miercuri, 21 martie 2018

ADAM SI EVA ! UNDE ESTE ADEVARUL EVEI ?


    Image result for maria ghiorghiu rtv antena 3     2 APRILIE 2007, ORA 0, 10 !

                                        Dragii mei,

Ma rugam la acesta ora târzie în noapte; citeam în şoaptă RUGĂCIUNILE din Cărticica Sfântă, când, fară voia mea, fara sa deschid eu gura mea, îmi aud propriul glas care întreabă aşa :

            "UNDE  ESTE  ADEVĂRUL  EVEI ?"

Clipă în care, văd cu ochii închişi, (fară voia mea se închid)vad un Cer  senin bleu stralucitor ca de oglindă, iar în Cer vad o Bolta  de verdeaţă multă, de vegetaţie multă.
Spun Boltă,deoarece, arăta ca o boltă, ca o poarta pe care se intra într-o gradină neasemuit de frumoasă, dumnezeiesc de frumoasă.
Din aceasta Bolta verde ,iese o ntanara înalta, subţirică si cu un păr lung împletit într-o coadă de culoare castanie, păr ce-i ajungea  până la fund.
Image result for adam si eva in rai imagini religioase
Tânăra era cu spatele la mine şi era goala, goluţă, precum suntem noi oamenii când ne naştem.
Tânăra era  înaltă, suava la mers si la trup si se plimba prin GRADINA RAIULUI, prin GRADINA LUI DUMNEZEU fără ca să se ruşineze de goliciunea trupului Ei.
Şi aceasta era EVA care ,s-a mai bucurat de GRADINA RAIULUI până ce a mâncat, atât ea cât şi ADAM din FRUCTUL oprit pe care, i l-a dat lor şarpele păcălindu-i că ,dacă vor mânca din acel măr vor fi şi ei ca Dumnezeu.
Acesta este FRAŢILOR, ADEVĂRUL EVEI !
Aveţi mare grijă şi voi ca să nu vă lăsaţi amăgiţi de diavol care ,vă îmbie cu tot felul de bunătăţi trupeşti sau materiale până îşi atinge scopul, şi anume, acela de a pune stăpânire pe suflet.
RUGĂCIUNEA, POSTUL ŞI FAPTELE BUNE, sunt VIRTUŢILE care, ne ajuta sa urcam si noi in GRADINA RAIULUI.
Iata dragilor si un alt articol tot despre Eva:
                                           
Zori de martie 2007, cand ma trezeste un glas care spune asa:

         "Am crestinat o concluzie !
         Pedepsele lui Adam si Eva sunt mult mai frumoase decat ale lui...!"

Iar glasul dispare si eu am in fata ochilor inchisi o  GRADINA neasemuit de frumoasa acolo SUS in CERURI, plina cu flori rosii care ,aveau frunze mari iar in mijlocul FLORILOR ROSII catifelate, se afla o TANARA goala, goluta, cu parul negru ca abanosul si lung pana la fund, strans la spate ca intr-o coadă.
 Era o tanara foarte frumoasa, inalta si subtire, si care ,se ruga asa in picioare si facea continuu semnul SFINTEI CRUCI. 
Era EVA, stramoasa noastra fericita, cand inca ,nu gustase din FRUCTUL OPRIT de DUMNEZEU si nu se rusina ca era goala.  
Putin mai tarziu, aud din nou glas care ,spune asa:

" Ingeri,Îngerasi ce cânta în Pavecernita !"
Iar un alt glas, spune asa): 

" Sa-i pui pe undeva ,sa-i bagi intr-un nor ...!"

Clipa in care, vad cu ochii inchisi cum de la PAMANT la CER se ridica sub forma unui " U "intors in jos ,INGERASI multi,foarte multi ce aratau ca niste PRUNCI cu CHIPURI adevarate din carne si oase, si care,straluceau de LUMINA, avand ARIPIOARE de LUMINA alba ,iar Ei aveau TRUPUL ca din SOARE rupt. 
INGERII urcau la CERUL SFANT sub forma unui U intors, asa precum urca pasarile CERULUI in inaltul CERULUI. 
Asadar dragii mei,Eva si Adam au existat cu adevarat si sunt stramosii nostri.
Eu am scris mai multe articole despre ADAM si EVA, articole pe care le voi cauta si le voi republica.
Sa nu va indoiti niciodata de existenta stramosilor nostri, de faptul că suntem urmasii lui ADAM si EVA.

                             Cu pretuire si cu dragoste, Maria


43 de comentarii:

  1. O gluma Iohanus si Ianos intra in Ardeal si-si spun intre ei ;Noi sintem primii si singuri in tara asta ,hai sa facem baie.Se dezbraca si intra intr-un riu.Dupa un timp ies din apa dar nu-si mai gasesc hainele. Acum se tot gindesc si unul din ei ii spune celuilalt.-Ma sa vezi pare-se ca nu am fost noi primii in Ardeal.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu ne-ai spus si unde ar trebui sa radem. Sa radem de iluzia celor doi ca ar fi fost primii in Ardeal, sau de faptul ca cel ce a fost primul era hot.

      Ștergere
  2. Deci ,nu ne tragem din maimuta cum sustin unii.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asemanarea fizica si antropologica a omului cu maimuta, l-a facut pe Charles Darwin sa faca supozitia ca omul a evoluat din maimuta.

      Ștergere
  3. Singurul Adevar este cel din Biblie , adica Cuvantul Domnului .

    RăspundețiȘtergere
  4. Orice Crestin care iubeste Cuvantul lui Dumnezeu , i-ti va spune ca Adevarul se afla doar in Biblie , si nu altundeva.

    RăspundețiȘtergere
  5. Cred ca a-ti remarcat ca Eva avea o data parul castaniu si odata negru functie de imaginatie sau cum au fost diferite.Par a fi creatii ale astralului care pot da si halucinatii la inceput cind nu putem sa controlam cea ce vedem.Sau au fost transise de sus ca niste sentimente placute pentru a linistii constinta si creerul in concordanta cu crezurile pe care le avem.

    RăspundețiȘtergere
  6. Parca ar fi inginerie genetica facuta de extraterestri pe oameni cum facem si noi pe gize,cu incercari intre evolotionism si hibridizare de ardere a etapelor cum procedam si noi cu soiurile modificate genetic la care animalele se preteaza mai greu fara miini si creiere mai putin dezvolate.Omul singur cu pozitia lui are capacitate de perfectionare daca scapa de mentalitatea lui distructiva.Deci ideea crestinilor cu selectarea doar a celor mai pasnici este foarte plauzibila si e tot o selectie artificiala de ardere a etapelor pentru a nu distruge totul inclusiv Pamintul prin consumarea fara rost a resurselor sale limitate.-craciun

    RăspundețiȘtergere
  7. Multi Hristosi se vor arata la sfarsitul lumii dar sa nu-i credeti! Vor schimba cartile, vor schimba relugia, vor face minuni in cer si pe pamant, dar sa nu-i credeti! Mari incercari si nenorociri o sa-i bantuie pe credinciosi dar sa ramanem tari in credinta, ajun si rugaciune. Nu plecati urechile la profetiile oamenilor pt cum bine a-ti vazut multe nu s-au adeverit ori Dumnezeu nu minte. Cum zice Isus:"vor trece cerurile si pamantul dar cuvintele mele, nu". Amin.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Exact! Or schimba si biblia ca sa creada oameni altceva decat ceea ce-i scris .

      Ștergere
    2. 11:00, adevarat! Multe profetii nu s-au adeverit. Orice crestin stie adevarul.

      Ștergere
  8. Adica , subtil , ne face sa credem altceva decat Geneza?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asta este intentia lui antihrist.In mod subtil o sa crezi ca-i slujesti lui Dumnezeu, inschimb ai sa-i slujesti lui. De 2000 de ani doar acum la sfarsit e gresita biblia? Glume .

      Ștergere
  9. DE LA SFINTII PARINTI ROMANI STIU CA RAIUL SI IADUL AU EXISTAT SI EXISTA PE PAMANT -ADAM SI EVA AU TRAIT UNDE A FOST BABILONUL UNIT CU TARILE VECINE SI ISRAELUL-CAPUL LUI ADAM S-A DESCOPERIT LA PICIORUL CRUCII UNDE S-A RASTIGNIT DOMNUL -DE UNDE SI DENUMIREA DE MUNTELE CAPATANII-multe se vor descoperi in timp-numai ca oamenii nu sunt interesati de istoria pamantului-ca sa nu spun ca in universuri exista aceleasi asezaminte dar in alte dimensiuni-MARE SI MINUNAT ESTE TATAL CERESC

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asta esti tu Maria, ideile sunt a tale, pacat ca n-ai inteles un lucru:pe om trebuie sa-l interesse ca sa fie placut lui Dumnezeu. Trecutul pamantului sa-l lasam in grija lui Dumnezeu iar noi sa ne occupam de prezent si viitor, adica de sufletul nostru. Cum spune Isus in biblie:mai bine sa ne scoatem un ochi sau sa ne taiem o mana daca acesta ne face sa pacatuim decat sa ne pierdem sufletul. Prin urmare va rog dragi crestini sa va rugati cu dragoste la Dumnezeu si la Maica Sfanta, sa faceti fapte bune din toata inima, caci asta ne va fi de ajutor la judecata de apoi. Nu suntem vrednici de-a judeca biblia sau biserica atata timp cat suntem naruiti de pacate. De ce omul nu se ocupa de sine insasi? Daca ne-am ruga mai bine si-am lucra mai mult, ajutand si pe cei neputinciosi ,n-am purta grija altora, nici macar a lui Adam sau a Evei... Domnul se ingrijeste de ei si de noi toti.Cine stie ce-or mai dezvalui necredinciosi ca sa-i zapaceasca pe saracii oameni.Asta o sa fie de la diavol va sa semene zizanie.

      Ștergere
    2. Asta esti tu Maria, ideile sunt a tale, pacat ca n-ai inteles un lucru:pe om trebuie sa-l interesse ca sa fie placut lui Dumnezeu. Trecutul pamantului sa-l lasam in grija lui Dumnezeu iar noi sa ne occupam de prezent si viitor, adica de sufletul nostru. Cum spune Isus in biblie:mai bine sa ne scoatem un ochi sau sa ne taiem o mana daca acesta ne face sa pacatuim decat sa ne pierdem sufletul. Prin urmare va rog dragi crestini sa va rugati cu dragoste la Dumnezeu si la Maica Sfanta, sa faceti fapte bune din toata inima, caci asta ne va fi de ajutor la judecata de apoi. Nu suntem vrednici de-a judeca biblia sau biserica atata timp cat suntem naruiti de pacate. De ce omul nu se ocupa de sine insasi? Daca ne-am ruga mai bine si-am lucra mai mult, ajutand si pe cei neputinciosi ,n-am purta grija altora, nici macar a lui Adam sau a Evei... Domnul se ingrijeste de ei si de noi toti.Cine stie ce-or mai dezvalui necredinciosi ca sa-i zapaceasca pe saracii oameni.Asta o sa fie de la diavol va sa semene zizanie.

      Ștergere
  10. Bună, cu siguranta acest mesaj este adresat omenirii ca sa dezvaluie adevarul, care Papa îl neaga.

    RăspundețiȘtergere
  11. Daca as face pe 'Avocatul Diavolului' as spune ca si razboaiele si in special al treilea razboi mondial poate fii subinscris acestei idei de selectie a celor mai pasnici pentru evolutia intr-o specie care sa evolueze pe acest Pamint cu resurse limitate.Daca consideram ca cei mai violenti se vor anihila intre ei dupa cum scrie si in Biblie;Cel ce ridica sabia de sabie va pierii',doar ca vor fi si multe victime colaterale cum se spune in termenii de razboi.Dar in alti termeni,daca am considera Pamintul doar ca o pepiniera -o cresa pentru a putea experimenta si a vedea evolutia sufletelor si a le promova pe cele mai reusite care dovedesc a fi mai evoluate spiritual.In aceasta ultima idee chiar si sufletul acestor victime colaterale ar putea fi in termeni crestini, salvate in Rai sau Nirvana nu conteaza cum s-ar numii.

    RăspundețiȘtergere
  12. Dragi crestini, citind carti din vietile sfintilor, odata am citit un lucru care mi-a ramas in minte. Scria ca antihrist o sa fie un preot de faima nascut dintr-un tata preot si mama martor a lui Iehova.Care o s-ajunga la putere cand o sa fim aproape de sfarsit.O sa ne faca sa credem c-a fost descoperita o carte veche care contrazice un pic biblia si multi o sa-l creada. O sa faca o biserica universala iar apoi cei care n-o sa vrea sa i se supuna o sa fie martirizati. La inceput o sa para un om foarte bun si-o sa faca minuni doar ca odata ce-o sa puna stapanire o sa-si scoata ghiarele si-atunci cristiani or sa patimeasca. Dumnezeu o sa dea secete si foamete iar atunci se va vedea ca acest preot nu poate sa faca nimic pt ca nu-l are pe Dumnezeu .Cei alesi de Domnul o sa fie hraniti cu mana cereasca asa cum au fost ebrei in desert cu Moise .Deci nu va abateti de la Scriptura pe care o cititi azi si-o aveti in mana.

    RăspundețiȘtergere
  13. Dragi crestini, citind carti din vietile sfintilor, odata am citit un lucru care mi-a ramas in minte. Scria ca antihrist o sa fie un preot de faima nascut dintr-un tata preot si mama martor a lui Iehova.Care o s-ajunga la putere cand o sa fim aproape de sfarsit.O sa ne faca sa credem c-a fost descoperita o carte veche care contrazice un pic biblia si multi o sa-l creada. O sa faca o biserica universala iar apoi cei care n-o sa vrea sa i se supuna o sa fie martirizati. La inceput o sa para un om foarte bun si-o sa faca minuni doar ca odata ce-o sa puna stapanire o sa-si scoata ghiarele si-atunci cristiani or sa patimeasca. Dumnezeu o sa dea secete si foamete iar atunci se va vedea ca acest preot nu poate sa faca nimic pt ca nu-l are pe Dumnezeu .Cei alesi de Domnul o sa fie hraniti cu mana cereasca asa cum au fost ebrei in desert cu Moise .Deci nu va abateti de la Scriptura pe care o cititi azi si-o aveti in mana.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim 18:27, Anticristul e nascut in RUSIA intre PETERSBURG si MOSCOVA;Sfantul EFREM SIRUL a zis:" se va naste dintr-o femeie spurcata care va fi unealta diavolului, el va fi fiul unei adultere din semintia lui DAN si fiul diavolului prin transfer artificial din samanta de sex masculin cu care spiritul intunericului va locui impreuna in pantecele ei....cinstind in mod special pe evrei (caci ei asteapta venirea lui Anticrist)".
      Deci nu e preot ci se trage dintr-o femeie curva evreica din al 12-lea neam de preadesfranati....

      Ștergere
  14. 17,38 Unii spun ca ideia asta era sustinuta de mult scolitul nostru Guvernator,asa ca e si de ris dar si de plins pentru ca hoti erau cam toti si cei care spuneau ca nu erau romani in Ardeal ci doar pamintul si muntii cu padurile romanilor.

    RăspundețiȘtergere
  15. Maria, te-ai pus in icoana langa Isus in locul Maici Sfinte ? Asa devii penibila! Cine-si iubeste stapanul se supune si nu incearca sa-i ia locul.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu este ICOANA ! Este o simpla poza langa SFANTA ICOANA cu IISUS HRISTOS pe care am gasit-o pe net.
      Eu sunt cat un fir de nisip in lumea asta mare ,si nicidecum o icoana asa cum pacatuiesti tu invinuindu-ma. Este o poza nevinovata langa SFANTA ICOANA a LUI IISUS HRISTOS din dragoste infinita pentru DIVINITATE. Poza pe care nu eu am pus-o,ci mass-media. Iar mie chiar mi-a placut aceasta poza langa ICOANA MANTUITORULUI langa care vreau sa traiesc si sa mor. Oare are rost sa gandesti astfel si sa-ti atragi si mai multe păcate? DUMNEZEU si MAICA DOMNULUI cunoaste inima si gandul fiecaruia dintre noi si ne va da noua după felul cum gandim si după faptele noastre.

      Ștergere
    2. Mai "Anonim22 martie 2018, 19:48" mai gramada decat tine nu am vazut altul sau alta in viata mea. Acolo, eu vad 2 poze. Una cu tanti Maria si una cu Hristosul cel Viu. Vezi ca esti posedata de demonul contrazicerii si de demonul gandirii care intodeauna deschide loc pt comentarii. Nu era mai bine daca tu comentai pe crucea lui Hristos ? De ce nu comentati si pe bblogul meu ? Pt ca trebuie sa fiti logati si va e rusine sau frica. Eu v-o trag repede. La mine nu exista comentarii de Anonimi, adica de fricosi care se ascund. Stii/stiiti care este sloganul meu pt voi ? Trage-mias crucea lui Hristos in inimile si sufletile voastre si a satilor care va poseda. Sa va pun pe toti pe crucea celui viu.

      Ștergere
    3. 1. De la regimul vegetarian ti se trage, Cicerone !
      2. Stai linistit ca nimeni nu va comenta pe ,,blogul'' tau .

      Ștergere
    4. Cicerone asa crezi tu ca indrepti lumea? De ce acuzi si judeci? A mea este razbunarea zice Domnul!
      Lasa-l sau las-o sa comenteze cum vrea, caci rasplata vine de la sine daca greseste. Nu cred ca trebuie sa dai tu sentinte cu ce ai face daca ai avea putere! Are cine sa ne puna pe cruce pe noi toti anonimii care comentam aici,nu trebuie sa te obosesti tu,ca nu reusesti.Vezi-ti de crucea ta si ingrijeste-te de sufletul tau mai bine!

      Ștergere
    5. 22:32, abtine-te de la ironii in ce priveste regimul vegetarian.

      Ștergere
    6. 12:02, ce ar fi sa te abtii tu!? Enervanta persoana poti fi.

      Ștergere
    7. Dar de ce sa ma abtin 03:53? Nu este corect cum ai pus problema. Vezi-ti de treaba si lasa-i pe altii in pace nu tot umbla cu ironii.

      Ștergere
  16. In lupta dintre Adevar si minciuna,rusii au cucerit cosmosul si l-au vopsit in Rosu,iar americanii au scris peste rosu Coca -Cola.Cind americanii au inventat calculatorul ,smartfonul rusii au vazut ca e ideal pentru Mafkirovka-adica a intoxica adversarul si al manipula.Asa sa ales SUA cu un presedinte impus de rusi prin sfintul Feisbuc,ca si noi.

    RăspundețiȘtergere
  17. Alta gluma,cica Iohanis vrea un consilier de politica externa.Ghici cine e?... Mama Merkel...

    RăspundețiȘtergere
  18. Domnule Cicerone urata metoda de promovare a blog-ului dvs. In prezent continutul IS BORING. FIND SOMETHING NEW AND INTERESTING TO POST and also LEARN HOW TO WRITE!!! Pana atunci nu mai cereti oamenilor sa va viziteze blog-ul, acest lucru e urat si necivilizat:)

    RăspundețiȘtergere
  19. 22 martie 17:47-despre ADAM SI EVA si despre rai si iad nu a scris Maria-am specificat stiu de la sf parinti romani-MARIA il are in blog doar pe pr CLEOPA-eu am cunoscut mai multi vazatori in DUH

    RăspundețiȘtergere
  20. Da Cicerone dar voi in strainatate nu aveti nici atita politie politica care sa comenteze.

    RăspundețiȘtergere
  21. Pentru aia Cicerone va comenteaza KGB-ul din Rusia ,pina v-ati ales cu un presedinte american impus de rusi,sau tu esti din occident,oi fi prin Anglia unde rusii au omorit cu gaz neuroleptic doi oameni iar o banda de englezi a omorit ieri un roman in supermarket.

    RăspundețiȘtergere
  22. 21,17 Am inteles ca servarului nu-i plac glumele si nici adevarul,numai intoxicarea.

    RăspundețiȘtergere
  23. Acum pe B1TV colonelul Aurel Dragomir subalternul lui Coldea la bilantul'comunist'de 28 de ani de la infintarea serviciului spune;Maior a vrut sa faca un FBI si a iesit un KGB ,securitate noua,sistemul de politie politica actuala,toata lumea urmarea pe toata lumea Coldea,Maior,Bica,Kovesi,Basescu,Udrea...care trebue sa-i dea afara pe cei care au incalcat legea.

    RăspundețiȘtergere
  24. Un diplomat rus v-a fii trimis acasa-expulzat de la noi.

    RăspundețiȘtergere