luni, 16 iulie 2018

LANSAREA URMATOARELOR DOUĂ VOLUME ALE ADEVARULUI DUHULUI SFANT ,SE APROPIE !






                           Prieteni dragi,

Ne apropiem cu ajutorul LUI DUMNEZEU si-al MAICII DOMNULUI de LANSAREA mult dorita si mult asteptata. 
EDITURA KITCOM lucreaza "la foc "continuu si ma bucur sa va arăt cum vor arata copertile Cartii -ADEVARUL DUHULUI SFANT- ROMANIA VIITORUL AL DOILEA NOU IERUSALIM ,precum si -VIATA EXTRATERESTRA ! 
Nu am cuvinte de multumire pentru voi toti ,cei care,ati pus una ,doua sau mai multe caramizi la editarea acestor CARTI ale DUHULUI SFANT, si nicidecum ale mele.
Eu am fost si sunt, doar Condeiul Duhului Sfant !
Va multumesc din inima pentru ajutorul vostru financiar,moral si sufletesc ,si va asigur ca ,ma rog pentru voi toti la BUNUL DUMNEZEU si la MAICUTA DOMNULUI ca sa va rasplateasca bunatatea inimii voastre.
Cand totul va fi pregatit,vă voi anunta si locul din BUCURESTI ,ziua si ora inceperii LANSARII CARTILOR : 
ADEVARUL DUHULUI SFANT- ROMANIA VIITORUL AL DOILEA NOU IERUSALIM ,precum si VIATA EXTRATERESTRĂ!
 

Fotografia postată de Maria Ghiorghiu..


Fotografia postată de Maria Ghiorghiu.

Prieteni dragi, va reamintesc cum puteti dona pentru editarea acestor doua volume noi, pe care, nu am reusit inca sa le achit :

Contul pentru strainătate:

Cod Bic Raiffeisen Bank : RZBRROBU 

Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 1504 7307

sau prin WESTERN UNION :

Maria Ghiorghiu -România , unde vă va da un numar mai

 mae, si mi-l puteti scrie in privat pe facebook, sau pe 

maill mariatecuci61@yahoo.com. 

Contul pentru România:

 Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 1504 7307

Dumnezeu si Maicuta Domnului vă va înmulti DARUL vostru de suflet si vă va ocroti cu mila si cu dragostea sa ! 
Va multumesc din inima si din suflet si ma rog pentru voi toti si pentru toti cei dragi inimii si sufletului vostru.
DUMNEZEU si MAICUTA DOMNULUI sa va binecuvinteze si sa va ocroteasca !



        Cu dragoste si cu pretuire,MARIA.

.


15 comentarii:

  1. O tara frumoasa , cu sate goale, nelocuite . Iti plange sufletul cand vezi satele copilariei noastre fara tineri si copii .
    Ne-au condus borfasi si criminali care acum stau la soare in Costa Rica , altii iau pensii speciale, in timp ce milioane de romani si-au luat lumea in cap si au plecat . Uitati-va sa vedeti cum arata o tara parasita , cu case ce cad pe batrani, fara apa, strazi, magazine, scoli , nimic .


    https://www.youtube.com/watch?v=amK9gJfdN0E

    RăspundețiȘtergere
  2. Draga noastra, Maria Ghiorghiu, multe carti de toate felurile sunt editate de multe edituri! Toti autorii lor, ca-s new age, ca-s crestini, ca-s filosofi, ca-s Sf-isti, toti spun acelasi lucru: "Adevaruri ale Duhului Sfant", chiar daca se folosesc alte
    diferite expresii!
    Asadar, dragi autori, sunt de acord sa va lansati "cartile" si fiecare sa-si ia din ele ceea ce i se potriveste sau sa-si confirme sau sa-si infirme ceea ce au experimentat pana in prezent.

    " Bunica Cerestilor Zei si Zeite"

    RăspundețiȘtergere
  3. Maria m-ar interesa o explicație mai amplă in legatura cu Zalmoxis - a fost om, zeu ?

    RăspundețiȘtergere
  4. Marsul inchinat Centenarului Unirii trecut de Alba Iulia va ajunge miine in jurul orei 13 in Sibiu la monumentul Revolutiei din Piata Unirii in fata Casei de Cultura
    TRAIASCA ROMANIA MARE-craciun

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Craciun, din pacate strigi degeaba, numai de Romania Mare nu sunt interesati guvernantii actuali, pe ei ii preocupa soarta puscariasilor, cum sa le dea drumul pe strazi mai repede.

      Ștergere
    2. 1 Ioan 2
      18.Copii, este ceasul de pe urmă, şi precum aţi auzit că vine antihrist, iar acum mulţi antihrişti s-au arătat; de aici cunoaştem noi că este ceasul de pe urmă.
      19.Dintre noi au ieşit, dar nu erau de-ai noştri, căci de-ar fi fost de-ai noştri, ar fi rămas cu noi; ci ca să se arate că nu sunt toţi de-ai noştri, de aceea au ieşit.

      Ștergere
  5. Sora Barbara din America.Translator google traducere.
    TRANSCRIPT: Copiii să fie atenți la aceste lucruri în care vi sa spus că trebuie să fie aceste lucruri. Falsii Hristosi, Antihristul, înșelătorul, impostorul, fiara, stau în umbre, privesc, așteptându-și ocazia de a prelua controlul. Planul lui a fost făcut. El este viclean ca lider. Dintr-un popor sub Dumnezeu, credincioșia sa ascunsă era cu un alt popor și cu Dumnezeu. El este mult așteptatul lor Mahdi. Națiunile și conducătorii pământului au folosit tehnologia armatei pentru a-i permite să se ridice cu ușurință la putere, să supună și să controleze toate aspectele vieții tuturor. Armata lui a devenit prietenul tău, vecin și chiar membrii familiei tale. Te vor trăda la ora stabilită. Cei care rămân în timpul domniei sale de teroare trebuie să fie pregătiți pentru marele rău care va mătură lumea. Mulți dintre voi văd și auziți despre persecuția și moartea care vin la slujitorii voștri. Vi sa spus să vă pregătiți și să vă protejați familiile. Eu v-am trimis pe mesagerii și pe profeții Mei să vă avertizeze. Fi avertizat.

    RăspundețiȘtergere
  6. daca se face milostenie prin scrieri de carti cu ajutorul altora meritul este al acestora din urma-carti au scris multi dar ADEVARUL ESTE TOT LA DUMNEZEU

    RăspundețiȘtergere
  7. Aceasta e doar începutul.
    Aceasta este numai începutul Iubirea Mea. Judecata a început și se va intensifica. Aceasta este ceea ce a fost prezis de profeții vechi. Judecata mea a început și acum ceea ce vine este dezlănțuit asupra acestei națiuni. Ca un val puternic, a venit și vă spun că acesta este doar începutul calamităților care vor veni. Eu însumi sunt protejat și nu trebuie să mă tem de faptul că Eu sunt lumina și mântuirea lor; ajutorul lor veșnic și nu vor fi împrăștiați, ci vor sta pe Stânca, piatra de temelie. Căci Eu am spus și cuvintele Lui nu se întorc, ci se împlinesc. Rămâi sub aripile mele, micuța mea, și lasă-mă să te ascund în camera mea până când acest întuneric nu a trecut. Pentru Mireasa Mea există o mare bucurie pe dealul următor. Rămâi în Mine, căci în puțină vreme Mă veți vedea față în față. Acum a început și este doar începutul. Țara și marea s-au judecat. Mai întâi de mare și de lângă pământ. Cei care Mă așteaptă vor găsi calea lor și vor merge împreună cu Mine prin ceea ce este aici. Căci numai în Mine pot scăpa de tot ce vine pe pământ. Acum este momentul să stați pregătiți.


    Psalmul 27: 1
    "Domnul este lumina mea și mântuirea mea, de care să mă tem? Domnul este cetatea vieții mele, de care mă voi teme?"

    Psalm 46: 1
    "Dumnezeu este refugiul și tăria noastră, un ajutor mereu prezent în necazuri. De aceea nu ne vom teme, deși pământul dă drumul și munții cad în inima mării, deși apele ei revărs și spumează și munții se cutremură cu in crestere.“

    Psalmul 91: 1-4
    "Oricine locuiește în adăpostul Celui Prea Înalt se va odihni în umbra Celui Atotputernic. Voi spune despre Domnul:" El este adăpostul meu și fortărea mea, Dumnezeul meu, în care am încredere ". de la moartea păcătosului și de la moartea ciumei, te va acoperi cu pene și de sub aripile Lui vei găsi refugiu, credincioșia Lui va fi scutul și groapa ta.

    Efeseni 2:20
    "Și sunt construite pe temelia apostolilor și a profeților, Isus Hristos fiind chiar piatra de temelie"

    Isaia 40:31
    "Dar cei ce așteaptă pe DOMNUL își vor reînnoi puterea, se vor ridica cu aripi ca vulturi, vor alerga și nu vor fi obosiți și vor umbla și nu vor slăbi".

    Luca 21:36
    "Fiți întotdeauna în ceas și rugați-vă să puteți scăpa de tot ce urmează să se întâmple și să fiți în stare să stați înaintea Fiului Omului".

    RăspundețiȘtergere
  8. 22,08 Zamolxis, A fost zeul unic al dacilor atunci cind Dacia avea o suprafata dubla ca Romania si cind romanii erau pagini si aveau o multitudine de zei.-craciun

    RăspundețiȘtergere
  9. Doamna Maria nu stiti cat ma bucur de aparitia cartilor dv. abia astept sa fie gata. Doamna Maria eu una cred cu tarie pentru cea mai mare si frumoasa veste de pe acest blog si care ar trebui sa ne bucure pe toti este vestea ca ROMANIA ESTE TARA NOULUI IERUSALIM.
    Ce bucurie mai mare ca asta poate fi? Nici una atat timp cat Mantuitorul sufletelor noastre a ales sa vina in aceasta tara haideti sa ne bucuram.
    Oare meritam? Doamna Maria am spus si eu pe la uni pe la altii ce ati scris si s-au implinit sa stiti ca am primit si eu reticente,ba ca sunt coabe mai multe va rog sa ma credeti ca va inteleg si ma gandeam la dv.si la acel mesaj unde sa tineti lumea aproape.
    Este tare greu este multa rautate doamna Maria dar or sa vada ei care nu au inteles aceste mesaje primite de la Duhul Cel Sfant prin dv. Cu mult drag doamna Maria si Bunul Dumnezeu sa va binecuvinteze si pe noi pe toti fii lui.
    DOAMNE AJUTA.

    RăspundețiȘtergere
  10. 23,25 nimic nu e degeaba,in 25 august Marsul CENTENARULUI va ajunge la Iasi ,in 26 august e Podul de flori la Prut ,iar la 1 Septembrie va fi marele miting la Chisinau-craciun

    RăspundețiȘtergere
  11. Si rusii organizeaza zilele astea un Mars al Centenarului de la asasinarea la Ekaterienburg a tarului Nicolae si a intregii sale familii.Fiecare in ce sint specializati noi in uniri ei in rapturi teritoriale si asasinate.-craciun

    RăspundețiȘtergere