miercuri, 4 iulie 2018

NORI NEGRI DINSPRE APUS , SE INDREAPTA SPRE RASARIT !


                                               3 Iulie 2018,ora 6,02 dimineata !

                                           Dragii mei,

În aceasta dimineata ,treaza fiind,vad stand in pat cu ochii inchisi,vad inspre Apus un Cer de noapte,iar pe Cer veneau valuri mari de nori negri.
                                                 

                          Imagini pentru NORI NEGRI.

Asa precum fumul negru acopera totul,tot asa si acesti nori negri care veneau cu repeziciune dinspre Apus,acoperea seninul Cerului de noapte.
În timp ce norii negri acoperea Cerul cu pasi repezi spre rasarit, Pămantul incepe a se cutremura indelung si moderat.
Dragii mei,din nefericire vom auzi de astfel de fenomene urmate de Cutremure in lanţ.
Sa ne rugam la Bunul Dumnezeu si la Maicuta Domnului, ca sa fim sanatosi si aparati de toate necazurile si de toate dezastrele.
Sa ne iubim Aproapele ca pe noi insine,iar SFANTA BISERICA a LUI HRISTOS sa ne fie prima casa in care ne dorim a sta, iar casa de-acasa sa ne fie pe-al doilea loc.
Întai sa daruim iubire si dragoste LUI DUMNEZEU si MAICII DOMNULUI apoi celor dragi noua.
                                Cu dragoste,Maria.


14 comentarii:

  1. Deci un cutremur de noapte si curind,in luna aceasta-craciun

    RăspundețiȘtergere
  2. Despre ce fac politicienii cu țara noastră dragă ,vedeți vreo salvare d-na Maria ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 09.32 din punct de vedere al Dnei Ghiorghiu, politicienii conduc bine tara. Ce-ai vrea sa-ti spuna?

      Ștergere
  3. Becali a cistigat procesul la CEDO pentru care a facut peste 2 ani inchisoare,proces in care a fost condamnat de Livia Stanciu ,cea care si-a obligat o prietena Rarinca sa faca la fel inchisoare pe nedrept.
    Livia Stanciu care a fost numita apoi de Io-ha-ha-nis la CCR ,pentru ca l-a scapat de incompatibilitatea cu canal -apa, atunci cind ea era la Curtea Suprema de Justitie.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ar fi buna raspunderea magistratilor. Astfel ar raspunde acesti magistrati periculosi si banditi care fabrica dosare si baga la inchisoare oameni, la comanda cuiva. Locul acestor banditi ar fi la racoare nu in alta parte. Acesti magistrati corupti distrug vieti, de aceea singura modalitate de a fi opriti din asta ar fi sa raspunda pentru ceea ce fac.

      Ștergere
  4. Am asteptat "Revolutia adevarata"pentru a scapa de tradatorii care jefuiesc poporul si tara si viitorul tarii adica copii care n-au nici-o vina,dar vad ca nu-se mai intampla .doamna Maria "poporul" este blestemat de Ceausescu???

    RăspundețiȘtergere
  5. Doamna Maria Bunul Dumnezeu este tare suparat pe omenire ma gandesc ca o sa ajungem exact asa cum scrie la carti o sa mergem la morminte si o sa strigam s-a iasa mortii si sa intram noi ca nu puyem infura necazurile ce vor veni peste noi.Bunul Dumnezeu sa ne miluiasca pe toti toti gresim nimeni nu este fara de pacat pe acest pamant.
    Bunul dumnezeu si Maicuta Domnului sa fie cu noi cu toti dona Maria.
    DOAMNE AJUTA

    RăspundețiȘtergere
  6. Mai suflete dragi,am un preten bun,da rau de bun ce íi,care-mi tot repeta ca femeia íi cel mai mare dusman al barbatului si io tot nu vreau sa-i dau dreptate,cu toate ca are ca si io am patat-o cu a mea,bine ca mi-s ficiorul si fata sanatosi si frumosi ca pana si puii ciorilor ís frumosi cu ochîi lor albastri. Asa o fost cu . Nicolae care-i sus ín cer si cu . Elena care o ajuns ín lad. Da-i nas lui lvan ca sa suie pe divan,si cati lvani de ambe sexe nu am mai avut noi,acuma li sa zace mai nou trans-gendari ma,ca-i mai cool,ca-s mai stramti ín toate gaurile lor de infrigurati dupa castig pana si cu pretul sufletelor lor. Cel mai mare pacat,sa tineti voi minte,ma iubitilor,este pervertirea sufletelor celor slabi de ínger,de la . Domnul .lisus . Hristos citire ma,nu de la un praf ca mine. Cei care ínteleg,bine,ceilalti mai bine sa nu fii cerut sa vina la viata pe acest pamant sfant numit ín . Cerurile . Sfinte . Tara . Romaneasca si sa-si íncalce legamantúl facut la reantrupare,nu reancarnare ca-i diferenta ca de la cer la pamant íntre aceste doua notiuni. Multumesc frumos . Marioara surioara.Introduceți comentariul dvs...

    RăspundețiȘtergere
  7. Pentru pretenul sibian,ma io am avut buletin de saghi cum sa spune pe la noi ín 78 ,din 82 pana ín 2oo6 am avut apartament cu trei camere la cúcurigu pe milea langa omniasig de m-i l-or facut pra la revoutie. L-am vandut dupa divort si am luat casa ín satul natal unde mi-am crescut pruncii. Multúmesc frumos si tie. Alta! Da-ti numele ma copile al lui . Hristos.Introduceți comentariul dvs...

    RăspundețiȘtergere
  8. Candela se stinge doamna Maria pt ca au intinat-o cumplit. Nu mai vrea sa creada in Dumnezeu deloc pt ca nu isi face lucrarea Sa contra celor cu prea multa cunoastere si fara drept la ea de prea putin ce-s, adica lipsa constiinta Inalta pt semeni. Inainte aveau drept doar voievozii pt a ocarmui in Legea Iubirii poporul de oameni incredintat lor de Dumnezeu. Azi, aceia sunt sclavii gunoaielor, tara este furata generational, Candela a asteptat mereu ocrotire. Oamenii rai i-au interzis-o mereu stiind cum se manuiesc energiile. Coruptia a urcat pana la cei pusi de Dumnezeu sa vegheze si indrepte relele din inimi. Legea de a intoarce inima cui Ii greseste Lui Dumnezeu facand rele semenilor azi nu mai e eficienta la marea lor majoritate. Pt ca se obisnuia ca pt a il intoarce Dumnezeu sa ii ia perechea, azi stiu sa isi gasesca iute alt partener inca si mai si ca cel avut anterior si il gasesc cu ajutor de la forte malefice si continua. Pt acestia nu vad alt leac decat cel ce va fi: e greu de accepatat ce voi scrie eu aici acum, dar asa am fost eu zidita sa vad ce nu stiu cei multi, iadul lor va fi ceva cumplit, adica Dumnezeu a decis sa inchida Universul Intunecat al reptilienilor, asa ca ei vor sa isi ia cat mai multe suflete captive lor. La ce le trebuie? E atat de simplu defapt. Sufletul Omului contine o Scanteie Divina, acea parte din Dumnezeu are o forta colosala si o folosesc in motoarele - nu cred ca s-ar numi asa, dar scriu in modul acesta pt a intelege oamenii bine, in acele parti ale astronavelor ajung ei pt a fi mereu ciocniti in scopul de a elibera/genera energie supracosmica care sa le permita lor sa faca calatorii in spatiile vaste ale Universurilor cu viteze supra Luminice. Acesta este sfarsitul pt ei, nu stiu cum ii va putea convinge Dumnezeu sa ii fie restituiti aceia. Imaginativa ca un piston loveste pt a degaja energie, cam asa e acolo, lovitura dp lovitura neicetat. E chin sa iei bataie cumplita nu stiu eu la cate secunde sau daca timpul nu este dilatat si defapt e fata de cel terestru cum spunea o marturie a unui sfant ce fusese bolnav si ingerul i-a facut o propunere pt ca acela se vaicarea tare si i-a zis cam asa ori ramai aici inca 2 ani bolnav cum esti, ori 2 minute in iad. acela a ales doua minute. Apoi dp un minut ingerul se duse la el si acesta a strigat ingerului :"O, inger seducator, dar ai promis 2 minute insa au trecut doua decenii" Iar atunci ingerul i-a aratat ca timpul este diferit in unele lumi/dimensiuni, ori el nu statuse acolo decat vreme de un minut aici. De aici putem invata ceva.Cei care vrem. Voalul negru peste harta e intunericul multor intrupati prin portalul intunecatilor ce incurca pe Omul lui Dumnezeu prea cumplit sa isi realizeze misiunea luata in fata Lui Dumnezeu. E cardasia dintre oamenii intunecati ce sunt uniti toti contra celor din Lumina veniti aici pt a face bine celor multi cum e voia inimii bune a Lui Dumnezeu, dar cum vedem degeaba e bun Dumnezeu, nu i se face voia.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Romanitza,sa mai scrii...si tu si Ilie...E nevoie de cunoasterea voastra...trebuie trezita cat mai multa lume,trebuie data jos ceata de pe ochi.Ar cam fi timpul...

      Ștergere
  9. 23,25 Sint cel ce te-a informat cu privire la r.a.a. Stii tu cine dar mai bine sa ramina intre noi.

    RăspundețiȘtergere
  10. Un nor negru deosebit filmat azi dimineata deasupra Craiovei dat la DIGI24

    RăspundețiȘtergere