joi, 27 februarie 2014

EU VĂ VOI DESCHIDE !!!

  B                              16 Iunie  2004, ora 1,30 noaptea !

În timp ce mă rugam ,singură  fiind în camera mea, doar la Lumina Sfintei CANDELE, aud brus UN GLAS duios care se miră de ceva  care spune aşa :
                        "Cu atâta blândeţe....! (şi aud GLAS din Cer, glas pe care nu am cum să-L confund ,glasul  MÂNTUITORULUI  nostru IISUS  HRISTOS .
Mântuitorul  spune :     "EU  VĂ  VOI  DESCHIDE "!

Clipă în care văd pe Domnul nostru IISUS  HRISTOS, într-un Cer de ziuă, UN CER ca de oglindă, pe UN TRON  înalt, UN TRON ca din SOARE făcut.
MÂNTUITORUL  avea veşminte albastre -violet si stralucitoare, ţine în Mâna  SA  stângă  O  CARTE  ca din aur, iar cu DREAPTA  SA , IISUS  binecuvinteaza cu cele trei degete, atât CERUL cât si Pământul.
Aud din nou Glas, care mi se adresează, aşa :

                    "LEGĂTURA  !!!
                     ACEASTĂ  LEGĂTURĂ , VĂ  ESTE  DE  FOLOS "!

Clipă în care văd cu ochii închişi , UN  NOR alb stralucitor, jos pe Pământ,  iar în Nor, de la picioare până la brâu se afla ca si în carne si oase,in veşmânt bleu strălucitor ,dar  cu pieptu-I dezgolit , ÎNSUŞI  DOMNUL nostru IISUS  HRISTOS, ţinând în Mâna SA dreaptă ,O CARTE  mare deschisa la mijloc, O CARTE aurie, stralucitoare ca un Soare. 
Avea CHIPUL roziu stralucitor, ochii SĂI de un albastru senin , blânzi şi strălucitori, privirea SA blândă,  si un zâmbet DUMNEZEIESC, căci doar nu-i aşa ? FIUL  LUI  DUMNEZEU  ESTE , şi al MAICII PURUREA  PREA CURATA FECIOARĂ  MARIA!
Norul alb strălucitor, în care era MÂNTUITORUL până la brâu, era înspre Apus, jos pe Pământ. 
În clipa următoare, Norul alb stralucitor , cu IISUS  DOMNUL şi MÂNTUITORUL  nostru în mijlocul lui, dispare ca si prin topire , ca si prin evaporare . 
Dragii mei, eu nu dispar, ci fac o pauză de câteva minue, dar nu inainte de a va spune, că DOMNUL si DUMNEZEUL nostru IISUS  HRISTOS, si MAICA  DOMNULUI, ne iubeste pe toti la fel, si ne asteaptă în fiecare zi de sarbatoare, ca sa mergem in SFANTA  BISERICĂ, si sa ascultam cu inima si cu sufletul, SFÂNTA  şi DUMNEZEIASCA LITURGHIE, care ne inalţă cu fiecare treaptă spre Împărăţia LUI  DUMNEZEU.
                           Cu dragoste si preţuire, Maria.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu