duminică, 1 iulie 2018

CUTREMURE ÎN LANŢ !


                                        30  Iunie 2018,ora 17,12 !

                                          Dragii mei,

Tot in aceasta după amiaza si tot in timp ce scriam aici pe Blog,desi eram cu ochii pe monitor,vad cum Pămantul se cutremura intens,atat inspre Est si Sud -Est,dar si-nspre Sud si Sud -Vest.

   
                                             Image result for seismograf.

Prieteni dragi, din pricina atator inundatii ,Pămantul era plin de apa si se cutremura intens din toate părtile.
Sa ne rugam fratilor la PREA SFANTA TREIME si la PREA CURATA FECIOARA MARIA ca sa nu-si intoarca Faţa Sa de la noi robii Săi, si sa ne ajute cu mila si cu dragostea Sa.
Numai asa vom fi feriti de toate dezastrele care ne bat la usa casei noastre,la usa casei sufletului nostru.Amin!
                                       Cu dragoste,Maria.

42 de comentarii:

  1. Bunul Dumnezeu s-a suparat pe noisi pe bună dreptate!In loc să fim mai buni,nw înrăim pe zi ce trece.Maria H

    RăspundețiȘtergere
  2. E adevărat.... să ne rugăm dar să vedem și partea bună a acestor întâmplări ca să reconstruiești trebuie să dărâmi că să te ridici trebuie să cazi. Toate ne vin de la Dumnezeu și binele și mai puțin binele și ne sunt date cu un scop anume.

    RăspundețiȘtergere
  3. http://www.cunoastelumea.ro/efectul-haarp-pe-cerul-romaniei-fotografii-realizate-de-profesorul-florin-colceag/

    RăspundețiȘtergere
  4. http://profetieavertisment.ro/mesaje/?numar=77%2C38

    RăspundețiȘtergere
  5. In Hawai a fost cutremur de 5.3 gr.Autoritatilor le este frica de noi replici. Ets din cauza vulcanului care erupe incontinuu de cateva saptamani.

    RăspundețiȘtergere
  6. Exact ideia asta o combatea unul de la Institutul de fizica a pamintului aseara la TV ,care spunea ca apa nu poate genera cutremure.
    Se pare ca v-om vedea curind adevarul si cutremurele.
    Sper doar sa nu fie prea mari,dar pot fi periculoase si asa daca sint mai de suprafata-craciun

    RăspundețiȘtergere
  7. Nu va ramine piatra peste piatra in sudul Moldovei ...

    RăspundețiȘtergere
  8. Si in 2019 va veni Anticristul la putere si va fi prăpăd in lume.creștinii trebuie sa se pregătească pentru ce e mai rău.Anticristul se va ridica din Germania si va fi un al doilea Hitler al lumii si il va întrece pe acesta ca lider executant.Va persecuta omenirea care nu va accepta cipul sau 666.O sa vedeti atunci ce vine.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Inseamna ca Antihristul este un progresist globalist.

      Ștergere
    2. inseamna ca va fi un musulman? germanii sunt in numar mic acum

      Ștergere
    3. Intr-o viziune am vazut chipul lui Anticrist are tenul masliniu si chip de arab si ochi albaatrii prima data am avut impresia ca sunt verzi dar la a doua viziune i-am vazut chipul mai bine ochii ii sunt albastrii dar cu o privire sfidătoare ..este tanar in jur de 30 ani si barba neagra cum se poartă pe la arabi.. Poate fi din Egipt de origine sau din oricare alta tara musulmană.In alt vis mi-a aparut in fata si mi-a spus ca vine in lume curand si va pune cipul 666 la oameni si a mai spus ca tot ce e scris in apocalipsa se va împlini.Dar va aparea dintro tara europeană.Cam atât.

      Ștergere
    4. Intradevar Anticristul va fi liderul musulmanilor pentru ca este arab .Din Germania Berlin se ridica ca un om si va cere inchinare si laude înaintea oamenilor acolo este si un muzeu care se numeste Pergamon ca fiind numit si scaunul de domnie al Satanei .Tot de acolo isi va face aparitia publică.El este in spatele jocurilor de culise si in spatele lui Donald Trump la Casa Alba prin slugile sale..guvernul mondial se va declansa de la ONU,cu o noua religie si un singur rege întâi la Berlin dupa care sediul va fi mutat la Ierusalim la noul templu al evreilor.

      Ștergere
    5. Antihristul NU E ARAB , ci EVREU din semintia lui Dan , nascut din 12 generatii de prostituate si va fi posedat la 12 ani de SATANA insusi .
      Diavolii joaca feste cu mintile voastre slabe si necunoscatoare .
      ps : Antihristul VA IMITA IN TOTALITATE ce a facut IISUS HRISTOS se va inscauna la IERUSALIM si se va proclama liderul EVREILOR , ca altfel nu poate fi '' anti '' hrist
      profeti mincinosi si inselati sunteti cind afirmati prostiile de mai sus .
      LASATI FANTEZIILE MINTII VOASTRE

      Ștergere
    6. Astia care sustineti ca aveti „viziuni” cu antihrist, duceti-va la psihiatru inainte sa dati si altora molima voastra.

      Ștergere
  9. daca ar fi dmnezeu :))
    dar pamantul e o planeta si noi suntem doar facuti din celule , care sa-au format si au capatat o forma , de-a lungul miliardelor de ani de cand exista aceasta planeta Pmantcare candva era o sfera de foc , dovumentati -va cum s-a format pamantul , de unde si cum am aparut noi , apoi credeti voi in Dumnezeu ...
    real e ca pamantul a schimbat gradele polilor cu exact 23 de grade asta e schimbarea totala a intregului lant , fenomene care ne distrug , ca vrem sau nu , asta e sfarsitul!!
    o parte o sa supravietuiasca dar aceia o sa fie ca-n evul mediu , si foametea pune stapanire pa furie pana se autodistrug singuri, sfarsitul omenirii ...

    RăspundețiȘtergere
  10. An 16;41 , sti tu ceva , dar le-ai incurcat rau de tot .
    Antihristul va venii dupa razboi , cand va fi foamete mare si multa neliniste si nesiguranta zilei de maine.
    Atunci , cei care vor vrea hrana , caldura , utilitati , l-i se va impune sa primeasca pe mana pecetea [cip-ul] antihristului.
    Aceste cip-uri , vor fi "coordonate" prin antenele de telefonie mobila , iar cei cip-ati , vor devenii niste "zombii" , adica , fiind "controlati" , nu vor mai putea avea DISCERNAMANT.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Informația este sigura de la Iisus.Nu sunt prostii.daca ati avea o relație mai buna cu Dumnezeu ati afla si voi
      Informatii. Anticristul este pe cale sa se arate la Berlin si Iisus a spus asta.In 2019 il vom vedea cu toții.Iisus a mai spus ca dupa aparitia lui Anticrist va începe foamete mare in lume de se va mânca om cu om din cauza ca nu se va mai gasi nici o sursa de hrana pe pământ.Dar atunci nu va mai fi biserica pe pământ va fi luată imediat la scurt timp.

      Ștergere
    2. Daca tu il contrariezi pe Iisus inseamna ca stii tu mai bine.Dar Adevarul lui e singurul adevar.Si adevarul nu e de la om e de la Dumnezeu.Îmi pare rău pentru ca sunteti atât de slabi in credinta.sunteti slabi.

      Ștergere
  11. O emisiune TV despre NOUA STRATEGIE A PARINTILOR IN CARE ESTE IMPLICAT MARIAN OPRISAN,(entitate de gen vs orientati sexuale) la aceasta intlnire au fost invitati peste 500 de elevi liceeni, da din fericire Sau prezentat doar 50 de elevi, acolo sa discutat despre, cum o persoana, femeie , daca nu ii Place xexul feminin se poate prin operatii a deveni barbat, Sau cum un barbat se poate transforma in femeie, dar nimeni nu a invitati parintii acestor copii, elevii fiind minori, iar drepturile parintiilor de asi reduca copii Legea, art29 al 6 nici nu a fost luata in seama vinovat fiind MARIAN OPRISAN care a pus la cale aceasta excrocherie, deci mai noi copii nostri sint manipulati dupa bunul unor ticalosi cum ar fi Marian OPRISAN, deci invataturi demonice pt noua generatie, ce generatie unde femeia poate deveni barbat, iar barbatilor femeie, si ca barbatul poate naste cu cezariana , deci o alta lume demonica farà DUMNEZEU, Dragi preoti, treziti-va educati parintii si copii, sinteti unici care puteti indruma omenirea spre salvare, Zilnic ne intreb de ce vin atitea dezastre peste noi, voi ce credeti DUMNEZEU DOARME ...NU DOARME SI CIT DE CURIND IL VOM VEDEA FATA IN FATA SI ATUNCI VA FI SCRISNIREA DINTILOR. Ika

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Preotii iau bani de la stat ca sa taca ...

      Ștergere
    2. Anonim 2 iulie 2018, 00:14

      Din pacate, asta-i adevarul ... s-au dat cu dracii de la conducerea tarii !!!

      Ștergere
    3. 21:58Parintii elevilor sa faca plangere contra vinovatilor pt manipularea copiilor si faceti rugaciune la Domnul Iisus si Maica Domnului sa-i pedepseasca grabnic pe nemernicii vinovati de distrugerea sufletelor
      omenesti!Rugati-va neincetat pt pedepsirea diavolilor si a slugilor lor.

      Ștergere
  12. Buna seara.De unde știi sigur 16:41ca in 2019 va veni anticristul.Daca ai sursa sigura dezvolta puțin.

    RăspundețiȘtergere
  13. Rusa, romana si maghiara sunt limbile oficiale ale Statului Roman. Pastele ma-tii de pesedisti ordinari. Dracu sa va ia intr-o lingura de apa. Sa va loveasca Dumnezeu in fiecare secunda.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 21:34, mergi pe la psihiatrie inainte sa te apuci sa postezi comentarii, ca nu-i bine cu sistemul tau nervos.

      Ștergere
    2. 23:04, nem tudom romanul. Viszlat, seg gfej!

      Ștergere
    3. 07:33, lasa limba maghiara in pace ca si asa nu o cunosti. Nu te camufla caci ti-ai dat arama pe fata cu mesajul de la 21:34. Mergi si trateaza-te!

      Ștergere
    4. Dna Maria cum de ati postat comentariul imbecilului de la 21:34 ????? Deci cretinul poate sa afirme aberatia că limba rusa si limba maghiara sunt limbi oficiale in Romania și să ne ia dracu și ne blastămă sa ne lovească Dumnezeu in fiecare secundă și pe dvd nu vă deranjează și ii publicati comentariul fara nici o problemă!!! Imbecilul ar trebui sa citească mai bine istoria și ar putea să descopere cum au intrat miseleste maghiarii pe pamint romanesc și au împușcat pana și copilaș de 11 luni . Probabil că nu-mi postați comentariul pt.ca e jignitor

      Ștergere

    5. Anonim1 iulie 2018, 21:34
      Ceea ce doresti tu Semenilor tai,te asigur ca vor veni numai asupra ta si a celor dragi tie care nu au absolut nicio vina.Dar asa rasplateste BUNUL DUMNEZEU. Mesajul tau nu am dorit sa/l public,dar mi-a scapat. Sa -ti fie rusine si pentru toate cate mi le-ai trimis si le-m sters. Exprimarea ta te caracterizeaza intocmai. Nu-i nimic, probabil stii prea bine ca acest BLOG DUMNEZEU EXISTA -MARTURII este monitorizat. Vei fi repede descoperit .

      Ștergere
    6. 13:04, patreaza indemnul pentru tine. Hai, repede!

      Ștergere
    7. 13:04, vrei sa cred ca tu cunosti limba maghiara? :))))))))))))

      Fugi,bre, si nu te mai da mai rotunda de cat esti.

      Ștergere
    8. 20:18, nu-i greu de verificat, omule! Ce ai scris acolo nu are noima in limba maghiara.

      Ștergere
    9. 19:10, iar ne arati ca ai nevoie.

      Ștergere
  14. n-au nici o legatura cutremurele cu inunatiile!

    RăspundețiȘtergere
  15. A sosit timpul: Trezitiva nimic nu Este mai important in viata noastra decit Dumnezeu creatorul NOSTRU, Dar pt a ajunge din nou la Dumnezeu, trebuie sa traim in familii sanatoase, intr-o familie a trait si Isus pina la virsta de 33 de ani, azi copii pleaca la o virsta frageda de acasa, cautind avventuri, droga, discoteca, sex, iar multi din parintii trateaza cu indiferenta copii farà sa le dea o educatie, mai mult multe mame isi abandoneaza copii , tati care isi petrec zilele.prin baruri si prostitute, Mame care isi omoara copii inca nenascuti, se fac milione de abortiti in lume, se stie ca copii sint daruri de la Dumnezeu, pe care trebuie sa ii crestem sa ii ingrijim sì educam, pt ca Dumnezeu sa se bucure de acea fiinta cind se va intoarce din nou la EL, Dumnezeu ii trimite la noi curati, in schimb noi ii murdarim constiinta, sufletul si le pingarim si corpurile, ce fel de animale sinte noi oameni??? Copii inviata de la noi, vedem peste tot copii abbandonati, parintii casatoriti de mai multe ori, nu Este nimic mai important decit familia unità, iar cind familia e unità in DUHUL SFINT, DUHUL SFINT POARTA IUBIRE in familie, IUBIREA ne aduce viata prin copii. Ika

    RăspundețiȘtergere
  16. DUHUL SFINT POARTA VIATA NU MOARTE, dar din pacate azi lucram Toti pt MOARTE, nu pt viata, deci moartea eterna si nu viata eterna.Astazi satana distruge familia, distruge viata eterna, distruge lumea, deci satana impotriva lui Dumnezeu prin intermediul familie distrusse, si distruge omul CREAT de Dumnezeu care ne Este dat in custodie noua pt Slava lui Dumnezeu. Zeci de mii de familii se destrama in lume, pt vanitate, pt a fasi o femeie mai frumoasa, un om mai frumos si cu mai multi bani, dar apoi devin repede batrinii, trece anii si vom plinge pt toata eternitatea, pt ca sa incalcat cel mai mare SACRAMENT JURAMINTUL MIRILOR IN FATA ALTARULUI LUI DUMNEZEU, ( CEEA CE UNESTE DUMNEZEU OMUL SA NU DESPARTA), cel mai mare dezastru in lume Este despartirea familie, viitor farà familii nu exista, si aceasta trebuie sa o stie guvernanti nostri si sa fie atenti, nu sa fie in fruntea tarii Toti divortati si corupti, asa se da exemplu unei natiuni sanatoase??, Din ce in ce avem tot mai putini copii in tara deci distrugem NATIUNEA, distrugem darul lui Dumnezeu , "COPII" si atentie, farà familie nu poate exesta un STAT, Este o mare catastrofa pierderea milioanelor de copii, pierduti in avorturi, in discoteci de noapte, pe strazi cu droguri, alcol, sex, ACEASTA NU ESTE VOIA DOMNULUI, SI NICI EX SFINTEI MARII IUBITOARE CATRE FIU SI NOI FII SAI, vai de noi pacatosii, farà creatia lui Dumnezeu lumea nu mai poate exista, omul se distruge singur , iar pt aceasta Dumnezeu né avertizeaza Mereu si ne trimite diferite necazuri, pt a ne face sa ne indreptam, sa ne retragem un pas INAPOIA, SA NE MARTURISIM , SA NE IMPARTASIM , Prin PREASFINTA EUHARESTIE DUMNEZEU Este PUNCTUL NOSTRU DE FORTA, ESTE VIATA, IUBIRE, BUNATATE, MILOSTIVIRE, doar atunci cind il vom asculta. Amin. Ika

    RăspundețiȘtergere
  17. Sudul Moldovei are multe falii care capteaza si din precipitati si chiar partial din riuri .Asa ca nu vad imposibile cutremure locale de suprafata din cauza apei care ar fi transformata in unele locuri in abur sau chiar lichida ar putea slabi rezistenta placilor si modifica tensiunile intre faliile de pamint si da cutremure locale-craciun

    RăspundețiȘtergere