duminică, 8 iulie 2018

RUSIA ! RUSIA VA DEZMOSTENI ROMANIA !


                                           7 Iulie 2018,ora 8,45 !

                                    Dragii mei,

În aceasta dimineata,desi eram intr-un loc public,aud glas care vine din Cerul divin si care spune asa:

                          "RUSIA învingatoare,pentru că,o sa va dezmosteneasca ."

Dragii mei,am scris adeseori despre vecinii nostri din Rusia ,si niciodata de bine. 
VLADIMIR PUTIN ,PRESEDINTELE RUSIEI este omul cu mâna de fier si cu inima de piatra,este omul care tace si face.
Am mai scris de curand de HARTA ROMANIEI la iesirea spre MARE.
HARTA care era sfartecata ca de câini.
Iata:

Dumnezeu există - Mărturii.: ROMÂNIA ! HARTA ROMÂNIEI RUPTĂ ...

mariaghiorghiu.blogspot.com/2018/05/romania-harta-romaniei-rupta-la-iesirea.html
29 mai 2018 - HARTA ROMÂNIEI RUPTĂ , LA IESIREA CATRE MAREA NEAGRA ! ... DOILEA NOU IERUSALIM si sa nu ingaduie a fi sfartecata de dusmani.

HARTA ROMÂNIEI ÎNJUMATATITA SI ASEZATA PE DOLIU

mariaghiorghiu.blogspot.com/2018/07/harta-romaniei-injumatatita-si-asezata.html
HARTA ROMÂNIEI ÎNJUMATATITA SI ASEZATA PE DOLIU ! 3 Iulie 2018,ora 6,22 dimineata ! Dragii mei, În aceasta dimineata,treaza fiind,vad stand in pat cu ...

sau:

Dumnezeu există - Mărturii.: ROMÂNIA ! CEASUL ROMÂNIEI SE ...

mariaghiorghiu.blogspot.com/2018/07/romania-ceasul-romaniei-se-apropie.html
Acum 2 zile - Dragii mei,cand am vazut HARTA ROMANIEI pe fond negru si contur rosu ca de ..... Ar putea fi și un cutremur, ca tot s-a vorbit și de doliu national și de cutremur în ... HARTA ROMÂNIEI ÎNJUMATATITA SI ASEZATA PE DOL.

Prieteni dragi,daca vrem sa ne bucuram de pace si liniste in suflet in Romania Duhului Sfant,atunci trebuie sa semanam aceste Virtuti,pentru a avea ce culege atat in viata aceasta cat si-n cea vesnica.
Cine seamana vant,cu siguranta va culege furtuna.
Cine seamana iubire si dragoste,va culege rasplata divina plina de iubire si de ocrotire.
La ce bun sa fim răi,sa urâm pe Aproapele nostru,sa ne pierdem Credinta,cand putem trai in pace si-n liniste sufleteasca avand pe DUMNEZEU si pe MAICUTA DOMNULUI cu noi si intru noi ?

                Imagini pentru prea sfanta treime
Sa daruim toata iubirea noastra PREA SFINTEI TREIMI si PREA CURATEI FECIOARE MARIA ,si va asigur dragilor ca viata ne va fi mai luminoasa si mai fara de griji,iar Crucea ne va fi mult mai usoara de dus. 
Asa sa ne ajute BUNUL DUMNEZEU si PREA SFANTA NASCATOARE de DUMNEZEU ,Amin!
                                      Cu dragoste,Maria.

57 de comentarii:

  1. sf SERAFIM DE VIRITA spune -desi este rus ca tara lui Rusia fa fi atacata din vest apoi vor veni chinezii pana la URALI dar nu vor inainta-vor fi opriti SFANTUL SERAFIM O IUBEA MULT PE MAICA DOMNULUI SI PE SF SERAFIM DE SAROV

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nimeni nu le stie pe toate, doar Dumnezeu isi stie planul pregatit pentru fiecare natie.

      Ștergere
    2. India şi România vor deveni pilonii principali pe care se va sprijini noua orînduire internaţională. Grecia, Japonia, Franţa sau Rusia (spălată de ateism şi comunism printr-o mişcare socială mai brutală decît cea românească) vor deveni polii noii dezvoltări mondiale, bazată mai mult pe spiritualitate, cultură, religie şi artă decît pe regulile reci ale unor economii lipsite de suflet. „Structurile statale lipsite de suflet şi istorie, precum SUA, UE, NATO se vor prăbuşi”.

      Ștergere
  2. Deci incepe a se confirma agresiunea Rusiei lui Putin cel mic si ambitios ca Hitler

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dar Duck ratoiul ce cusur are? Marii democrati au pus cizma peste toata lumea, urmarile se vad foarte bine iar noi tot in rusi dam? Putin e foarte departe de a fi un inger dar el stie ca lumea poate fi cucerita mult mai usor prin mijloace nemilitare.S-au initiat actiuni majore culturale, de burse, etc, pe langa cele economico-financiare. Dar Putin este mai mult decat provocat de "aliatii" nostri si bineinteles efectul va fi teribil pentru Romania.

      Ștergere
    2. 21:18 daca tot esti de-al lor , spunei lui Putin sa ne dea inapoi Tezaurul , Bucovina ,Moldova si Insula Serpilor . Saracutii de ei ,rusii astia care fura de la toti vecinii lor , trebuie sa le mai si plangem de mila.
      Mai dezinformatorule vad ca aperi PSD-ul si pe Putin . Suspecta asociere de interese ...

      Ștergere
    3. Putin e mai rau ca Hitler. Tocmai a furat peninsula Crimeea de la Ucraina. Si-a aratat adevarata fata de cotropitor.

      Ștergere
  3. Nu.se atinge de România.aminnimeni

    RăspundețiȘtergere
  4. Pai nu ziceai tu ca sa nu ne temem caci Romania nu va suferi ?Te contrazici singura! Tu auzi duhuri necurate care stiu si ele cate ceva si esti convinsa ca e Dumnezeu. Vai tie suflet pribeag. Sf Arsenie Boca a spus clar ca o sa fim invadati din trei directi intr-o noapte.Asa ca mai bine vezi de-ti indreapta sufletul.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca Sf. Pr. Arsenie s-a rugat acolo sus pentru poporul roman asa cum a facut-o cand rusii au invadat Cehoslovacia, s-ar putea ca sa nu mai trecem prin cotropirea Romaniei de catre tarile vecine (Rusia, Ungaria si Bulgaria) care in prezent sunt aliate cu rusii.

      Ștergere
  5. O fi vorba de rezervele de gaze din m Neagra

    RăspundețiȘtergere
  6. Dna Maria e tare ciudat ce spune acel glas ! Rușii ne au dezmoștenit de mult !!!! Ne-au luat tezaurul,bogățiile subterane,grînele direct de pe câmp (bunicul meu îi ura din tot sufletul) în timp ce țăranii care munceau pământul,mureau pe capete,de foame. Eu sunt din Bărăgan și știu ce spun !!!Elita intelectuală a României împușcată sau exterminată în închisori DATORITĂ RUȘIILOR !!! RUSIA ÎNVINGĂTOARE PT.CĂ NE DEZMOȘTENEȘTE ????? Nu mai înțeleg nimic ! Mă poate lămurii cineva ??? Dar,probabil, nu o să-mi publicați comentariul pt.că nu sunt PRO RUS

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cu tot respectul dar si acum suntem dezmosteniti...
      Padurile austriecii si suedezii, petrolul si gazele austriecii si americanii, bancile austriecii, distributia francezii si italienii, retailul (supermarketurile) olandezii si francezii, retrocedari catre organizatia nazista FDGR, retrocedari catre urmasi grofilor unguri, aurul la Londra.

      Asta nu scuza ce au facut bolsevicii dar doar completeaza tabloul...

      Ștergere
    2. Se va face Tracia Mare si Rusia va dezmosteni de la americani , anglia ( aurul BNR e in anglia daca nu stiai ), germania si toti cei care AU CUMPARAT ROMANIA si des mosteni Romania adica VA INAPOIA romaniei TOT CE S-A LUAT DE CATRE STRAINI ... e o taina mare dezvaluita si tine-o minte ca atunci vei pricepe lucrurile lui Dumnezeu cum e poporul ROMAN ales si MISIUNEA LUI ca NEAM ORTODOX in lume ca scris este :
      Același lucru este valabil și în cazul traducerii grecești a Noului Testament, unde numele codificat al României apare de două ori în dreptul următorului text: “Zis-a lui Stăpânul: «Bine, slugă bună şi credincioasă, peste puţine ai fost credincioasă, peste multe te voi pune; intră întru bucuria Domnului tău.»” (Matei, capitolul 25, versetul 21).
      des= 1. (Despre colectivități, mulțimi sau corpuri compuse din unități identice) Cu elementele, cu părțile componente apropiate, cu intervale foarte mici sau cu foarte puține goluri între părți.
      DES adj., adv. 1. adj. v. compact. 2. adj. v. apropiat. 3. adj. bătut. (Țesătură ~.) 4. adj. v. bogat. 5. adj. v. adânc. 6. adj. frecvent, repetat.
      mosteni =MOȘTENÍ, moștenesc, vb. IV. Tranz. 1. A dobândi un bun, un patrimoniu, o avere etc., prin moștenire.\
      MOȘTENÍ, moștenesc, vb. IV. Tranz. 1. A primi un bun pe cale de succesiune, a dobândi prin testament.

      des mosteni = intregirea PARTILOR COMPONENTE
      DES mosteni = bogatia mostenita
      etc etc etc

      des mosteni = bogatia primita prin testament DIVIN si prin succesiune DE LA FACEREA LUMII la care TOTI SE VOR SUPUNE . ( O TAINA FOARTE MARE pe care nu o pricepi sau crezi acum dar '' nimic nu e cu neputinta la DUMNEZEU '' ca scris este aceasta .

      Ștergere
    3. Foarte putini romani ii iubesc pe rusi, iar in timp de razboi acestia devin animalici. Rusii n-au facut bine niciodata Romaniei.

      Ștergere
    4. 11:27, nu-s mai animalici decat nazistii hitleristi.

      Ștergere
    5. AMERICA SI RUSIA in razboi CU ROMANIA si in razboi NIMENI NU IUBESTE PE NIMENI

      Dacă până în aprilie 1944 cel de-Al Doilea Război Mondial a fost pentru majoritatea românilor ceva îndepărtat, ziua de 4 a acelei luni a schimbat radical această percepție. Moartea și groaza au năvălit peste orașele României cu o furie apocaliptică, răvășindu-le pentru totdeauna.

      După ce Statele Unite ale Americii au declarat război României (5 iunie 1942), aviația anglo-americană a executat (în 1942, 1943, dar mai ales în 1944) mai multe raiduri aeriene de bombardament asupra teritoriului românesc, care au produs mari pagube materiale și umane. Primul raid aerian a fost executat la 12 iunie 1942, de către ,,Detașamentul Halpro” (13 bombardiere ,,Consolidated B‑24 Libertador”), când avioanele inamice au survolat spatiul Munteniei și Dobrogei, lansând bombe la Constanța, Medgidia, Țăndărei, Dragalina, Colibași, Bolintin Deal, Vărăști (Ilfov), Berceni (Prahova), Ploiești, Teișani (Văleni de Munte), Buzău, Pogoanele, Cioflinceni. Raidul din 1 august 1943 a fost al doilea raid american, de această dată mai eficient, s‑a produs la 1 august 1943, între orele 13.08-16.00, sub denumirea de cod ,,Tidal Wave” (Valul nimicitor).

      Iadul a ajuns la Brașov chiar în ziua de Paște

      La Braşov, iadul a venit chiar în Duminica Paştelui. Bombardierele americane s-au întors pentru a lovi din nou Turnu Severin (unde cele 167 de aparate B-24 aveau drept misiune să bombardeze aceleaşi obiective ca şi aviaţia britanică, vizând în special căile feroviere şi aerodromul) şi, pentru prima dată, Braşovul, marele centru industrial care fabrica avioanele IAR. Pentru a lovi oraşul (legăturile feroviare şi Uzinele IAR) a decolat o formaţie de 158 de bombardiere B-24 Liberator. Între orele 9.50 şi 13.00 au fost alarme aeriene în oraşele Giurgiu, Bucureşti, Craiova, Ploieşti, Braşov şi Sibiu. Oraşul Braşov a fost bombardat de la ora 11.00, fiind lovite Uzinele IAR, Gara Mare, Atelierele principale CFR, Întreprinderile „Schmoll Pasta”, Uzinele „Astra”, Palatul de Justiţie, Hotelul „Coroana” şi Cartierul Gării. În urma acestei misiuni a încetat activitatea uzinei şi fabricarea avionului IAR 80/81″.

      Practic, un singur raid a fost suficient pentru a neutraliza Uzinele IAR, care erau amplasate în zona cartierului Tractorul de astăzi, dar şi pentru a trece pe linie moartă producţia celebrului „vânător” românesc precum a şi aparatelor construite sub licenţă, după cum informează Meritocratia.ro. Printre obiectivele importante bombardate, dar care au supravieţuit se numără şi actuala fabrică Roman. Parte a fostei Uzine Astra, platforma industrială a fost bombardată și pentru că, pe lângă motoare, producea și tunuri anti-aeriene.

      184 de brașoveni au murit în bombardament

      Revista Historia scrie că au murit atunci 184 de persoane, iar industria brașoveană a fost grav afectată. Mulți supraviețuitori ai bombardamentului și-au petrecut noaptea în pădurile din apropiere, trăind o panică multiplicată inutil de cele 3 alarme nocturne care s-au dat după bombardament fără niciun rost. La Brașov, oamenii au mai stat și a treia zi de Paște – 18 aprilie – prin păduri. Abia în ziua de 19 au mai revenit în oraș locuitori. Magazinele nu au avut clienți. Singurul articol care s-a vândut imediat a fost geamantanul sau valiza. Atunci, Primăria a fost vede nevoită să înceapă imediat lucrările la 3 adăposturi publice noi.

      PS sunteti naivi daca credeti ca istoria cu America nu se va repeta ...

      Ștergere
    6. 15:30 Intreaba-ti parintii sau bunicii (daca mai traiesc) cum au fost (pe teritoriul Romaniei) nemtii in timpul razboiului si cum au fost rusii cand au venit in Romania.

      Ștergere
    7. 10:1Toti ganditi de o dezmostenire materiala.Asta s-a mai facut in trecut dar eu cred ca e vorba despre una spirituala si aceasta e cu adevarat f
      trist.Intrun mesaj se vorbeste de pierderea darului(Harul)de catre Romania.Domnul a spus ca daca romanii nu se vor intoarce la Dumnezeu Va da Harul altui neam(aici ma refer la rusi)Deci asta va fi cea mai grava pietdere pt. Romania si semnele ca Dumnezeu s-a maniat pe noi se vad.Romanii s-au indepartat de Dumnezeu devenind f.materialisti si nepasatori cu semnele apocaliptice.UE a facut mult rau Romaniei risipind si dezbinand poporul care treptat s-a racit sufleteste.Rugati-va si strangeti randurile in jurul bisericilor si manastirilor ca dingure focare inca aprinse inainte ca si ele sa se stinga caci atunci vom muri sufleteste toti(deja multi sunt moti sufleteste si nu-i mai pomenesc nici pe mortii lor care au mare nevoie de rugaciunile si milosteniile lor)

      Ștergere
    8. intreaba-ti parintii si bunicii DE CE AU LASAT PARTIDUL MUNCITORESC a lui ceausescu , transformat in PARTIDUL COMUNIST sa DISTRUGA ROMANIA . exact de aia suntem aici . si inca nu au murit bunicii si parintii TUTUROR , nu e asa ??? tv e plin de ei , peste tot e ei si tot ei conduc ... exact de aia COPIII LOR au plecat CA TOCMAI BUNICII SI PARINTII TAI( lor ) NU AU FACUT NIMIC ci doar au mincat , baut si inmultit si muncit OBLIGATORIU . exact asta e pensia lor primita de la urmasii lor DE CARE NU S-AU INGRIJIT DELOC . ai trait cu cheia de git ? ai baut sifon DUPA CE IL INCARCAI ? stateai la coada la lapte , ai mincat paine pe cartela ??? AI STAT IN FRIG ? ai invata la luminare ??? etc etc etc ...

      bunicii si parintii tai , DACA SUNT IN VIATA au FACUT ASTA . ACUM SA SUFERE CA CE AU SEMANAT AIA AU ...
      UN MESAJ PT TOTI
      https://www.youtube.com/watch?v=CvPdgkD5LA8

      Ștergere
  7. Doamna Maria, v-am tot scris ca nu Polonia sau altcineva este pericolul cel mare, ci Rusia.

    Avertismentul Feciorei Maria in Ucraina.
    "
    Rugați-vă pentru Rusia.
    Asuprirea și războaiele continuă să sălășluiască în mințile și în inimile oamenilor.
    Cu toate acestea, Rusia continuă să-L renege pe Fiul meu. Rusia respinge viața cea adevăratăși continuă să trăiască în întuneric…

    Dacă Rusia nu se întoarce la creștinătate, va avea loc și un Al Treilea Război Mondial și lumea întreagă se va îndrepta spre ruină."
    "

    Al treilea mesaj de la Fatima a fost citit de cardinali si papi din Biserica Catolica si nimeni nu a indraznit sa-l faca public.
    Biserica a vorbit in permanenta, fara vreo retinere, de diverse urgii si distrugeri, singura tema care i-ar face sa nu dezvaluie mesajul este cea legata de decaderea Bisericii Catolice.

    Partea ciudata este ca desi Noul Testament specifica clar ca nu este de dorit o dictatura a unui om imoral (anticristi), credinciosii din zona ortodoxa voteaza mai ales talhari inclinati spre dictatura, nepregatiti pentru democratie si stat de drept, asemanandu-se mai mult cu musulmanii.
    .
    .
    .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asta arata nivelul nostru de gandire si civilizatie. In cei cinci zeci de ani de comunism, civilizatia din aceasta tara s-a schimbat mult si s-a vazut abia cand a venit asa zisa libertate de dupa 1989.

      Ștergere
  8. "
    La ce bun sa fim răi,sa urâm pe Aproapele nostru,sa ne pierdem Credinta,cand putem trai in pace si-n liniste sufleteasca avand pe DUMNEZEU si pe MAICUTA DOMNULUI cu noi si intru noi ?"

    De acord cu dumneavostra, numai ca romanii nu au avut razboaie de cucerire si intentii imperialiste ci rusii.

    Au cucerit si au impus comunismul in toate tarile din jur.
    Ca raspuns, Rusia este acum inconjurata de tari ostile care sunt in NATO sau vor sa intre in NATO.
    A ajuns o tara paria in lume.

    Daca o sa porneasca un razboi, d-ul Ioan Istrate spune ca va aduce lumii suferinte mari (mult mai mari decat cele din al doilea razboi mondial) dar intr-un final va fi genocid la rusi (nucleare date de occidentali) iar europenii se vor invecina cu chinezii la Urali.

    Acesta va fi si sfarsitul ortodoxiei, de aceea multi vizionari ortodoxi in loc sa vada Revelatia vad "Sfarsitul Lumii" pentru ca vad sfarsitul ortodoxiei.

    Peste tot in lume, APOCALISA (din greaca APOCALIPSIS) inseamna REVELATIE (a descoperirii lui Dumnezeu), numai in zona ortodoxa este interpretata ca "sfarsitul lumii".

    Al treilea mesaj de la Fatima al Feciorei Maria vorbeste de sfarsitul Bisericii Catolice.

    Acum 2000 de ani preotii templului au cautat sa-L rasticneasca si sa-L omoare pe Iisus, s-a continuat cu Inchizita cu interzicerea Bibliei iar acum mentalitatea Bisericilor crestine este bazata tot pe Vechiul Testatment iar enoriasii nu sunt incurajati sa citeasca NT.

    In aceste conditii, cand nici Bisericile crestine nu incurajeaza NT, ecumenismul (unirea cu evreii si musulmanii) inseamna renuntarea totala, pe fata la Iisus.

    De aceea bisericile dispar.
    .
    .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ortodoxia nu se va sfirsi CI SE VA CURATI SI EA . Din ortodoxie IESE TURMA MICA cu o forta A SFINTEI TREIMI IN OAMENII ALESI pe care nici nu v-o puteti imagina ca scris este :
      luca 12
      32.Nu te teme, turmă mică, pentru că Tatăl vostru a binevoit să vă dea vouă împărăţia.

      ps taine care se vor descoperi dupa curatirea Romaniei

      Ștergere
  9. Soldate rus,soldate rus
    Te ridicasi acolo sus,
    Ca sa vada soarele,
    Ca i-ti put picioarele-Pastorel Teodoreanu, despre statuia ostasului sovietic ridicata de comunisti.

    RăspundețiȘtergere
  10. Soldate rus,soldate rus
    Te ridicasi acolo sus,
    Ca sa vada soarele,
    Ca i-ti put picioarele-Pastorel Teodoreanu, despre statuia ostasului sovietic ridicata de comunisti.Tot el dupa alegerile din 1946 spunea;
    Din Banat pina la Iasi
    Se resimte lipsa sarii
    Fiindca cei mai multi ocnasi
    Au ajuns la cirma tarii.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bravooo esti mare,dar acum cine e la carma tarii anonimule!

      Ștergere
    2. C-am asa e si acum.

      Ștergere
  11. Micul Otroc spunea in profetiile lui ca Rusia o sa fie atacata violent de China,iar cei cu ochii oblici vor ajunge la Urali si vor smeri mindria ruseasca.Asa se vor lecui de ,,cuceriri,, razboinice dar rusii vor renaste din propia cenusa.Sper ca atunci acei urmasi sa nu mai fie lacomi de a cuceri si chinui alte popoare.Iar pe chineji îi asteapta nenorociri cuplite si vor ajunge la limita extensiei.In cazul unui atac rusesc România va fi cap de pod ca americanul nu e prost sa scape din ghiare cele doua miliarde de metri cubi gaz metan din Marea Neagra,unde si rusii vor ,,felia,, lor.Bine am mai ajuns pe mina asa zisilor democrati care ne conduc.Somn usor români somn usor!

    RăspundețiȘtergere
  12. De unde reiese faptul ca mesajul se refera la Romania ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mesajul este transmis dne-i Maria cetățean Român ,, Rusia vă va dezmosteni,, de aici reiese că se referă la România

      Ștergere
  13. Biserica Ortodoxa Rusa :

    http://inliniedreapta.net/legatura-sfanta-dintre-stalin-si-biserica-ortodoxa-rusa/

    RăspundețiȘtergere
  14. Si asa eram prea bogati.Bine ca ne dezmosteneste taica Putin.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ne va dezmosteni de la comunismul sovietic impus in Romania cu cizma si cu pusca.

      Ștergere
  15. Daca ma gindesc la viziunea cu cele doua luni sub norii negri ,as spune ca mai sint doua luni pina la inceperea razboiului Rusiei in Europa.Sa fie o gresala a mea poate, dar a lui Putin??-craciun

    RăspundețiȘtergere
  16. Nu cred ce au rusii de cistigat daca ataca Romania
    Ei stiu ca v or fii atacati de alte tarii dupa aceea

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu cred că este vorba de vreun câștig. În primul rând dacă vor iniția un atac asupra Europei în special a celor ce găzduiesc scuturi antirachetă așa cum au mai anunțat una din rutele de invazie va fi portul Constanța România. În al doilea rând nu sunt chiar atât de naivi să nu știe că vor fi atacați dar nu fiți naivi să credeți că vor dormi. În cazul unei invazii această va acea loc prin mai multe puncte si fulgerător astfel că țări graniță nato ue ex România vor fi rase peste noapte nici nu vor avea timp să se dezmeticească. Până va interveni forțele nato Rușii vor fi deja in mijlocul Europei. Ăștia care visează că România va fi salvată de nato că rușii vor ataca pe biciclete sunt naivi.

      Ștergere
  17. Pentru cetățenii români asasinați de rusii cu sutele de mii pe timp de pace,pentru că ne-a întors împotriva lui Dumnezeu timp de 45 de ani îi urăsc pe ruși și în mormânt si-i blestem de rău că și pe trădătorii români care sunt în slujba lor și produc dezbinarea din prezent ca în 1938.

    RăspundețiȘtergere
  18. Nu fii asa sigur ca ne apara asa repede alte tari!Pina ce vin sa ne apere....va trece o vreme...Mai bine sa nici nu ne gindim la asa ceva!Doamne fereste-ne!

    RăspundețiȘtergere
  19. D-na Maria.ce vi se pare asa rau la un conducator de stat ca i-si apara tara si nevoile si neamul,cum zicea Eminescu despre Micea cei Batran.Simpatizati cu cei ce au omorat conducatorii unor tari europene sau asiatice in numele asa zisei democratii,si acum le stau in coasta rusilor gata gata sa gaseasca un pretext sa atace si noi sa devenim un camp de desfasurare a fortelor militare pe teritoriul nostru?PUTETI SA_MI RASPUNDETIsau NU!?

    RăspundețiȘtergere
  20. OTROC VEACESLAV prooroceste la fel ca si sf Serafim de Virita-care a trait prin 1880-despre RUSIA

    RăspundețiȘtergere
  21. România va fi ocupată exact ca în răzb.1 mondial,și guvernul cu toate instituțiile din București,se vor refugia în Moldova la Iași.Doar o parte din Moldova noastră va rămâne a României.Apoi,după ce va interveni Dumnezeu,trimițându-ne prieteni în ajutor,vom recuceri tot teritoriul actualei Românii PLUS toate regiunile vechi ale Geto-Daciei.România nouă se va întinde pănă la Debretin,pe toate Crișurile de pe teritoriul Ungariei,și pe nordul Bulgariei,Bucovina,Basarabia!Asta este voința lui Dumnezeu!Aparent vom pierde și ne vom retrage,apoi vom căștiga în plus,toate teritoriile vechi locuite de urmașii geto-dacilor,și se va numi"Dacia Mare".Se va întămpla la o dată care va avea legătură cu cifrele 1017.

    RăspundețiȘtergere
  22. Din pacate Rusii vor incepe rasboiul sa ne rugam la maicuta domnului si bunul dumnezeu sa ne ocrotessca sa ne pazeseasca amin

    RăspundețiȘtergere
  23. Din pacate Rusii vor incepe rasboiul sa ne rugam la maicuta domnului si bunul dumnezeu sa ne ocrotessca sa ne pazeseasca amin

    RăspundețiȘtergere
  24. Cred ca trage de bucata aceia de la Marea Neagra pe care ati primit mesaje s-au ati vazut doamna Maria.
    O sa le dea toate inapoi cand va veni timpul harazit de Dumnezeu.

    RăspundețiȘtergere
  25. da.depinde de mine si de Dumnezeu pana unde se va razbuna pe tara asta.vom vedea pentru ca voi deveni Domnitorul Romaniei la ziua hotarata de Dumnezeu pana unde va merge razbunarea.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 11.07 Sa traiesti , Maria Ta !

      Ștergere
    2. Domnitorule Romaniei , ma iertati dar am citeva intrebari si sa ma iertati
      A Romaniei mari veti fi ? sau o veti face dumneavoastra unirea ?

      Ștergere
  26. si China ii va dezmostenii pe rusi de Siberia

    RăspundețiȘtergere
  27. Anonim 10,26 asa este China va ajuta Romania iar dusmanii poporului roman vor veni si se vor inchina Romaniei
    Poporul roman nu a plecat la razboi sa cucereasca ceva doar a aparat tara.
    Este un popor de sine statator care s-a format in spatiul Danubiano Pontic.
    Se vor vadi toate cand va vrea Nunul Dumnezeu si avem multe locuri cu incarcatura energetica mare care nu lasa poporul roman de izbeliste suntem protejati de Bunul Dumnezeu asta trebuie sa stim.
    Rugaciunea si credinta in Sfanta Treime daca o avem daramam muntii cu puterea rugaciunii. Cu mult drag si Doamne Ajuta.

    RăspundețiȘtergere
  28. MOSTENIREA ROMANILOR-BUNURILE IN AUR SI DIN ARTA AU DEZMOSTENIT ACEST PAMANT NU NUMAI DE RUSI-DUPA AL 2-LEA RAZBOI MONDIAL S -AU IMPARTIT INTRE STATE BUNURI SI TERITORII UNELE ASCUNSE PRIN CASELE MAGNATILOR

    RăspundețiȘtergere
  29. Rusia va dezmosteni România și Războiul va începe.....oare așa va fi ??? Mai mult ca sigur. De ce ? Păi să vedem ce spune mesajul din 2014. sâmbătă, 29 martie 2014
    VIN AMERICANII ! RĂZBOIUL RECE ??? 11 ŢĂRI VOR FI IMPLICATE !
    28 Martie 2014, ora 23,40 !

    Dragii mei,

    În timp ce scriam aici pe Blog, la articolul anterior, brusc aud un glas, care poartă o convorbire cu un altul şi spunea aşa :

    1. " Să nu se ştie !
    2. De ce să nu se ştie ?
    VIN AMERICANII !
    NE VIN AMERICANII !

    Şi glasul repetă ,si striga încontinuu ,că ne vin Americanii.

    Dragii mei,
    Vă gândiţi şi voi la ce mă gândesc eu ?
    Adică la o posibilă intervenţie NATO, in RUSIA?
    Nu ştiu mai multe , deci,nu ma pot pronunţa !
    Aşa că, vom aştepta ca timpul să dezlege orişice Mister.
    Şi iata ca un alt Glas, spunea ceva despre...

    CASCADA NIAGARA ! (ca un anunţ striga încontinuu ): CASCADA NIAGARA !!!

    Vom vedea ce va fi dragilor, dar noi sa avem Credinţă şi Dragoste întru DUMNEZEU şi MAICA DOMNULUI, si astfel vom fi cu sufletul împăcat că, am încercat si încercam cât putem, ca să împlinim PORUNCILE DOMNULUI !
    Cu dragoste, Maria.

    P.S.
    Iar în zorii zilei de 29 martie 2014,,ora 3,30 , mă trezeşte Glas, care spune ceva ce mi-a dat fiori la propriu ,citez :

    "Totul va fi în 11 Ţări !
    11 Ţări vor fi implicate !
    În două mii un.....(şi glasul pare ca se gândeşte, apoi spune ferm ):
    În două mii un....nouăsprezece !
    Un " ne este Ţara "!

    Am adăugat si aceste CUVINTE din zorii zilei de astazi 29 martie 2014, tot la acest articol, deoarece cred eu, sunt strâns legate de aceeşi îngrijorare.
    Dragilor, nu voi incerca sa dezvolt aceste Cuvinte ! Ci vom astepta cu mare Credinţă şi cu mare Dragoste şi vom vedea ce va fi !
    Aceeaşi cu dragoste, MARIA.
    Deci.... În 2019 un' ne este țara???

    RăspundețiȘtergere
  30. D-NA MARIA SPUNEATI CA NU SCRIETI SUB ANONIMAT ATUNCI CINE ESTE AN 13 IULIE 01:41??

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Probabil ca vei primi un raspuns de le cine l-a scris.
      Nu stiu despre ce vorbesti !
      Eu nu am scris si nici nu scriu niciodata sub ANONIMAT !!!
      Daca cineva crede ca eu as face asa ceva,greseste si pacatuieste.

      Ștergere
  31. DACA CINEVA CREDE CA EU AS FACE ASA CEVA, GRESESTE SI-PACATUIESTE-eu v-am intrebat cine este persoana sub anonimat-raspunsul aduce a atentionare- nu va lasati mai prejos-intepati cu prima ocazie- sunt curios daca veti da drumul la mesaj! un crestin autentic nu ca mine --nu se enerveaza

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri

    1. Anonim14 iulie 2018, 01:25
      Iata intrebarea ta?
      D-NA MARIA SPUNEATI CA NU SCRIETI SUB ANONIMAT ATUNCI CINE ESTE
      AN 13 IULIE 01:41??
      Oare nu reiese de-aici acuzarea ta pentru mine ca as scrie sub anonimat? Crezi oare ca mi-as intina lumina sufletului cu astfel de minciuni? Dar fiecare cu CREDINTA sa si cu puterea sa de intelegere.

      Ștergere
  32. am destula putere de intelegere si credinta m-a salvat din multe-nici vorba de acuzare A FOST O INTREBARE-si scurt puteati sa-mi raspuneti daaaar FRUSTRARILE NU VA LASA SI NU RECUNOASTETI-eu am cunoscut persoane care traiesc in familie dar singure si tot asa se manifestau=intepate

    RăspundețiȘtergere