sâmbătă, 1 februarie 2014

IISUS HRISTOS ŞI MAICA DOMNULUI , ÎN LUMINĂ CA DE SOARE , PE CERUL NOPŢII !

                        6 August  2002, ora 22,30  !

Stăteam la bloc, şi in acea seară de August  2002, am ieşit la balcon şi stând pe scaun, priveam Cerul cu ochii închişi.
Vedeam cu ochii închişi, multe frumuseţi şi străluciri dumnezeiesti, inclusiv mult controversatele OZN-uri.
Sus în Cer,pe BOLTA CEREASCĂ, de noapte, văd  O  LUMINĂ  mare ca un nor alb-gălbui.
În acest nor iese ca din adânc, cu MÂINILE  SALE, întinse lateral, cu veşminte  de Lumină albă, strălucind cât o mie de Sori la un loc, ÎNSUŞI  MÂNTUITORUL  IISUS  HRISTOS.
IISUS  era bucuros, şi strălucea enorm în norul ca de Soare, iar la PICIOARELE SALE, văd căzut cu faţa în jos, UN SFÂNT în veşminte lungi şi colorate, SFÂNT care ,încerca să-şi ridice privirea spre IISUS, dar nu putea, deoarece CHIPUL  LUI  IISUS, strălucea mai tare decât o mie de Sori la un loc; orbitor de strălucitoare, era LUMINA  de pe CHIPUL  LUI  IISUS.
După ce IISUS a dispărut ca prin topire, a apărut MAICA  DOMNULUI, PURUREA  PREA CURATA FECIOARA  MARIA, cu  CHIPUL Ei, extrem de fericit şi cu un voal roşu-grena pe cap, brodat cu fir de aur.
Lumina  orbitoare, de pe CHIPUL  LUI  IISUS, ieşea  din pielea rozie a MÂNTUITORULUI.
 Din IISUS  HRISTOS, ieşea LUMINA  alb-orbitor de strălucitoare., LUMINĂ  care L-a cuprins din cap ,până în picioare, iar SFÂNTUL căzut cu faţa la PICIOARELE LUI, nu putea ridica privirea sa de jos, deoarece CHIPUL  LUI  IISUS, îl orbea cu strălucirea sa.
Dragii mei, IISUS  HRISTOS şi MAICA  SA, să vă ocrotească şi să vă dăruiască din LUMINA SA, ca să devniţi tari în CREDINŢĂ, NĂDEJDE si DRAGOSTE.
                            Tot cu dragoste, Maria

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu