sâmbătă, 16 martie 2024

IISUS HRISTOS A GRAIT ASA: NU AM VAZUT NICAIERI ATÂTA CREDINŢĂ ,CA PE ACEST BLOG !


                                                 Dragii mei,

În aceasta după amiaza,in timp ce scriam aici pe Blog,aud glas din Cer care spunea ceva minunat de frumos.
Glasul spunea asa :

               "Toate gresalele lor ...!

Clipă în care,vad o Sfanta Biserica plina de credinciosi, iar un alt glas continua:

           Toate gresalele lor ,Duhul Sfant !"

                                          .



Clipă în care , aud glas din Cer care spune ceva uimitor de frumos.
Era glasul MANTUITORULUI  nostru IISUS HRISTOS care graia asa :
                       "Ne înmoaie inima si sufletul !
             Nicăieri n-am vazut atâta Credinţă, ca pe acest Blog !"

                                    Image result for SFANTA TREIME.

Prieteni dragi, după cum vedeti , si LUI DUMNEZEU îi place acest Blog.
Chiar daca sunt si persoane care improsca cu norori , totusi, pe acest Blog sunt multi Semeni de-ai nostri care cred in GRAIUL DUHULUI SFANT,care cred in CUVANTUL  LUI DUMNEZEU.
Iar eu, sunt extrem de fericita dragilor, ca pot sa va impărtasesc CUVANTUL LUI IISUS HRISTOS,Mantuitorul intregii lumi.
Iata ,chiar in acest moment desi privesc pe monitor, vad în stanga mea înspre Sud, vad un Cer de ziua incetosat ,iar pe Cer ,foarte aproape de Pămant ,era DUHUL SFANT cu aripile larg intinse.
Asa:

                                 Image result for duhul sfant.

Duhul Cel Prea Sfant avea Aripile intinse lateral,si-a aparut ca o binecuvantare ,ca o Dovada ca este intru totul de acord cu toate cate scriu eu cu Voia Sa,cu Puterea Sa !
Dragii mei, sa ne rugam si noi Prea Sfintei Treimi si Maicii Prea Curatei Fecioara Maria, si sa multumim din inima si din suflet pentru toate cate ne daruieste.
Sa nu uitam niciodata ca sa ridicam ochii nostri si spre Cer,si in acelasi timp, sa cerem Ajutor divin ori de cate ori simtim nevoia. Sa  credem ca vom primi Ajutorul  divin, iar viata noastra se va schimba in bine.
                                                  Cu dragoste,Maria.
P.S.
Sa nu uitam dragii mei, nici anul acesta pe cei care asteapta cu multa iubire si cu multa dragoste "Iepurasul", indiferent ca sunt copii,oameni neputinciosi sau batrani.
Iata ce am realizat impreuna, de Sfintele Pasti 2023 :
.
                                                            Cu mult drag, Maria.

3 comentarii:

  1. Mulțumim, Maria ești un înger ptr. noi,te rog roagă-te parfumuri.baiatu meu Sebastian de 30 de ani operat recent de o tumoare agresiva .Nimeni nu ii da șanse Numai Dumnezeu poate sa facă o minune Mulțumesc!

    RăspundețiȘtergere
  2. Pedeapsa Care Atârnă Chiar Deasupra Lumii
    De Valentina Papagna. 3 Martie 2024
    Postat inițial de: Valentina-SydneySeer.com.au
    În această dimineață, îngerul a venit și a spus: "Majestatea Sa, Domnul nostru Iisus, dorește să vă vorbească".

    Dintr-o dată, îngerul m-a adus în prezența Domnului nostru Iisus în Rai. Înmărmurită, l-am privit pe Domnul nostru, care era atât de tânăr și de frumos, cu o barbă castanie îngrijită și cu ochi pasionați, stând ca un Rege în prezența îngerilor și a unui grup de Sfinți.

    El purta maiestuoasa Sa mantie de culoare burgundă și de culoarea vinului, decorată cu broderii de aur strălucitor, cu detalii rafinate, iar pe Sfântul Său Cap purta o înaltă Coroană de aur încrustată cu cele mai fine bijuterii. Atât de multă Lumină emana de la Domnul nostru, învăluindu-i pe toți cei prezenți.

    Nu știu dacă grupul de Sfinți erau apostoli, dar erau niște domni foarte înalți care stăteau alături de Domnul nostru. Fețele lor erau complet acoperite de ceața de Lumină care venea de la Domnul nostru, atât de multă Lumină încât trupurile lor spirituale erau transformate în Lumină. În această adunare intimă cu Domnul nostru, bărbații sfinți erau prezenți pentru a fi martori la ceea ce Domnul nostru urma să-mi spună. Ei nu au vorbit.

    În timp ce stăteam în fața Domnului și Regelui nostru, înconjurat de o ceață de Lumină și privind la Majestatea Sa, am simțit că mă aflam cu adevărat în prezența lui Dumnezeu. Nu i-am băgat în seamă nici pe Sfinții bărbați de lângă Domnul nostru, nici pe îngerii care erau mai departe și întunecați de Lumină. M-am uitat doar la Domnul nostru, care vorbea cu o voce foarte blândă.

    El a spus: "Valentina, copila Mea, te-am adus aici ca să te avertizez despre ceea ce se va întâmpla în lume. Mai întâi de toate - spune-le oamenilor să citească Cartea Esterei și cum l-a implorat ea pe Rege să-i salveze poporul"

    Făcând un gest cu Mâna dreaptă și arătând spre Sine, El a spus: "Iar acel Rege sunt Eu! Ea M-a implorat pe Mine să îi salvez poporul de pedeapsă".

    "Dar", a spus El, "pedeapsa acum nu mai poate fi amânată. Pedeapsa planează amenințător asupra lumii, deoarece oamenii nu se schimbă și nu ascultă și nu iau în seamă acest avertisment, în special conducătorii tuturor națiunilor lumii. Liderii trebuie să vină în fața Mea și să se pocăiască. Cea mai mare parte a pedepsei trece prin ei, deoarece ei îi conduc pe oameni în rătăcire, îi învață greșit și le dau porunci greșite care nu sunt ale Mele, ci ale lor. Ei îi conduc pe oameni în întuneric total și sunt de acord cu tot răul. Lumea este într-un păcat oribil și într-un întuneric total".

    "Dar pedeapsa, mai mare ca niciodată, atârnă chiar deasupra lumii."

    1/2

    RăspundețiȘtergere
  3. 2/2


    Într-o viziune, am văzut că pedeapsa nu era sus, deasupra lumii, ci atârna jos, chiar deasupra ei.

    "Așa că avertizați oamenii de acest lucru", a spus El. "Acesta este un avertisment serios pe care vi-l dau".

    "Te implor - te rog să îi avertizezi pe oameni de acest lucru pentru ca ei să se convertească și să se schimbe."

    Domnul nostru ne avertizează în mod serios. El a repetat: "Vreau cu adevărat, cu adevărat, să îi avertizați pe oameni, pentru că acest lucru se va întâmpla. Oamenii nu iau în seamă acest lucru, mai ales liderii".

    Din acest loc special din Rai, am simțit că Domnul nostru permite ca Justiția să vină în lume. Acest grup de bărbați sfinți, care stăteau lângă Domnul nostru, erau ca niște gardieni ai Lui și sunt foarte apropiați de Domnul nostru. Nu erau prezente femei. Nu am văzut-o pe Sfânta Fecioară Maria și totuși ea știe totul despre asta. Oamenii buni din lume trebuie să se roage de Domnul nostru, Regele, așa cum a făcut Estera. Oamenii trebuie să se schimbe și să se pocăiască acum.

    După ce Domnul nostru a terminat de vorbit și ne-a avertizat de toate aceste pericole, îngerul m-a dus înapoi acasă. Pe drumul de întoarcere, îngerul a spus: "Ai văzut cum Domnul Iisus, Majestatea noastră și Regele nostru, cât de trist era?".

    "Și vă spun că este ceva serios - este ceva din care nu puteți ieși. Lumea este prea departe."

    Mi-a părut atât de rău pentru ceea ce îmi spunea Domnul nostru și mi-a părut rău pentru omenire. Avertismentul Domnului nostru pentru lume era atât de sever încât șocul de a-l auzi mi-a străpuns inima. Am devenit îngrijorată și mi s-a făcut greață, și tot stomacul meu era deranjat când îngerul m-a întors acasă.

    M-am gândit: "Cum voi merge la biserică astăzi - Doamne, te rog, ajută-mă".

    Mai târziu în acea dimineață, în timpul Sfintei Liturghii, Domnul nostru a zâmbit și, încercând să mă înveselească, a spus: "Dacă ar ști cine este aici? Știi că ești plin de profeție pe dinăuntru? Tot trupul și sufletul tău sunt pline de profeție. De aceea ai stomacul deranjat".


    03/04/2024
    Sfânta Fecioară Maria Confirmă Mesajul Grav de la Domnul nostru

    În această dimineață, Maica Domnului a venit și s-a arătat foarte tristă. Ea a spus: "Ați auzit mesajul grav pe care Fiul Meu vi l-a transmis ieri? Avertizează oamenii să se roage, să se pocăiască și să amelioreze pedeapsa îngrozitoare care planează asupra voastră toți acum, a întregii lumi, și se va întâmpla dacă oamenii nu se convertesc și nu se roagă".

    RăspundețiȘtergere