sâmbătă, 16 martie 2024

BISERICA MANTUITORULUI IISUS HRISTOS, ÎN CAPUL UNGHIULUI !


                                                            Dragii mei, 

Deşi eram in strana si cântam împreună cu Dascălul, aud în acelaşi timp un glas care a venit din Cer şi care zice asa:

                    "Şi astfel pornind la drum Iisus, cu cei doisprezece, unsprezece ucenici ai Lumii...!"

Iar glasul se opreste si aud în continuare, cum din Cer coboară până la mine, un cor de Îngeri ce-l percepeam ca pe un zumzet de albine.
Glasul dragii mei, a spus de 12 ucenici, pentru că atâţia avea Iisus  Hristos. Numai că, atunci când Iisus a înviat a treia zi după Scripturi, Apostolul Toma, cel de-al doisprezecelea ucenic, a lipsit si nu a crezut pe ceilalţi Apostoli, când i-au spus că DOMNUL a Înviat. 
Toma  a spus :" dacă nu voi vedea în palmele Lui semnul cuielor şi dacă nu voi pune degetul meu în semnul cuielor , şi dacă nu voi pune mâna mea în coasta Lui , nu voi crede !"
Şi văd dragii mei aici în strană, văd cum Cerul se deschide, iar de la Pământ la Cer se ridică un Triunghi de culoarea fagurelui de miere, iar în vârful Triunghiului care era sub Bolta Cerească, scria cu litere mari trei cuvinte :

                  "BISERICA  LUI  HRISTOS !" 

Latura din stânga Triunghiului, acea dinspre răsărit, a fost acoperită parţial de o lumină albastra violet, extrem de stralucitoare, şi care pulsa ca o inimă.
Dragii mei, ne mai putem oare îndoi de faptul că, BISERICA CRESTIN  ORTODOXĂ este BISERICA a cărui Credinţă ne-a lăsat-O Însuşi Mântuitorul?
Eu în Biserică fiind ,în aceste clipe când mi s-a arătat si în Biserica Crestin Ortodoxă.



Daca ne-am nascut cu o anume Credinţă dragilor, să nu o schimbam, ci să respectăm Credinţa în care ne-am nascut ,căci nu este niciun păcat.
Daca însă, ne-am născut în Credinţa  Crestin Ortodoxă si trecem la o alta Credinţă, atunci este păcat.  
Sunt mii de confesiuni religioase pe Pământ,dar asta nu inseamna că acesti oameni merg în iad si că numai CRESTINII ORTODOCSII  merg în Rai. 
Gresit! Dumnezeu ne spune să respectam Credinţa cu, care ne-am nascut si suntem la fel cu toţi ceilalti Fii ai Săi, care au îmbrăţişat o alta Credinţă, si că vom fi judecati la fel ca şi crestin ortodocşii, care s-au născut sau au îmbraţişat CREDINŢA  ORTODOXĂ.
Aşadar fratilor, respectaţi şi împliniţi CREDINŢA în care v-aţi născut ,si veti fi iubiţi în egala măsură de Domnul si Mântuitorul nostru Iisus  Hristos, Fiul Lui Dumnezeu şi al Maicii Pururea Prea curatei Fecioara Maria.
Iar daca doriţi să îmbrăţişaţi Credinţa cea Adevărată, adică Credinţa Crestin Ortodoxă , nu este niciun păcat ca sa va botezati întru Hristos Domnul şi Dumnezeul nostru, a cărui cinste şi slavă se cuvine ca să-I aducem şi să ne închinăm,  AMIN!
                                        Cu dragoste, Maria. 
P.S.
Sa nu uitam dragii mei, nici anul acesta pe cei care asteapta cu multa iubire si cu multa dragoste "Iepurasul", indiferent ca sunt copii,oameni neputinciosi sau batrani.
Iata ce am realizat impreuna, de Sfintele Pasti 2023 :
.
                                                            Cu mult drag, Maria.

3 comentarii:

  1. ADEVĂR ai grăit dragă Soră: doar Credința Mântuiește și Sfințește.
    Dar, să nu uităm: Credința fără fapte este moartă.

    Domnul și Mântuitorul Nostru Iisus Hristos: am să-i iau pe toți din toate religiile, care mă caută pe Mine, și am să-i aduc la Credință!


    Și da Soră, că ai avut încă odată dreptate, iată ce spune și Cel CE Este, A Fost, Și Va Fi

    Copii, trăiți-vă viața într-un mod responsabil, având mereu în minte că veți fi trași la răspundere în fața Mea pentru toate gândurile, cuvintele și acțiunile voastre. Dumnezeu Tatăl, 25 Octombrie 2021, Mesaj Public

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu ați ascultat Rugămințile Mele
    Mesaj de la Sfânta Fecioară Maria. De Luz de Maria. 7 Martie 2024
    Iubiți copii ai Inimii Mele Imaculate,

    VOI TREBUIE SĂ VĂ SCHIMBAȚI, CHIAR DACĂ EU VĂ IUBESC FĂRĂ SCHIMBARE. VĂ IMPLOR SĂ VĂ TRANSFORMAȚI VIEȚILE ÎNTR-UN MERS CONSTANT SPRE ȚELUL, CARE ESTE DE A ÎMPLINI VOIA LUI DUMNEZEU. (cf. Mt 7,21)

    Nu ați ascultat de rugămințile Mele, de învățăturile Mele prin aceste Revelații...
    Nu ați învățat să vă transformați și continuați să umblați în necredință față de Fiul Meu...

    Trebuie să vă pregătiți de urgență pentru schimbare, deoarece veți fi judecați după iubire, după fapte (cf. Mt 25,31-46), și trebuie să vă prezentați mâinile cu fapte abundente în numele convertirii fraților și surorilor voastre, dar mai întâi în numele propriei voastre convertiri.

    Vin vremuri foarte grele, copilașilor: vremuri de mari încercări, după cum știți, vremuri de dureri de muncă, iar voi - trebuie să vă păstrați credința în mijlocul marilor calamități...
    Trebuie să vă întoarceți privirea spre Fiul Meu Divin și să nu lăsați nimic să vă împiedice să îl mențineți pe Fiul Meu Divin în centrul vieții voastre... dar trebuie să vă îndoiți genunchii...
    Trebuie să vă întindeți mâinile spre frații și surorile voastre și să fiți milostivi cu ei, pentru că păcatul condamnă o persoană, îi condamnă pe copiii Mei.

    CA MAMĂ ÎNDURERATĂ, INIMA MEA ESTE STRĂPUNSĂ MEREU DE ȘAPTE SĂBII, DAR VOI, COPIII MEI, VEȚI ȚINE MINTE ACESTE CUVINTE, LE VEȚI ȚINE MINTE ȘI VEȚI REGRETA CĂ NU AȚI FOST CONȘTIENȚI DE CEEA CE VĂ SPUN, PENTRU CĂ SUNTEȚI LA MICĂ DISTANȚĂ DE O MARE SUFERINȚĂ LA NIVEL UMAN.

    Trebuie să vă înmuiați inimile (cf. Evr. 3,7-11; cf. Rom. 2,5-6). Lăsați acum lanțurile în urmă, împietrirea ego-ului uman: aruncați-o departe de voi!

    1/2

    RăspundețiȘtergere
  3. 2/2

    Vă cer să vă rugați, copiii Mei, dar să vă rugați și cu fapte și acțiuni.

    Rugați-vă pentru Orientul Mijlociu.

    Rugați-vă pentru toate națiunile care se implică în conflictul armat care duce la cel de-al treilea război mondial.

    Dragii mei, priviți semnalele și semnele acestui timp care anticipează marea suferință a acestei generații, așa cum nu a mai fost niciodată. Sodoma și Gomora au suferit și au fost distruse (Gen.19:24-25), dar în Inima Mea ca Mamă a voastră, doresc ca toți să fie salvați, copiii Mei, doresc ca toți să fie salvați și să ajungeți să păstrați credința în inima voastră, în mintea voastră, în gândurile voastre, în faptele și în acțiunile voastre, pentru că oricine are iubire în inima sa are o mare comoară, care nu poate fi comparată cu nimic altceva în lume și care nu are comparație spirituală, pentru că cel care este iubire are totul: totul.

    Copilașii Mei, Fiul Meu este iubire, dar în același timp este un Judecător Drept. Această generație a căzut în cel mai josnic punct, căzând în cea mai mare dintre jignirile aduse Fiului Meu Divin. Cât de mult se întristează Inima Mea pentru acest lucru, pentru actele josnice care se comit chiar în acest moment împotriva Fiului Meu Divin și a acestei Mame, iar Umanitatea, scufundată în întuneric, continuă să se scufunde și mai mult pentru că nu poate vedea lumina.

    Copiii mei, umblați drept, împlinind Poruncile, mergeți să-L primiți pe Fiul Meu Divin în celebrarea Euharistiei, adorâți-L pe Fiul Meu în Sacramentul Altarului. COPIII MEI, VĂ ÎNSOȚESC, ÎNSOȚESC FIECARE PERSOANĂ CARE VINE ÎN FAȚA FIULUI MEU DIVIN PENTRU A I SE ÎNCHINA, PENTRU CA EI SĂ NU FIE SINGURI, ADUCÂND ÎN INIMA LOR CUVINTE ȘI SENTIMENTE DE IUBIRE FAȚĂ DE FIUL MEU DIVIN.

    Fie ca credința să crească în voi în orice moment, copilașii Mei, pentru ca voi să continuați să mergeți drept și pregătiți, așa cum o faceți și mai mult, pentru ca voi să fiți capabili să experimentați în carnea voastră durerea trădării, amărăciunea balaurului, durerea crucii și apoi să gustați mierea Învierii împreună cu Fiul Meu Divin.

    Copilașilor, vă iubesc, vă binecuvântez pe voi, familiile voastre și toate rudele voastre, și fie ca puterea să renască în voi pentru ca, prin această putere, să vă conduceți rudele care nu s-au convertit spre o convertire totală.

    Vă iubesc, copiii Mei, și vă cer să ridicați Sacramentalele voastre și mai ales Sfântul Rozariu, pentru ca acesta să fie binecuvântat din nou și pecetluit cu Prețiosul Sânge al Fiului Meu Divin, în Numele Tatălui, al Fiului și al Sfântului Duh.
    Amin.

    Mama Maria
    SALUTARE IMACULATĂ MARIA, CONCEPUTĂ FĂRĂ DE PĂCAT
    SALUTARE IMACULATĂ MARIA, CONCEPUTĂ FĂRĂ DE PĂCAT
    SALUTARE IMACULATĂ MARIA, CONCEPUTĂ FĂRĂ DE PĂCAT

    COMENTARIU DE LUZ DE MARIA
    Frați și surori,
    În acord cu Iubirea Mamei noastre, să ne străduim să realizăm schimbarea interioară și să ne pregătim pentru ca evenimentele să nu ne găsească adormiți în letargia neîncrederii. Să ne rugăm la timp și în afara timpului, să ne rugăm cu faptele și cu acțiunile noastre.

    Frați și surori, ceea ce vor vedea ochii noștri, nicio creatură nu a mai văzut până acum. Oare pentru că fărădelegile săvârșite de omenire au depășit tot ce a fost în trecut?
    Amin.

    RăspundețiȘtergere