vineri, 15 martie 2024

EXTRATERESTRII SI SFANTA CRUCE A MANTUITORULUI IISUS HRISTOS !

                                                     Dragii mei, 

In aceasta seara, in timp ce ma rugam si-mi sprijineam  pe sfanta Icoana a Maicii Lui Dumnezeu ,care se numesteTânguirea MAICII DOMNULUI.



 In aceasta sfanta  Icoana, MAICA DOMNULUI tine mainile la piept si cu degetele impletite intre ele, iar cu ochii, indreptati catre Cerul sfant .

Pe obrazul sfant al Prea Curatei Fecioarei Maria , se vad siruri de lacrimi, lacrimi care curg de durere, pentru Rastignirea Fiului Ei mult prea iubit.

Si astfel, vad cu ochii inchisi, vad un Cer de noapte, iar sub Cer, chiar in fata mea, la un brat intins, vad un norisor oval de culoare gri si care pluteste pe loc, in aer. Norisorul oval se leagana ca pe apa , apoi,ca prin topire, acel norisor gri se transforma intr-un cap de Extraterestru de culoare gri metalic, cu orbite mari si adanci, iar in orbitele EXTRATERESTRULUI, luceau doi ochi mari si oblici,negri la culoare , ochi care se invarteau ca un titirez in orbite. Acesti doi ochi erau separati printr-o dungă de culoare gri, o dungă iesita in relief, față de chipul neted si lucios al Extraterestrului .

 Aceasta dungă in relief, venea de sus din frunte si până jos, unde ar fi trebuit sa fie barbia. Dar,Extraterestrii nu au barbie. 

 Deci, tot chipul de sus pana jos, era despartit intre cei doi ochi de o dunga gri in relief.

Ochii lui  erau ca unși cu miere, atat de tare luceau, erau negri precum maslinele negre  lucioase, oblici si ovali .
Dar ,in timp ce ochii Extraterestrului se invarteau ametitor de tare in orbite, din dunga gri in relief, se formeaza O Sfanta Cruce alba si stralucitoare. Pe aceasta Sfanta Cruce de pe chipul Extraterestrului Îl vedeam rastignit pe  Însuși Domnul si Mantuitorul nostru Iisus Hristos.


Chipul Extraterestrului se transforma intr-un cerc plin de culoare gri inchis, cerc care cuprinde picioarele prea sfinte si prea curate ale Fiului Lui Dumnezeu rastignit pe Cruce si jumatate din partea de jos a sfintei Cruci.Si astfel ,incepe a se invarti de la dreapta la stanga, clipa in care, cercul gri ia forma Cerului sfant, un Cer bleu si stralucitor foarte, care a cuprins pana la jumatate de jos in sus, atat Crucea sfanta ,cat si pe Mantuitorul pana la genunchi. 
Acum, vad sfanta Cruce cu Iisus Hristos rastignit, dar si Cerul senin care L-a cuprins pe Iisus ca intr-o imbratisare.Si asa, continua sa se învarta de la dreapta la stanga pe Cerul nostru de noapte.
 Inchipuiti-va dragilor, că in locul Lunii de pe Cerul noptii, vedem un alt Cer de ziua de culoare bleu stralucitor ca de oglinda,asezat la picioarele lui Mantuitorului rastignit pe sfanta Cruce.
Acest Cer, Îl cuprinde pana la jumatate si se invarte uluitor in jurul Sfintei Cruci pe care era rastignit Blandul Pastor Iisus Hristos.
Iar toate aceste Minuni, sa se intample pe Cerul nostru, Cer pe care -l vedem in fiecare clipa a vietii noastre.
Asadar dragilor, Lumea, Viata însăsi,nu se rezuma doar la noi pământenii.
Exista Viață si-nafara Planetei Pamant, exsita si alte fiinte pe care noi le numim Extraterestre.


Dumnezeu Prea Bunul,nu a creat in acest UNIVERS Infint,doar Planeta Pamant cu doar o mână de oameni.
Spun o mână de oameni, deoarece, UNIVERSUL creat de Duhul Sfant, este infinit.
Cand vom pleca de pe acest Pamant, vom trăi in Ceruri, vom trăi pe alte Planete create de CREATORUL ATOT si ATOATE ,adica, de Dumnezeu!
                  
                             Cu dragoste,
                                                  Maria.

3 comentarii:

  1. Chiar.nu stiu ce sa comentez.daca exista.de ce nu iam vazut? Se ascund? Ssnt buni? Rai? Noi ai inchidem? Multe intrebari.

    RăspundețiȘtergere
  2. Lauda ție Cristoase regele mariri VEȘNICE AMIN AMIN

    RăspundețiȘtergere
  3. ratacesc in spatiu- cauta ei ceva! fac experiente cu rapiri etc.- sunt curiosi dar n-au emotii ,sentimente=suflet ,sunt roboti

    RăspundețiȘtergere