luni, 17 februarie 2014

BRADUL DE CRĂCIUN ? ESTE DARUL CERESC , PENTRU PRUNCUL IISUS HRISTOS !

                         15 Decembrie 2002, ora 5,35 zori de zi !

Ca de fiecare dată, fulgerul de lumină albă , apare si -mi intră prin tot corpul, tresalt puternic de pe pat, fără ca să deschid ochii şi astfel aud Glas, care spune ceav minunat :

              "Ăsta o fost greu !
                Împărăţeşte  Lumea "!

Clipă în care văd cu ochii închişi ,spre Răsărit, în mijlocul Cerului înalt, Un Brad foarte înalt şi cu vârful ascuţit, ca un triunghi.
Bradul, era dumnezeiesc de frumos împodobit, cu toate Stelele Cerului, şi în jurul Bradului din Cer, stăteau mulţi  Sfinţi cu vesminte lungi, în picioare ,şi-l sorbeau din priviri. 
Chiar lângă BRAD, în faţa lui, O văd pe MAICA  DOMNULUI, în carne şi oase, cu veşminte roşii cu albastru şi bleu, cu PRUNCUL  IISUS pe braţul drept, şi cu faţa SA, spre oamenii care înconjuraseră Bradul.
Era ca si cum ,MAICA  DOMNULUI a primit colindători acolo SUS în Cer, şi a luat PRUNCUL pe braţul ei drept şi a ieşit în faţă, ca să primească pe toţi cei care au adus CUVINTE de LAUDĂ şi de SLAVĂ, lui DUMNEZEU.
Deasupra BRADULUI  DUMNEZEIESC, a apărut un alt Cer, de culoare bleu strălucitor ca de oglindă.
Totul era strălucire, totul era doar Cântec de Slavă şi Laudă,adusă de SFINŢII  din Cer, PREA  SFINTEI  NĂSĂTOARE  de DUMNEZEU şi PRUNCULUI  IISUS  HRISTOS!
Dragii mei, strălucire şi lumină, să vă fie sufletul şi inima voastră.
                                    Cu dragsote, Maria

6 comentarii: