duminică, 8 iulie 2018

ATACUL TERORIST .....!

                                                    7 Iulie 2018,ora 11,23 !

                                        Dragii mei,

In aceasta dimineata,desi eram intr-un mijloc de transport in comun si era multa galagie,aud glas care spune ceva tare ingrijorator.
Glasul spunea asa:

               "Atac terorist !
              La un moment dat,Atacul terorist...."

Iar glasul nu mai continua, nu mai imi da detalii.
Prieteni dragi,am scris adeseori despre posibile ATACURI teroriste chiar in Romania.
                        Imagini pentru teroristi
Faptul că (din fericire) nu s-au adeverit pana acum, se datoreaza ocrotirii divine si vigilentei extreme a Autoritatilor romane.
Trebuie sa dam dovada dragilor, ca meritam ocrotirea divina de care ne bucuram si sa fim foarte atenti atunci cand ,suntem in locuri foarte aglomerate.
Avem in Romania teroristi care ,pana acum nu au putut actiona după placul lor datorita vigilentei Autoritatilor române, dar asta nu inseamna ca nu vor actiona.
Acestia se grupeaza si chiar locuiesc impreuna in acelasi bloc(casa) si par oameni de treaba. Dar la o inspectie mai amanuntita, se vor gasi asupra lor multe ilegalitati,multe obiecte care nu fac deloc casa buna cu pacea si bucuria romanului .
Noi sa nu ne pierdem Credinta in DUMNEZEU si-n MAICUTA DOMNULUI ,sa credem in vigilenta Autoritatilor romane, si sa-i ajutam la nevoie.
                                Cu dragoste,Maria.

15 comentarii:

  1. Credeti oare ca cei care nu mananca carne de porc,sa fi adus intentionat virusul de gripa porcina in Romania, ca un act de terorism?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Se poate specula orice fara a avea dovezi.

      Ștergere
    2. 02:47, esti un pic mai mult deplasat in asemenea idei.

      Ștergere
  2. De f multe ori acest virus Este fals, pt ca taranul nostru sa nu isi posta vinde animalele, iar productia de carne sa vie di afara TOTI SINT NISTE HOTI SI MAFIOTI CARE SUFOCA POPORUL, am cumpara porc de la tara, l-am sacrificat, l-am dus la veterinar pt analizza si carnea a fost buna , TOATE SINT INSELATORII

    RăspundețiȘtergere
  3. Am auzit glasul lui Dumnezeu intr-o noapte care a spus."Eu sunt Dumnezeu si o sa va arat eu ca sunt ortodox "

    Dna Maria ce spuneti de aceste cuvinte ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cu adevarat CREDINTA care ne-a fost lasata de IISUS HRISTOS este CREDINTA CRESTIN ORTODOXA ! Dar asta nu inseamna ca ,ceilalti care sunt de alta RELIGIE,au imbratisat alta Credinta nu se vor mantui. Fiecare sa-si pastreze CREDINTA si RELIGIA in care s-a nascut si sa respecte cele 10 PORUNCI DUMNEZEIESTI si se vor mantui.

      Ștergere
  4. La cate dezastre a prezis Maria pentru romani, nu mai avem sanse sa ramanem in viata, de parca noi l-am fi rastignit pe Iisus si acum se razbuna pe noi.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Orice pacat IL RASTIGNESTE pe IISUS HRISTOS ca el este
      alfa si omega si a luat pacatele lumii trecute , prezente si viitoare CARE SE INFAPTUIESC in generatiile prezente si viitoare prin cultura mincinoasa SATANICA si determina RASTIGNIREA LUI mereu si mereu caci el este CALEA ( pacatele care trebuiesc rastignite ) , adevarul CARE trebuie PROPOVADUIT , si VIATA VESNICA in INVIERE ...
      orice ucenic(a) a lui IISUS CHristos ( NU christos simplu ) va parcurge aceste rastigniri de catre oameni FIIND MARTURISITORII DREPTEI CREDINTE ORTODOXE . ACEASTA ESTE CALEA INVIERII ADEVARULUI VIETII VESNICE = IISUS HRISTOS CARE E SINGURUL CARE S.A COBORIT DIN CERURI pentru NOI OAMENII , SI PENTRU A NOASTRA MANTUIRE ca scris este :
      31.Deci zicea Iisus către iudeii care crezuseră în El: Dacă veţi rămâne în cuvântul Meu, sunteţi cu adevărat ucenici ai Mei;
      32.Şi veţi cunoaşte adevărul, iar adevărul vă va face liberi.
      21. Şi iarăşi le-a zis: Eu Mă duc şi Mă veţi căuta şi veţi muri în păcatul vostru. Unde Mă duc Eu, voi nu puteţi veni.
      22.Deci ziceau iudeii: Nu cumva Îşi va ridica singur viaţa? Că zice: Unde Mă duc Eu, voi nu puteţi veni.
      23.Şi El le zicea: Voi sunteţi din cele de jos; Eu sunt din cele de sus. Voi sunteţi din lumea aceasta; Eu nu sunt din lumea aceasta.
      ''Carele pentru noi oamenii si pentru a noastra mantuire
      S-a pogorat din ceruri si S-a intrupat de la Duhul Sfant si din Maria Fecioara,
      Si S-a facut om;
      Si S-a rastignit pentru noi in zilele lui Pontiu Pilat si a patimit si S-a ingropat;
      Si a inviat a treia zi, dupa Scripturi;
      Si S-a inaltat la ceruri si sade de-a dreapta Tatalui;
      Si iarasi va sa vina cu slava, sa judece viii si mortii,
      A caruia imparatie nu va avea sfarsit.''
      ioan 8
      16.Şi chiar dacă Eu judec, judecata Mea este adevărată, pentru că nu sunt singur, ci Eu şi Cel ce M-a trimis pe Mine.
      17.Şi în Legea voastră este scris că mărturia a doi oameni este adevărată.
      18.Eu sunt Cel ce mărturisesc despre Mine Însumi şi mărturiseşte despre Mine Tatăl, Cel ce M-a trimis.
      19.Îi ziceau deci: Unde este Tatăl Tău? Răspuns-a Iisus: Nu mă ştiţi nici pe Mine nici pe Tatăl Meu; dacă M-aţi şti pe Mine, aţi şti şi pe Tatăl Meu.

      Ștergere
    2. 16.36 ai dreptate! Oare Dumnezeu ne-a creat ca sa ne pedepseasca permanent?

      Ștergere
    3. 1.Omul a gresit si MOARE
      2. Omul l-a ascultat pe DIAVOL si primeste pedeapsa de diavol ... e permanenta pedeapsa omului CA E CU DIAVOLUL
      daca in timpul vietii lui UNICE CA TRUP SI IREPETABILA VIATA nu moare cel vechi si se naste cel nou prin SFINTUL BOTEZ ORTODOX .
      ROMANI 5
      17.Căci, dacă prin greşeala unuia moartea a împărăţit printr-unul, cu mult mai mult cei ce primesc prisosinţa harului şi a darului dreptăţii vor împărăţi în viaţă prin Unul Iisus Hristos.
      18.Aşadar, precum prin greşeala unuia a venit osânda pentru toţi oamenii, aşa şi prin îndreptarea adusă de Unul a venit, pentru toţi oamenii, îndreptarea care dă viaţă;
      19.Căci precum prin neascultarea unui om s-au făcut păcătoşi cei mulţi, tot aşa prin ascultarea unuia se vor face drepţi cei mulţi.
      20.Iar Legea a intrat şi ea ca se înmulţească greşeala; iar unde s-a înmulţit păcatul, a prisosit harul;
      21.Pentru că precum a împărăţit păcatul prin moarte, aşa şi harul să împărăţească prin dreptate, spre viaţa veşnică, prin Iisus Hristos, Domnul nostru.

      Ștergere
  5. mintea te duce si te intoarce-PT CA MINTEA MINTE-multe viziun si vise profetice sunt si au fost ADEVARUL E LA DUMNEZEU

    RăspundețiȘtergere
  6. STRAGE DE CRESTINI IN NIGERIA SINT PESTE 200 MORTI , COPII SI ADULTI, DUMNEZEU SAI IERTE AMEN.


    DEZASTRU IN GERMANIA, MAI MULTE MASINI INCENDIATE , ATACURI IN MAI MULTE LOCURI , POLITIA NU POATE FACE FATA, CETATENII SE RETRAG LA PERIFERIE.

    AR TREBUI CA IN TARA NOASTRA SA NU PRIMIM EMIGRANTI, SINT PERSOANE NECUNOSCUTE SIPERICULOASE, TARA NOASTRA ARE DESTULE PROBLEME NU AVEM NEVOIE DE ALTELE.

    RăspundețiȘtergere
  7. L.C. Kovesi a fost demisa, acum sa vedem daca se adevereste numirea lui Tudorel Toader in locul acesteia asa cum a prezis Maria.

    RăspundețiȘtergere
  8. 17,58 nu se poate numi singur pe el,dar asta nu inseamna ca doamna Maria nu a avut dreptate pentru ca el a fost buturuga mica care a dovedit ca se poate.Iar la asa merit poate sa fie si mai tirziu/

    RăspundețiȘtergere