vineri, 21 februarie 2014

MÂNA LUI DUMNEZEU , ŢINEA SFERA DE LUMINĂ , LEGATĂ CU TRICOLORUL ROMÂNIEI , APĂRUTĂ ÎN SFÂNTA ICOANĂ A CINEI CELEI DE TAINĂ !

                                 19 Februarie  2014 , ora 0,30 !

 Mă rugam la BUNUL  DUMNEZEU şi la MAICA  DOMNULUI, când intr-o clipă ochii mi se închid, şi aşa văd cu ei închişi  cum peretele cu Sfintele Icoane, a fost imbracat ,cu lumină albă strălucitoare. Toate Sfintele Icoane străluceau la LUMINA  apărută in camera mea, la locul unde mă rugam.
Văd cu ochii închişi O Mână  (braţul ),care era îmbracata în veşmânt albastru lucios si cu alb pe dedesupt. Mâna ,dragii mei, ţinea in ea O SFERĂ albă de Lumină strălucitoare , mare cât LUNA  de pe Cer,cand are o forma mai mica. M-a uimit apariţia Mâinii, care pur si simplu s-a suprapus cu SFÂNTA  ICOANĂ cu CINA CEA DE TAINĂ !
Ca si cum noi am intinde mâna cuiva,ca să-i dăm ceva ,asa am văzut eu mâna cu tot cu bratul până la cot.
O MÂNĂ vie, rozie din carne si oase, si avea VEŞMÂNTUL albastru violet cu alb, catifelat si stralucitor. Aceasta Mână cu acest veşmât strălucitor, semăna cu MÂNA  LUI  DUMNEZEU  ! SFERA (globul ) de LUMINĂ alb dens si stralucitor , la partea care era in acea MÂNĂ, avea O  FUNDĂ îngustă ,indoita de multe ori, (chiar ca o funda,) a carei capete învelea sfera si pe deasupra.
Mâna imi arata indeaproape LUMINA  rotunda legata cu TRICOLORUL  ROMÂNIEI; asa intinsa cum era  apleaca SFERA in jos ca s-o văd ca are TRICOLORUL  ROMÂNIEI, lipită de ea, pe partea din palma. Apoi o aduce din nou, in starea la orizontala ,strălucind enorm in SFANTA  ICOANA cu CINA CEA DE TAINA  care devenise ca un Soare auriu ce pulsa ca  o inima !Mâna a  rămas în Soarele  auriu din SFANTA  ICOANA, circa 3 secunde ,iar apoi a dispărut brusc precum  a apărut.
Atâta bucurie, atâta fericire şi liniste  sufleteasca,mi-a adus această Mână, că nici nu vă puteţi închipui. Această  MÂNĂ am simţit-O ca fiind MÂNA  LUI  DUMNEZEU ! 
                                      Dragii mei,
TAINA cea din veac ascunsa , se va împlini în ŢARA  noastră scumpă ROMÂNIA !
ROMÂNIA , va fi cu adevărat locul unde MÂNTUITORUL va veni pentru a doua  oară pe pământ.
Să credeţi dragii mei, să credeţi cu tărie în BUNUL  DUMNEZEU şi în MAICA  DOMNULUI , pentru că EXISTA cu adevărat, si nu ne cere altceva decat,sa daruim iubire si dragoste sufletească semenilor nostri. Sa ÎL iubim cu toată fiinţa noastra pe DUMNEZEU, si pe MĂICUŢA  DOMNULUI, si sa nu lasam SFINTELE  BISERICI  goale în zilele de Sărbătoare Sfântă. Eu aşa L-am cunoscut pe DUMNEZEU. 
Prin suferinţă , apoi O DRAGOSTE nesfarsita pentru EL şi MAICA  DOMNULUI, şi pentru semeni,prin Post şi Rugăciune curata ! Nu e greu ! Vindeca toate rănile sufletului ! Iar acolo unde omul nu poate, DUMNEZEU  le dezleaga pe toate.
                                Cu dragoste şi pretuire Maria.

   

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu