luni, 5 februarie 2018

UN MESAJ SCRIS INTR-UN NOR AURIU !


                                             5  Februarie 2018,ora 6,11 dimineata !  

                                                Dragii mei,

În aceasta dimineata,treaza fiind si stand in pat cu ochii inchisi,o lumina puternica  ca un fulger alb imi lumineaza noaptea dinspre Apus,si astfel, vad cu ochii inchisi un Nor oval intins,un Nor ca un petec al noptii,mare cât  suprafata unui vapor mare.
Culoarea Norului de pe Cerul noptii,era cu aproximatie ca in imaginea de mai jos ,adica ,auriu de Soare.
Iata :

Image result for apus de soare.
De jur imprejurul Norului ca din Soare rupt,era numai noapte albastra -bleumaren.
Pe mijlocul Norului auriu a apărut scris de o Forţă nevazuta, un singur cuvant. 
Acest cuvant era scris cu albastru si cu litere mici de mână .
Iata :

                           "mărişor !"

Dragii mei,ce inseamna acest cuvant : "mărişor ", sau ce semnifica Norul auriu mare cam cât suprafata unui Vapor mare, eu nu cunosc, nu mi s-a descoperit.
Dar BUNUL DUMNEZEU si MAICUTA DOMNULUI ne iubesc, si pe toate le orânduieste  pentru noi toti Fiii Săi.
Sa ne rugam ca sa fim ocrotiti si păziti de tot raul si de toata suferinta,asa cum am fost si pâna acum !
                                    Cu dragoste,Maria.

17 comentarii:

  1. Sa gândim pozitiv si totul va fi bine .Rodica

    RăspundețiȘtergere
  2. Doamna Maria s-a adeverit cutremurul de pamant a fost in Taivan la anuntat la Stirile PRO tv acu la 19.

    RăspundețiȘtergere
  3. Lia Olguţa Vasilescu, acuzată că a minţit în privinţa salariilor: "Toate categoriile de bugetari vor avea scăderi"


    „Am discutat despre depunerea unei moţiuni simple împotriva ministrului Muncii, Lia Olguţa Vasilescu. Motivele sunt evidente. Mediul privat, acele derogări de la ordonanţa 82 de la Legea dialogului social prin care s-a încercat obligarea mediului privat să crească salariile în valoare brută astfel încât netul anagajaţilor să rămână acelaşi. Lipsa de predictibilitate, lipsa de coerenţă în ceea ce priveşte Codul Fiscal, dar şi creşterile care nu au mai fost creşteri în segmentul public, toate acestea ne-au determinat să luăm această decizie”, a declarat luni deputatul PNL Mara Calista.

    Ea a explicat că toate categoriile de bugetari vor avea scăderii, în condiţiile în care nu s-a făcut un studiu de impact referitor la transferul contribuţiile din sarcina angajatorului în sarcina angajatului.


    „Acest artificiu al transferului contribuţiilor din sarcina angajatorului în sarcina angajatului nu a făcut decât să dea peste cap şi mai mult sistemul de salarizare şi fiscalitatea în România. Toate categoriile vor avea scăderi, pentru că nu a făcut nimeni un studiu de impact în ceea ce înseamnă transferul contribuţiilor. Acele creşteri promise în programul de guvernare cu mare onor şi cu mare responsabilitate susţinute de Lia Olguţa Vasilescu şi de Liviu Dragnea sunt de fapt numai scăderi.
    Tot programul de guvernare a fost construit pe o minciună gogonată”, a subliniat Calista.

    Sursa: News.ro

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 29.03 Daca nu te pricepi,nu mai posta politica. Salariile nu au scazut,desi la unii bugetari trebuiau sa scada,aici e greseala psd,ca da la unii prea mult

      Ștergere
    2. 20:03Daca nu ati mai fi atat de carcotasi si instigatori tara ar duce-o mai bine fara voi.Credeti ca pe Iisus il intereseaza ce face Olguta ,sau ce fac oamenii(desfranari,avorturi,crime,inchinare la idoli de tot felul---moda,muzica,spectacole anticristice,droguri,etc.)Sunteti cu ochii numai pe altii dar cu ochii pe voi cine sta.....Dumnezeu!De aceea primiti ce meritati!

      Ștergere
    3. 20:03Daca nu ati mai fi atat de carcotasi si instigatori tara ar duce-o mai bine fara voi.Credeti ca pe Iisus il intereseaza ce face Olguta ,sau ce fac oamenii(desfranari,avorturi,crime,inchinare la idoli de tot felul---moda,muzica,spectacole anticristice,droguri,etc.)Sunteti cu ochii numai pe altii dar cu ochii pe voi cine sta.....Dumnezeu!De aceea primiti ce meritati!

      Ștergere
    4. 00:49 degeaba vrei tu sa vezi politica psd in roz, tot neagra e! A dat economia peste cap!
      13.17 tu taci si inghite mai departe!
      Pe Isus il intereseaza ce face fiecare dintre noi, inclusiv pe Olguta care are responsabilitate mare fata de toata populatia tarii. Masurile pe care le ia afecteaza toata tara, inteleapto ce esti!

      Ștergere
    5. 20:58Eu "inghit" lumina lui Dumnezeu dar tu ce inghiti, razvratire!Scris este ca in vremea domniei antihristului oamenii vor merge in "focul ispitelor" (si nedreptatilor) iar cei care se vor razvrati vor Pieri!Aceasta este Cernerea necesara a sa se vada cine e cu Domnul Iisus (rabda ca si sfintii) si cine e cu satana(se razvrateste ca si el canda cazut din cer)!Acum ce mai zici pacalitule!Doamne fereste!

      Ștergere
    6. 12:15 daca ai inghiti ce sustii, n-ai vorbi asa insa vorbeste mandria, vanitatea si orgoliul din tine. Razvratire? Asta se cheama razvratire, mai asa-zis crestine? Razvratire impotriva cui??? Sunt cumva sclav si nu stiu eu? Vai de mintea ta intunecata! Mai aprinde un bec, e cam bezna pe acolo!M-ati innebunit cu cernerea voastra, vorbiti de parca voi ati fi fara pacat! Cand spuneti cu atata satisfactie ca vine cernerea voi va ganditi meeu la ceilalti si nu la voi. Pe voi o sa va ocoleasca de buni ce sunteti. Off!

      Ștergere
    7. 20:58 inghiti intunericul satanei dupa cum vorbesti.

      Ștergere
    8. 22:04Nu,vorbeste Adevarul care exista si fara voia ta.El nu vine de la mine ci de la ce este insusi Adevar!Dar in aceste vremuri cand oamenii se gandesc mai mult la trup decat la suflet ,nu e de mirare ca unii oameni pun adevarul lor mai presus de Adevarul divin.Starea omenirii de astazi e mai rea ca cea de acum 2000de ani cand IISUS le-a spus adevarul si totusi L-au omorat!Suntem mai rai ca atunci,dar uitam ca suntem muritori si vom fi judecati!PS.Volens.nolens,Cernerea tot are loc!Doamne fereste!

      Ștergere
  4. http://adevarul.ro/locale/craiova/preotul-mort-italia-urma-afectiuni-grave-inmormantat-filiasi-mama-lui-1_5a780252df52022f7534aa67/index.html

    RăspundețiȘtergere
  5. 'marisor' ar fi, numai daca ar fi nor radioactiv-craciun

    RăspundețiȘtergere
  6. https://www.facebook.com/LANUEVAERAORIGINAL/posts/2069086746702922
    Indonezia

    RăspundețiȘtergere
  7. https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1836235650007186&id=1655916461372440
    Taiwan

    RăspundețiȘtergere
  8. https://www.facebook.com/alertamundoenmexico/posts/1421705051292217
    Bulgaria

    RăspundețiȘtergere
  9. https://www.youtube.com/watch?v=IvA-LFGYYqc

    RăspundețiȘtergere