vineri, 6 iulie 2018

EUROPA ! PLANUL PENTRU CUCERIREA EUROPEI !



                                               5 Iulie 2018,ora 17,34 !

                                          Dragii mei,
Tot in aceasta după amiaza si tot in timp ce scriam aici pe Blog,aud glas care spune ceva despre Europa .
Citez:

                      "Planul este desavarsit !

         Ăsta-i planul de cucerire a Europei ."

Clipă in care vad inspre Sud un Cer ca un amurg,iar pe Cer zboara la inaltime joasa,multe Avioane de Razboi.

Imagini pentru avioane de razboi.



Avioanele intrau cu mare viteza si cu multa precautie pe un alt teritoriu.
Glasul spunea ca totul a fost facut cu desavarsire,la perfectie,pentru ca Europa sa fie cucerita.
Prieteni dragi, asa cum spuneam mereu, si nu de la mine spuneam, ci de la Duhul Cel Prea Sfant  UNIUNEA EUROPEANA nu va mai dura mult.
Dar mai grav este faptul că,nu vom avea pace si liniste in Ţara si nici in lume.
Noi suntem prea mici, ca sa putem urni ceva din loc spre bine.
Dar putem fi puternici sufleteste ,daca ne vom intari in Credinta,daca vom implini Voia LUI DUMNEZEU si a MAICII PREA CURATEI FECIOARE MARIA,Carora Li se cuvine toata cinstea,slva si inchinarea,Amin.
                                     Cu dragoste,Maria.

15 comentarii:

  1. Iar nu le-a convenit Adevarul celor din server si au sters tot,cred ca era vorba de coloana a 5-a neocomunista din interior care va colabora cu ocupantul rus

    RăspundețiȘtergere
  2. Porumboiu cel ce a pierdut firma ce opera in Insula Mare a Brailei acum pe B1TV acuza 'STATUL MAFIOT' in frunte cu PONTA-ofiter SIE si prieten cu Plofotniuc si initiator partidului diabolic'PRO ROMANIA', pentru vinzarea firmei agricole arabilor in urma unor manevre de coruptie.
    Porumboiu este invitat special pe B1 TV de lunea viitoare intr-o saptamina,deci in 16 iulie la emisiunea lui BARBU de la ora 16 pentru a derula detaliat filmul'executiei celui mai mare producator romanesc agricol care avea 6500 angajati in favoarea unor straini care lucreaza in sistem medieval.

    RăspundețiȘtergere
  3. Spunea un consilier din UE ca Europa nu va mai exista la anul.Va fi dezmembrata exact cum spuneti dvs in mesaj.

    RăspundețiȘtergere
  4. Statele unite ale europei.

    RăspundețiȘtergere
  5. PREZERVAREA SISTEMULUI

    Ar trebui sau nu să fie suspendat Iohannus?

    In acest moment, așa zișii sfătuitori de pe piața politică se așează de o parte sau alta a răspunsului la această întrebare, mulți încercând să facă un joc dublu.

    Adepții necondiționați ai suspendării au toate motivele să susțină o astfel de soluție;

    -Unii susțin că ar trebui suspendat, dar nu se poate face pentru că Iohannis doar asta așteaptă și la referendum nu va fi demis;

    Aceasta este o teorie lansată de Helvigh și PNL. De ce? Pentru ca Iohannis să câștige timp și să slăbească Coaliția, să îi convingă pe cei de la ALDE, prin șantajarea lui Tăriceanu cu sentința în a doua imstanță; de fapt, aceasta este una dintre cheile acestei veri:

    Slăbirea PSD prin racolarea de către echipa Maior-Rus-Ponta a Parlamentarilor PSD.

    Despărțirea ALDE de PSD prin cumințitea lui Tăriceanu, care a devenit deodată tăcut; dealtfel, achitarea în primă insranță a lui Tăriceanu și condamnarea lui Dragnea constituie un semnal dat lui Călin-Popescu: " dacă nu-l trădezi pe Dragnea, te condamnăm!"
    Ruperea UDMR de PSD a început: așa cum bine a intuit Dragnea, dar doar a intuit, Responsabilul cu UDMR a fost și este, printre alții, Pahonțu. De data asta și-a făcut datoria și a fost cât pe ce să doboare modificările la Codul Penal; a " lucrat" ca de fiecare dată la minorități, inclusiv la parlamentarii PSD. V-am mai spus,
    Șantajarea și presarea parlamentarilor este sarcina directă dată de Iohannis lui Pahonțu. Varujan Pambuccian, atacat pe față de Pahonțu a fost un erou, (oare pentru a câta oară?) că nu a cedat la amenințările lui Pahonțu. Lovitura pe care a luat-o în plină figură Pahonțu, nereușind la trei voturi să doboare Modificările la Cod l-a descumpănit, și pe el și pe Helvigh. Văd că Pahonțu nu se potolește: Șantajarea și amenințarea unui Parlamentar este faptă gravă penală, așa că îi cer domnului Pambuccian să spună cine a amenințat grupul minorităților; nu de alta, dar deputatul PNL prin care lucrează Pahonțu este prea prost și a vorbit în stânga și dreapta ce tare este el și cum are deputații la mână!

    Să Continuăm: Iohannis-Helvigh-Pahonțu și-au luat o lecție cumplită miercuri. Pentru PSD a fost infernal să se apere; această tactică va continua în toamnă, iar la presiunile lui Helvigh și Pahonțu pe parlamentari, v-am spus că aceștia pot ceda.
    Preluarea guvernării la toamnă a devenit obiectivul de moarte și de viață al nazistului, a lui Helvigh, Pahonțu, Koveși și întregii Securități. Aici vorbim de un război, nu glumă. Care este totuși miza unui asemenea război, pentru că se folosesc toate armele?
    Este o singură miză:

    PREZERVAREA SISTEMULUI.

    Dacă PSD-ul nu este scos de la guvernare în 2018, Sistemul se prăbușește, iar în acel moment, odată cu el se prăbușește și planul de ocupare a României, CAUZA și fundamentul existenței Sistemului.
    PLANUL este următorul: un guvern de coaliție larg, fără PSD, de la toamnă;
    Anularea legilor naționale și ocuparea economică a României.
    Doborârea modificărilor la Codul Penal. Pentru aceasta, Sistemul nu se va da în lături de la nimic, inclusiv în a organiza Violențe cu victime în stradă; MIZA ESTE URIAȘĂ, se joacă România pe sute de miliarde de euro, bani care trebuie să intre în buzunarele occidentului, nu ale românilor.

    Ce poate face PSD-ul?

    PSD-ul este în acest moment încă la guvernare, despre opțiunile pe care le are, în următoarea postare

    RăspundețiȘtergere
  6. Daca punem in legatura cu viziunea dvs. in care jumatatea de est a Romaniei este in negru si dezastru, apare concluzia logica ca e vorba de Rusia.
    De fapt, Rusia e singura tara cu puterea militara in masura sa atace si sa cucereasca Europa.

    In Rusia, Putin conduce umar la umar cu Kiril.
    Cum va explicati ca Europa are de suferit datorita ortodoxiei ?

    Daca vreti o explicatie, vedeti mesajele Fecioarei Maria de la Fatima si din Ucraina in legatura cu razboiul declansat de Rusia.

    Se pare ca ortodoxia rusa se va comporta in mod similar nazismului, vedeti teoria rusa a pan-slavismului care este similara cu cea a arianismului.

    RăspundețiȘtergere
  7. Felicitari pentru analiza 09,22-craciun

    RăspundețiȘtergere
  8. Planul pentru curerirea Terrei: https://www.digi24.ro/stiri/externe/sua/guvernul-american-ar-fi-intrat-in-contact-cu-3-specii-de-extraterestri-pactul-facut-de-sua-cu-ei-959513

    RăspundețiȘtergere
  9. Poate ca ar face ceva dar daca nu este lasat? E nevoie de legi iar cand ajung la promulgare nu sunte promulgate sunt plimbate de la Ana la Caiafa si nu ai legi abia asteapta lupii s-ai inhate.
    De aceia nu putem inainta cineva nu vrea ca Romania sa mearga mai bine sa traim si noi mai bine.
    Sunt oameni care nu au un colt de paine sunt ajutati tot de cei care au cat de putin dau si la alt amarat si necajit.
    Dumnezeu sa ajute la toata lumea si sa dea ganduri bune la toti. Cu drag.

    RăspundețiȘtergere
  10. Ziarele demonstreaza zilnic ca Europa este gata sa plezneasca de atatia muslimi, iar islamistii incearca sa stabileasca legea shariei in zonele lor de teroare.
    Franta este in flacari cu radicalii, ISIS ameninta ca va trimite Spania inapoi in vremurile Imperiului Otoman, iar Marea Britanie este prea preocupata sa calmeze musulmanii care elimina libertatea de expresie a cetatenilor englezi.
    Lumea urmareste idiotizata sa vada care tara europeana va cadea sub conducerea islamica, creand prima natune musulmana.

    Potrivit TMI, musulmanii au stabilit deja ce tara va fi prima care va ceda Shariei: Un site web care pretinde a fi Partidul Musulman Danez (DAMP), a publicat un „comunicat de presa” in engleza si daneza, spunand ca Danemarca va fi primul stat musulman din Europa.

    Site-ul web a mentionat, de asemenea, urmatoarele: „Va putem asigura ca totul va fi mai bine in Danemarca musulmana: fara droguri, fara crime, cu pace si umanitate – in loc de cultura drogurilor, imoralitate, posibil savarsirea de infractiuni si violenta impotriva drepturilor omului pe care le avem acum”.
    „Orice imigrant sau musulman din inchisorile daneze ar trebui sa fie eliberat, deoarece este posibil sa fi avut loc conspiratii si provocari impotriva lor, si toate aceste cazuri trebuie revizuite cu atentie. Partidul musulman va fi cel mai mare partid din Danemarca – si asta poate fi foarte curand. Prima zi dupa ce Turcia devine tara membra a UE, aproximativ un milion de musulmani in varsta de 20-50 de ani se pot muta in Danemarca, dupa care Danemarca poate fi o tara musulmana. Fii pregatit!” „Singura agenda a partidului musulman danez este sa-i aducem pe musulmani in politica daneza si in parlament, indiferent de ideile si credințele noastre religioase sau politice”.

    Mathaba News Network citeaza ca in Danemarca locuiesc 700 000 musulmani si aproximativ o treime din parlamentul danez este musulman.
    Cu acest procent mare de islamisti in guvern, musulmanii își isi vad conceptiile religioase stabilite in legislatura sub masca antidiscriminarii. Potrivit site-ului, revoltele si violentele din partea comunitatii musulmane reprezinta un raspuns direct la maltratarea musulmanilor si pot fi rezolvate prin integrarea lor in politica.

    Atunci, pentru a evita ca musulmanii sa ucida si sa se revolte, trebuie sa-i punem in pozitii de putere, si daca nu, vor recurge la distrugere si violenta.
    Sa fie asta genul de oameni in care sa ai incredere ca sa conduca o natiune?

    Danemarca ar trebui sa se trezeasca in fata revolutiei religioase inainte sa-si piarda drepturile in favoarea unui stat islamic.

    RăspundețiȘtergere
  11. Acum pe tv tocmai argumentau ca din cauza 'afacerilor 'cu case Iohanis ar avea interes in a nu intra in vigoare noul cod penal pentru a i se prescrie raspunderea

    RăspundețiȘtergere
  12. Poate scapam de hotii de politicieni si functionari publici romani . Rusii iubesc functionarii publici romani . La 2 metri sub pamant .

    RăspundețiȘtergere
  13. Dezbatere cu divergente pe tema musulmana in Germania,Austria ITALIA-craciun

    RăspundețiȘtergere
  14. Au anuntat ruptura intre SUA si Europa. Romania la mijloc(:

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa cum scriam mai de mult: SUA va distruge ROMANIA ! Din păcate,toate se vor adeveri asa precum ne este scris.

      Ștergere