duminică, 1 iulie 2018

INUNDATII CATASTROFALE ÎNSPRE SUD ! CASE INGHITITE DE PĂMANT !


                                              30 Iunie 2018,ora 15,34 !

                                          Dragii mei,

În aceasta după amiaza,in timp ce scriam aici pe Blog desi eram cu ochii pe monitor,vad inspre Sud cum Pămantul se lasa brusc si inghite o masina cu totul si o casa pana la jumatate.
Image result for case inghitite de pamantImage result for case inghitite de pamantImage result for case inghitite de pamant.

Din pricina inundatiilor,pamantul s-a surpat si-a inghitit masina si casa.
Dragii mei, vom auzi de aceste tragedii care vor avea loc, dar sa ne rugam la Bunul Dumnezeu si la Maicuta Domnului ca nu cumva s-auzim si de pierderi de vieti omenesti.
Rugaciunea fratilor,iubirea fata de Aproapele si nadejdea in Dumnezeu si-n Maicuta Domnului ne vor ocroti in faţa acestor DEZASTRE .
                               Cu dragoste,Maria.

19 comentarii:

  1. https://aliosapopovici.wordpress.com/2017/09/17/despre-tehnologia-haarp-razboiul-climatic-si-unele-catastrofe-nelamurite-inca/amp/

    RăspundețiȘtergere
  2. Doamne fereste doamna Maria zic si eu ca doamna Hendric Bunul Dumnezeu s-a suparat pe noi. Din fata lui Dumnezeu nu ai unde te duce la noi acum cand va scriu s-a ladat o ceata densa de nu se vede la 50m. Ma pregatesc sa ma duc la sf. biserica.
    Cu mult drag doamna Maria.

    RăspundețiȘtergere
  3. Asa le trebuie la cei ce pt 50 de lei au facut miting sa sustina PSD-ul, o gasca de infractori si incompetenti. Dumnezeu nu iubeste hotia, minciuna, afacerile, etc . Si pana n-o sa devenim constienti de faptul ca trebuie sa fim corecti, o sa avem pedepse mereu. Dumnezeu e bun si-o sa ne scape de rautatile din guvern si din popor.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 09:25, rautaciosule, afla ca nimeni nu a luat vreun ban, degeaba insisti cu asta. Pe de alta parte raul din tine te va ajunge din urma. Ticalosia ta nu are margini. Te folosesti de vreme (care se manifesta in multe locuri nu numai in Romania) ca sa dovedesti o minciuna din capul tau. Esti plin de ura la adresa aproapelui, dai cu otrava-ti peste altii, dar la tine se va intoarce, inapoi.

      Ștergere
    2. 16:54, daca banii nu au ajuns la tine, nu inseamna ca nu i-ai primit. Altcineva a primit cei 50 de lei in locul tau. Asa ca, lasa "pomelnicul" plin de ura pentru alta zi.

      Ștergere
    3. 16.54 nu te mai ratoi degeaba, A aratat la tv pe cei care au primit bani ca sa vina la miting. Cine crezi ca venea atatia km pe drum, atatea ore cu autocarul de dragul PSD-ului? Nimeni! Ei au spus ca au primit bani, ei cu gura lor. Nu mai fi asa naiv! PSD-ul va pacaleste, profita de naivitatea si nestiinta voastra, dar si de saracia unora care pentru 50 de lei fac orice numai sa aiba ce manca.

      Ștergere
    4. 23:35, asa ceva nu s-a intamplat! Nicidecum, sigur! Vorbesti aiurea, din necunostinta de cauza. Nu mai denatura!

      Ștergere
    5. 18:34, daca pnl-istii sunt invatati sa primeasca bani, trebuie sa sti ca la psd asa ceva nu exista. Oamenii de la psd sunt altfel decat cei din pnl-ul vostru. Oamenii de la psd sunt sufletisti si isi iubesc tara. Voi pnl-istilor iubiti banul si sunteti foarte materialisti.

      Ștergere
    6. Lasati-i naibii pe cei carora le ziceti politicieni (indiferent de la ce partid sunt) fiindca scopul lor nu este binele Romaniei si al romanilor ci doar al lor insasi. O sleahta de hoti si derbedei au ajuns sa conduca si sa prade aceasta tara si nu le mai este frica nici de Dumnezeu.

      Ștergere
    7. 01:30, tara natanga mai esti. Psd-ul sunt sufletisti cu peopriul buzunar. Cine imparte galeti, ulei, zahar, 50 de lei (bani de buzunar), transport gratuit?!?! Memoreza:PSD! Restul, nu isi permit, ai inteles?!

      Ștergere
    8. 19:16, nicidecum! Ce spui tu acolo este o mare minciuna. Tocmai ca nu este asa cum ai pretins. Sa sti ca nimeni din psd nu are nevoie de ce ai pomenit tu acolo caci au ce este necesar vietii din munca lor. Daca au mers la Bucuresti, s-au dus pentru ca asa au simtit si asa au vrut, crede-ma. Sunt oameni cu dragoste de tara. Nu are nimeni interese si nici nu se dau favoruri. Si inca ceva, nu sunt oameni sarantoci cum cu nesimtire iti place sa-i cataloghezi ci sunt oameni cu bun simt, seriosi care cunosc multe din scoala vietii si care traiesc din munca cinstita si cu destul efort. Poate ar trebui sa te mai gandesti si sa nu vorbesti aiurea. Nu stiu cum este pe la voi in pnl, dar la psd oamenii sunt foarte cumsecade iar tinerii au o buna crestere. Tot respectul si consideratia pentru ei!

      Ștergere
    9. 00:06, :)))))))))))) Cred ca ai trait degeaba pana la varsta ta inaintata. O sa fie tarziu cand vei vedea adevarul.

      Ștergere
    10. 08:46, nah ca te deranjeaza corectitudinea, simplitatea si bunul simt!
      Pe Dumnezeu il vei gasi in simplitate intotdeauna, sa nu uiti aceasta.
      Legat de varsta, nu ai nimerit-o! :))))

      Ștergere
    11. 00.06 trezeste-te ca esti adormit rau. Tot Antena 3 e de vina, cu siguranta si pentru prostiile din capul tau. Cat despre varsta, daca nu esti la senectute si totusi mai crezi in feti-frumosi ca PSD atunci e si mai grav. Vei avea o mare deceptie! Asta daca vei reusi sa-si cureti ceata de pe ochi si de pe minte!

      Ștergere
    12. 19:20, lasa asta cu Antena caci sunt oameni care nu se uita acolo si pot sa vada un adevar.
      Adevarul este doar unul. Nu sunt doua. Planurile de globalizare a cuiva si nici cele prin care se cauta distrugerea identitatii nationale nu se vor implini spre disperarea globalistilor. Caci nu mor caii cand vor cainii, asta sa inteleaga domnii globalisti de la Bruxelles. Caci planurile Lui Dumnezeu nu sunt aceleasi cu cele ale globalistilor.

      Ștergere
    13. 19:20, realitatea este evidenta, este usor observabil ce se intampla in Romania. Nu-i necesar ca o persoana sa se uite la Antene ca sa observe ce se intampla in prezent in Romania, cine se lupta cu cine si mai ales pentru ce si in numele cui se lupta. Nu-i greu de observat necesitatea urgenta de a iesi din Uniunea Europeana care nu este decat o capcana creata pentru a acapara bogatiile statelor membre. Mare greseala face o tara cand adera la Uniunea Europeana.
      Ar trebui sa intelegem ca a fi independent inseamna libertate, nu sa acceptam statutul de slugarnic la aceasta Uniune Europeana, care ne gatuie permanent si ne pune reguli cum sa facem, ingradindu-ne in asa fel incat sa nu ne putem ridica si sa fim pentru straini locul unde ei isi vand toate produsele lor de calitate proasta. Romania nu trebuie sa fie piata lor de desfacere si nici sluga lor, romanii nu mai trebuie sa se lase fraieriti. Romania are o gramada de resurse care ne permit sa existam linistiti si fara a ne fi inglobat la aceasta malefica Uniune Europeana. Insa strainii vor ce avem noi pe gratis iar pe noi ne vor robi si slugi la ei, adica ne fura pe fatza de resurse vanzandu-ne iluzii prostesti. Presedintele din pacate este de partea acestora din Uniune, in loc sa aiba viziunea independentei si libertatii economice a Romaniei. Nu ar mai trebui sa stea aplecat la Uniunea Europeana ci sa tina cu Romania si cu poporul roman. Asa ar trebui sa faca un presedinte care isi iubeste tara si neamul.

      Ștergere
  4. Doamna Maria ma uitam pe telefon la localitatile afectate de inundatii ma cutremurat ce ape mari si pline dr noroi mal negru am vazut cum au luat casele una dupa alta va rog da ma credeti ca ma cutremurat va scriu printre lacrimi ma rog la Bunul Dumnezeu s-a ne ierte ca toti gresim .
    Ma gamfesc la bietii oameni ramasi fara mimic si ma gandesc la batrani.

    RăspundețiȘtergere
  5. Multi dintre noi nu ne gandim in fiecare zi la suferinta Lui Dumnezeu,cand a fost rastignit pe cruce.Bisericile sunt aproape goale la tara,batranii si nepotii abia mai supravetuiesc,tinerii se chinuiesc in alte tari,ca in tara lor,nu sunt iubiti sau mai bine zis ajutati sa-si gaseasc de lucru,conducatorii nostrii,nu stiu cum sa minta mai mult poporul,pentru a scoate bani de la noi,sa aiba ei ce fura.Este strigator la cer,cat de comozi am devenit,si il lasam pe cel rau sa puna stapanire pe tara,si sufletele noastre.Dumnezeu sa suparat pe noi,si spala Romania de pacate,ca sa devina Sfanta.

    RăspundețiȘtergere
  6. Domne Dumneezeule cata ura in voi care comentati asemenea mizerii.
    Va rog lasati ura si dezbinarea poporul roman are nevoie de unitate in aceste vremuri grele fiti mai buni rugati va rugati va ca Bunul Dumnezeu sa ne fereasca de necazuri mai mari

    RăspundețiȘtergere