vineri, 28 februarie 2014

BUCURIA NASTERII DOMNULUI , URMATĂ DE SUFERINŢA ŞI LACRIMILE , PREA SFINTEI NĂSCĂTOAREI DE DUMNEZEU ! LACRIMI DE BUCURIE , LACRIMI DE DURERE SI CHIN !

 4                        24 Decembrie 2oo4 , ora 6,15 dimineaţa !

Este Ajunul  Naşterii  Domnului , Ajunul  Crăciunului !
Eram treaza, si admiram Cerul nopţii ,cu ochii închişi fiind ! În această noapte, am trăit multe TAINE, legate de NAŞTEREA PRUNCULUI  IISUS, legate de dumnezeieştile  COLINDE, pe care mulţi dintre noi le cunoaştem. Aşa se colindă şi în Cerul Sfânt, în preajma Sfintelor Sărbători a Craciunului. 
Sau la RASTIGNIREA  DOMNULUI, şi în Cerul Sfânt se trăieste de fiecare dată PĂTIMIRILE  MÂNTUITORULUI .
Dar asta seara, vă voi relata ceva deosebit de pătrunzător şi emoţionant !
Văd cu ochii închişi, cum Cerul nopţii albastre, coboara foarte aproape de Pământ, încât  aveai impresia ca puteai sa-l atingi cu mâna. În acest Cer , apare  MAICA  DOMNULUI , îmbrăcată cu veşmânt grena catifelat, si care era luminată de O RAZĂ galbenă-aurie, extrem de stralucitoare; RAZĂ  care, nu avea un loc anume, de unde sa se vadă ca ar veni, ci a apărut pur si simplu. 
MAICA  DOMNULUI, era tare fericită .Iar CHIPUL Ei, stralucea ca si Soarele de pe CER. Căci doar , era AJUNUL NAŞTERII  FIULUI Ei şi DUMNEZEULUI  nostru  IISUS  HRISTOS !
Şi astfel CERUL, care coborâse pe Pământ, ne -a adus odată cu El, pe PREA SFÂNTA  NĂSCĂTOARE  de DUMNEZEU care ,deşi era în întuneric, in Cerul albastru, O RAZĂ aurie, O RAZĂ ruptă ca din Soare, apărută tainic, precum RAZA  STELEI de pe CER, care I-a călăuzit pe cei TREI MAGI, şi care strălucea dumnezeiesc de frumos,deasupra MACII  DOMNULUI . 
Fericirea  MAICII, se citea pe CHIPUL Ei prea Sfânt şi plin de bunătate.
Dar această fericire si strălucire, nu a durat prea mult, căci , au apărut,Două mâini rozii, ca si din carne si oase; mâini, care trag  peste CHIPUL FERICIT şi luminos ca Soarele, al MAICII  LUI  DUMNEZEU,  un văl negru transparent.
Era ca o perdea de fum negru, ce a cuprins-O pe MAICA  DOMNULUI , iar RAZA a dispărut şi MĂICUŢA  DOMNULUI, era toată învăluită în fumul negru, si din toate părţile veneau săgeţi negre, care îi săgetau si inima Ei, si Trupul Ei , care cu doar câteva secunde in urma, stralucea ca si Soarele de pe Cer. Acum toată fiinţa  MAICII  DOMNULUI, era neagră de durere si suferinţă, iar SĂGEŢILE  NEGRE, intrau în trupul şi Chipul MAICII din toate părţile. 
PREA  SFÂNTA  NĂSCĂTOARE  de DUMNEZEU, era prinsă ca într-un sac de fum, asupra căruia se trăgea cu SĂGEŢI şi mai negre decât fumul ce O inconjurase, şi care se înfingeau adânc în TRUPUL si INIMA  MAICII DOMNULUI !
Si dacă CERUL a coborât şi ne-a adus  BUCURIA  NASTERII  PRUNCULUI  IISUS , din SFANTA şi PREA CURATA FECIOARA  MARIA, iată că, de pe Pământ , noi oamenii păcătoşi, am acoperit BUCURIA  NASTERII PRUNCULUI  IISUS, cu PĂTIMIRILE ce aveau sa urmeze mai târziu. 
Pătimirile premergătoare RĂSTIGNIRII  DOMNULUI, precum si SAGEŢILE  şi durerea Sufletului  MAICII DOMNULUI, la vederea RASTIGNIRII de către oameni, a PREA SCUMP FIULUI SĂU şi DUMNEZEUL  nostru.
DUMNEZEU fraţilor, ne-a adus CERUL  SFÂNT, cu bucuria NAŞTERII  PREA  IUBIT  FIULUI  SĂU din PREA CURATA  FECIOARA  MARIA !
De pe Pământ, oamenii L-au Răstignit pe FIUL  LUI  DUMNEZEU, acoperind BUCURIA  SFANTĂ, cu întunericul ca un fum ,ce a cuprins toata fiinţa MAICII  LUI  DUMNEZEU. Întuneric,ce a înfipt în inima şi sufletul MAICII ,Săgeţile  negre, la ceea ce avea sa urmeze peste ani, adică RĂSTIGNIREA  FIULUI  LUI  DUMNEZEU şi al PREA SCUMP  FIULUI Ei şi MÂNTUITORULUI  nostru  IISUS  HRISTOS !
Putem fraţilor să facem şi noi ceva, pentru a readuce BUCURIA MAICII LUI DUMNEZEU, şi pentru a mai uşura CHINURILE  MÂTUITORULUI  HRISTOS !
De luni 3 Martie 2014, intram în SFÂNTUL  POST al PAŞTELUI !
În SFÂNTUL  POST, al PĂTIMIRILOR DOMNULUI.
Să încercăm sa aducem şi noi jertfă prea curată, prin a posti atât de la alimente, dar mai ales ,de la a face rău aproapelui nostru.
Să devenim mai buni, mai milostivi, chiar daca cineva ne greseste, sa iertăm; căci şi MÂNTUITORUL ne-a iertat pe noi, pentru câte a pătimit de la noi.
Să umplem SFINTELE  BISERICI , cu prezenţa noastra trup şi suflet, la fiecare Sfanta  Sarbătoare. Sa ne înfrânăm de la poftele trupesti, in acest SFÂNT POST al PĂTIMIRILOR MÂTUITORULUI. 
Să mergem sa ne spovedim la Preot ca apoi, sa ne învrednicim sa primim SFANTA  şi dumnezeiasca ÎMPĂRTĂŞANIE, odată cu LUMINA  ÎNVIERII  LUI  HRISTOS !
Să ajungem fericiţi şi împliniţi sufleteşte, această  SFANTA  ZI  ,A ÎNVIERII DOMNULUI, în care sa putem striga cu bucurie si putere sufletească ...HRISTOS  A  ÎNVIAT !

                       Cu dragoste si preţuire ,Maria.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu