vineri, 6 iulie 2018

COPILASI BLOCATI IN PESTERA ,IN THAILANDA !

                                                Dragii mei ,


Acesti copilasi au nevoie de Rugaciunile noastre a tuturor,pentru ca Bunul Dumnezeu si Maicuta Domnului sa infaptuiasca o MINUNE si sa-i scoata de acolo,teferi si sanatosi.
Imagini pentru maini care se roagaImagini pentru maini care se roaga

.Sa ne rugam fratilor,sa ne rugam neincetat 

pâna ce acesti copilasi vor fi scosi din Pestera rece

 a intunericului ,Pestera fara aer,fara apa si fara hrana.

Iata:

Un fost scafandru din Marina Thailandei a murit în operaţiunea de ...

https://adevarul.ro › Internaţional › Asia

Acum 17 ore - Un fost scafandru marin thailandez care s-a alaturat operatiunii de salvare a celor 12copii si a antrenorului lor blocati intr-o pestera inundata a ..
MIERCURI, 04 IULIE 2018

În Thailanda, continuă misiunea grea de salvare a 12 copii blocaţi într-o peşteră. Salvatorii se tem că ploile ar putea inunda complet grota în următoarele ore.




Loaded: 0%
Progress: 0%
-0:00
Fiecare oră este vitală pentru salvarea copiilor captivi într-o peşteră din Thailanda de 11 zile. Băieţii se recuperează rapid şi au luat chiar primele lecţii în vederea evacuării lor. Salvatorii se tem că nu au prea mult timp la dispoziţie. În urmăroarele ore, Ploile ar putea inunda complet peştera. 
Un fost scafandru din Marina Thailandei a murit în operaţiunea de salvare a celor 12 copii blocaţi în peşteră 6 iulie 2018, 06:44 deIulian BîrzoiDevino fan Salvează în arhivă download pdf print article +1 (3 voturi) cuvinte cheie:thailanda scafandru marin 12 copii blocati copii blocati in pestera 20 comentarii 90 share 6 Live Aboneaza-te la newsletter Abonare FOTO EPA Un fost scafandru marin thailandez care s-a alăturat operaţiunii de salvare a celor 12 copii şi a antrenorului lor blocaţi într-o peşteră inundată a murit, relatează BBC. ŞTIRI PE ACEEAŞI TEMĂ Copiii captivi într-o peşteră inundată din Thailanda au început cursur... Scenarii posibile pentru evacuarea copiilor blocaţi de zece zile într-... Saman Kunan, în vârstă de 38 de ani, a rămas fără aer şi şi-a pierdut cunoştinţa în timp ce încerca să iasă din complexul de peşteri lung de 3,2 kilometri, după ce a livrat mai multe provizii de aer grupului blocat în subteran, potrivit oficialilor. Însoţitorul său a încercat să-l resusciteze, fără succes, însă.  Scafandrul ieşise anterior din forţele marine thailandeze, dar s-a întors pentru a da o mână de ajutor la operaţiunile de salvare. „Un fost scafandru marin care s-a oferit voluntar să ajute a murit în jurul orei 2.00 am. Misiunea lui era să livreze oxigen. Pe drumul către ieşire însă, acesta nu a mai avut îndeajuns. Şi-a pierdut cunoştinţa pe drumul de întoarcere, însoţitorul său în timpul scufundării a încercat să-l ajute şi să-l aducă'', a precizat şeful comandourilor Marinei, Passakorn Boonyaluck. ”, a declarat viceguvernatorul din Chiang Rai, Passakorn Boonyaluck pentru presa locală. Deocamdată este neclar modul în care moartea scafandrului va afecta planurile de salvare, de vreme ce copiii nu au experienţă în scufundări, însă oficialii au declarat că „trebuie să încercăm totul”. Unul dintre planurile discutate de către oficialii thailandezi este de a le oferi copiilor măşti de scufundat pentru a fi escortaţi până la ieşire de către scafandri marini.  În prezent aproximativ 1.000 de persoane sunt implicate în operaţiunile de salvare, printre care se numără scafandri navali, personal militar şi voluntari civili.

28 de comentarii:

  1. DRAGA D-NA MARIA-copiii din THAILANDA sunt de alta religie-budisti -pt ei se roaga parintii si rudele-n-o zic din rautate dar noi ortodocsii avem alte pareri despre ei -noi ne rugam pt lume si DUMNEZEU IMPLINESTE CUM STIE EL-va recomand tuturor sa cititi proorociile sf SERAFIM DE VIRITA care spune clar-antihristul va veni peste 15 ani si se va instala la ierusalim si multe altele cu stima

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim7 iulie 2018, 00:16
      Nu conteaza ce Religie imbratiseaza copiii acestia sau părintii lor. Sunt fratii nostri INTRU HRISTOS si trebuie sa ne rugam si pentru ei. Ei sunt "Aproapele" nostru aflati la mare necaz.LUMEA inseamna APROAPELE nostru ! Noi sa ne rugam si pentru dusmanii nostri, si pentru fiecare suflet ,indiferent de etnie,indiferent de CREDINTA si RELIGIA lor.Asa ne invata HRISTOS: "Iubiti-va Aproapele cate pe voi înşivă ".

      Ștergere
    2. La cate mii de copii si suflete nevinovate au nurit in razboiul din Siria .....ce sa mai spunem ?? De 7 ani se tot implica acolo si SUA, si Turcia si Rusia si pace nu este .
      Atrocitatile din Siria petrecute sub ochii tuturor organizatiilor de ,,pace'' care se fac ca duc trative , care au mii de angajati care vezi Doamne lucreaza la binele omenirii, toate aceste crime, violuri , rapiri si decapitari de persoane , nu le vede nimeni, nu intervine nimeni pentru amaratii care au ramas in Siria si sunt carne de tun si nu sunt doar 12 insi in pericol ??????
      Thailanda e monarhie, are rege, ce face pentru a-i salva ?

      Ștergere
    3. Sono perfettamente d'accordo con la Signora Maria, che cristiano è uno che fa un ragionamento come quello di Anonymous 7 luglio 2018, 00:16?! E per di più riguardo ai bambini!!!
      Io pregherò anche per il loro allenatore, che si sente in colpa ed ha già chiesto scusa ai genitori dei bambini. So cosa vuol dire essere responsabili di minori, e commettere involontariamente un errore!
      - - - - -

      Sunt perfect de acord cu doamna Maria, creștin care face un raționament ca cel al Anonimului 7 iulie 2018, 00:16 ?! Și mai mult despre copii!
      Mă voi ruga, de asemenea, pentru antrenorul lor, care se simte vinovat și și-a cerut deja scuze părinților copiilor. Știu ce înseamnă să fii responsabil pentru minori și să comiți involuntar o eroare!
      Geraldina

      Ștergere
    4. 15:28Domnul Iisus cand s-a rugat Tatalui a spus"Nu pt lume ma rog caci lumea va pieri ci pt cei pe care mi i- ai dat Mie(crestinii nu alte religii asa cum sustin antihristii - ECUMENISMUL-erezia ereziilor - pr. Arsenie Boca)

      Ștergere
    5. Angel, cine este in iubirea adevarata nu face diferente, caci iubirea adevarata si dumnezeiasca nu face diferente. In noi toti este Viata, in noi, in fiecare, este scanteie din Dumnezeu.

      Ștergere
  2. Trimiteți un scafandru sau o dronă acvatica. Sa se implice armata din intreaga lume. Solidaritate pentru viața. Doamne ajuta!

    RăspundețiȘtergere
  3. Trimiteți un scafandru sau o dronă acvatica. Sa se implice armata din intreaga lume. Solidaritate pentru viața. Doamne ajuta!

    RăspundețiȘtergere
  4. cum de nu ai prevazut evenimentul asta
    ar fi fost important

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 14:19, ptr.ca...nu se poate! :) Dar pricepe??? NU!

      Ștergere
    2. Invece penso proprio che la Signora Maria l'abbia previsto: circa 20 giorni fa c'era un messaggio riguardante una decina di bambini che lei vedeva per terra. Con più tempo lo cercherò e metterò il link.
      Eccoli i bimbi per terra, è da quando è uscita la notizia che ci penso!
      https://images2.gazzettaobjects.it/methode_image/Video/2018/07/02/Altri%20Mondi/Foto%20Altri%20Mondi%20-%20Trattate/Bambini_ok-kbQ--896x504@Gazzetta-Web.jpg
      - - - - - -
      În schimb, cred că doamna Mary a prevăzut: acum 20 de zile a existat un mesaj despre o duzină de copii pe care a văzut-o pe teren. Cu mai mult timp voi încerca să pun legătura.
      Aici sunt copii la fața locului, atunci când vestea a ieșit că mă gândesc la asta!


      https://images2.gazzettaobjects.it/methode_image/Video/2018/07/02/Altri%20Mondi/Foto%20Altri%20Mondi%20-%20Trattate/Bambini_ok-kbQ--896x504@Gazzetta-Web.jpg

      Geraldina

      Ștergere
  5. Doamna Maria poate faceti un video pe canalul de youtube si va promovați cărțile mai usor asa poate vedea oricine din lumea intreaga.Multe personalitati isi promoveaza cărțile pe youtube puteti sa faceti acest lucru de ce nu va promovați ? Mulți au succes pe youtube.

    RăspundețiȘtergere
  6. ne ajung problemele noastre, nu ne intereseaza Thailanda

    http://mariaghiorghiu.blogspot.com/2018/06/coruptia-ucis-zece-copii.html

    RăspundețiȘtergere
  7. In Japonia au venit inundații catastrofale ..Ieri se golise supermarketurile pentru provizii ..a venit prăpădul din pacate.
    https://www.digi24.ro/stiri/externe/mapamond/video-inundatii-catastrofale-in-japonia-imagini-care-amintesc-de-un-tsunami-959816

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 19:17Sf.parinti spun sa nu ne rugam pt necredinciosi ci pt cei chemati la mantuire(crestinii)care si acestia deabia se mantuiesc!Mania lui Dumnezeu se revarsa asupra a toata nelegiuirea care s-a intins pe pamant.Acum nimeni nu mai poate opri urgia lui Dumnezeu asupra necredinciosilor chiar si crestini "cu numele"care nu stiu de biserica de mantuire ci doar de mancare si bautura, distractie moda etc.si apoi se mira si se vaieta de ce li se intampla.Japonezii si alte popoare sunt atee si atunci il jignim pe Dumnezeu daca ne rugam pt cei care nu-L recunosc ca Stapan Atotputernic.

      Ștergere
    2. Da..da...pentru că ce vizez eu DUMNEZEU ADEVĂRAT aprobă pentru împlinire...
      Am vizat de curând un dezastru "natural" în Israel.astăzi am primit aprobarea de la DUMNEZEU ADEVĂRAT...

      Ștergere
    3. 00:32, Angel, trebuie sa ne rugam pentru toata lumea. Nu este corect sa fim partinitori.

      Ștergere
  8. Tanti Marie, nu mai pune botul la orice ca nu orice zboara se maninca. Vreo televiziune, vrea sa asi faca publicitate multa ca in serialele cu Elodia. Daca a intrat un scafandru si le-a dus mincare, inseamna ca se poate intra acolo. puteau sa bage mai multi scafandri si mai multe tuburi de oxygen si ai scoteau pe micutii aceia de acolo. Deci, este o shmekerie sa iese mai multi bani. Gandeste si matale ca de aceea ai creier.

    RăspundețiȘtergere
  9. Asa este doamna Maria sa stiti ca am rugat si eu pe Bunul Dumnezeu pentru acei copilasi s-ai ajute Bunul Dumnezeu sa iasa la suprafata. Nu pot sa spun ce am simtit acel curent care stiu ca Dumnezeu ma auzit dar nu stiu ei Doamne mare este puterea lui.
    Bunul Dumnezeu si Maicuta Domnului sa fie cu acei copilasi si cu noi cu toti.

    RăspundețiȘtergere
  10. inundatiile s-au implinit:
    http://mariaghiorghiu.blogspot.com/2018/07/pericol-iminent-inundatii-catastrofale.html
    http://mariaghiorghiu.blogspot.com/2018/07/inundatii-devastatoare-vin-dinspre-sud.html
    http://mariaghiorghiu.blogspot.com/2018/07/brasovul-sub-ape-catastrofa.html
    https://huff.ro/news/dezastru-in-brasov-bilantul-inundatiilor-care-au-lovit-orasul-163839/
    bonus: noi probleme pt echipa Firea: http://www.mediafax.ro/social/bilantul-codului-portocaliu-de-o-ora-din-capitala-21-de-copaci-cazuti-13-masini-avariate-si-mai-multe-gospodarii-sub-ape-inundatii-si-in-sibiu-dupa-ploile-abundente-foto-video-17347225
    ca si implinit ?
    http://mariaghiorghiu.blogspot.com/2018/06/romania-va-fi-in-doliu-national.html
    http://www.mediafax.ro/social/marile-dezastre-ale-paradelor-aviatice-soldate-cu-zeci-de-morti-este-pilotul-de-la-borcea-un-erou-ipoteza-cutremuratore-a-refuzului-de-a-se-catapulta-17347078
    un weekend de cosmar pt toata lumea.
    "plangeti-va copii si bociti-va tinerii", daca mai tineti minte articolu`

    RăspundețiȘtergere
  11. 5 milioni di evacuati in Giappone!

    5 milioane evacuați în Japonia!
    Geraldina

    RăspundețiȘtergere
  12. Scusate, son tanto scossa che mi sono dimenticata di mettere il link. Eccolo:

    Îmi pare rău, sunt atât de șocat că am uitat să pun legătura. aici este:

    http://www.meteoweb.eu/foto/tifone-maria-giappone-morti-maltempo/id/1120380/#1

    Geraldina

    RăspundețiȘtergere
  13. E come se non bastasse, in Giappone anche il terremoto.

    Și ca și cum acest lucru nu ar fi fost de ajuns, în Japonia și cutremurul.

    http://www.meteoweb.eu/foto/terremoto-giappone-mappe-dati/id/1120389/#1
    Geraldina

    RăspundețiȘtergere
  14. eram sigur d-na Maria ca veti spune ca toti sunt fii lui DUMNEZEU si pentru copii thailandezi trebuie sa ne rugam----dar ce facem cu toti copii lumii si cei care mor zilnic in razboaie? noi ne rugam pt lume ca in ea traim si repet sunteti ortodoxa si cu tarie va sustineti credinta-NU STIE MNIMENI CE FACEM NOI CEILALTI DIN LUME SI PT LUME-ma refer la rugaciuni milostenie etc

    RăspundețiȘtergere
  15. In 15 ore vor scoate copiii aceia din pestera din Thailanda au anunțat autoritățile, o echipa mare de oameni au plecat azi dimineata la scoaterea copiilor din pestera o sa vedeti ca datorită Rugaciunilor voastre Dumnezeu va face un miracol.
    Si o sa vadă si cei care s-au îndoit de puterea rugăciunii,care trancaneau pe aici pe blog ca nu trebuie sa te rogi pentru alte națiuni din cauza religiei lor ateiste .O sa va dea Dumnezeu o lectie tare si sa picati de rusine.. De nu va rugați pentru aproapele vostru din propria tara dar pentru dusmanul vostru nici atât...Nu urmați nici un Cuvant de-al lui Hristos .o sa va dea Dumnezeu o lecție si o sa vedeti ca dna Maria este glasul lui Dumnezeu care nu se vrea a fi auzit..Dna Maria.publicati va rog.

    RăspundețiȘtergere
  16. Ar putea să sedeze copiii, să-i pună în saci impermeabili și termoizolanți, cu mască pt respirat iar scafandrii să-i tragă dupa ei, unul câte unul.

    RăspundețiȘtergere
  17. UITE CA I-A SCOS PE COPIII DIN THAILANDA-S-A FACUT SI PUBLICITATE CINE ARE AJUTOR DE LA DIVINITATE -SCAPA

    RăspundețiȘtergere