vineri, 22 martie 2024

TREI ZILE DE INTUNERIC ? NU VOR EXISTA !

                          .
                                                              Dragii mei, 
Ma intreaba lumea la tot pasul, pana si-n Sfanta Biserica, daca e adevarat ca mai e putin pana in aprilie 2024 si ca vor fi 3 zile de intuneric.
Ba chiar primesc sfaturi, ce mancare sa pun deoparte, apa, lumanari, etc,etc.
Dragii mei, daca cautam in anii din urma, vom vedea ca-n fi8ecare an s-au gasit asa zisi prezicatori ca sa spune ca urmeaza Apocalipsa, ca vor fi 3 zile de intuneric pe pamant, etc, etc.
Si nu s-au intamplat pana in prezent,din fericire. De fapt, nici nu avea cum sa se intample, deoarece, era o mare minciuna.
Dragilor, acesti oameni, au terminat de grait despre Cutremurul mare, care,spuneau ei,va avea loc in Romania, chiar dadeau si anul si luna cand va avea loc, cred ca si data pe alocuri, si din fericire, nu s-a intamplat nimic, dar ei, s-au ascuns precum strutii cu capul in nisip.
Nici acum nu va fi nimic dragilor. 
Sa nu plecam urechea la astfel de minciuni, ci sa avem grija de sufletul nostru, prin post si Rugaciune, prin bunatate si prin iubre fata de Aproapele nostru.
Aseara, chiar mi-a spus cineva ,ca mai sunt doar zile numarate si se ciocnesc doua Planete cu Planeta noastra ,Pamant.
Nici aceasta nu se va intampla!



Au mai fost Planete care au trecut pe langa Planeta Pamant, au fost si Asteroizi care au trecut la fel, fara sa loveasca Pamantul.
Deci, sa nu ne temem si sa ne punem toata nadejdea in Bunul Dumnezeu si-n Sfintii Sai, Carora Li se cuvine toata cinstea, slava si inchinarea,Amin!
                                                             Cu dragoste, Maria.

15 comentarii:

  1. Am intrat în extaz când azi dimineața m-am trezit să văd dincolo de fereastra zăpadă așternută și cerul plumburiu. Să vină oare cadou de la Domnul restul de iarnă pe care n-am simțit-o?
    E frumos, mie imi place!

    RăspundețiȘtergere
  2. 150 de rachete si drone au trimis ortodoxii Rusiei pe capul ucrainienilor asta noapte inclusiv la centrala nucleara avariind liniile electrice la Zaporoje pot Supraincalzi centrala nucleara sa explodeze
    Rusia a inclus azi miscarea Lgibitiste pe lista organizatiei teroristecraciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ucraina a inceput sa loveasca pe teritoriul Rusiei in special rafinarii si alte obiective de productie. Loviturile i-au înfuriat pe Rusi asa ca ripostele au fost mai dure si mai extinse pe teritoriul Ucrainei. Razboiul incepe sa se extinda si sa fie mai distrugator.

      Ștergere
  3. Stefan Civaci de la Pheoinix in stare grava operat azi pe creier , afectat de boxele puternice -craciun.

    RăspundețiȘtergere
  4. Atac armat terestru gen terorist la O sala de concrete cu muzica Roc numita Picnik in imperiul lui Putin veniti din orasul sau natal ,linga Moscova cu peste 40 de morti si sute de blocati in sala in timp ce acoperisul e gata sa cada sub incendiu urias cu 5 atacatori din care 4 ar fi reusit sa ruga-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  5. Sua dezaproba atacul la Moscova care ar dezavantaja aprovizionarea Ucrainei in timp ce unii vorbesc de un posibil pretext al FSBului facut de rusi pentru a excalada un raspuns marit al Rusiei inclusiv prin masuri nukleare in Ucraina

    In timp ce Ucraina neaga atacul care poate fi si un razboi intern pentru caderea regimului lui Putin ca miscarile de dezordine pentru independenta unor minoritati nationale interne nemultumiti si de sacrificiile lor de pe front cum ar fi cecenii musulmani , tatarii ,ugurii sau altii din Imperiu
    Se pare ca unul din atacatori ar fi fost arestat-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  6. Si totusi ,se apropierea faza de luna Plina din 25 martie plus minus 3 zile cind faza Cu SuperLuna pe traiectorie minima opusa in jurul cu Soarele si la gravitatie opuse pot da cutremure usoare
    Vom vedea recolta marita ca numar de cutremure dar mici?? Sau mai mari cum a fost si la noi in martie 1977??-craciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Unii chiar au facut rezerve de mincare mai ales de orez pentru razboi si bacterii cu Ceas cu mecanisme mechanice.
      Ca la cutremur nu e nevoie de mincare ci de apa , truse medicale si lanterne electrice si bacterii-craciun.

      Ștergere
  7. Ucraina spune ca nu poarta razboi cu populatiile neinarmate cum procedeaza statul terorist Rusia in Ucraina-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  8. Si la un teatru din Sankpetersburg in seara asta o evacuate din cauza unei curtii in timp ce sala inca nu era plina-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  9. Se pare ca Germania ar fi anuntat ca vrea sa retragerea cetateni sai din est ca din Romania unde la Resita ar urma zilele urmatoate un exercitiu militar planificat cu mai multe tari iar aviatia militara la zborurile Joase facute se spune intentionat pentru a obijnui populatia si militarii cu zgomotele unui razboi.
    In timpul asta anul trecut Romania si Germania au cheltuelile pe aparare sub cele 2 procente cerute de Nato-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  10. Doamna Maria nu știu cum să încep,dar cred că maleficul care lucrează azi in lume este atât de puternic că mulți oameni cred ce spun.
    Nu vor de cat sa bage frica in oameni.
    Frică stăpânește oamenii,prin frica își fac treabă .
    Mulțumesc Bunului Dumnezeu și Maicuta Domnului că acolo unde este credința nu luam în seama ce spun ei.
    Avem nădejde la Dumnezeu și Maicuta Domnului de cine ne vom teme?
    De nimic sa nu ne temem.
    Maleficul găsește tot timpul cate ceva oameni buni sa ne destabilizeze emoțional.
    Sa avem credință.
    Mă vine și-mi spune,ai văzut ,ai auzit.
    Le răspund,nu cred și cred în Bunul Dumnezeu și Maicuta Domnului și atât.
    O zi frumoasă și binecuvântată va doresc la toată lumea 🙏🙏

    RăspundețiȘtergere
  11. 115 morti cifra oficiala provizorie anuntata de Rusia in atacul ISIS de la Moscova
    Astia nu se joaca ca ucrainienii ortodoxi-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  12. Surse catolice (pater Pio, mesajele de la Medjugore, un călugăr Lopez) vorbesc despre "marele avertisment" vorbind despre aceste trei zile de întuneric. O credincioasă, Veronica, ce a trăit cu ceva timp în urmă in apropierea zonei unde locuiesc eu (la Ploscoș a trăit ea, în jud. Cluj), a spus că "vom vedea apusul la răsărit și răsăritul la apus". Aceasta este o profeție care se mai regăsește undeva în țara noastră, în pictura Bisericii din Șcheii Brașovului. Eu personal nu am văzut pictura dar am citit despre aceasta, vorbind despre o mare modificare geologică..
    Eu personal cred că acestea se pot întâmpla la momentul opririi de către Dumnezeu a războiului mondial profețit de atât de mulți sfinți părinți, după care planeta va fi curățată de toată distrugerea cauzată de oamenii care slujesc acum puterile întunericului, astfel încât va pregăti omenirea pentru ultima confruntare cu ultima dezlegare a răului, după care să fie "un cer nou și un pământ nou", după cum scrie Apocalipsa. Faptul că în cel de al treilea război mondial se vor folosi arme nucleare este din nou subiectul unor profeții. Până la urmă, toate sunt în mâna lui Dumnezeu și Însuși Domnul nostru Iisus Hristos ne îndeamnă să "priveghem și să ne rugăm" pentru nu știm când vor veni toate acestea. Dumnezeu este iubire și dacă omul rămâne cu El, cine va putea fi împotrivă? Maica Domnului și sfinții toți să fie cu noi, cu toți!

    RăspundețiȘtergere
  13. Faptul ca traim vremurile din urma nu este o noutate. Trebuie sa fim constienti ca tot ceea ce este scris in Biblie se va implini. Dumnezeu nu minte si, mai devreme sau mai tarziu, totul se va implini!

    RăspundețiȘtergere