vineri, 1 martie 2024

IISUS HRISTOS STRIGA CATRE POPORUL ROMÂN : SCULATI-VA SI URMATI-MĂ !


                                            Dragii mei, 

In aceasta dimineata, m-a trezit un glas care spunea asa:

                                  "Sa strigam la România!

                           Sculati-vă!

Moment in care ,vad un lan de grâu copt, lan in care boabele de grâu erau foarte rare.

O forta nevazuta aseza pe fiecare fir de grau copt, precum picaturile de ploaie, doar cate 1-2 -3 boabe de grau auriu, restul boabelor lipseau de pe firul de grâu copt.


In lanul de grâu copt, pe spicele de grâu, DUMNEZEU aseza doar cate 1 pana la 3 boabe de grâu auriu ca de soare.Restul spicelor nu aveau boabe de grâu, pareau seci.


In mijlocul lanului de grâu cu boabe de grâu cazute din Cer pe anumite spice de grâu, Il vad pe Mantuitorul nostru bland si Bun si Prea Iubit, care era imbracat in vesminte albe ca de lumina, care ridica Mainile Sale sfinte si striga cu putere, striga de rasuna si Cerul si Pamantul, era ca o Porunca daca vreti:

                  "Popor român, sculati-vă si urmati-mă! 

                        Urmati-ma ,popor român!

                       Sculati-vă si mă urmati!"

Dupa care, glasul a disparut la fel si Mantuitorul cu lanul de grâu ales .

Dragii mei, sa ne sculam, sa ne trezim din amorteala care ne-a cuprins sufletul si trupul ,si sa-I urmam Lui Hristos Domnul si Dumnezeul nostru al tuturor,Mantuitorul Lumii intregi.

Noi suntem Poporul ales, care-L vom primi pe MANTUITORUL Lumii ,in a Doua Sa Venire pe Pamant. 

Noi vom fi al Doilea Nou Ierusalim ,unde Imparatul Ceresc va face Judecata Cea Dreapta, atat a celor vii cat si a celor morti cu trupul si pe care -i va invia, oriunde s-ar afla pe acest pamant.

Sa lasam gandurile si planurile noastre desarte, si sa -L strigam pe IISUS HRISTOS cu inima si cu sufletul, sa-L chemam sa vina cat mai repede in Noul Său Ierusalim , si sa-I spunem ca ne-am sculat din amorteala care ne-a cuprins ,si-I vom urma Lui precum Ucenicii si Apostolii Săi acum 2000 de ani in urma.

Niciodata dragilor , sa nu deznadajduim, sa nu ne pierdem Credinta in Prea Sfanta Treime si-n Maicuta Domnului, si sa fim pe deplin convinsi de faptul ca, niciodata nu suntem singuri.

In fiecare clipa din viata noastra ,Dumnezeu si Maicuta Domnului sunt cu noi si intru noi.

Sa cerem doar ajutorul, fie si-n gandul nostru, si vom fi ajutati ca sa iesim din orice necaz.

Sa ne iubim Aproapele ca pe noi insine si sa nu urâm pe nimeni, sa nu purtam ranchiună nimanui.

Credinta noastra sa fie fierbinte, si niciodata ,sa nu ne lepadam de Sfanta Cruce a Mantuitorului Hristos,care ne ajuta clipa de clipa si ne va mântui.

                                                 Cu dragoste, Maria.

13 comentarii:

  1. Poate e si un simbol de separare a griu lui de neghina, sau poate seceta data de incalzirea globala cu Protestele fermierilor romani-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  2. Budanov seful serviciilor militare de informatii ucrainiene se indieste de rotatia facuta de Zelenski la conducerea Armatei
    Zelenski spune ca nu vor fi alegeri in timp de Razboi
    -craciun.

    RăspundețiȘtergere
  3. Poporul român se trezește că mare suferință ne așteaptă daca nu aplecăm genunchii înaintea Lui Dumnezeu să cerem iertare pentru că am distrus tara,Gradina Maicii Domnului și tara Mântuitorului Lumii ,prin minciuna și manipulare.Ne îndreptăm spre marea revoluție până de Învierea Domnului Iisus Hristos.

    RăspundețiȘtergere
  4. Mesajul este clar si se refera la înlăturarea neghinei din grâu-a trădătorilor care sant multi in partidele din România prin care ne asupresc.Doar 2sau 3(boabe) din ei sant cu tara

    RăspundețiȘtergere
  5. Poate este vorba sa ne trezim din amorțeală până nu ajungem sclavi străinilor de tot și cu totul.
    Credința și nădejde în Dumnezeu și Maicuta Domnului 🙏
    Ce vedem și auzim oameni sunt bulversați,nu mai știu încotro să o ia.
    Sa nădăjduim la Bunul Dumnezeu,nu ne lasă, Doamne Ajută Măicuța Domnului 🙏🙏

    RăspundețiȘtergere
  6. Poate poporul ucrainian se satura de un razboi districtinv si va dori alegeri si un nou presedinte care sa faca pace cu rusii

    cu atit mai mult cu cit in Sua va veni la anul presedinte Trump care stie sa discutie cu Putin si sa tempereze pericolul de Razboi Mondial cel putin pentru un timp-craciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ai uitat ca Maria a avut un mesaj, în care se spunea clar, ca trump va porni al 3-lea război.

      Ștergere
    2. Nu , dar poate oalele vor fi sparte de mai multi, ca la orice scandal sint mai multi vinovati dar si mai multe oale sparte-victime-craciun.

      Ștergere
    3. Si focare de razboi sint doua, azi evreii au tras din elicoptere in coloanele de refugiati palestinieni revoltind o lume intreaga si apoi se pling de Holocaust provocat tot de ei ca in cele doua razboaie Mondiale prin declaratia Balfour-craciun.

      Ștergere
  7. Te urmam,Dumnezeul nostru și Tatăl Nostru Ceresc!

    RăspundețiȘtergere
  8. nu stim ce va fi- pt craciun- pericolul mare nu este Rusia ci China care este nr 1 mondial in materie de economie!- toate tarile din vest se imprumuta la chinezi-oare de ce?! au banci peste tot

    RăspundețiȘtergere
  9. Trezirea se refera la dezvoltarea spirituala a omului aici a romanului care lupta orb pentru lucruri materiale ale corpului material uitind de sufletul care e scopul sau pe Pamint
    Corpul ramine in Pamint oricum si sufletul pleaca cu experienta si cunoastere adevaratul scop al omului de la venirea sa pe Pamint e dezvoltarea spirituala a sufletului
    Cu asta raminem fiindca oricum corpul ramine in Pamint , scopul e dezvoltarea puteri spirituale asta e rodul omului la plecare cind lasa corpul material .
    Razboiul e un simbol al intelegere gresite ca primeaza materia si nu sufletul dar in in intelegere mai larga de spirit nemuritor.
    De aceia Iisus spune sa-l urmam in dezvoltarea sufletului si sa urmam exemplul lui sa dezvoltam calitatile ne vazute cu ochii materiali ci cu cei ai spiritului sau sufletului cum se spune.
    Asta e si scopul mesajelor primite ca acesta
    De aceia se transmute despre Biblia Cereasca a caror invataturi omul le-a pierdut in Istorie si modificat si textile iar altele interzise din ne intelegere si interese si despre care mai sint in Cartile initiale descoperite la Marea Moarta la Cumran
    Din ele razbate scopul dezvoltarii umane e in dezvoltarea puterilor ne vazute spirituale ale sufletului
    De aceia spunea Iisus ca merging cu el in aceasta directie omul va putea face chiar mai multe decit viseaza acum- craciun.

    RăspundețiȘtergere
  10. d-na Maria sunt ANONIM 5-romanii nu se vor trezi decat atunci cand SF TREIME, va porunci ca un STAPAN sa se produca ceva grav in tara- stam si dormim! - nu toti - MAICA DOMNULUI stie si il roaga pe FIUL SAU IUBIT IISUS HRISTOS sa mai amane pedeapsa-ca despre asta e vorba-sanatate si pace in suflet si in lume

    RăspundețiȘtergere