.

    RăspundețiȘtergere
  30. Care-i Ana care-i Maria vati incurcat intre voi . DOAMNE AJUTA!!!!

    RăspundețiȘtergere
  31. Eu pot sa spun ce vreau pe fb,nu postesc ,nu am postit si nici nu voi posti,nu s-a demonstrat ca face bine postul,uitati-va la cei saraci care postesc de nevoie cum arata de altfel multi mint cand spun ca postesc.vivi

    RăspundețiȘtergere
  32. Aştept sa vad ce se întâmplă fiindcă ,cel putin pana acum,tot ceea ce ati spus ,s-a adeverit . Din păcate. Cred ca există oameni cu capacităti extrasenzoriale. Sper ca măcar legat de românia sa nu se întâmple ceva rau. O seara buna tuturor !

    RăspundețiȘtergere
  33. Cu tot respectul din lume aș dori să-mi spun și eu umila mea opinie, Da! Se vă întâmplă ceva în Cluj. Dar nu este vorba de un atentat. Ci doar de o mărire de vibrație. Multa dragoste și lumina!

    RăspundețiȘtergere
  34. Untold Festival, 7 august 2016. 7 este numerologia vorbind cifra anului de maimuta care nu aduce nimic bun ,festivalul va atrage multi oameni.Sa ne păzească Dzeu de rele .mika2misa2000

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. iti doresc multa liniste si pace in suflet, pt a scapa de balariile care iti guverneaza acum alegerile. Pacat ca lipsa ta de intelepciune produce atata teama in jur. Dar este stiut : un prost arunca o piatra in apa si 10 intelepti se chinuie sa o scoata
      PS. DACA nu va fi niciun atentat la Cluj de Untold, te rog frumos sa iti dai cu tesla in coaie.

      Ștergere
  35. Untold Festival, 7 august 2016. 7 este numerologia vorbind cifra anului de maimuta care nu aduce nimic bun ,festivalul va atrage multi oameni.Sa ne păzească Dzeu de rele .mika2misa2000

    RăspundețiȘtergere
  36. 7august Untold Festival zi fatidica in an de maimuță .Sa speram ca nu se va intampla nimic desi instinctul imi spune ca va fii ceva acolo.Evitați oameni buni daca puteti

    RăspundețiȘtergere
  37. wa sunteti niste prosti toti dati va fok

    RăspundețiȘtergere
  38. Doamna Maria stiti ca daca dupa Untold Festival nu se produce nici un atac in Cluj o sa ma asigur ca niciodata nu o sa mai fiti bagata in seama si o sa va distrug cariera atat online cat is offline.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim30 iulie 2016, 20:31
      AMENINTARE??????

      Mă ameninti Anonim 30 iulie,20,31????
      Te crezi mai puternic decat DUMNEZEU? Sau ai un interes anume?
      Am afirmat eu vreodata pe undeva , cum ca ar fi la acest FESTIVAL un ATENTAT la CLUJ?
      Am dat eu date categorice ?
      Crezo tu oare ,că mă poți intimida???

      Sa-ti fie rusine pentru cuvintele tale, si roaga-te la BUNUL DUMNEZEU si la MAICA DOMNULUI,ca sa te ierte pentru rautatea sufletului tau.

      Ștergere
  39. "Devenim ceea ce gandim cel mai mult, insa si atragem ceea ce gandim cel mai mult"
    John Assaaraf

    Doamna Ghiorghiu,

    Incercati sa va ganditi la lucruri bune, la intamplari frumoase. Gandurile Dv sunt indreptate numai spre nenorociri. Le atarageti !
    Va place sa dati interpretare gandurilor Dv, "trairilor Dv.", a dialogului pe care-l purtati in gand cu propria persoana intr-un mod catastrofist.
    De unde si pana unde din dialogul:

    ” Eu mă duc la Cluj Napoca!
    Dar ce e la Cluj Napoca?
    La Cluj Napoca, este Românică !
    Românica ,este la Cluj Napoca!”

    ar putea cineva trage concluzia ca la Cluj va fi un atentat ? Hai sa fim seriosi ! Numai Dv. v-ati putut gandi la asa ceva, pt ca asta faceti mereu. Atrageti intamplarile nefaste.
    Preziceti una buna si frumoasa si ganditi-va intens la ea, poate se si intampla !

    Si cum ati auzit imbucaturile de mancare ?
    "Iar răspunsul veni printre îmbucaturi de mâncare si râzând satisfacut,sarcastic chiar..."
    Scriati ca ati auzit un dialog nu si ca ati fi avut vreo vedenie !

    Doamna, cand aveti timp sa va mai ocupati de gospodarie, de-ale casei, sa mergeti la servici, sa va ocupati de familie, sa mergeti la biserica ?
    Dar mergeti oare la biserica ?
    Greu de crezut.
    Leneviti prea mult dimineata in pat de aveti vedenii si auzenii ! In loc sa fiti energica de dimineata si harnica precum o albina - sau o furnica !
    Se pare ca stati mereu pe internet, scrieti, cititi pe blog si sunteti la curent cu toate evenimentele de amploare sau chiar mai putin importante care au avut loc sau care sunt in pregatire pe intreg mapamondul.
    Amploarea Festivalul Untold etse deja de notorietate, asa ca ce alt eveniment monden mai grozav ati fi gasit in "Romanica" pt a atrage raul asupra lui prin gandurile Dv. intense ?

    Si apropos de "Romanica": e un termen de jargon, nu un termen folosit de o femeie cuvioasa si evlavioasa cum spuneti ca sunteti, cu frica de Dumnezeu. Nu folosesc preotii in biserica termenul "Romanica" atunci cand vorbesc despre tara noastra si nici enoriasii cu frica de Dumnezeu nu vorbesc asa.
    Asadar cate ore petreceti pe net Doamna Ghiorghiu ? Ca numai acolo ati putut auzi de "Romanica" sau in caz ca frecventati cercuri mai putin selecte - ceea ce sper ca nu este cazul Dv.
    Sunteti o asidua utilizatoare a internetului, updatata, aveti blog, aveti timp sa scrieti pe blog, sa cititi raspunsurile, sa raspundeti comentariilor, utilizati skype-ul, etc
    Apropos de skype: preziceati pentru decembrie 2015 un Craciun insangerat, "vom manca foc". N-a fost sa fie asa.
    Si multe alte minuni "prezise" de Dv.

    V-ati intalnit cu Carmen Harra la un moment dat pe "calea undelor" ca sa zic asa:

    https://www.youtube.com/watch?v=aGWXtcK0MUU

    Celebra prezicatoare Carmen Harra in tineretile avantate a fost cantareata de muzica usoara - muzica epocii ceausiste, doar stiti Dv. ce era muzica usaoara. N-a avut insa succes. Era parte a grupului Trio Expres - cam sters si anost grup de altfel:

    https://www.youtube.com/watch?v=eG-9kxUufHc
    https://www.youtube.com/watch?v=4MP3hVG0484

    Dv. ce legatura aveti cu Maria Ghiorghiu nascuta la Resita :

    https://en.wikipedia.org/wiki/Maria_Gheorghiu

    Ca zau semanati cu ea ! Si varsta se potriveste !

    https://www.youtube.com/watch?v=x0NFwCaxQoc
    http://tidido.com/a35184373817624

    Sa va dea BUNUL DUMNEZEU si MAICA DOMNULUI gandul bun si sa atrageti evenimente si intamplari frumoase, pline de invataminte bune asupra intregii lumi, dar mai ales asupra tarii noastre.

    La fel de multa energie consumati Doamna Ghiorghiu gandindu-va la lucrurile bune si frumoase ca si energia pe care o consumati levenind dimineata in patsi auzind cate-o voce care va sopteste tot soiul de nenorociri.

    DUMNEZEU e bun, milostiv si iertator, nu baga frica in oameni. La fel si MAICA DOMNULUI. Nu cred ca ei va soptesc toate grozaviile dimineata cand leneviti in pat.
    Fiti si Dv. buna ca si ei si pogorati asupra omenirii gandurile dumneavoastra bune.



    RăspundețiȘtergere
  40. Inca o previziune reusita, Untold-ul a fost bomba!!! Vs invit la mine in emisiune, dar daca ghiciti care e!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Vrei sa spui ca a fost ca o bomba EVENIMENTUL,adica la figurat.
      Eu nu am afirmat niciodata ca va fi un ATENTAT acum la UNTOLD. Ci ca va fi un ATENTAT la CLUJ NAPOCA.
      Ca nu a fost acum, este minunat! DOAMNE AJUTA ca sa nu se adevereasca nici de acum incolo. Un ATENTAT, presupune pierderi de vieti omenesti, ori nu cred ca ne dorim asa ceva. Eu ma rog cu inima si cu sufletul,ca sa nu se implineasca aceste TRAGEDII.
      Cât despre Emisiune ,chiar nu ma intereseaza. DOAMNE AJUTA !

      Ștergere
  41. A mai trecut un an de la sumbra prevestire .. si din fericire, cu voia lui D-zeu, NU s-a intamplat nimic.
    Acolo unde D-zeu inseamna "IUBIRE" rezulta ca D-zeu iubeste tinerii, iubeste bucuria lor, in consecinta D-zeu iubeste si UNTOLD !!!

    RăspundețiȘtergere
  42. hmmm ,3 inundatii si un mecanism,ar putea fi o tornada produsa de vremea asta haotica ...

    RăspundețiȘtergere