luni, 2 iulie 2018

SFANTUL EVANGHELIST MIHAI SI SFANTA EVANGHELIE DIN ZIUA A 7 A !


                                             1 Iulie 2018 ,ora 6,12 !

                                           Dragii mei,

In Sfanta Biblie,mai precis in NOUL TESTAMENT sta scris ca au existat 4 Evanghelisti :
Matei, Marcu,Luca si Ioan !
Iata:

În tradiția creștină termenul Cei Patru Evangheliștii se referă la autorii atribuiți ai celor patru Evanghelii din Noul Testament care poartă următoarele titluri:
Scriam dragii mei, cu ceva timp in urma un articol in care un glas din Cer mi-a grait despre acesti patru evanghelisti,dar la final mi s-a spus: fara MARCU.
Si iata cum astazi, am primit un Mesaj despre un alt Sfant Evanghelist numit Mihai.
Iata mai pe larg:
Astazi dimineata, m-a trezit un glas care spunea asa:


               "Să luăm Sfanta Evanghelie din ziua a şaptea . Evanghelia a 7 a de la Sfanta Evanghelie,de la Sfantul Evanghelist Mihai citire !"
Iar ceea ce auzeam dragii mei ,vedeam si scris in SFANTA EVANGHELIE care mi-a fost aratata chiar in faţa mea, sub o lumina aurie venita din Cerul Divin. 
Sub un Cer albastru violet, o forta divina imi arata scris in SFANTA EVANGHELIE deschisa, cuvintele pe care le-am scris si mai sus:
Citez:
               "Evanghelia a 7 a ,de la Sfanta Evanghelie,de la Sfantul Evanghelist Mihai citire !"

Dragii mei, după cum vedem cu totii, apar pe parcursul anilor,completari la BIBLIA SFANTA si la SFANTA EVANGHELIE. 
Iata un alt articol despre  BIBLIA CEREASCA:

Dumnezeu există - Mărturii.: BIBLIA ! UNDE ESTE BIBLIA CEREASCA ...

mariaghiorghiu.blogspot.com/2016/01/biblia-unde-este-biblia-cereasca-unde.html
18 ian. 2016 - UNDE ESTE BIBLIA CEREASCA ? UNDE ESTE BIBLIA DE SUS ? C 17 Ianuarie 2016,ora 7,23 dimineaţa! Dragii mei, Am adus adesea şi ...

Aici, in acest articol,Însusi Mantuitorul Iisus Hristos intreba :
                     "Biblia !
               Unde este Biblia de Sus ?
              Unde este Biblia cerească?
             Biblia de Sus,unde este ?"

Dar daca veti accesa linkul de mai sus,veti afla toate detaliile privitoare la BIBLIA CEREASCA.

Iata mai multe detalii si despre cei patru evanghelisti pe care îi cunoastem cu totii:

Cei patru Evanghelisti


Marcu
Imagini pentru sfantul ev marcu
         
In Noul Testament (Filimon, 24) mentionat sub numele de Ioan-Marcu. Dupa Faptele Apostolilor (12,12) Marcu ar fi fost fiul lui Maria, in casa careia din Ierusalim (Coenaculum) s-a constituit primul nucleu iudeo-crestin. In cladirea Coenaculum a avut loc Cina cea de taina a lui Isus cu cei 12 apostoli si tot aici s-ar fi refugiat si ascuns 11 apostoli (fara Iuda-Iskariot) dupa prinderea lui Isus. In Coenaculum Isus a aparut apostolilor si dupa Inviere. Cei 12 apostoli (Matias in locul lui Iuda-Iskariot) s-ar fi gasit in aceasta casa la data Pogorârii Sf.Spirit (Rusalii). Se presupune ca tânarul Marcu l-ar fi întâlnit si ascultat de mai multe ori pe Isus. Unii cred ca nu este exclus ca Marcu sa fie acel aderent (nedenumit) din Noul Testament caruia i s-ar fi smuls tunica in timpul violentei arestari a lui Isus. Prin unchiul sau Barnabas, l-ar fi cunoscut pe Pavel si ar fi intrat in anturajul acestuia, însotindu-l in câteva calatorii misionare. Neputând face fata tempoului de mars a lui Pavel prin Asia Mica, s-ar fi reîntors la Ierusalim, intrând in anturajul lui Petru. Marcu ar fi fost unul din colaboratorii cei mai apropiati ai lui Petru la Roma. De aici, presupunerea ca el ar fi fost atât translatorul lui Petru, cât si autorul Evangheliei lui Marcu, evanghelie aparuta in jurul anului 70 d.C. Potrivit unei legende, Marcu ar fi intemeiat o comunitate iudeo-crestina la Alexandria in Egipt, unde ar fi murit martirizat. Presupusele sale ramasite pamântesti ar fi fost duse de catre o grupa de negustori crestini in anul 829 la Venetia, oras care l-a ales drept patron spiritual si unde leul, simbolul lui Marcu, este omniprezent. Ar fi înmormântat in basilica San Marco din Venetia. Evanghelia lui Marcu este nu numai prima evanghelie (redactata cam la 35-40 ani dupa rastignirea lui Isus), ci si cea mai scurta.

Matei
           Imagini pentru sfantul ev matei
Mai demult s-a crezut ca autorul Evangheliei lui Matei ar fi una si aceiasi persoana cu apostolul Matei, parere intre timp abandonata. Matei-Evanghelistul a fost probabil un evreu din Siria. A redactat evanghelia intre anii 75-85 d.C. Aceasta evanghelie este de fapt numai o versiune adaugita a Evangheliei lui Marcu, din care a copiat cca 9/10 (noua zecimi).

Luca
Imagini pentru sfantul ev luca
Crestin grec neevreu nascut in orasul Antiochia (Turcia), de meserie medic, decedat probabil in Grecia. Autorul celei de a treia evanghelii, cât si a continuarii acesteia (Faptele Apostolilor). Este amintit de doua ori in Noul Testament, odata drept colaborator a lui Pavel (Filimon, 24) si a doua oara ca medic neevreu (Coloseni 4,14). In Faptele Apostolilor Luca sustine ideile lui Pavel, nu ale celor 12 apostoli. L-a insotit pe Pavel in multe calatorii, chiar si la Roma. Dupa moartea lui Pavel, s-ar fi stabilit in Grecia, unde ar fi murit la vârsta înaintata (peste 80 ani). Evanghelia lui Luca a fost redactata in jurul anului 80 d.C. Luca nu l-a cunoscut personal pe Isus. In sec.4 relicvele sale au fost depuse in Biserica Apostolilor din Constantinopol, de unde au fost transferate mai târziu in Italia, la Padova, in basilica Santa Giustina. Dupa alti autori ramasitele sale pamântesti s-ar gasi la Efes (Turcia). Luca a copiat cca 1/2 (jumatate) din Evanghelia lui Marcu.
Ioan.
Imagini pentru cei 4 evanghelisti
Dupa unii autori aceiasi persoana cu apostolul Ioan, dupa altii o persoana diferita. Ar fi autorul celei de a patra evanghelii si a celor 3 scrisori neotestamentare ale lui Ioan, nu insa a Apocalipsei lui Ioan. Nu i se cunosc alte amanunte biografice.

Dragii mei,care este EVANGHELIA  a 7 a despre care se graieste in articol, eu nu stiu a va spune.
Dar am adus aici SFANTA EVANGHELIE a 7a,din cele 11 Sfinte Evanghelii ale INVIERII DOMNULUI nostru IISUS HRISTOS .
Iata:


             SFÂNTA  EVANGHELIE ,
                A  ŞAPTEA  A  ÎNVIERII  !
                                          
              De la Matei, ( IX , 9 - 13 )

În vremea aceea , trecând Iisus a văzut pe un om cu numele de Matei,care şedea la vamă , şi i-a zis : vino după Mine . Şi sculându-se , a mers  după Dânsul. Iar când şedea Iisus la masă , în casă , mulţi vameşi şi păcătoşi au venit şi au şezut la masa împreună cu Iisus şi ucenicii Lui. Şi fariseii, văzând una ca aceasta , au zis ucenicilor Săi : pentru ce mănâncă şi bea Învăţătorul vostru cu vameşii  şi cu păcătoşii? Iar Iisus auzind  , a zis către ei : n-au trebuinţă de doctor cei sănătoşi , ci cei bolnavi. Duceţi-vă deci de învăţaţi ce înseamnă cuvintele : milă voiesc ,iar nu jertfă ; căci n-am venit să chem pe cei drepţi , ci pe cei păcătoşi ,la pocăinţă .

Sa avem Credinta si rabdare dragii mei, dragoste si iubire faţă de Aproapele si vom trece mai usor peste toate incercarile vietii noastre.
Niciodata sa nu deznadajduim,ci sa ne punem toata nadejdea in BUNUL DUMNEZEU si-n MAICUTA DOMNULUI Carora Li se cuvine toata cinstea,slava si inchinarea,Amin!
                                     Cu dragoste,Maria.

16 comentarii:

  1. Aveti un articol despre ingroparea justitiei...
    Un om a fost condamnat in baza unui denunt. Mai mult a fost acuzat ca nu a adus probe pentru a isi sustine nevinovatia.
    Practic prezumtia de nevinovatie nu mai exista.

    http://m.luju.ro/condamnare-pe-un-singur-denunt-completul-de-5-judecatori-al-iccj-a-mentinut-pedeapsa-contra-naturii-de-4-ani-de-inchisoare-cu-executare-la-care-a-fost-condamnat-ex-ministrul-constantin-nita-pe-motivul-halucinant-ca-nu-si-a-putut-proba-nevinovatia-lipsa-un

    RăspundețiȘtergere
  2. SI PREOTII IN BISERICI CE VOR SPUNE-VA VOR CREDE? CA EISTA SF APOSTOL MIHAIL!-nu adaugati la biblie ca nu e bine

    RăspundețiȘtergere
  3. Doamna Draga Maria cu ceva timp in urma ati postat un mesaj referitor la un pod nu stiu cu ce sa il atribui dar
    https://mariaghiorghiu.blogspot.com/2017/02/un-pod-din-piatra-se-va-rupe.html
    https://mariaghiorghiu.blogspot.com/2018/03/un-pod-sau-o-strada-asfaltata-va-ceda.html

    http://stiri.tvr.ro/podul-de-la-budila--jude--ul-bra--ov--s-a-prabu--it-la-cinci-minute-dupa-ce-a-fost-traversat-de-un-tren-plin-cu-calatori_833043.html#view se pare e vorba de un pod destul de vechi ca si constructie si mai e spre est pe de alta parte. Nu stiu dar una din cele doua mesaje se potriveste intr-o oarecare masura.

    RăspundețiȘtergere
  4. Multumim Maria pentru informatiile pe care ni le-ai expus mai sus. Este important faptul ca Evangheliile nu se exclud unele pe altele ci se completeaza cu informatii despre faptele si invataturile lui Iisus Domnul. Sunt unele scrieri care spun ca au fost mult mai multe evanghelii (scrieri despre Iisus), nu doar cele cuprinse in Noul Testament. Ca ar fi fost mai multi evanghelisti nu ar trebui sa deranjeze pe nimeni deoarece se confirma si mai mult faptul ca Iisus Hristos a vietuit cu adevarat printre oamenii de pe Pamant.

    RăspundețiȘtergere
  5. Toti apostolii au scris evanghelií si sunt tinute la secret la vatican. Singura ce a razbatut a fost . Marea evanghelie dupa loan scrisa de lacob lorber prin dicteu divin.ínsa prea putini oamen ísi fac timp sa o citeasca. Si-a facut timp un austriac, . Bernhard . Luger,casatorit cu romanca . Aurelia . Morar ,locuiesc langa . Arad,au o familie frumoasa,pe langa copiíi lor mai cresc cinci cópii adoptati. Cinste lor ca au vindecat mii de oameni. Multumesc. Cu . Aurelia am vorbit de multe ori la telefon ,cu . Berni nu,ca íi mai tot timpul plecat la vindecari. Serb llie-sorinel.Introduceți comentariul dvs...

    RăspundețiȘtergere
  6. Cine va citi . Marea evanghelie dupa loan va íntelege . Adevarul . Lui . Iisus . Hristos,. Noul . Testament si mai ales . Apocalipsa dupa . Ioan . Teologul. Multumesc . Tatalui . Ceresc si mamei mele ca m-au adus pe lume in ziua praznuirii adormirií acestui mare sfant care a fost ridicat la cer cu trup cu tot. Si tu . Marioara surioara sa-i multumesti,sora mea de suflet.Introduceți comentariul dvs...

    RăspundețiȘtergere
  7. Cat despre preoti,cei care au ajuns la struguri spun ca sunt buni,ceilalti care stau la coada dupa sfertul de mare sinod din creta cretinilor spun ca sunt acri si de abia asteapta sa le ia locul,ín loc sa se multumeasca cu un post de predare a religiei. Multumesc.Introduceți comentariul dvs...

    RăspundețiȘtergere
  8. Despre inundatii si cutremure,nu va spun ca nu vin si pentru spalarea pacatelor,insa cele din 7o,75,cutremurul din 77 si inundatiile de acum,oare nu au legatura cu sura de la rasarit,ca de chemtrailes si de harp de la apus ce sa mai spun? Suntem prea multi crestini ortodocsi nationalisti,vor sa ne cretinizeze ,sa nu ne mai stim radacinile vitei noastre,sa ne altoiasca pe alti butuci si sa ne puna pe butuci capetele noastre si ale copiilor nostri. Multumesc.Introduceți comentariul dvs...

    RăspundețiȘtergere
  9. Este vorba despre podul de cale ferată de la Budila de pe linia Brașov - Hărman - Întorsura Buzăului care a cedat apelor în 30.06.2018.

    https://youtu.be/XbFi7FRkvKQ

    RăspundețiȘtergere
  10. Podul de piatla s-a dalamat,a venit apa si l-a luat,vom fase altul pe lau ín zos,altul mai tlainic si mai flumos. Unde mai sunt prostii care lucrau constructii cai ferate si soldatií ca era facut ín 2 luni la loc? Concefele au murit de mult,supte de beizadelele fostilor directori deveniti patroni . Multumesc.Introduceți comentariul dvs...

    RăspundețiȘtergere
  11. Cred ca in Evanghelia dupa Marcu ,exista ceva , o scriere , care este impotriva diavolului , ......de a spus "glasul" ca fara Marcu.

    RăspundețiȘtergere
  12. Pai , ar trebuii sa ne intrebam duhovnicii cu privire la evanghelia lui Mihai[nu Mihail] , sa vedem si parerea lor.

    RăspundețiȘtergere
  13. http://profetieavertisment.ro/mesaje/?numar=946%2C158%2C584%2C23

    RăspundețiȘtergere
  14. Marioara surioara,si uitarea-i scrisa ín legile omenesti. Hai sa-ti aduc aminte!.... Plange dealul,plange valea,plang padurile batrane si norodu-n hohot plange. Cui ne lasi pe noi, . Stapane? Domnul lisus . Hristos sa íl tina ín pace sí-n lumina ca a iubit múlt,da o facut si mult bine! Fie-i tarana usoara micutului mare domn . Stefan,aparatorul crestinatatii. Nu ma legati bagatori de seama ca l-am pomenit? . Multumesc surioara.Introduceți comentariul dvs...

    RăspundețiȘtergere
  15. Ce se intampla cu comentariile BUNE de la acest articol?

    RăspundețiȘtergere