luni, 18 martie 2024

IATA - L PE DUMNEZEU TATAL !

                             

                                              Dragii mei, 


În aceasta noapte, tot in timp ce mă rugam la Bunul Dumnezeu si la Măicuța Domnului, aud un glas care -mi spune tare asa:

              ”Iata-L !
            Iata-L pe Dumnezeu Tatăl !
            Iata-L pe Dumnezeu Tatăl Cel Ceresc ! ”


Clipă în care ,văd dragilor cum se deschide Cerul Sfant, iar în Cerul Sfânt ÎL văd pe DUMNEZEU TATAL CEL CERESC care arăta la Chip ,exact ca in imaginea de mai jos: 

             
DUMNEZEU TATĂL CEL CERESC  avea vesminte albastre precum Cerul senin si se afla în mijlocul unui nor alb stralucitor si cu Mâinile Sale întinse lateral de parcă ar vrea să ne îmbratiseze pe toti .
Se spune în Cărtile SFINTE că, pe DUMNEZEU nu-L poate nimeni sa-L vadă. 

                             Total gresit !!! 

Pe DUMNEZEU ÎL poate vedea orice suflet bun si credincios, orice suflet care traieste împlinind cu dragoste si din dragoste PORUNCILE SALE.
Dragii mei, DUMNEZEU TATĂL privea trist în jos spre Pământul pe care l-a creat cu Mâinile Sale. 
DUMNEZEU  TATĂL privea la noi fiii Săi de parcă ar fi căutat cu privirea Sa ca să vadă cine își mai ridică ochii spre El ,ca sa-I multumeasca pentru toate si sa-I ceara ajutorul. 
Văzând că noi cei care suntem Lucrul Mânilor Sale si suflarea Sa, nu ridicăm ochii spre Cer,ci căutam peste tot în jurul nostru, DUMNEZEU TATĂL CEL CERESC S-a întristat foarte tare.
În urmatoarea clipă,Cerul s-a inchis precum am trage o cortina, iar eu dragilor, m-am grabit a scrie cele văzute si cele auzite.
Dragii mei, haideti să lăsăm grijile Lumii deoparte, sa le lăsăm în grija Tatalui Ceresc, în  grija Prea Sfintei Treimi si a Maicii Lui Dumnezeu si sa multumim pentru faptul că traim, pentru ca suntem sanatosi si ne bucuram de copiii nostri, de nepotii nostri si de toti cei dragi noua.
Pentru toate aceste bucurii fara de margini, se cuvine ca sa multumim in fiecare clipă,fie si in gandul nostru.
 Iar in SFANTA DUMINICĂ, cand MÂNTUITORUL nostru IISUS  HRISTOS ne invita la CINA SA, adica,la SFANTA  si DUMNEZEIASCA LITURGHIE, sa nu-L refuzăm sub diferite pretexte fara  rost. Ci să mergem ca sa aducem multumire, slava, închinare si dragoste infinită, pentru a ne fi noua si celor dragi inimii noastre ,bine pentru suflet,si astfel ,vom câstiga un loc în Împărătia Lui Dumnezeu si vom dobândi mântuirea. 
                                           Cu dragoste,Maria. 

5 comentarii:

  1. Acesta imagine am vazuto si eu acum 24 ani in urma,cand am avut o premoarte...si mie mia aparut tot asa...si mia aratat trist pamantul jos...Doamna Maria sunteti minunata, parca era cuvinte scrise de mine

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Imaginea mie imi aduce aminte de o carte a lui Sri Aurobindo. Ma uitam pe pagina interioara la fotografia sa, o persoana in varsta, imbracat tot in purpuriu cu verde ca in imagine, sau poate era coperta cu picuri purpuriu cu verde, avea parul lung strans la spate si barba. De undeva m-a convins ca este un intelept, ca era pur, intreg, si nu fuma.
      M-am uitat indelung la persoana cum putea sa poarte parul lung si sa nu si-l taie. I-am cautat defecte, l-am judecat pe toate partile si in final am cedat. Chiar asortarea lui purpuriu cu verde era neobisnuita pentru mine.
      Am pasit atunci pasul credintei intr-un univers descris ca intr-o revista straina: inspiri rar si realitatea se desfasoara in fata ta, expiri si atunci cobori pe ea ca pe valul ei din fata ta. Trebuia doar sa aluneci pe val. Era un exercitiu al mintii pe care l-am abandonat imediat ce i-am simtit concretetea.
      Aceste 2 imbinari sadite in mintea mea mi-au deschis calea eliberarii de viciul respectiv.
      Anterior ma rugasem in biserici, aprindeam lumanari, dadeam bani, dar nimic, nimic nu ma ajuta. De nicaieri nu venea un sprijin. Ani de zile n-a fost nimic pentru mine decat un chin dupa chin pana a fost aceasta alta realitate in care am pasit singura.
      Nu retin ce am citit in cartea respectiva dar imi vorbea mie in alt mod si aceasta mi-a trezit atentia si critica dar si increderea in mine ca pot.
      Aveam atunci foarte multe frici adunate in mine, am trecut prin stari de angoasa, de abandon, dar acesta, batranul de pe pagina interioara a cartii mi-a redat increderea, nimeni altcineva! Si am sarit saritura de credinta. Precum capra mi-am facut curaj si am sarit. Si nu regret!
      E multa vreme de atunci.
      Si e doar pentru ca seamana cu Dumnezeu Tatal din icoane.
      Am scris acestea dar nu ca sa razi de mine. A fost un moment dificil pentru mine, o incercare.

      Ștergere
    2. Ceea ce ai scris este că o rază de lumină pt multă lume pt că ai scris cu sufletul.

      Ștergere
  2. Lauda ție prea sf TREIME IN VECI VECILOR AMIN

    RăspundețiȘtergere
  3. Slavă Ție Doamne Slavă Ție 🙏🙏

    RăspundețiȘtergere