sâmbătă, 15 februarie 2014

PELAGRA ??? POLIOMIELITA ??? ACESTE CUMPLITE BOLI , VOR REAPĂREA ŞI VOR SEMĂNA SUFERINŢĂ ŞI MOARTE PRINTRE OAMENI !

                                     25 Decembrie 2002  ora 15, 16 !

Este prima zi de Crăciun Sfânt ! Mă bucuram de Sfintele Colinde, când ochii mi se închid fără voia mea, şi astfel văd cu ei închişi, nici mai mult , nici mai puţin decât UN BAX de sticle de APĂ MINERALĂ !
Până aici toate bune şi frumoase ! Numai că  O FORŢĂ nevăzută scrie exact în faţa etichetelor de Apă minerală, aşa încât să o acopere în timp ce o aveam în faţa ochilor închişi,a scris un singur cuvânt, şi acela era :
                               "PELAGRE "!
Apoi aud şi un glas, care adaugă :
                                "CALME "!
Şi glasul dispare. 
                                     Dragii mei, 
PELAGRA este o boală veche, de care nu s-a mai auzit decât sporadic.    Pelagra ,este o boală ce afectează pielea, o inflamează, bube pe corp (plăgi ),pe faţă şi în jurul gurii...!
PELAGRA, se face de la lipsa de vitamine şi proteină animală, din alimentaţia omului. Există un exces de porumb şi o lipsă de vitamina PP.
Să aibă oare, vreo legătură APA MINERALĂ , cu apariţia PELAGREI ???
Să fie oare, din excesul de CO2 , din APA MINERALĂ ???
Cine ştie_? Poate vom afla într-o bună zi !
Acum să vorbim si depre POLIOMIELITĂ !

                     28 Noiembrie 2002, ora 1,26 noaptea !

Pe parcursul a mai bine de 16 ani, câte nopţi albe nu am făcut !
Dar cu dragoste şi cu bucurie infinită, mă trezeam la Fulgerul de lumină albă, şi scriam.
De multe ori dragilor, nu mai aprindeam veioza, ci prin întuneric scriam pe caietul de la căpătâi. Dar nu era totuşi întuneric.
Puneam mâna pe caiet ca să-l ţin si să scriu, şi din degetele mele, din palma mea, ieşea LUMINĂ  albă,orbitor de strălucitoare, şi îmi lumina foaia pe care scriam. Si astfel nu mai aveam nevoie veioză. Sau altădată, câte O LUMINĂ , aurie, sau verde de smarald, sau albastră violet, venea de la DUMNEZEU şi se aşeza exact în vârful minei de la pix, stătea lipită de mină, şi aşa aveam LUMINĂ  DUMNEZEIASCĂ şi scriam la strălucirea ei pe caietul meu, CUVÂNTUL DUHULUI CELUI PREA SFÂNT.
Dar să vă spun de POLIOMIELITĂ !
Deci ,mă trezeşte un glas care poartă o convorbire cu un altul . Citez:
           1.       "Şi este 47 !
            2.        Al doilea 47 ???
             1.      De Poliomielită "!

Şi glasurile se pierd ca un ecou.
Dragilor, eu nu stiu ce înseamnă această cifră ! Dar ceea ce stiu este că POLIOMIELITA , este o boală cumplită, pe care o contactăm printr-un virus poliomielitic ,pe cale fecal-orală.
Poliomielita, duce la paralizie si chiar la moarte ! Sunt afectaţi atât adulţii, dar mai ales copiii. Se crede că boala a fost eradicată ! Dar aceasta a fost pentru puţin timp ca si ani. BOALA va apărea din nou printre oameni.
Nu-mi place să spun acest lucru dureros, dar PELAGRA şi POLIOMIELITA ,vor fi  din nou prezente printre oameni şi întru oameni, din nefericire.
Să ne întărim în Credinţă fraţilor, ca să ne apere BUNUL DUMNEZEU şi MAICA  DOMNULUI , de toate necazurile şi de toate suferinţele.
                           Cu dragoste şi cu preţuire, MARIA.
                                        

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu