duminică, 23 februarie 2014

MAICA DOMNULUI VIE ÎN SFÂNTA ICOANĂ !

                         23 februarie  2014, târziu în noapte !

Deşi este trecut de miezul nopţii , eu stau in camera mea la Rugăciune şi atsfel in genunchi fiind si rugându-mă cu toată fiinţa mea la BUNUL  DUMNEZEU şi la MAICA  DOMNULUI, brusc ochii mi se inchid fără voia mea, si astfel vad cu ei închişi SFÂNTA  ICOANĂ a MAICII  LUI  DUMNEZEU cu PRUNCUL  IISUS  pe braţul stâng, care este pe peretele, unde se afla măsuţa pe care eu tin Carticelele de Rugaciuni.
Sfanta Icoana, s-a transformat într-o Lumină ca de soare  si în această Lumină apare MAICA  LUI  DUMNEZEU, ca din adâncul luminii, veşmânt grena catifelat, cu Pruncuţul  Iisus  Hristos pe braţul stang.
Maica LUI  DUMNEZEU, avea Chipul tot la fel de luminat, precum Soarele în care stătea, si tot la fel şi Pruncuţul din bratele Maicii.
O LUMINĂ albă cilindrică,orbitor de strălucitoare, apare in faţa MAICII , şi văd cu ochii închişi cum MAICA  DOMNULUI, are CHIPUL viu şi zâmbitor. Eram copleşită de toate câte vedeam, imi dăduseră lacrimile de bucurie, moment in care PREA  SFÂNTA  NĂSCĂTOARE  de DUMNEZEU, îmi zâmbeste si inchide pleoapa ochiului stâng, si o deschide iar, ma uimeste ceea ce vad, si ca să mă incredinţeze că totul este aievea MAICA  DOMNULUI, inchide iar pleoapa si o dechide zâmbindu-mi blând si induiosator ! 
Eram bucuroasa, era fericită,imi doream sa nu se mai termine această trăire. Iar in faţa Maicii cu PRUNCUL în braţe , în auriul de Soare, apare O  LUMINĂ abă cilindrică,orbitor de stralucitoare, care pulsează precum o inimă.
Doar cateva clipe si tresalt din nou puternic, deschid ochii si mă grăbesc a scrie toate cate am văzut.
Dragii mei, în viaţă să nu ne fie frică de oameni, ci numai de BUNUL  DUMNEZEU şi MĂCUŢA  DOMNULUI, ca sa nu gresim, ca să nu-l mâniem.
Să mergem la SFANTA  BISERICĂ în zilele de Sărbătoare, să asistăm cu dragoste la Sfânta şi Dumnezeiasca Liturghie, căci numai în Sfânta  Biserică  este mântuirea sufletului.
Mântuitorul ne spune asa:
               Unde sunt doi sau trei, adunaţi în NUMELE  MEU, acolo sunt şi eu în mijlocul lor !
Sa chemăm în ajutorul nostru dragilor, pe DUMNEZEU şi MAICA  DOMNULUI şi pe SFINŢII  din Ceruri, si veţi simţi bucuria sufletului si bunătatea  inimii ! 
                                     Cu dragoste, Maria.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu