marți, 18 februarie 2014

IISUS HRISTOS , SINGUR LA MASĂ ! COROANA DE SPINI , ERA CA DIN AUR !

                                    12 Aprilie  2002 ,ora 4,35 zori de zi !

Un fulger de Lumină alba orbitor de stralucitoare, mă cutremură ca la un şoc electric, şi văd cu ochii închişi Un Cer senin şi foarte stralucitor; un bleu ca de oglindă. Văd Două Mâini în aer, care îmi arată O  SFÂNTĂ  ICOANĂ  cu CINA CEA DE TAINĂ !
Şi tot ca şi-n aer, lângă CINA  CEA DE  TAINĂ , văd o femeie tânără, îmbrăcată în vesminte lungi si albe.Avea un păr lung şi negru, şi aducea în mâinile sale, o farfurie pe care erau aşezate merinde. În faţa acestei tinere în vesminte albe, a apărut din senin O MASĂ sub Cerul senin. La MASĂ aşezat ca pe un scaun obişnuit, văd UN OM, cu veşminte lungi, albe şi maro, şi cu o pelerină albastră violet pe spate. 
Are părul lunguţ castaniu şi inelat, lunguţ până pe umeri, si cu barba mică castanie,iar ochii LUI, erau precum albastrul Cerului senin sub care stătea. În mâna SA stângă, avea un pahar înalt din lut ars. Tânăra în vesminte albe., pune pe masă în faţa acestui OM , un coşuleţ în care se aflau tot felul de merinde apoi se face nevăzută.
În această clipă, văd cu ochii închişi fiind, văd cum acel OM, se ridiă de pe scaun şi priveste pe masă. Are veşmintele lungi , Faţa SA, este uşor prelungă şi slabă, şi stă cu FAŢA SA spre Răsărit.
Cu paharul ca din lut ars, acest OM priveste îngândurat în jos, spre Pământ. Apoi rdică privirea SA, şi văd că OMUL singur de la masă, este ÎNSUŞI  MÂNTUITORUL  IISUS  HRISTOS !
Mântuitorul este tare trist şi tare îngândurat. Nu stiu cum ,dar sunt atât de aproape de MÂNTUITORUL ,la doar 3-4 m, în FAŢA SA. 
Când am ajuns SUS, în faţa Mântuitorului am văzut cum pe capul SĂU ,a apărut O COROANA  ca din aur, dar nu O COROANĂ  obisnuită ci O COROANĂ cu spini, numai că era ca din aur. Şi avea nişte spini  aurii mai rari , precum sârma ghimpată, si aveau ţepii foarte lungi , şi ascuţiţi.
IISUS  HRISTOS , privea trist în gol, in jos pe Pământ, în timp ce COROANA  AURIE DE SPINI era bine încurcată în părul SĂU castaniu şi inelat. 
În clipa următoare, totul a dispărut ca prin topire. Iar eu tresalt din nou ca la un şoc electric, şi deschid ochii şi-mi notez toate câte am văzut, cu doar câteva clipe înainte.
Dragii mei, să nu vă îndoiţi nicio clipă, căci DUMNEZEU  EXISTA ! MAICA DOMNULUI  EXISTA ! SFINŢII  TOŢI  EXISTA  ! Să ne închinăm cu toată fiinţa noastră si sa cerem ajutorul ori de câte ori suntem la necaz. 
                                    Cu dragoste şi preţuire, MARIA.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu