vineri, 21 februarie 2014

DOVEZI ??? ACCIDENTUL AVIATIC DIN MUNTII APUSENI !!!


EXCLUSIV! L-a "văzut" pe Iovan cum se prăbuşeşte cu avionul cu şase luni înainte!

ACTUALITATE / 20 FEB 2014 / 23:59     de MONICA POPA
Maria Ghiorghiu, o femeie în vârstă de 51 de ani din Tecuci, judeţul Galaţi, face o mărturisire uluitoare! Femeia, care susţine că Dumnezeu îi "dăruieşte" viziuni, spune că a prezis cu luni bune înainte tragedia aviatică în care pilotul Adrian Iovan şi studenta Aura Ion şi-au pierdut viaţa!
Maria Ghiorghiu a povestit, pentru spynews, experienţe incredibile, "viziuni trimise de Dumnezeu" în ultimii 16 ani, cum spune aceasta. "Cu ani în urmă, când a fost ca mama mea să moară, am visat şirul evenimentelor, exact aşa cum s-au petrecut, cu doar două ore înainte, la fel şi atunci când au murit tatăl meu şi bunica mea.", a declarat femeia. Mai mult decât atât, aceasta a povestit şi că i-a "prezis" fiicei sale atât sarcina, cât şi sexul copilului.
Femeia susţine că Dumnezeu i-a arătat eforturile disperate ale lui Adrian Iovan
Ei bine, Maria Ghiorghiu a aflat multe altele din viziunile pe care le-a avut de-a lungul timpului. Poate cea mai interesantă "premoniţie" este cea a tragediei aviatice petrecute pe 20 ianuarie anul acesta în Horea, judeţul Alba. Pe 5 august 2013, femeia posta pe blogul său "viziunea" incredibilă: "Un avion urmează a avea probleme grave la aripa dreaptă sus în aer!". Mai mult decât atât, în povestea Mariei se regăsesc detalii: "Un avion mare avea culoarea în partea de sus gri-albă şi burta albastră până la bleu, avea botul mare, ca un trunchi de copac, şi se îndrepta spre Nord". Coincidenţă sau nu, avionul pilotat de Adrian Iovan era alb cu albastru şi se îndrepta spre Nord-Vest. Mai mult decât atât, Maria scria atunci şi despre momentul fatidic al prăbuşirii: "Se vedea că pilotul făcea eforturi disperate ca să îndrepte avionul, dar acesta se înclina tot mai mult pe aripa dreaptă. Pilotul încerca să îl redreseze, dar avionul părea că îl bate vântul şi-l aruncă pe aripa dreaptă!". Ei bine, viziunea referitoare la accidentul aviatic nu a fost singura.
Pe 10 decembrie anul acesta, Maria scria pe blog că a văzut "un avion ce se îndrepta de la est la vest, într-o zonă muntoasă, pierdea brusc din înălţime, cobora ca un bolovan şi se îndrepta ca o suliţă cu botul spre Pământ". Cum între povestirile Mariei Ghiorghiu şi "zborul groazei" din 20 ianuarie există elemente comune, femeia este convinsă că Dumnezeu a "anunţat-o" despre această tragedie şi nu despre alta. De-a lungul timpului, femeia spune că a prezis îngrozitorul cutremur din Pakistan petrecut în 2013, atentatele teroriste de la 11 septembrie 2001, cât şi problemele grave cu care se confruntă acum Ucraina. 

Cu dragoste  si preţuire, MARIA !

DUMNEZEU  EXISTA SI LUCREAZĂ  SI  PRIN OAMENI OBISNUITI  SI PĂCATOSI  CA  MINE !


MINUNEA  SA, A DOMNULUI  SI  DUMNEZEULUI  nostru, va fi si mai mare când ,se va descoperi TRUPUL  ELODIEI
GHINESCU, în acea casă, despre care am povestit ! 
TRUPUL  NEÂNSUFLETIT AL ELODIEI , este zidit in perete, ca la MESTERUL  MANOLE !
              DUMNEZEU, va face sa fie dedcoperita si isi va gasi somnul de veci, in mormantul  gol actual, pe care este doar numele. E o chestiune de timp si de voinţă din partea AUTORITĂŢILOR  ROMÂNE !
                    Cu dragoste si pretuire, MARIA.
Citeşte şi:

Un comentariu: