sâmbătă, 3 martie 2018

SOLDATI MORTI PE STRAZI , CA LA RAZBOI !


                                  Noapte de 2 -3 Martie 2018,ora 0,23 !

                                         Dragii mei,

În aceasta noapte ,in timp ce scriam aici pe BLOG, desi eram cu ochii pe monitor vad in spatele meu inspre Est,vad cladiri dărâmate,soldati morti,civili morti.

             
                Image result for SOLDATI MORTI  Image result for SOLDATI MORTI        .

Totul arăta ca după razboi ! 
Pe jos era mult moloz,erau caramizi,era mult praf si pietre sparte.
Tot ce vedeam era cumplit; era groaznic. Numai oameni morti peste tot.
Dragii mei, ceva cumplit se va intampla pe undeva. Vor muri oameni civili,vor muri soldati la datorie.
Unde anume si de ce, sau in ce context ,eu nu stiu.
Dar noi ,putem sa ne rugam la BUNUL DUMNNEZEU si la MAICUTA DOMNULUI ca sa ne apere si sa ne ocroteasca pe noi toti FIII SĂI,de Cutremure,de razboaie si de orice alte dezastre care aduc chin si suferinta.
Asa sa ne ajute PREA SFANTA TREIME si MAICA LUMINII! Amin!
                                   Cu dragoste,Maria.

20 de comentarii:

  1. Se apropie ziua Z pentru Deveselu, asemenea vise am avut si eu de curând . Faceți-vă provizi si pregătiți-vă sa plecați in munți ca va fi o primavara foarte trista pentru romani. Zâna

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Punem pariu ca nu va fi asa?

      Ștergere
    2. In munti ne vom feri de mania lui Dumnezeu?. Daca ne e dat sa murim, chiar credeti ca ne vom putea feri?. Si in fundul muntilor de vom intra voia lui Dumnezeu se va implini.

      Ștergere
    3. Pariuri pui la Casa de Pariuri, ca e plina tara cu asa ceva.

      Ștergere
    4. Zâna , du-te și da zapada pe afara.........🤣🤣🤣

      Ștergere
    5. 8.56 Mai era unul pe aici care pleca cu butoaiele cu apa dupa el . ,,A face provizii '' pentru un eventual razboi este o gluma . Uita-te ce face razboiul in alte parti , sate furate si incendiate , oameni speriati , sechestrati in locuintele lor, animale infometate !!! Care provizii ? In munti ai medicamente, medic , unde cari copii , cu lupii si ursii care si aia au napustit in mijlocul locuitorilor ??? Ce va mai place sa creati scenarii si peisaje de acum 100 de ani . Cine te apara de rachete , bombe si obuze ?

      Ștergere
    6. NU se petrece in Romania.IN ROMANIA NU VA FI RAZBOI.
      In Israel sunt probleme mari si vor avea loc niste incidente tragice. Iar Franta este sub semnul amenintarii actelor teroriste.

      Ștergere
  2. Sa fie cutremur s-au explozie ceva?
    Sa ne fereasca Bunul Dumnezeu de ademenea tragedii care sunt din ce in ce mai dese.
    Ma uitam doamna Maria si cu epidemia de gripa s-a triplat numarul mortilor. Parca ieri spuneati de aceasta gripa si uitati ca s-a adeverit in tocmai. Bunul Dnezeu si Maicuta Domnului sa ne apere ca este fatala mai aled batranilor. Sanatate doamna Maria si Bunul Dumnezeu sa va binecuvinteze si pe noi pe toti.

    RăspundețiȘtergere
  3. As lega viziunea de cea dinainte cu Israelul

    RăspundețiȘtergere
  4. Undeva va fi razboi si conflicte armate. Pacat de vietile pierdute, dar asa trebuie sa fie fiindca de sus sunt date spre corectarea noastra a oamenilor.

    RăspundețiȘtergere
  5. 10,46 Gresesti total,pe Pamint omul are de la Dumnezeu liberul arbitru,deci razboiul si toate sint consecinta faptelor noastre.Culegem ce am semanat,rodul propriilor noastre greseli si defecte pe care nu vrem sa le corectam chiar cind uneori El ni le mai arata prin oameni ca doamna Maria.

    RăspundețiȘtergere
  6. Buna ziua
    Ma scuzati dar nu inteleg de ce trebuie sa stim dinainte ce se intampla caci lucrurile oricum sunt randuite de Dumnezeu si asa se va intampla.
    Oamenii sunt creaturi frumoase ca sa traiasca frumos si sa experimenteze lucruri noi in fiecare zi nu sa traiasca cu frica .Biblia este cartea vietii pt toti ce au fost pt toti ce suntem si pt toti ce va veni.
    Traiti si visati sau aveti viziuni frmoase stimata,Doamna!

    RăspundețiȘtergere
  7. Fiul meu are 11 ani. De mic a avut viziuni care s-au adeverit. A visat noaptea trecuta ca pe cer, in apropier de Deveselu au aparut pe cer exploziile unor bombe lansate de la distanta. Pamantul se invartea invers iar lumea era ingrizita de ceea ce se intampla pentru ca cu cateva minute inainte sa se dezlantuie dezastrul acesta, era o zi obisnuita de vara.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Și de unde știa el că este Deveselu ? 🤔🤔🤔🤔

      Ștergere
    2. Ce vă speriați așa de Deveselu ? noi suntem la 15km de el, dacă așa este planul lui Dumnezeu cu privire la noi atunci facă-se voia lui. Lumea aceasta este făcută după planul său, fie care ființă vie are rostul ei în planul lui Dumnezeu, fie că trăim fie că murim spre slava lui Dumnezeu să fim,amin.

      Ștergere
  8. 15,26 Cum sa visam frumos cind mergem din gresala in gresala spre al treilea razboi mondial dupa cum o confirma si doamna Maria dar si visul copilului de la 15,34

    RăspundețiȘtergere
  9. 17,34 Eu nu as lua-o ca gluma si nici pe panta fatalismului ca tine,daca as fi de la Caracal m-as trage mai departe,ca sa nu mai vorbesc de DEVESELU.S-ar parea ca jocurile sint facute iar zilele numarate precum Sodomei si Gomorei.Sa nu ziceti ca nu ati fost anuntati si nu ati stiut-o.O vorba romaneasca spune ca ;Paza buna trece PRIMEJDIA REA.Asa s-a salvat acest neam de mii de ori si nu prin fatalisme ,iar asta nu e nici o rusine.Viata are prioritate intotdeauna.Si nu va uitati ca e un copil,considerati-o ca pe al doilea avertisment si poate ultimul.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Noi mergem la bunici,care stau la 25 km de Deveselu, în fiecare vacanta.Fiul meu este un copil foarte credincios, tot ce ii cere bunului Dumnezeu, primește. Se roagă pentru omenire și pare mult mai matur decât alți oameni în toată firea.

      Ștergere
    2. V-ati gandit vreodată ca copilul dvs.poate fi de cristal sau indigo?Acesti copii sînt trimisi in lume pentru schimbarea omenirii prin iubire si rugăciune..deci este un fenomen..mai sunt numiți si copiii care vor face minuni înzestrați cu capacități supranaturale..trebuie sa ii studiați comportamentul ca sa va dati seama daca aveti un indigo sau de cristal..baftă..

      Ștergere
  10. Probabil asa se va Reunifica Romania ,dupa un Razboi intre Rusia si UE.-NATO care va implica si Deveselu-Romania.

    RăspundețiȘtergere