miercuri, 19 februarie 2014

UN OZN , GALBEN CA DE SOARE !

                                                   4 Ianuarie 2002, ora 22,50 !

Ma rugam la aceasta oră, singura fiind in genunchi in camera mea, si ca intotdeuna ochii mi se inchid fara voia mea ,si vad cu ei închişi, un întuneric catifelat ,fără de LUNĂ şi fără de Stele !
Totodata deasupra acestui Cer negru, apare un altul de o culoare albastru violet catifelat.
Brusc, pe un astfel Cer albastru vioelt , vad cum iese din adâncul lui  un rotund galben stralucitor ca si Soarele, dinspre Rasarit a iesit. Acest GLOB mare ca de soare, s-a alungit ,adăugându-şi O coada ca un triunghi ascuţit,( conică ),cu vârful ascuţit spre mine. Deschizatura conului era lipită de GLOBUL mare de Soare. 
Aceasta COADA galbena ca de soare, era mai mare decat GLOBUL de soare de vreo patru ori. 
S-a înălţat puţin spre Cerul albastru violet, apoi si-a strans din nou coada conica, abosorbindu-o precum un burete apa , rămânând din nou UN ROTUND galben stralucitor, precum Soarele, dar care nu dădea Lumină pe Cerul albastru violet, ci stralucea acolo ca si OBIECT mare cât LUNA de pe CER. 
Dar brusc, ceva se întâmplă cu acel GLOB ca de Soare. 
Aşa ştiuletele de porumb este învelit în acea mătase, tot aşa şi acest GLOB ca de Soare, s-a acoperit cu raze de Lumină ca de soare.
Vedeam OBIECTUL ca de Soare şi care s-a îmbracat totul in raze precum iarba pe pamânt.
A stat cateva secunde acolo, după care a dispărut ca prin topire !
Dragii mei, stiu ca majoritatea oamenilor, oamenii de stiinţă, BISERICA ,nu admit existenta OZN-urilor, a EXTRATERESTRILOR, dar nu o spun numai eu, ci si VATICANUL şi AMERICANII, susţin EXISTENŢA EXTRATERESTRILOR. 
Eu nu pot sa ascund EXISTENŢA OZN-urilor atâta timp cât le vâd asa cum văd a scrie acum. 
Chiar dacă voi atrage asupra mea, multe critici si etichetări negativiste, îmi asum răspunderea şi spun că EXTRATERESTRII  EXISTA , şi vor BINELE  OMENIRII !
Oamenii se distrug unii pe alţii, EXTRATERESTRII cunosc acest lucru, şi doresc sa ne cunoasca si sa ne ajute, ca să nu ne autodistrugem.
                        Cu dragoste si preţuire, Maria

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu