vineri, 29 martie 2024

VINE ARMAGHEDON CU SAPTE CAPETE !

                                                           

.
29 Martie 2024, ora 5,33,

Dragii mei, 

In aceasta dimineata,m-a trezit un glas care spunea asa:

"Armaghedon cu sapte capete.
Vine Armaghedon cu sapte capete !"
Dupa care , glasul a disparut.
Dragii mei, traim zile bune si mai putin bune,dar asa cum sunt ele, ne bucuram de viata si ne punem toata nadejdea in Bunul Dumezeu si-n Maicuta Domnului.
Fiecare zi din viata noastra, sa ne-o facem cat mai frumoasa si mai plina de speranta ,de bucurie.
Viata ne-a fost daruita de Bunul Dumnezeu,ca s-o traim in iubire unii fata de altii, in armonie si-n Credinta fierbinte. 
Viata noastra,trebuie sa fie cu fiecare zi mai luminoasa, mai plina de fericire si de impliniri sufletesti.
Vin zilele in care BUNUL DUMNEZEU Isi va arata Puterea Sa, asupra noastra ,a fiilor Sai.
Satana, chiar daca noua ni se pare c-a rascolit lumea intreaga, Dumnezeu nu-l va lasa. 
Acum va  incepe lupta dintre Bine si Rau.
De vom avea Credinta fierbinte si de neclatinat in Prea Sfanta Treime si-n Maicuta Domnului cu Sfintii Sai, ca intotdeauna,Binele va birui Raul din intreaga lume.
Dar haideti sa vedem ce inseamna Armaghedon:

Ce este bătălia de la Armaghedon?


Cuvântul „Armaghedon” vine din cuvântul ebraic Har-Magedone, care înseamnă „Muntele Meghido”, și a devenit sinonim cu bătălia viitoare în care Dumnezeu va interveni și va distruge armatele lui Antihrist, după cum este prezis în profeția biblică (Apocalipsa 16:16; 20:1-3, 7-10). Mulțimi de oameni vor fi implicate în bătălia de la Armaghedon, toate națiunile ridicându-se împreună pentru a lupta înaintea lui Hristos.

Locația exactă a văii Armaghedon este neclară, pentru că nu există niciun munte cu numele Meghido. Totuși, pentru că „Har” poate însemna și deal, cel mai probabil locația este în zona deluroasă din jurul câmpiei Meghido, la aproape 100 de km nord de Ierusalim. Mai mult de două sute de bătălii au fost date în această regiune. Câmpia Meghido și câmpia alăturată a Esdraelonului vor fi punctele centrale ale bătăliei Armaghedonului, care se va dezlănțui pe toată lungimea Israelului până în sud la cetatea edomită Boțra (Isaia 63:1). Valea Armaghedon a fost faimoasă pentru două victorii mărețe în istoria Israelului: 1) Victoria lui Barac împotriva canaaniților (Judecători 4:15) și 2) Victoria lui Ghedeon împotriva madianiților (Judecătorii 7). De asemenea, Armaghedon a fost locul a două mari tragedii: 1) moartea lui Saul și a fiilor lui (1 Samuel 31:8) și 2) moartea împăratului Iosia (2 Împărați 23:29-30; 2 Cronici 35:22).

Datorită istoriei sale, valea Armaghedon a devenit un simbol al conflictului final dintre Dumnezeu și forțele răului. Cuvântul „Armaghedon” apare doar în Apocalipsa 16:16: „Duhurile cele rele i-au strâns în locul care pe evreiește se cheamă Armaghedon.” Acest text vorbește despre împărați care sunt loiali lui Antichrist și care se adună pentru un asalt final asupra Israelului. La Armaghedon, „potirul de vin al furiei mâniei Lui (Dumnezeu)” (Apocalipsa 16:19) va fi oferit, iar Antihristul și urmașii săi vor fi învinși. „Armaghedon” a devenit un termen general care se referă la sfârșitul lumii, nu exclusiv la bătălia care va avdea loc în câmpia Meghido.

Apocalipsa Sfântului Ioan Teologul

Capitolul 16
1.Şi am auzit glas mare, din templu, zicând celor şapte îngeri: Duceţi-vă şi vărsaţi pe pământ cele şapte cupe ale mâniei lui Dumnezeu.
2.Şi s-a dus cel dintâi şi a vărsat cupa lui pe pământ. Şi o bubă rea şi ucigătoare s-a ivit pe oamenii care aveau semnul fiarei şi care se închinau chipului fiarei.
3.Şi al doilea înger a vărsat cupa lui în mare, şi marea s-a prefăcut în sânge ca de mort, şi orice suflare de viaţă a murit, din cele ce sunt în mare.
4.Iar cel de al treilea a vărsat cupa lui în râuri şi în izvoarele apelor şi s-au prefăcut în sânge.
5.Şi am auzit pe îngerul apelor, zicând: Drept eşti Tu, Cel ce eşti şi Cel ce erai, Cel Sfânt, că ai judecat acestea:
6.Fiindcă au vărsat sângele sfinţilor şi al proorocilor, tot sânge le-ai dat să bea. Vrednici sunt!
7.Şi am auzit din altar, grăind: Da, Doamne Dumnezeule, Atotţiitorule, adevărate şi drepte sunt judecăţile Tale!
8.Şi al patrulea înger a vărsat cupa lui în soare şi i s-a dat să dogorească pe oameni cu focul lui.
9.Şi oamenii au fost dogoriţi cu mare arşiţă şi au hulit numele lui Dumnezeu, Care are putere peste urgiile acestea, şi nu s-au pocăit ca să-I dea slavă.
10.Şi al cincilea înger a vărsat cupa lui pe scaunul fiarei şi în împărăţia ei s-a făcut întuneric şi oamenii îşi muşcau limbile de durere.
11.Şi au hulit pe Dumnezeul cerului din pricina durerilor şi a bubelor lor, dar de faptele lor nu s-au pocăit.
12.Şi al şaselea înger a vărsat cupa lui în râul cel mare Eufrat şi apele lui au secat, ca să fie gătită calea împăraţilor de la Răsăritul Soarelui.
13.Şi am văzut ieşind din gura balaurului şi din gura fiarei şi din gura proorocului celui mincinos trei duhuri necurate ca nişte broaşte.
14.Căci sunt duhuri diavoleşti, făcătoare de semne şi care se duc la împăraţii lumii întregi, să-i adune la războiul zilei celei mari a lui Dumnezeu, Atotţiitorul.
15.Iată, vin ca un fur. Fericit este cel ce priveghează şi păstrează veşmintele sale, ca să nu umble gol şi să se vadă ruşinea lui!
16.Şi i-au strâns la locul ce se cheamă evreieşte Harmaghedon.
17.Şi al şaptelea înger a vărsat cupa lui în văzduh şi glas mare a ieşit din templul cerului, de la tron, strigând: S-a făcut!
18.Şi s-au pornit fulgere şi vuiete şi tunete şi s-a făcut cutremur mare, aşa cum nu a fost, de când este omul pe pământ, un cutremur atât de puternic.
19.Şi cetatea cea mare s-a rupt în trei părţi şi cetăţile neamurilor s-au prăbuşit, şi Babilonul cel mare a fost pomenit înaintea lui Dumnezeu, ca să-i dea paharul vinului aprinderii mâniei Lui.
20.Şi toate insulele pieriră şi munţii nu se mai aflară.
21.Şi grindină mare, cât talantul, se prăvăli din cer peste oameni. Şi oamenii huliră pe Dumnezeu, din pricina pedepsei cu grindină, căci urgia ei era foarte mare.
Dragilor, sa fim buni si milostivi, sa fim iertatori si niciodata sa nu ne pierdem Credinta!
                                             Cu dragoste,Maria.

8 comentarii:

  1. Se va intimpla-Cind din cauza incalzirii globale Eufratului va seca fie si in lupta pentru apa folosita la irigatii de Turcia oprita de un mare lac de acumulare
    Pregatind cum spune Apocalipsa, calea armatelor si împăraților ce au sa vina de la Rasarit in Israel posibil musulmanii care au răfuieli cu Israelul dupa Genocidul fraților lor de singe palestinienii fosti filisteni din Gaza=Canan , pentru care deja au o hotarire de Genocid la tribunalul de la Gaga si una la ONU.
    Deci Curind,Curind-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  2. Suntem avertizati ca va incepe foarte curand un mare razboi numit si al treilea război mondial . Dealtfel se poate lesne observa ca in ultima vreme toate tarile mai mici sau mai mari isi ascut sabiile si sunt pe picior de încăierare. Lipseste doar scanteia ca totul sa facă boom.

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu prea lipsesc nici scinteile ,sint trei focare Ucraina, Israelul si in est in curind Taiwanul care mocnește si va izbucni peste vreo doi ani
    Asta noapte aveam un vis lung despre multa funcționărime scoasa la sedinte de un eveniment si care primiseră găleți goale-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  4. Mai era un mesaj mult mai vechi care spunea ca- de la Braila nu se va mai putea iesi din tara -
    care incepe a se contura de cind dronele rusesti cad peste Dunare , ultima cea de ieri cazind doar la 15 km de Braila.
    Fracezii vorbeau de necesitatea unei intervenții in Ucraina in caz contrar ne vom trezi cu rusii lui Putin pe Dunare,
    daca se va ationa prea tirziu ca in cazul lui Hitler de la inceputul celui de al doilea razboi Mondial
    Pina la urma va trebui actionat si folosite armatele pentru ca mai tirziu situatia se va agrava mai rau daca Putin va fi lasat sa ajunga pe Dunare situatia va deveni mai grava si urmarile si costurile vor fi mult mai mari pentru ca el ca si Hitler actioneaza deocamdata lent ca un șarpe pentru a pune Europa si lumea in fata faptului implinit
    acționând la izolarea cailor de comunicație nu numai ale Ucrainei ci si ale Europei
    Din cauza asta Kremlinul se arata deranjat de baza de la Kogalniceanu ca el vizeaza sa ajunga cel Putin pina la Reni linga Galati unde impreuna cu China el viseaza sa gituiasca Europa in primul rind ca punct de vedere economic
    Putin avansează sute de km de la Marea Azov spre Dunare dar acuza Nato ca vrea sa se apere prin baza de la Kogalniceanu
    Iar senatoarea Sosoaca ca si Basescu cunosc mult mai bine intentia si scopul rusilor lui Putin care prin gituirea Dunarii gitue de fapt si Europa nu numai Ucraina

    si striga deocamdata in pustiu de multi ani pentru ca Europa doarme iar la o negociere Putin vrea sa puna Europa in fata faptului Implinit
    Deci ne asteapta in maxim doi ani o situatie de Razboi pentru ca doar asa poate fi oprit Putin ca si dictatorul Hitler
    si ca o ironie a Istoriei tot prin sudul Ucrainei
    si prin Eritreia Africii si Asiei Mici unde Putin ca si fasciștii doar si-au format mina cu trupe si baze in Siria sau cele paramilitare sub masca militarilor de mercenari Wagner din centrul Africii testind armele si reactia adversarilor sai din viitoarele confruntări militare de razboi
    Concluzia ar fi ca Epoca de Pace s-a încheiat
    in timp ce marele visător de sef Mondial Nato evreul grec Iohannis se relaxează la terenurile de sport de la Pianu din judetul Alba ca la Tebea lui Avram Iancu din acelasi judet i-a fost frica sa mearga in toti cei 10 ani de mandat pentru ca nu rezonează cu Lipsa lui de patriotism de Alogen -craciun.

    RăspundețiȘtergere
  5. Ciuca Maciuca acum pe B1 Tv
    -imi plac jocurile de pe Lunca Dunarii cu influente sirbesti si bulgărești-
    Dar s-ar putea sa nu-i mai placa curind jocul de Cazancioc cu Drone ale lui Putin de pe Dunare.
    Altfel spus tara Arde si Babele iohannis si Ciuca se piaptana si se distreaza gidindu-se la jocuri ca fata la măritat-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  6. Da doamna Maria.
    Se spune că duhurile rele îi vor strânge pe locul care pe evreeste se cheamă
    Armagedon.
    Valea Meghido (Armagedon), numita și Câmpia Izdraleon s-au Izreel,este lungă de 40km. și lată de 30km, formează un triunghi răsturnat,al carui vârf se sprijină pe muntele Ghilboa turcește (Gefucua),al carei laturi se rezeama la nord-vest,pe munții care mărginesc lavul Tiberiadei.
    Aici va aduna Satana pe împărții pământului pentru bătălia binelui și a raului,se vor bate cu tot felul de arme.
    Tine in chip cronologic de cupă a șaptea din biblie
    Înseamnă că Dumnezeu scurtează timpul,că aceste forțe malefice sa nu cuprindă și pe cei puțini rămași ai lui Dumnezeu și Maicuta Domnului.
    Doamne ajuta Măicuța Domnului sa fie cu noi cu toți 🙏🙏
    Slavă Ție Doamne Slavă Ție 🙏

    RăspundețiȘtergere
  7. De ce trebuie sa se intimple asta? Cred ca este predestinat sa se intimple...Cu alte cuvinte , ce a fost va mai fi, asa cum scrie in Biblie.

    RăspundețiȘtergere