luni, 24 februarie 2014

MAICA DOMNULUI , ÎN HARTA ROMÂNIEI ! ROMÂNIA , GRĂDINA MAICII DOMNULUI !

                12  Septembrie  2001 , ora 6,28 dimineaţa !

Eram treaza, dar mai stateam putin in pat, si priveam Cerul cu ochii inchisi. Şi astfel, vedeam un Cer de noapte alabastra - violet foarte stralucitoare. Brusc ,pe Bolta cerească , de la stânga la dreapta  se formează multe Cercuri concentrice , cercuri de un alb foarte strălucitor. Daca vreti, Cercurile se formau iute, precum arucma noi o pietricica şi se formeaza cercurile pe luciul apei.
Tot aşa, pe Bolta Cerească se formează un nucleu de multe Cercuri concentrice . Întâi s-au format 3 Cercuri ,iar  din acelea trei s-au format "un tunel "de cercuri concentrice de alb foarte stralucitor.
Şi din adânc, din mijlocul acestor Cercuri iese la suprafaţă  HARTA  ROMÂNIEI !
Astfel acum ,se vedeau trei cercuri mari albe concentrice si in mijlocul lor, scumpa noastră HARTĂ  A  ROMÂNIEI !
Dacă Cercurile erau albe, pe albatrul violet al nopţii , conturul HĂRŢII  ROMÂNIEI  era dintr-o LUMINĂ ca UN FIR  DE AUR.,iar mijlocul ei de acelasi albastru violet sclipeau puzderie de stele argintii, mici cât un vârf de ac. Şi în mijlocul HĂRŢII  ROMÂNIEI , ca prin MINUNE  apare in vesminte ca din aur, MAICA  DOMNULUI  cu PRUNCUŢUL  IISUS HRISTOS , pe braţul drept. 
Cerul de noapte, nu mai avea stele, nu mai avea Lună, ci numai acele trei Cercuri albe stralucitoare, cu HARTA  ROMÂNIEI în mijlocul lor, şi cu MAICA  DOMNULUI  cu PRUNCUŢUL  IISUS pe braţul drept. Atât era pe CERUL nopţii albastre violet.
Închipuiţi-vă dragii mei, ce simţeam în acele momente, când MĂICUŢA  DOMNULUI cu PRUNCUL  IISUS, străluceau in mijlocul HĂRŢII  ROMÂNIEI, nu in picioare ci aşa bust ,ca in SFINTELE  ICOANE.
Cu adevărat dragii mei, ROMÂNIA  este deja, şi va fi al doilea IERUSALIM ! 
ROMÂNIA,  ESTE CU ADEVĂRAT  GRĂDINA  MAICII  DOMNULUI ! 
Să ne bucurăm dar ,cu inima cu sufletul de această MINUNE  DUMNEZEIASCĂ ,la care vom fi martori cu toţii.
Să aducem din toată inima noastră, Dragoste, Cinste şi Slavă, MAICII  LUI  DUMNEZEU  şi PREA  SFINTEI  TREIMI!
                                Cu dragoste si preţuire,
                                                                Maria.

3 comentarii:

  1. Acum am inteles de ce nu am vrut sa parasesc tara asta pana acum, in ciuda faptului ca multi dintre cunoscuti au plecat si mereu ma intrebau de ce mai stau...am simtit o legatura speciala si puternica fata de pamantul tarii! Sa ne ajute Dumnezeu sa luam parte cu totii la minunile ce urmeaza si sa ne bucuram cu totii ca suferinta n-a fost in zadar!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Draga Anca ! Nu stiu care va fi finalul, ce scop are BUNUL DUMNEZEU cu mine, dar ceea ce stiu este că, in ciuda ocărilor si a câtorva Preoti pe care îi cunosteam si s-au lepadat de mine, mi-au intors spatele trimiţându-mă la nebuni in mod direct si verbal, eu stiu ca nu trebuie sa-i bag in seama, ci trebuie sa-L ascult numai pe DUMNEZEU şi sa urmez PORUNCILE SALE,de-ar fi si sa fiu arsa pe rug, precum IOANA D"ARC ! Tot ce am trait si traiesc in continuare le veti gasi aici pe BLOG, atat cat pot scrie, caci eu duc o viata normala. Cu familie, cu serviciu acasa ,la birou, cu copii si nepoti care vor veni la vara..., sunt un om obisnuit, cu nevoi si pacate, un om care se asteapta ca intr-o buna zi, sa mi se spuna ca nu mai am voie sa intru in SFANTA BISERICA ! Reactile sunt clare, din partea unor si majoritatii PREOTILOR BISERICII. Vor sa ma indeparteze de SFANTA BISERICA ! Cu dragoste nemarginta pentru voi toti, pentru toti semenii, MARIA.

    RăspundețiȘtergere
  3. De ce unii preoti nu va cred?chiar daca nu cred ar trebui sa va lase in pace,ca doar rau nu faceti nimanui.Dumnezeu v.a dat acest DAR ,nu ei si nu va puteti lepada de el.Doamne ajuta.ne si ne lumineaza

    RăspundețiȘtergere