joi, 29 februarie 2024

LOC SFANT ESTE LOCUL, PE CARE ESTE RIDICATA TROITA MAICII LUI DUMNEZEU ! RASUNA CERUL SI PAMANTUL !


                                                      13 Iunie 2021,ora 5,17 !

                          Hristos S - a Inaltat,dragii mei !

Astazi dimineata m-a trezit un glas care spunea ceva uimitor de frumos .

Glasul spunea asa:

              "Aici,in locul acesta sfant,rasuna tare Cerul si Pământul !

Moment in care,vad o femeie care se apleaca pana la pamant,face metanii si se inchina cu toata fiinta sa, in fata TROITEI  MAICII Lui DUMNEZEU !

Da ,dragii mei, vedeam TROITA MAICII LUI DUMNEZEU care a fost sfintita pe 4 Iunie 2021 de un sobor de Preoti,si la care slujba de sfintire ati participat si o parte din voi dragii mei.

.
Dragii mei, cu siguranta Minunile se vor tine lant cu Troita Maicii Lui Dumnezeu.
Dupa cum vedem cu totii, Glasul divin ne spune ca, Locul pe care este ridicata Troita Maicii Lui Dumnezeu,este deja loc sfant,iar Cerul si pamantul se bucura si rasuna tare.

Sa ne bucuram si noi dragilor, sa ne bucuram si sa multumim Lui Dumnezeu si Maicii Domnului ca ne-a ajutat ca sa ridicam aceasta Sfanta Troita ,iar locul pe care este ridicata, este un loc sfant. 

Nimic nu a fost si nu este intamplator dragii mei. Dumnezeu si Maicuta Domnului le-a oranduit si le oranduieste pe toate.Totul este strans legat de tot ce eu traiesc,de tot ce  eu vad si aud de mai bine de 24 de ani ,si le scriu aici pe Blogul Lui Dumnezeu.

Impreuna, vom trai clipe si zile divine cu Voia si cu Puterea Duhului Celui Prea Sfant. 

Sa fiti ferm convinsi dragii mei, ca tot ce am scris pana acum si tot ce voi scrie si de-acum incolo,toate se vor implini in timp.

Sa fim buni dragilor, sa fim milostivi si sa nu ne pierdem niciodata Credinta in Prea Sfanta Treime si-n Prea Sfanta Nascatoare de Dumnezeu cu toti Sfintii Sai,Amin!

                               Cu dragoste,Maria.

5 comentarii:

  1. 13 iunie e si commemorarea cu implinirea a 31 acum 34 de ani de la Martiriul celor de la Mineriade din 1990 omoriti de tovarasul Criminal Iliescu pentru care acum are doua procese la Curtea de Apel Bucuresti pentru Genocid -spus acum crime impotriva Umanitatii
    Ca si acum procesul de la Haga unde Israelul e acuzat de Genocid contra Palestinienilor cu omorirea intr-o luna a 20 000 copii in Gaza-Palestina-craciun

    RăspundețiȘtergere
  2. Intr- o biserică din vestul țării creștinii fac multe pelerinaje prin tara la mănăstiri și înainte de sfințirea troiței la doamna Maria Gheorghiu am propus sa mergem și la sfințirea troiței,dar am rămas foarte supărată când am primit răspuns că se vizitează numai mănăstiri.Vine ziua când Prunca Lui Dumnezeu va fi prezenta la Sfânta troița pentru că sa se împlinească profețiile doamnei Maria ,scrise din 2012, de la Duhul Sfânt,pentru toți pământenii și va fi o singura religie cea ortodoxă și vor dispărea de pe pământ toate cele 900 de religii.

    RăspundețiȘtergere
  3. Cred doamna Maria 🙏
    Chiar cred cu adevărat,eu personal am simțit ce nu am simțit în nici o biserică sau mănăstire.
    Nu pot sa explic dar este adevărat.
    Pot spune doar că am avut parte de o liniște,iar lacrimile au curs că niciodată.
    Bunul Dumnezeu și Maicuta Domnului sa fie cu noi cu toți 🙏
    Va pup și vă iubesc din tot sufletul om minunat și binecuvântat de Dumnezeu și Maicuta Domnului 🙏🙏

    RăspundețiȘtergere
  4. Anonim1 martie 2024 la 00:59 Va asteptam cu mare drag si cu multa dragoste in inima si-n suflet!

    RăspundețiȘtergere
  5. Dragilor,
    Cei care nu aveti nici macar in ziua de 1Martie respect fata de Femei, fata de Barbati, copii,etc.,nu mai scrieti jigniri si nu mai aduceti aici vulgaritati. Nu voi publica nimic din veninul vostru, asupra noastra.Dumnezeu sa va ierte !

    RăspundețiȘtergere